-
Γνωρίζεται ποιές συχνότητες θα χρησιμοποιήσουν στα VHF κατά την διάρκεια του αγώνα?
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
δηλαδη? παντως απο το να ρισκαρω να παω απο τον τερματισμο βωξιτες κ να φαω καμια φολα , μιας κ στο ''Τ'' που πιανει ασφαλτο εχει πολυ καλη προσβαση, αλλα δεν λεει κατι το ιδιαιτερο απ οτι θυμαμαι, σκεφτομαι σοβαρα να παω να κλειστω μεσα στον ελικωνα στα τελευταια πατημενα κομματια που κατηφοριζουν . (στο in car που ανεβασαν τα παιδια, δειχνουν εξαιρετικα)Μην επιχειρησεις να πας στον τερματισμο των Βωξιτων, γιατι θα φας φολα.
Ο δρομος θα ειναι κλειστος απο την Αμφισσα για τους θεατες και 10 χλμ περπατημα ανηφορα, δεν θα σου κανει καλο.Φιλικα,
'el-em'
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους
Ξέρει κανείς σε πια ειδική είναι το άλμα που φαίνετε στο 1:55; Και που περίπου είναι;
http://www.youtube.com/watch?v=uvBBDe-SnSg&feature=plcp
Δεχόμεθα και pm
thanks -
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΟ 2-3 ΧΛΜ.Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ.
-
thanks a lot
-
Λωρη, καποια αλλη προσβαση για βωξιτες απο τα μισα τις διαδρομης εως τον τερματισμο υπαρχει? (οπου να υπαρχει κ καποιο σημειο που να αξιζει) η' να παω εκ του ασφαλους απο το πρωι ελικωνα , να κλειστω μεσα κ να επιλεξω να δω καποιο απο τα πατημενα κομματια πριν τον τερματισμο? τι προτεινεις? Σε ευχαριστω.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μην επιχειρησεις να πας στον τερματισμο των Βωξιτων, γιατι θα φας φολα.
Ο δρομος θα ειναι κλειστος απο την Αμφισσα για τους θεατες και 10 χλμ περπατημα ανηφορα, δεν θα σου κανει καλο.Φιλικα,
'el-em'
Αυτο ισχυει για ολες τις αφετηριες-τερματισμους στις απλες διαδρομες ολων των ειδικων?
Ρωταω,γιατι σκεφτομαι να παω στην αφετηρια της SS Γυμνο. -
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Μην επιχειρησεις να πας στον τερματισμο των Βωξιτων, γιατι θα φας φολα.
'el-em'
Αυτο ισχυει για ολες τις αφετηριες-τερματισμους στις απλες διαδρομες ολων των ειδικων?
Ρωταω,γιατι σκεφτομαι να παω στην αφετηρια της SS Γυμνο.Οχι βεβαια !!!
Ισχυει μονο για την συγκεκριμενη ε.δ. οπου στην απλη για την Αμφισσα σε πολλα σημεια χωραει μονο ενα αυτοκινητο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους
Ξέρει κανείς σε πια ειδική είναι το άλμα που φαίνετε στο 1:55; Και που περίπου είναι;
http://www.youtube.com/watch?v=uvBBDe-SnSg&feature=plcp
Δεχόμεθα και pm
thanksείναι στο 1,45 Km και πέφτεις ακριβως στο σημείο από την πρόσβαση 1.
Κοίτα στο παρακάτω video στο 2'.50''
http://www.youtube.com/watch?v=f06kONz_ ... r_embedded
-
Thanks a lot Saxter
Το link δεν ανοίγει πρέπει να είναι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=f06kONz_rCI&feature=plcp -
Η σιτροέν τελικά δεν θα έρθει Ελλάδα για δοκιμές(προτίμησε πορτογαλία) .http://www.worldrallyisfree.com/2012/05 ... -la-grece/ (βάλτε google translator για μετάφραση αν δεν ξέρετε γαλλικά,εγώ αυτό έκανα) Η φόρντ δεν θα έρθει σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή(ελ-εμ).Οπότε για φέτος το θέμα δοκιμών τελείωσε.
-
Ο χρήστης SUB έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΟ 2-3 ΧΛΜ.Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ.Ευχαριστούμε για την πληροφορία!
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
Λωρη, καποια αλλη προσβαση για βωξιτες απο τα μισα τις διαδρομης εως τον τερματισμο υπαρχει? (οπου να υπαρχει κ καποιο σημειο που να αξιζει) ...Υπάρχει μία που κάνεις πολύ μεγάλο κύκλο απο το χωριό Καρρούτες (πριν το Λιδωρίκι ανηφορίζεις) και θα πρέπει να προχωρήσεις μερικά κατηφορικά χλμ προς την φορά του αγώνα αν θέλεις παση θυσία να πας εκεί. Λίγο επίπονο και σίγουρα υπάρχουν πολλά μέρη με πιο ευκολη πρόσβαση.
-
Σε ποιο χιλιόμετρο είναι το σημείο στην Κλένια, που περιγράφει ο Λάμπρος στους 4Τ, στο οποίο είχε 197 χαω τελική περσι με το Fiesta WRC?
-
Αντιπαραβάλλω τα αρχεία στο Google Earth με τα pdf των προσβάσεων & τα roadbooks. Στην πρόσβαση 3 της Ζήρειας, είμαι 99% σίγουρος ότι στο αντίστοιχο roadbook, υπάρχει λάθος στην 3η οδηγία (ολικά χλμ: 1,65 / μερικά χλμ: 0,35). Η κατεύθυνση που δείχνεται είναι αυτή προς την απλή διαδρομή και όχι προς το δρόμο της πρόσβασης. Το βέλος θα έπρεπε να δείχνει αριστερά.
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Μιλάω για τη διασταύρωση: 38°00'10.13'' N, 22°28'01.19'' E
-
Ο χρήστης alpanex21 έγραψε:
Αντιπαραβάλλω τα αρχεία στο Google Earth με τα pdf των προσβάσεων & τα roadbooks. Στην πρόσβαση 3 της Ζήρειας, είμαι 99% σίγουρος ότι στο αντίστοιχο roadbook, υπάρχει λάθος στην 3η οδηγία (ολικά χλμ: 1,65 / μερικά χλμ: 0,35). Η κατεύθυνση που δείχνεται είναι αυτή προς την απλή διαδρομή και όχι προς το δρόμο της πρόσβασης. Το βέλος θα έπρεπε να δείχνει αριστερά.Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Μιλάω για τη διασταύρωση: 38°00'10.13'' N, 22°28'01.19'' E
Η Γλουνιστα θα παει Acropolis?
-
γλουνιστα; τι μας θυμησες τωρα Δρυμαια
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
γλουνιστα; τι μας θυμησες τωρα ΔρυμαιαΑπο που εισαι φιλε μου και ξερεις την Γλουνιστα?
-
Καλησπέρα σε όλους τους λάτρεις του WRC!Θέλω να πάρω μία γνώμη επιδή είναι η πρώτη φορά που θα πάω στο ράλλυ και δεν μπορώ να αποφασήσω, την πρώτη μέρα τι μου προτείνετε αξίζει να πάω στο άνοιγμα του ράλλυ στο Ζάππειο??...ή θα ήταν καλύτερα να πάω στην πρώτη ειδική διαδρομή στην Κινέττα??...Κάθε γνώμη δεκτή..Ευχαριστώ!!...
-
Ο χρήστης Alex_Drv έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους λάτρεις του WRC!Θέλω να πάρω μία γνώμη επιδή είναι η πρώτη φορά που θα πάω στο ράλλυ και δεν μπορώ να αποφασήσω, την πρώτη μέρα τι μου προτείνετε αξίζει να πάω στο άνοιγμα του ράλλυ στο Ζάππειο??...ή θα ήταν καλύτερα να πάω στην πρώτη ειδική διαδρομή στην Κινέττα??...Κάθε γνώμη δεκτή..Ευχαριστώ!!...Το καλυτερο θα ειναι αυτο που θα κανω και γω και το οποιο το κανω καθε χρονο...λιωνω στο rally!!!
Καλο θα ηταν το Ζαπειο,αλλα προκειμενου να χασω την ειδικη της Κινετας,δεν νομιζω να συγκρινετε.Πεμπτη
Qualifying Stage
ΚινεταΠαρασκευη
Ελικωνας 1
Δροσοχωρι
Βωξιτες 2
Θηβα 2Σαββατο
Γυμνο 1
Ζηρεια 1
Κεφαλαρι 2Κυριακη
Αγ.Θεοδωροι 1
Πισσια 2και γυρνας στο σπιτι Κυριακη το βραδυ και πραγματικα ''δεν θες'' αλλο για φετος...του χρονου παλι.
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.