-
Αφου έφταιξε το καλύτερο σούπερκαρ (12c) η Mclaren θα μας παρουσιάσει στα τελη του ετους το Hyper car της.
Οι πληροφορίες/φήμες είναι αντικρουόμενες οπότε δεν έχει καμιά σημασία να αναφερθούν. Παρουσιάστηκε απ' οτι λένε στα intertubes στους dealers. Θα είναι γρηγορο πάντως με πιο εξωτικά υλικά απο την 12c και περιορισμένης παραγωγής.
rendering απο το car magazine
-
Αφου έφταιξε το καλύτερο σούπερκαρ (12c) η Mclaren θα μας παρουσιάσει στα τελη του ετους το Hyper car της.
Οι πληροφορίες/φήμες είναι αντικρουόμενες οπότε δεν έχει καμιά σημασία να αναφερθούν. Παρουσιάστηκε απ' οτι λένε στα intertubes στους dealers. Θα είναι γρηγορο πάντως με πιο εξωτικά υλικά απο την 12c και περιορισμένης παραγωγής.
-
-
Τι έφτιαξαν λέει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι έφτιαξαν λέει;Νιάου ρε γατάκι...
-
Γιατί νιαουρίζεις; Οίστρος;
-
μετά απο τόσα χρόνια 'τριβής' με τη μηχανολογία -μέσα απο την παρακολούθηση Φ1 στην TV και την αναγνωση ειδικού τυπου- θα περίμενε κάποιος να μας εξηγήσεις και που υστερεί η 12c
-
Εγώ δεν θα εξηγήσω τίποτα. Θα πω απλά ότι πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να χαιρετίζεται ως το καλύτερο στην κατηγορία του ένα μοντέλο που έχει χάσει σε όλα τα συγκριτικά που έχει λάβει μέρος!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ δεν θα εξηγήσω τίποτα.γιατί μπορείς;
Θα πω απλά ότι πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να χαιρετίζεται ως το καλύτερο στην κατηγορία του ένα μοντέλο που έχει χάσει σε όλα τα συγκριτικά που έχει λάβει μέρος!
-
Α ρε πονεμένε. Μόνο ο Ρον Ντέννις τέτοια πετυχημένα έλεγε ως τώρα. Τώρα ξέρω κι άλλον!
-
Έχουν και τα fan boys της φοράδας άποψη...
Κανά bbq πάνω σε καμιά λαμπαδιασμένη 430 θα κάνουμε;
-
Σου ζητησα πολύ απλά να μας πείς που υστερεί.
Συνεχίζεις να μην το κάνεις.
Μια και ανεφερες συγκριτικά να σου πω για το γερμανικό sport auto πχ.
ή να σου θυμήσω τι χρόνο έγραψε στο Top Gear Test Track ή και σε αλλες πίστες.
Βεβαια μπορεί να παραθέσεις αλλα τεστ που σε βολεύουν καλύτερα. Επειδή ομως δεν υπάρχει τεστ το οποίο να είναι καθολικά αποδεκτό για τα fanboys περιμένω να μου πείς που υστερεί.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βεβαια μπορεί να παραθέσεις αλλα τεστ που σε βολεύουν καλύτερα. Επειδή ομως δεν υπάρχει τεστ το οποίο να είναι καθολικά αποδεκτό για τα fanboys περιμένω να μου πείς που υστερεί.Δεν έχει ψυχή...
-
Δες τα τεστ των CAR, Autocar, 5th Gear και επίσης τους χρόνους που έγραψε εκεί σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Και μιλάμε για αγγλικά μέσα. Έχασε σε όλα!
-
και σε άλλα κέρδισε so what.
που υστερεί δεν μας λές
-
Ούτε εσύ που υπερέχει μας είπες και το χαρακτηρίζεις ως το καλύτερο. Τα περισσότερα συγκριτικά την βγάζουν χαμένη. Τώρα αν στο μυαλό του Ρον Ντέννις, του Χάμιλτον και το δικό σου είναι μπροστά... σε αυτό του Needel, του Plato, Sutcliffe και του Barry είναι πίσω! Οδηγικά προφανώς.
-
Αναρτηση και πλαίσιο είναι σίγουρα πιο μπροστά απο οτιδήποτε αλλο στην κατηγορία τιμής. Και τα υπόλοιπα μέρη δεν υστερούν σίγουρα.
Οπως σου ξαναειπα αλλού εχασε αλλού κερδισε.
-
Πλαίσιο ναι, το ανθρακόνημα είναι σαφώς καλύτερη επιλογή. Ανάρτηση όχι αν κρίνουμε από όσα έχουν γραφτεί (εκτός αν οδήγησες αυτήν και τον ανταγωνισμό και έχεις προσωπική εμπειρία. Εξ' όσων γνωρίζω όμως όλοι μας κρίνουμε από όσα είδαμε και διαβάσαμε). Υπήρξαν αρκετά παράπονα για την ανάρτηση και κυρίως τον έλεγχο στις απότομες εναλλαγές πορείας. Στην τελική το αποτέλεσμα μετράει. Έχουμε ένα αυτοκίνητο με πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις στην ευθεία με τον κύριο ανταγωνιστή του (εξαρτάται ποιο περιοδικό θα πάρεις... σε άλλα πέτυχε ελάχιστα καλύτερα νούμερα το ένα, σε άλλα το άλλο), γενικά λίγο πιο αργό σε πίστα (πάλι θέμα πίστας, αλλού μπροστά, αλλού πίσω αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πίσω η 12C) και από εκεί και πέρα έχουμε την κρίση των οδηγών. Η οποία κρίση ήταν σε όλες τις περιπτώσεις (εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κανέναν να λέει το αντίθετο), ότι ο κύριος ανταγωνιστής της είναι πολύ πιο συναρπαστικός στην οδήγηση. Έχουμε λοιπόν δύο αυτοκίνητα με παρόμοιες επιδόσεις, αλλά για το ένα από αυτά όλοι - ή σχεδόν όλοι - συμφωνούν ότι είναι καλύτερο στην οδήγηση. Εσύ όμως κρίνεις ότι το άλλο είναι καλύτερο και το παρουσιάζεις και σαν θέσφατο. I rest my case.
-
ΓΚ reloaded...
Από που και ως που η συναρπαστική οδήγηση είναι κριτήριο;
Πάρε ένα 3κυκλο τότε. Εκεί να δεις συγκινήσεις.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και σε άλλα κέρδισε so what.που υστερεί δεν μας λές
Θα σου πω εγώ που υστερεί, είναι ΤΟΥΡΜΠΟ
McLaren P1