-
Ωραια...πραγματα...!!!
Μπραβο παιδια...και ιδιαιτερο οχημα διαλεξατε....και πανεμορφο....καλη συνεχεια....Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλυτερα αφου δεν ηταν ο δικος του,ειχε δεξι καθρεπτη απο το εργοστασιο;Όχι δεν είχε, έχεις δήκιο.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ωραια...πραγματα...!!!
Μπραβο παιδια...και ιδιαιτερο οχημα διαλεξατε....και πανεμορφο....καλη συνεχεια....Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ, μια καλή κουβέντα μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε.
-
Εδώ αφαιρώ τα λαστιχένια κουμπώματα της TARGA οροφής στο εμπρός πορτ παγκαζ
Αυτή η Βάση είναι με πίρο ο οποίος πολύ δύσκολα έβγαινε
αυτός βγήκε αρκετά ευκολα
Τις δύο εμπρός βάσεις τώρα που βλέπω την φωτογραφία συνειδητοποιώ πως ξέχασα τις βγάλω.
-
Τα πίσω φανάρια μας δυσκόλεψαν λίγο .
Ιδικά το ένα άκουσε πολύ βρίσιμο μέχρι να βγει.Το πρόβλημα που προέκυψε μετά ήταν πως τα καλώδια του ενώς φαναριού είχαν τρελές πατέντες.
τους κόπηκε η γείωση και ο τσάκαλος έκανε γείωση βιδώνοντας μια βίδα στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου.
Το άλλο ήταν μαμα
-
Παιδιά τώρα θα σταματήσω για λίγες ημέρες τα ξηλώματα λόγω υγείας, την άρπαξα άσχημα στο γκαραζ και είμαι με πυρετό. Θα τα λέμε βέβαια αλλά χωρίς φωτογραφίες.
-
Και να κάνω μία ερώτηση.
Με αναρτήσεις τι κάνω;
Μπορώ να βρω στην Ελλάδα;
Στο ebay ένα σετ με ελατήρια κοστίζει από 500 έως 800 ευρώ.- Μεταφορικά.
-
Μπράβο φιλέ μου!
Πόλη καλή δουλειά φαίνεται να γίνετε! Σωστό πακετάρισμα manual και φωτογραφίες είναι συνταγή για ένα σωστό πρότζεκτ!
Αναρτήσεις θα βρεις μάλλον εδώ http://www.suspensions.gr/ Εγώ που είχα ρωτήσει για το δικό μου, είχε βρει! (και σε καλές τιμές)
Το επόμενο βήμα σου μετά το λύσιμο ποιο θα είναι? Αμμοβολή?
Περαστικά σου!
-
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Μπράβο φιλέ μου!Πόλη καλή δουλειά φαίνεται να γίνετε! Σωστό πακετάρισμα manual και φωτογραφίες είναι συνταγή για ένα σωστό πρότζεκτ!
Αναρτήσεις θα βρεις μάλλον εδώ http://www.suspensions.gr/ Εγώ που είχα ρωτήσει για το δικό μου, είχε βρει! (και σε καλές τιμές)
Το επόμενο βήμα σου μετά το λύσιμο ποιο θα είναι? Αμμοβολή?
Περαστικά σου!
To επόμενο βήμα είναι σίγουρα η αμμοβολή, την οποία θα την κάνω μόνος μου στο γκαράζ με την σχολαστικότητα που του αξίζει.
Έχω μεγαλούτσικο σχετικά κοφλερ, έχω προμηθευτεί είδη πιστόλη αμμοβολής και 170 κιλά άμμου τύπου Μ και λεπτή και χωντρή η οποία έχει στρόγγηλο κώκο και δεν τραυματίζει την λαμαρίνα & Q η οποία έχει ποιό εχμηρό κόκο και είναι για τα σημεία μου η σαπήλα είναι έντονη. -
Tι αμμοβολη βρε φιλε .....αν κανει αμμοβολη αυτο το πραμα καταστραφηκε , μονον την αμμο θα βρει μετα ...........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι αμμοβολη βρε φιλε .....αν κανει αμμοβολη αυτο το πραμα καταστραφηκε , μονον την αμμο θα βρει μετα ...........Τι μου προτείνεις;
Δώσε μας τα φώτα σου. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι αμμοβολη βρε φιλε ..... μονον την αμμο θα βρει μετα ........... -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Tι αμμοβολη βρε φιλε .....αν κανει αμμοβολη αυτο το πραμα καταστραφηκε , μονον την αμμο θα βρει μετα ...........
Τι μου προτείνεις;
Δώσε μας τα φώτα σου.Και προβολεις να ειχα φιλε μου , δεν μπορω να σε βοηθησω , το μονο που θα σε συμβουλευα μια και αρχισες , ψαξε οσο ειναι νωρις να βρεις φανοποιεια (οχι τοσο εξωτερικα κοματια ) αν υπαρχει τιποτα εδω (που σε κοβω να μην υπαρχει ) κυριως να εχεις καλη βαση , και τα υπολοιπα αλαργα αλαργα κατι θα βγει .
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Tι αμμοβολη βρε φιλε ..... μονον την αμμο θα βρει μετα ...........
????????????????????????
-
Και καλη ιδεα ειναι ....να αρχισεις να κοιτας οτι υπαρχει σε μη κυκλοφορισιμο χ1\9 (χωρις πινακιδες δηλ.) φτηνο οσο το δυνατον σε καλυτερη κατασταση απ'το δικο σου (μεσα κι απο κατω θα κοιτας ) να ειναι τσαμπε , βουτα το , και περιμενε για το τεμαχισμα που θα χρεισιμοποιεις να γινει σωστα !
Διαβασα κατι και γελαγα στην αρχη .....
Για το μονο πραγμα που δεν εχει αυτο το αυτοκινητο , ειναι το μοτερ του ! να φαν κι οι κοτες απο ανταλλακτικα .
Αυτα τα χ1\9 της εποχης τα εφερνε ενας γνωστος νταραβεριτζης ο Νικ...ης απο Ιταλια και ηταν ολα μοντελα 72-73 και τα πουλαγαν τα σαινια για 81-82 στην αγορα .....συχνα τους αλλαζαν προφυλακτηρες και μερικα σιμπρακαλα απο μοντελα νεοτερα εξωτερικα .
Δεν μας ειπες τον κωδικο του μοτερ να δουμε τι κυβικα ειναι ...... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι μου προτείνεις;
Δώσε μας τα φώτα σου.Και προβολεις να ειχα φιλε μου , δεν μπορω να σε βοηθησω , το μονο που θα σε συμβουλευα μια και αρχισες , ψαξε οσο ειναι νωρις να βρεις φανοποιεια (οχι τοσο εξωτερικα κοματια ) αν υπαρχει τιποτα εδω (που σε κοβω να μην υπαρχει ) κυριως να εχεις καλη βαση , και τα υπολοιπα αλαργα αλαργα κατι θα βγει .
Έχω παραλάβει ήδη από Ιταλία τα πατώματα οδηγού συνοδηγού, αν και θα χρειαστώ και το επόμενο κομμάτι που φτάνει έως το πίσω παρμπρίζ, μονο που αυτό είναι ίσια λαμαρίνα και μπορώ να πάρω από οπουδήποτε.
Τα πλαϊνά μασπιέ που είναι 3 κομμάτια επί δύο, το 1 από το κάτω μέρος του εμπρός φτερού το επόμενο είναι κάτω από την πόρτα και το επόμενο το κάτω μέρος του πίσω φτερού είναι στην διαδικασία παραγωγής στην Αγγλία και τα περιμένω μέσα του άλλου μήνα. Την μπροστά γωνία, την τριγωνική μούρη, το κάτω φρύδι και την πλαστική σήτα του ψυγείου τα έχω παραλάβει ήδη από Αμερική. Τώρα αν εννοείς τα σίδερα του πλαισίου από κάτω αυτά θα γίνουν πατέντα αναγκαστικά. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και καλη ιδεα ειναι ....να αρχισεις να κοιτας οτι υπαρχει σε μη κυκλοφορισιμο χ1\9 (χωρις πινακιδες δηλ.) φτηνο οσο το δυνατον σε καλυτερη κατασταση απ'το δικο σου (μεσα κι απο κατω θα κοιτας ) να ειναι τσαμπε , βουτα το , και περιμενε για το τεμαχισμα που θα χρεισιμοποιεις να γινει σωστα !Διαβασα κατι και γελαγα στην αρχη .....
Για το μονο πραγμα που δεν εχει αυτο το αυτοκινητο , ειναι το μοτερ του ! να φαν κι οι κοτες απο ανταλλακτικα .
Αυτα τα χ1\9 της εποχης τα εφερνε ενας γνωστος νταραβεριτζης ο Νικ...ης απο Ιταλια και ηταν ολα μοντελα 72-73 και τα πουλαγαν τα σαινια για 81-82 στην αγορα .....συχνα τους αλλαζαν προφυλακτηρες και μερικα σιμπρακαλα απο μοντελα νεοτερα εξωτερικα .
Δεν μας ειπες τον κωδικο του μοτερ να δουμε τι κυβικα ειναι ......Το μοτέρ δεν το έχω κατεβάσει ακόμη.
Η άδεια λέει 128ΑS....................
Δεν μπόρεσα να δω όμως κάποιο αριθμό πάνω στον κινητήρα με αυτό το νούμερο.
Προφανώς δεν μπορώ να δω τον κωδικό με το μοτερ φορεμένο.
Κάποιος μου είπε να βάλω ένα καθρεφτάκι από κάτω για να μπορέσω να το εδώ. -
δεν βγάζω και πολύ άκρη -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
δεν βγάζω και πολύ άκρηΣε αυτήν την φωτογραφία είναι ο αριθμός κινητήρα...απλά θέλει καθάρισμα-τρίψιμο.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Και καλη ιδεα ειναι ....να αρχισεις να κοιτας οτι υπαρχει σε μη κυκλοφορισιμο χ1\9 (χωρις πινακιδες δηλ.) φτηνο οσο το δυνατον σε καλυτερη κατασταση απ'το δικο σου (μεσα κι απο κατω θα κοιτας ) να ειναι τσαμπε , βουτα το , και περιμενε για το τεμαχισμα που θα χρεισιμοποιεις να γινει σωστα !Διαβασα κατι και γελαγα στην αρχη .....
Δεν μας ειπες τον κωδικο του μοτερ να δουμε τι κυβικα ειναι ......Αυτό που προτήνεις είναι οτι καλύτερο αλλά είμαι επαρχία, Βέροια και δυστυχώς για πολύ κακή μου τύχη όλα είναι Αθήνα Πελοπόννησο - Ρόδο - Κέρκυρα κλπ
Ανακατασκευή Fiat x1/9