-
Για να μην τη παθετε και σεις.....
Αγορασα σημερα την εφημεριδα 'ΕΘΝΟΣ' που στο ενθετο το περιοδικο CAR and DRIVER εχει μεταξυ των αλλων και οδηγιες για τις ειδικες διαδρομες του ραλλυ Ακροπολις.Αντιγραφω απο αυτες μια που λεει για την Power stage.
'Απο την Ε.Ο. Αθηνων -Κορινθου,στην εξοδο της Κινετας ,φτανετε στον τερματισμο.Απο το Λουτρακι στα πρωτα χιλιομετρα.'
Αυτα. -
Ευχαριστώ πολύ DAP
-
Για τη νέα Ε.Δ Ζηρεια τι ξέρουμε?? Αξίζει ή να μείνουμε Κλένια-Κεφαλάρι?
-
ΛΩΡΗ ξερεις στην ειδικη Ελικωνας καποιο λατομειο και να υπαρχει προσβαση κοντα διαφυγης ;μου ειπε φιλος εχει γαμω τιη θεα
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
ΛΩΡΗ ξερεις στην ειδικη Ελικωνας καποιο λατομειο και να υπαρχει προσβαση κοντα διαφυγης ;μου ειπε φιλος εχει γαμω τιη θεαΝαι,
Υπαρχει ενα λατομειο περιπου 4-5 χλμ πριν τον τερματισμο οπου η θεα θα ειναι εκπληκτικη.
Υπαρχει χωματινη προσβαση απο το χωριο Προδρομος, αλλα δεν γνωριζω την ποιοτητα του δρομου.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
Για τη νέα Ε.Δ Ζηρεια τι ξέρουμε?? Αξίζει ή να μείνουμε Κλένια-Κεφαλάρι?Ας με διορθώσει όποιος ξέρει, αλλά νομίζω ότι περιέχει το περσινό σπριντ Κορίνθου, το οποίο είναι πολύ καλό κομμάτι. Φαρδύς, τελείως φλατ δρόμος, με αρκετά γρήγορα σημεία αλλά και αργές στροφές.
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
To πρώτο μέρος (start >>>>> 8,6km) του Video Road Book για την Ε.Δ. Ελικώνας!!!
Υ.Γ.το 2ο μέρος (8,6km>>>>>finish) το πολύ μέχρι αύριο θα είναι on air.Ελπίζω να βρείτε ένα καλό σημείο....
'Ψ'ηνονται' και τα video Ε.Δ. Ελικώνας Part 2 και Ε.Δ. Θήβα
Τα δυο επόμενα βίντεο περιέχουν το υπόλοιπο μέρος της ειδικής Ελικώνας
Υγ αργήσαμε μιας και μας 'παίδεψε' το youtube
Yγ η Θήβα απογειώνεται ......
-
Ευχαριστουμε πολυ.....Λιαν διαφωτιστικα και χρησιμα.....
-
Να σημειώσουμε επίσης πως αυξήσαμε την φωτεινότητα του πρώτου βίντεο μέσω youtube και τα σκοτεινά κομμάτια φαίνονται πολύ καλύτερα .... όσοι θέλουν ας το ξαναδούν μια και θα βγάλουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το πρώτο κομμάτι της ειδικής Ελικώνας.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 4A41KFqVs#!
-
Αυτο το βιντεο στο 00:33 δειχνει το αυτοκινητο να χτυπαει και να σηκωνεται το πισω μερος του...και στο καπακι δειχνει ενα αλμα(μαλλον Θηβα)
Επισης στο 00:54 νερα..ξερει καποιος να μου πει που βρισκονται αυτα τα σημεια ή αλλα παρομοια με νερα και αλματα και τις προσβασεις τους?Ευχαριστω εκ των προτερων.
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο το βιντεο στο 00:33 δειχνει το αυτοκινητο να χτυπαει και να σηκωνεται το πισω μερος του...και στο καπακι δειχνει ενα αλμα(μαλλον Θηβα)
Επισης στο 00:54 νερα..ξερει καποιος να μου πει που βρισκονται αυτα τα σημεια ή αλλα παρομοια με νερα και αλματα και τις προσβασεις τους?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ετσι οπως εχεις δημοσιευσει τον συνδεσμο, δεν μπορει κανεις να τον δει.
Παρ' ολα αυτα, τεσσερα περασματα απο νερα υπαρχουν μεταξυ των χλμ 13,33 και 15,50 της ε.δ. Αγ.θεοδωρων, αλλα δεν υπαρχει προσβαση και πρεπει καποιος να κλειστει μεσα απο νωρις.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αυτο το βιντεο στο 00:33 δειχνει το αυτοκινητο να χτυπαει και να σηκωνεται το πισω μερος του...και στο καπακι δειχνει ενα αλμα(μαλλον Θηβα)
Παρ' ολα αυτα, τεσσερα περασματα απο νερα υπαρχουν μεταξυ των χλμ 13,33 και 15,50 της ε.δ. Αγ.θεοδωρων, αλλα δεν υπαρχει προσβαση και πρεπει καποιος να κλειστει μεσα απο νωρις.Φιλικα,
'el-em'
Καλα τον εχει βαλει,απλα δεν ειναι ενεργο λινκ γιατι ειναι νεο μελος
http://www.youtube.com/watch?v=uvBBDe-S ... re=related -
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο το βιντεο στο 00:33 δειχνει το αυτοκινητο να χτυπαει και να σηκωνεται το πισω μερος του...και στο καπακι δειχνει ενα αλμα(μαλλον Θηβα)
Στο 33 πρεπει να ειναι καπου στο Γυμνο.
Στο 44 το αλμα ειναι στο 1,45 χλμ της Θηβας και τα νερα ειναι εκει που σου εγραψα στους Αγ.Θεοδωρους.Φιλικα,
'el-em'
-
Το video Road-Book για θεατές (και όχι μόνο ) για την ειδική Θήβα
Μέρος 1ο
Στο 2'.50'' του βίντεο, το άλμα! (1,45km )
Μέρος 2ο
Το μέρος 3ο μας βασανίζει λίγο ακόμα αλλά δεν θα του περάσει...
-
Στο 2ο μερος του βιδεο της Θηβας εχει χαθει (λογω του λαθους σας) το κλειστο κατηφορικο ακριβως πριν το πεδιο βολης, σωστα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο 2ο μερος του βιδεο της Θηβας εχει χαθει (λογω του λαθους σας) το κλειστο κατηφορικο ακριβως πριν το πεδιο βολης, σωστα;Ακριβώς, για αυτό άλλωστε το διευκρινιζουμε. Φοβηθηκαμε μην γινει κανα μπερδεμα με τα Km που μετραγαμε καθε φορα και δεν γυρισαμε πισω. Πραγματικά η ειδική Θηβα έχει τόσα πολλάαααα παρακλάδια, διχάλες και στροφές όπου με ενα χάρτη απο google earth ειναι λίγο δυσκολο να την βγαλεις 'αλωβητος' .
-
Ενημερωτικα για οποιον ενδιαφερεται, το λαθος στο video του saxter ειναι στο 8.12! Η ειδικη ακολουθει τον δευτερο δρομο στα αριστερα ενω τα παιδια πηγαν ευθεια.
Απο το περσινο Ακροπολις, onboard του Ogier (πατηστε στο λινκ παρακατω, θα σας βγαλει ακριβως στο σημειο που εγινε το λαθακι).
Απο το σημειο αυτο μεχρι το 10.00 οπου μπαινουν στο πεδιο βολης ειναι το μερος της διαδρομης που δεν καλυψαν τα παιδια!
Καπου εκει βρισκεται και η μεγαλειοτητα μου ( ) μαζι με τον Oresti.d.http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wqY#t=558s
-
Ενημερωτικα για οποιον ενδιαφερεται, το λαθος στο video του saxter ειναι στο 8.12! Η ειδικη ακολουθει τον δευτερο δρομο στα αριστερα ενω τα παιδια πηγαν ευθεια.
Απο το περσινο Ακροπολις, onboard του Ogier (πατηστε στο λινκ παρακατω, θα σας βγαλει ακριβως στο σημειο που εγινε το λαθακι).
Απο το σημειο αυτο μεχρι το 10.00 οπου μπαινουν στο πεδιο βολης ειναι το μερος της διαδρομης που δεν καλυψαν τα παιδια!
Καπου εκει βρισκεται και η μεγαλειοτητα μου ( ) μαζι με τον Oresti.d.http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wqY#t=558s
Και είχα την απορία για το πιο κομμάτι χάσαμε!
Thanks!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Χιλια ευχαριστω να'σαι καλα ...μηπως ξερεις να μου πεις και για τα οροπεδια στην Ζηρεια και στο Κεφαλαρι?
-
Στο 9.45 ειμαστε εμεις Βασιλη...
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.