-
Παιδιά μετά από πολλά χρόνια μουρμούρα , επιτέλους έγινα κάτοχος ενώς Fiat x1/9 αλλά την πάτησα λίγο. Είμαι από Βέροια και το αυτοκίνητο από Σπάρτη οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μεταβώ Σπάρτη, και το αγόρασα από φωτογραφίες. To αγόρασα για BERTONE του 1979+ και μου βγήκε Fiat του 1972.
Δεν με πειράζει όμως, το αγάπησα κι αυτό και ξεκίνησα αμέσως ανακατασκευή.
ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΠΙΛΑ. -
Παιδιά μετά από πολλά χρόνια μουρμούρα , επιτέλους έγινα κάτοχος ενώς Fiat x1/9 αλλά την πάτησα λίγο. Είμαι από Βέροια και το αυτοκίνητο από Σπάρτη οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να μεταβώ Σπάρτη, και το αγόρασα από φωτογραφίες. To αγόρασα για BERTONE του 1979+ και μου βγήκε Fiat του 1972.
Το αυτοκίνητο στα νιάτα του. Από παλιότερη αγγελία που είχε βάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που ενώ είχαμε συμφωνήσει τελικά δεν του πήγε η καρδιά να το πουλήσει .
-
Φωτογραφίες Αγγελίας που το αγόρασα, μετά απο 4 χρόνια.
-
και ποσο το πηρες ετσι σε τουτη την κατασταση αν επιτρεπεται?
κουβεντα να γινεται......... να μπουμε στο κλιμα δλδ... -
Όταν το μωρό φορτωνόταν για να μου έρθει.
Παρεμπίπτοντος μετά από εξονυχιστική έρευνα επέλεξα την εταιρεία Καρέλιας για την μεταφορά του αυτοκινήτου από Σπάρτη - Αθήνα, Αθήνα-Βέροια γιατί μου είπε περίπου μισή τιμή από τον ανταγωνισμό, και παρόλο τις μεγάλες μου επιφυλάξεις λόγω διαφοράς τιμής μπορώ να πω πως ήταν κάτι παραπάνω από άψογοι. Διαρκείς ενημέρωση (παραλάβαμε-ξεφορτώσαμε-ξεκινάμε-θα είμαστε εκείνη την ώρα). Αν θεωρηθεί διαφήμιση το σβήνω αμέσως, αλλά πιστεύω πως τους σωστούς επαγγελματίες πρέπει να τους διαφημίζουμε.*Ο Άνθρωπος δεν ήξερε να ρυθμήσει την ημερομηνία στην κάμερα.
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
και ποσο το πηρες ετσι σε τουτη την κατασταση αν επιτρεπεται?
κουβεντα να γινεται......... να μπουμε στο κλιμα δλδ...1000euro file Giorgo +260euro metaforika.
-
Το ξεμοντάρισμα ξεκίνησε...
Επιτέλους μετά από 2 περίπου ώρες μια σπασμένη βίδα και μία κομμένη με τροχό, το εμπρός καπό πορτ παγκαζ επιτέλους βγήκε.
-
Κολλητός!!!!! χωρίς αυτόν πολλά πράγματα θα ήταν ακατόρθωτα. Τον ευχαριστώ.
Εγώ
-
Μπράβο φιλε μου!!!
Με το καλό να το δεις ολοκληρωμενο!!
Σε αυτήν τη φάση βρίσκεται τωρα? Ελπίζω να κρατήσεις ζωντανό αυτό το θέμα με την εξέλιξη της ανακατασκευής!
Καλο κουράγιο!! -
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Μπράβο φιλε μου!!!
Με το καλό να το δεις ολοκληρωμενο!!
Σε αυτήν τη φάση βρίσκεται τωρα? Ελπίζω να κρατήσεις ζωντανό αυτό το θέμα με την εξέλιξη της ανακατασκευής!
Καλο κουράγιο!!Από ανθρώπους σαν κι εσένα παίρνω θάρρος να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές.
Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε αυτή ακριβώς την κατάσταση τώρα.
Πολύ σαπίλα, Πολύ σαπίλα, Πολύ σαπίλα.... και πολύ πατέντα, ο κάθε ''μάγκας'' μάστορας έκανε την πατέντα του στο αυτοκινητάκι. Θα αλλάξουν τα πάντα όμως, το μόνο πρόβλημα πάντως είναι πως το μπάτζετ θα εκτοξευτεί.Υπόσχομαι πως θα ανανεώνω συνεχώς αυτό το θέμα.
-
Πηρε ο Χοχος X1/9.. Τοσο καιρο το εψαχνες το θεμα και μερικους τους ειχες ζαλισει κιολας..
Χιλια μπραβο που το εσωσες το αμαξι και θα το κανεις και καλυτερο και απο καινουργιο, ειμαι σιγουρος! Αναμενουμε τις συνεχειες της ανακατασκευης. -
Δεν ξερω αλλα οποτε βλεπω ενα τετοιο θεμα χαιρομαι γιατι βλεπω πως δεν ειμαι ο μονος που θελει να κανει ενα ριμαδι παλι αμαξι.
Μπραβο φιλε xoxos! Ωραιο αυτο φιατακι, μακαρι σιγα σιγα να το δεις οπως το θες. Ενδιαφερουσες οι φωτογραφιες που ανεβασες, οσο το προχωρας λεγε αν θες και εδω μερικα πραγματα να μαθαινουμε και εμεις. -
με γειες, κι ωπου μπορουμε να σε βοηθησουμε, εδω ειμαστε. καποια πραγματα απο αυτα που σου χρειαζονται...τα μπανισα στο εξωτερικο και θα σου στειλω καποιες διευθυνσεις. οι τιμες μου φανηκαν...σωστες , σε σχεση με αλλα παλια αυτοκινητα, αρα, παιζει το προτζεκτ να μην....εκτοξευτει και τοσο
http://shop.x19spares.co.uk/
http://x19gr.50webs.com/spares.htm
http://www.autorossa.com/classiccars.htm
http://xwebforums.org/showthread.php?t=11797
ριξε μια ματια εδω και τα ξαναλεμε... καλα κουραγια -
Σας ευχαριστώ όλους από βάθη καρδίας για την ψυχολογική και όχι μόνο υποστήριξή σας.
Δεν περίμενα να έχει τόση απήχηση η προσπάθεια μου αυτή. Θεωρούσα πως ήμουν τρελός (όπως λέει και η μέλλουσα γυναίκα μου) τέτοιους καιρούς να πετάω τόσα λεφτά τα οποία δεν μου περισσεύουν για να υλοποιήσω έναν ανεκπλήρωτο έρωτα του παρελθόντος.
Θα χρειαστώ σίγουρα την βοήθεια όλων σας προκειμένου να καταφέρω να το πάω ως το τέλος.Επειδή θέλω να εξηγώ παραπάνω πράγματα για κάθε φωτογραφία (όπως μου πρότεινε και ο φίλος ''swiftakias'') θέλω να σας ρωτήσω κάτι.
Για να προσθέσω φωτογραφίες και κείμενο πατάω ''Γρήγορη Απάντηση'', αφού προσθέσω αυτά που θέλω και αφού έχω πατήσει και το κουμπί επεξεργασία προφανώς για να διορθώσω κάποιο ορθογραφικό λάθος, το κουμπί επεξεργασία εξαφανίζεται. Πώς μπορώ προσθέσω κείμενο ή να κάνω διορθώσεις αφού δεν υπάρχει πια το κουμπί επεξεργασία; -
Καλημερα και απο μενα και καλη....υπομονη!!!!
Aπο οτι βλεπω χωρος υπαρχει πρεπει να βρεις τωρα χρονο και χρημα και ολα γινονται ( τα 3 χ)Τι μπορεις να κανεις εσυ , μεχρι που φτανουν οι γνωσεις σου ????
Μην απογοητευεσαι ενα fiat 500 που εχω ηταν σε χειροτερη κατασταση ,και αφου ανταλλακτικα υπαρχουν απλα ...keep walking !!!!
Εισαι τυχερος παντως που εισαι επαρχια διοτι Αθηνα το συγκεκριμενο θα ηθελε 10000ευρω++++++και βεβαια ελπιζω να το κανεις εργοστασιακο -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους από βάθη καρδίας για την ψυχολογική και όχι μόνο υποστήριξή σας.
Δεν περίμενα να έχει τόση απήχηση η προσπάθεια μου αυτή. Θεωρούσα πως ήμουν τρελός (όπως λέει και η μέλλουσα γυναίκα μου) τέτοιους καιρούς να πετάω τόσα λεφτά τα οποία δεν μου περισσεύουν για να υλοποιήσω έναν ανεκπλήρωτο έρωτα του παρελθόντος.
Θα χρειαστώ σίγουρα την βοήθεια όλων σας προκειμένου να καταφέρω να το πάω ως το τέλος.Επειδή θέλω να εξηγώ παραπάνω πράγματα για κάθε φωτογραφία (όπως μου πρότεινε και ο φίλος ''swiftakias'') θέλω να σας ρωτήσω κάτι.
Για να προσθέσω φωτογραφίες και κείμενο πατάω ''Γρήγορη Απάντηση'', αφού προσθέσω αυτά που θέλω και αφού έχω πατήσει και το κουμπί επεξεργασία προφανώς για να διορθώσω κάποιο ορθογραφικό λάθος, το κουμπί επεξεργασία εξαφανίζεται. Πώς μπορώ προσθέσω κείμενο ή να κάνω διορθώσεις αφού δεν υπάρχει πια το κουμπί επεξεργασία;Με το καλό φίλε μου να το τελειώσεις, και να το χαρείς όπως θες. Για το θέμα που ρωτάς, επεξεργασία σε αυτά που έγραψες μπορείς να κάνει μόνο μεσα σε 2 ώρες. Μετά δεν μπορείς .
-
Μερικές φωτογραφίες που ξέχασα να ανεβάσω.
Το μωρό κοιμάται στο γκαράζ μου περιμένοντας την φροντίδα μου.
το σαλόνι είναι κάτι παραπάνω από άψογο.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Καλημερα και απο μενα και καλη....υπομονη!!!!Aπο ότι βλέπω χώρος υπάρχει πρέπει να βρεις τώρα χρόνο και χρήμα και όλα γίνονται ( τα 3 χ)Τι μπορείς να κάνεις εσύ , μέχρι που φτάνουν οι γνώσεις σου ????
Μην απογοητεύεσαι ένα fiat 500 που έχω ήταν σε χειρότερη κατάσταση ,και αφού ανταλλακτικά υπάρχουν άπλα ...keep walking !!!!
Είσαι τυχερός πάντως που είσαι επαρχία διότι Αθηνά το συγκεκριμένο θα ήθελε 10000ευρω++++++και βεβαία ελπίζω να το κανείς εργοστασιακόΓνώσεις δεν έχω πολλές, πολλοί θα έλεγαν καθόλου αλλά έχω πολύ πολύ όρεξη και 3 MANUAL χωρίς τα οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να προχωρήσει σωστά.
Ανακατασκευή Fiat x1/9