-
Ο χρήστης elenh28 έγραψε:
λοιπόν να σας πω τις εντύπωσεις μου, αφού πήγα να δω κάποια από κοντά!
άμα υπήρχε μοντέλο του 2004-2006 με το εσώτερικο του τελευταίου θα το έπαιρνα τώρα αμέσως!
έχουν μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια? δεν με ενδιαφέρει να κάνω προσπέραση καθόλου, με ενδιαφέρει μόνο αμα έρθει ο αλλος με ταχύτητα πάνω μου!το accent ειναι μεγαλυτερο αυτοκινητο αλλα σου παραθετω μια εμπειρια,σε hyundai getz ημουνα συνοδηγος σταματημενοι στα φαναρια αναβει πρασινο της σβηνει και ερχεται απο πισω λεωφορειο και μας χτυπαει το πισω μερος μπηκε ολο μεσα τα πισω καθισματα 'κολλησαν' με τα μπροστα δεν περιμενα τοσο τσαλακωμα,αμα υπηρχε επιβαινοντας στα πισω καθισματα θα γινονταν 1,ευτυχως βεβαια που το αυτοκινητο ηταν ενοικιαζομενο αλλα ειχε μονο 6.000χλμ ακαπνιστο!
λοιπον απο θεμα ασφαλειας δεν ξερω κατα ποσο εχει το accent σε σχεση με το παραπανω αλλα θα επαιρνα το τελευταιο accent που ειναι πιο συμπαγες και στιβαρο η τη σειρα i απο τα μοντελα της hyundai
γιατι δεν κοιτας κατι σε seat ibiza -cordoba 2004< στα ιδια χρηματα με το accent βρισκονται -
Ρε παιδιά εννοείται οτι αν σου πέσει λεωφορειο από πισω δεν εχεις περιθώρια για πολυτέλειες και EuroNCAP. Αρκεί να βγεις απο μέσα όρθιος!!! Όπως λένε και οι πιλότοι 'A 'good' landing is one you can walk away from'.
Οτι εχει μεγαλύτερη μάζα νικάει... απλά πράγματα. Οτι αυτοκινητο και να είχατε, οι πισω θα ηταν σε κακά χάλια. Όποιος δεν με πιστευει ας δοκιμασει να παιξει μπιλιάρδο αντικαθιστώντας μια μπάλα με μια του ping-pong.elenh28,
το Hyundai είναι κάτι σαν το γείτονα της πρωταγωνίστριας στα παλια Ελληνικά έργα, καλό παιδί, τίμιο, εργατικό, φιλότιμο, μέσης νοημοσύνης, την αγαπάει, κουβαλητής, κορώνα στο κεφάλι του θα την έχει... αλλά δεν είναι o Μπάρκουλης ρε παιδί μου, είναι λίγο μπας κλας. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Αν εχεις ανάγκη για αυτοκινητο παρε ένα αυτοκινητο, πριν γινεις elenh29 ... όποιο και να είναι μια χαρά θα περάσεις. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
elenh28,
το Hyundai είναι κάτι σαν το γείτονα της πρωταγωνίστριας στα παλια Ελληνικά έργα, καλό παιδί, τίμιο, εργατικό, φιλότιμο, μέσης νοημοσύνης, την αγαπάει, κουβαλητής, κορώνα στο κεφάλι του θα την έχει... αλλά δεν είναι o Μπάρκουλης ρε παιδί μου, είναι λίγο μπας κλας. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Αν εχεις ανάγκη για αυτοκινητο παρε ένα αυτοκινητο, πριν γινεις elenh29 ... όποιο και να είναι μια χαρά θα περάσεις.+1
-
getz VS ΟΑΣΑ =2
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
λοιπόν να σας πω τις εντύπωσεις μου, αφού πήγα να δω κάποια από κοντά!
άμα υπήρχε μοντέλο του 2004-2006 με το εσώτερικο του τελευταίου θα το έπαιρνα τώρα αμέσως!
έχουν μεγάλη διαφορά στην ασφάλεια? δεν με ενδιαφέρει να κάνω προσπέραση καθόλου, με ενδιαφέρει μόνο αμα έρθει ο αλλος με ταχύτητα πάνω μου!το accent ειναι μεγαλυτερο αυτοκινητο αλλα σου παραθετω μια εμπειρια,σε hyundai getz ημουνα συνοδηγος σταματημενοι στα φαναρια αναβει πρασινο της σβηνει και ερχεται απο πισω λεωφορειο και μας χτυπαει το πισω μερος μπηκε ολο μεσα τα πισω καθισματα 'κολλησαν' με τα μπροστα δεν περιμενα τοσο τσαλακωμα,αμα υπηρχε επιβαινοντας στα πισω καθισματα θα γινονταν 1,ευτυχως βεβαια που το αυτοκινητο ηταν ενοικιαζομενο αλλα ειχε μονο 6.000χλμ ακαπνιστο!
λοιπον απο θεμα ασφαλειας δεν ξερω κατα ποσο εχει το accent σε σχεση με το παραπανω αλλα θα επαιρνα το τελευταιο accent που ειναι πιο συμπαγες και στιβαρο η τη σειρα i απο τα μοντελα της hyundai
γιατι δεν κοιτας κατι σε seat ibiza -cordoba 2004< στα ιδια χρηματα με το accent βρισκονταιγιατί δεν είναι μόνο άντε το αγόρασα, είναι και η συντήρηση, και η συχνότητα βλαβών!
-
Ρε παιδιά εννοείται οτι αν σου πέσει λεωφορειο από πισω δεν εχεις περιθώρια για πολυτέλειες και EuroNCAP. Αρκεί να βγεις απο μέσα όρθιος!!! Όπως λένε και οι πιλότοι 'A 'good' landing is one you can walk away from'.
Οτι εχει μεγαλύτερη μάζα νικάει... απλά πράγματα. Οτι αυτοκινητο και να είχατε, οι πισω θα ηταν σε κακά χάλια. Όποιος δεν με πιστευει ας δοκιμασει να παιξει μπιλιάρδο αντικαθιστώντας μια μπάλα με μια του ping-pong.elenh28,
Αν εχεις ανάγκη για αυτοκινητο παρε ένα αυτοκινητο, πριν γινεις elenh29 ... όποιο και να είναι μια χαρά θα περάσεις.αχχ, γλυκούλι! δίκιο έχεις, τσάμπα κάθομαι και το συζήταω τόσο πόλυ!
παίδες ευχαριστώ πολύ και ειδικά εσένα 'trident1971 -
Η Ελενη ειναι Μανωλης;
Αποφασισε γιατι ειναι λογος αποβολης απο το φορουμ ο διπλος λογαριασμος.[mod]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η Ελενη ειναι Μανωλης;Αποφασισε γιατι ειναι λογος αποβολης απο το φορουμ ο διπλος λογαριασμος.[mod]
sorry mod για το off topic, αλλά αν πρόκειται για ζευγάρι και χρησιμοποιούν το ίδιο IP;
[Ερωτώ καλή τη πίστη] -
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Η Ελενη ειναι Μανωλης;
Αποφασισε γιατι ειναι λογος αποβολης απο το φορουμ ο διπλος λογαριασμος.[mod]
sorry mod για το off topic, αλλά αν πρόκειται για ζευγάρι και χρησιμοποιούν το ίδιο IP;
[Ερωτώ καλή τη πίστη]Δεν ξερω τι ειναι ,'αυτοι' πρεπει να καθαρισουν την θεση τους.
-
Υπαρχουν και αλλες εξηγησεις:
1)Η Ελενη ειναι 28 χρονων και ο προπαππος της ειναι ο Μανωλης και ειναι 109 χρονων και μπεινουν απο το ιδιο PC
2) μπλεχτηκαν τα ποστ με το μπραφ που έγινε στο φορουμ τις 1-2 τελευταιες μερες -
1)Η Ελενη ειναι 28 χρονων και ο προπαππος της ειναι ο Μανωλης και ειναι 109 χρονων και μπεινουν απο το ιδιο PC -
εε, αράξτε λιγάκι , δίκια μου η μαλακία, 2 άτομα είμαστε, απλά μπαίνουμε από το ίδιο πσ
και μόλις τώρα το ανάκαλυψαμε πως γράφουμε στο ίδιο forum, απλά όταν μπήκα εγώ δεν είδα πως είχε μείνει συνδεδεμένο με τον μανώλη, και έτσι έγραψα σας να ήμουν εκείνος!
ούτως η άλλως, εγώ λογικά δεν θα ξαναμπώ (και δεν είχα σκοπό να ξαναμπώ, ο μανώλης το είδε και μου το είπε) , πήρα τις πληροφορίες μου, σας ευχαριστώ πολύ! επίσης το θέμα ας το κλείσουμε, εφόσον δεν χρειάζεται για κάτι άλλο! -
Το σωστό είναι οταν αγορασεις αυτοκινητο, μπες και πες μας τι πηρες τελικα, τι καταλαβαινεις απο αυτο που πήρες, τι καταλαβες απο τις συγκρισεις αυτων που σου ειπαμε και αυτων που ανακαλυψες εσυ κλπ... το φορουμ δεν είναι εγκυκλοπαιδεια ή αντικειμενο μιας χρήσης... ειναι κατι σαν ζωντανος οργανισμος και η γνωση του συνεχεια ανατροφοδοτειται.... δεν ειναι και υποχρεωτικό βέβαια. Ετσι μαθαμε και εμεις...
ζήτημα κατανάλωσης