-
Στο επίσημο σιτε του αγώνα έχει ψηφοφορία για τον αγαπημένο συνοδηγό.Ας πούμε ότι θέλω να ψηφίσω...Με τι κριτίριο??????
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Στο επίσημο σιτε του αγώνα έχει ψηφοφορία για τον αγαπημένο συνοδηγό.Ας πούμε ότι θέλω να ψηφίσω...Με τι κριτίριο??????Με το κριτιριο το ποιος συνοδηγος εχει συνδιασει περισσοτερο το ονομα μου με τον εθνικο μας αγωνα.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Με το κριτιριο το ποιος συνοδηγος εχει συνδιασει περισσοτερο το ονομα μου με τον εθνικο μας αγωνα.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Με το κριτιριο το ποιος συνοδηγος εχει συνδιασει περισσοτερο το ονομα μου με τον εθνικο μας αγωνα.
Φιλικα,
'el-em'
Με συγχωρειτε, λαθος.
Το ονομα ΤΟΥ ηθελα να γραψω φυσικα.Φιλικα,
'el-em'
-
Λωρη, δεν αφησες και πολλα περιθωρια επιλογης ε;;;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λωρη, δεν αφησες και πολλα περιθωρια επιλογης ε;;;Οχι βρε παιδια.
Ειλκρινα εκανα λαθος.
Δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να προσπαθησω να επιρρεασω ψηφοφορους.Φιλικα,
'el-em'
-
Παντως την κερδισες την ψηφο μου με ολο αυτο!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παντως την κερδισες την ψηφο μου με ολο αυτο!Να εισαι καλα.
Φιλικα,
'el-em'
-
εμενα μου ειναι περισοτερο συμπαθης ο Λ Μ για πολλους λογους αλλα δεν σας κρυβω οτι με την πρωτη σκεψη μουρθε στο μυαλο ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ και πραγματικα μην το παρεις στραβα Λωρη ισως ειναι λιγο πιο αναγνωρισιμος δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρη, δεν αφησες και πολλα περιθωρια επιλογης ε;;;
Οχι βρε παιδια.
Ειλκρινα εκανα λαθος.
Δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να προσπαθησω να επιρρεασω ψηφοφορους.Φιλικα,
'el-em'
Εννοείται ότι αστειεύτηκα!!!
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
εμενα μου ειναι περισοτερο συμπαθης ο Λ Μ για πολλους λογους αλλα δεν σας κρυβω οτι με την πρωτη σκεψη μουρθε στο μυαλο ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ και πραγματικα μην το παρεις στραβα Λωρη ισως ειναι λιγο πιο αναγνωρισιμος δεν ξερω μπορει να κανω και λαθοςΑποψη σου και σεβαστη, Ψηφισε οποιον σου κανει κεφι.
Μηπως ομως ειναι λιγο πιο αναγνωρισιμος απο την τηλεοραση και απο τα πρατηρια της Shell ?
Το σκεφτηκες αυτο ?Φιλικα,
'el-em' -
δεν καταλαβες δεν ειπε οτι τον ψηφισε ειπε οτι σαν πρωτη σκεψη τουρθε ο στεφανης οσο αφορα τον λογο αναγνωρισιμοτητας του δεν διαφωνω και στην τελικη μαζι σου ειμαστε ρε λωρη
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
δεν καταλαβες δεν ειπε οτι τον ψηφισε ειπε οτι σαν πρωτη σκεψη τουρθε ο στεφανης οσο αφορα τον λογο αναγνωρισιμοτητας του δεν διαφωνω και στην τελικη μαζι σου ειμαστε ρε λωρηΝαι βρε παιδια.
Δεν αρπαχτηκα με κανεναν, απλα μια σκεψη μου εξωτερικευσα.
Δικαιωμα του καθενος να εχει τις συμπαθιες του.
Ποτε δεν θα προσπαθουσα να πεισω κοσμο να με ψηφισει.
Τι θα κερδιζα αλλωστε ?
Φημη ? (δεν μου λειπει)
Χρηματα ? (τετοια υπαρχουν οπως ειπε και ο ΓΑΠ).
Κουβεντα να γινεται.Φιλικα,
'el-em'
-
Στους Βωξιτες μονο στις 2 κοπανες που αναφερονται μπορουμε να δουμε τον αγωνα; Δεν υπαρχουν αλλα προσβασιμα σημεια;
-
Για την Ε.Δ Ελικώνας υπάρχει κάποια άποψη;Είναι κατηφορική,ανηφορική ή ίσιωμα;Έχει σημεία καλά για θέαμα και φωτογράφιση;Σκεφτόμουν για Βωξίτες και Δροσοχώρι αλλά είναι και ο παράγοντας καύσιμα που με έχει κάνει σκεπτικό στο πού να πάω την πρώτη ημέρα.Αν κάποιος,ίσως ο κ.Λώρης,έχει άποψη για τον Ελικώνα ας μου πει.
Συντεταγμένες για το GPS πού μπορούμε να βρούμε ώστε να διευκολυνθούμε στην άφιξή μας σε κάποιο σημείο;Πέρσι είχαν στα ενημερωτικά,φέτος δεν έχω βρει κάτι μέχρις στιγμής.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Για την Ε.Δ Ελικώνας υπάρχει κάποια άποψη;Είναι κατηφορική,ανηφορική ή ίσιωμα;Έχει σημεία καλά για θέαμα και φωτογράφιση;Σκεφτόμουν για Βωξίτες και Δροσοχώρι αλλά είναι και ο παράγοντας καύσιμα που με έχει κάνει σκεπτικό στο πού να πάω την πρώτη ημέρα.Αν κάποιος,ίσως ο κ.Λώρης,έχει άποψη για τον Ελικώνα ας μου πει.Συντεταγμένες για το GPS πού μπορούμε να βρούμε ώστε να διευκολυνθούμε στην άφιξή μας σε κάποιο σημείο;Πέρσι είχαν στα ενημερωτικά,φέτος δεν έχω βρει κάτι μέχρις στιγμής.
Συμφωνα με το RALLY GUIDE 2 (σελιδα 64) η ειδικη ανηφοριζει μεχρι το 5ο χιλιομετρο,απο εκει ισαδια μεχρι το 8ο ,μετα ξανα ανηφορι μεχρι το 13ο και ακολουθει απαλη κατηφορα μεχρι το στοπ.
Δεν ξερω αν σε βολευει αλλα παλι στο ιδιο εντυπο δινει συντεταγμενες στο χαρτη της ειδικης στη σελιδα 72.
Για ολα τα υπολοιπα που ρωτας....δηλωνω αδυναμια...... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για την Ε.Δ Ελικώνας υπάρχει κάποια άποψη;Είναι κατηφορική,ανηφορική ή ίσιωμα;Έχει σημεία καλά για θέαμα και φωτογράφιση;Σκεφτόμουν για Βωξίτες και Δροσοχώρι αλλά είναι και ο παράγοντας καύσιμα που με έχει κάνει σκεπτικό στο πού να πάω την πρώτη ημέρα.Αν κάποιος,ίσως ο κ.Λώρης,έχει άποψη για τον Ελικώνα ας μου πει.
Συντεταγμένες για το GPS πού μπορούμε να βρούμε ώστε να διευκολυνθούμε στην άφιξή μας σε κάποιο σημείο;Πέρσι είχαν στα ενημερωτικά,φέτος δεν έχω βρει κάτι μέχρις στιγμής.
Συμφωνα με το RALLY GUIDE 2 (σελιδα 64) η ειδικη ανηφοριζει μεχρι το 5ο χιλιομετρο,απο εκει ισαδια μεχρι το 8ο ,μετα ξανα ανηφορι μεχρι το 13ο και ακολουθει απαλη κατηφορα μεχρι το στοπ.
Δεν ξερω αν σε βολευει αλλα παλι στο ιδιο εντυπο δινει συντεταγμενες στο χαρτη της ειδικης στη σελιδα 72.
Για ολα τα υπολοιπα που ρωτας....δηλωνω αδυναμια......Aσε πατερα.
Τον τακτοποιησα εγω.Φιλικα,
'el-em'
-
Ασχετο αλλα η φυσικη ροη του αγωνα δεν θα ελεγε να γινει ο Ελικωνας με την αντιθετη φορα;
-
Μα γίνεται 2 φορές, τη 2η φορά με τη 'σωστή' διεύθυνση
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ασχετο αλλα η φυσικη ροη του αγωνα δεν θα ελεγε να γινει ο Ελικωνας με την αντιθετη φορα;Σωστο και αυτο.
Το ιδιο ρωτησα και εγω την οργανωση μολις μου το εδειξαν και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι πολυ πιο ομορφη η ε.δ. με αυτην την φορα.Φιλικα,
'el-em'
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.