-
..καλό νέο !!
-
ΛΩΡΗ ,ΑΦΟΥ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΡΑ ,Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ???ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ???.
-
Ο χρήστης vxagro έγραψε:
ΛΩΡΗ ,ΑΦΟΥ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΡΑ ,Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ???ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ???.Εκκινηση απο Ζαππειο: 17.00
Κινετα :18.20(Πληροφορια εγκεκριμενη απο Λου Μου....)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΛΩΡΗ ,ΑΦΟΥ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΡΑ ,Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ???ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ???.
Εκκινηση απο Ζαππειο: 17.00
Κινετα :18.20(Πληροφορια εγκεκριμενη απο Λου Μου....)
Αν εγραφες 'Κινετα 18.28' ' θα ηταν εγκεκριμενη απο τον Λου Μου.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ερε πλησιαζει ο καιρος και αρχισανε τα τελια να βαρανε ....... κριμα που φετος λογω κρισης και οικονομικου προυπολογισμου θα το κοντυνουμε το ακροπολις
-
http://www.acropolisrally.gr/GR/2012/
Με γεια!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! -
http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... -akropolis
Απ' όσο γνωρίζω ήταν προγραμματισμένο να βγει πέρσι μετά το ακρόπολις του 2011,αλλά και τώρα καλά είναι.Θα έχει και πλάνα από τις δοκιμές της φόρντ στην ορεινή Κορινθία. -
Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει κάποια πληροφορία για δοκιμές ομάδων?
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/to-treiler-apo-to-ntokimanter-tou-rali-akropolis
Απ' όσο γνωρίζω ήταν προγραμματισμένο να βγει πέρσι μετά το ακρόπολις του 2011,αλλά και τώρα καλά είναι.Θα έχει και πλάνα από τις δοκιμές της φόρντ στην ορεινή Κορινθία.Ναι εγινε η προβολη χθες το μεσημερι και ναι εδειξε δοκιμες της Φορντ με ξεναγο μας τον Λαμπρο....
Οσον αφορα τη διαθεση του DVD (;) ειναι οπως τα λεει το ρεπορταζ............Ακομη δεν εχει ληφθει αποφαση..... -
κρίμα που δε θα υπάρχει νυχτερινή φέτος...
είχα πάει πέρσι και ήταν απλά τέλεια.... -
Ο χρήστης kostasvar έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει κάποια πληροφορία για δοκιμές ομάδων?Ευχαριστώ.
Πέρσι μου είχε πει ένα παιδί που δούλευε για την εταιρία που κανόνιζε τις δοκιμές, ότι θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μείνουν μυστικές φέτος.Σίγουρα και οι οδηγοί είναι μιλημένοι έτσι ώστε να μην πουν τίποτα.Πέρσι το θέμα είχε αρχίσει από τη στήλη του Latvala στο crash.net.Φέτος που γράφει ο Πετερ είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που γράφει για τις δοκιμές!!!!Η αλήθεια είναι πάντως ότι όσοι πάνε στις δοκιμές δεν είναι άσχετοι οπότε δεν δημιουργείται πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι στο ακρόπολις που έρχεται κάθε λογής μ@λ@κας και γράφει τους ανθρώπους του αγώνα στα απαυτά του!!!
-
Ευχαριστώ.
Πέρσι μου είχε πει ένα παιδί που δούλευε για την εταιρία που κανόνιζε τις δοκιμές, ότι θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μείνουν μυστικές φέτος.Σίγουρα και οι οδηγοί είναι μιλημένοι έτσι ώστε να μην πουν τίποτα.Πέρσι το θέμα είχε αρχίσει από τη στήλη του Latvala στο crash.net.Φέτος που γράφει ο Πετερ είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που γράφει για τις δοκιμές!!!!Η αλήθεια είναι πάντως ότι όσοι πάνε στις δοκιμές δεν είναι άσχετοι οπότε δεν δημιουργείται πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι στο ακρόπολις που έρχεται κάθε λογής μ@λ@κας και γράφει τους ανθρώπους του αγώνα στα απαυτά του!!!
μπορεις να δωσεις ενα λινκ στο crash.net εκει που γραφει ο Πιτερ?
Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Ευχαριστω.
Σας διαβεβαιω, οτι η Ford δεν θα ερθει για δοκιμες φετος.
Θα τις κανει στην Πορτογαλια.Φιλικα,
'el-em'
-
Λωρη νταξει για την ford για τις αλλες ομαδες; ριξε κανενα σιρμα στο περιπου να μην εκτεθεις θα τα βρουμε εμεις (υπαρχει και το pm)
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Λωρη νταξει για την ford για τις αλλες ομαδες; ριξε κανενα σιρμα στο περιπου να μην εκτεθεις θα τα βρουμε εμεις (υπαρχει και το pm)Συγνωμη, αλλα οπως εξηγησα και πιο πανω, λογω του ρολου μου, δεν μου επιτρεπεται.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ευχαριστώ.
Ευχαριστω.
Σας διαβεβαιω, οτι η Ford δεν θα ερθει για δοκιμες φετος.
Θα τις κανει στην Πορτογαλια.Φιλικα,
'el-em'
Ξέρεις για ποιό λόγο ?
-
@dim8
http://www.crash.net/wrc
Δεξιά εκεί που γράφει latest wrc news γράφει ο πέτερ.Πριν το άρθρο του γράφει μπροστά Βlog.
Εδώ και το τελευταίο άρθρο.http://www.crash.net/world+rally/blog/1 ... tugal.html -
@dim8
http://www.crash.net/wrc
Δεξιά εκεί που γράφει latest wrc news γράφει ο πέτερ.Πριν το άρθρο του γράφει μπροστά Βlog.
Εδώ και το τελευταίο άρθρο.http://www.crash.net/world+rally/blog/1 ... tugal.htmlευχαριστω!
-
Καλησπέρα!Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και αν και είμαι μεγάλος φανατικός του ράλλυ δεν έχει τύχει να παώ ποτέ να δώ απο κοντά.Φέτος λοιόν ήθελα να κάνω μια αρχή παρακολουθόντας το ράλλυ ακρόπολις. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τα μέρη που θα μπορούσα να είχα ένα ωραίο θέαμα και γενικά δεν ξέρω πολλά όπως το που μπορώ να αφήσω το αμάξι κ.τ.λ...Σας παρακαλώ όποιος είναι έμπειρος και έχει γνώσεις για τα παραπάνω αν μπορεί βέβαια να μου πεί μερικές λεπτομέριες...Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Alex_Drv έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και αν και είμαι μεγάλος φανατικός του ράλλυ δεν έχει τύχει να παώ ποτέ να δώ απο κοντά.Φέτος λοιόν ήθελα να κάνω μια αρχή παρακολουθόντας το ράλλυ ακρόπολις. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τα μέρη που θα μπορούσα να είχα ένα ωραίο θέαμα και γενικά δεν ξέρω πολλά όπως το που μπορώ να αφήσω το αμάξι κ.τ.λ...Σας παρακαλώ όποιος είναι έμπειρος και έχει γνώσεις για τα παραπάνω αν μπορεί βέβαια να μου πεί μερικές λεπτομέριες...Ευχαριστώ!μια πρωτη ενημερωση θα παρεις απο το επισημο site του ακροπολις για χαρτες ωραρια κλπ. οσο για προσβασεις πολλα περιοδικα δινουν οδηγο εκεινο μηνα οποτε μην αγχωνεσαι. θα γινουν και εδω συζητησεις..
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.