-
-
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ειδα ενα βιντεακι με ενα ιστορικό 'αναποδα'???Ναι το ιστορικό είναι το Vauxhall.
-
Οπωσδήποτε ένας αγώνας με πολύ ενδιαφέρον, όταν σκεφτείς ότι υπήρξαν σε ορισμένες περιπτώσεις μεταξύ πρώτου δεύτερου, ελάχιστα δεύτερα.
Κατά την γνώμη μου, το οικονομικό χάος που περνάμε, έχει σαν αποτέλεσμα να μην γίνετε απόλυτα σωστά η προετοιμασία των αγωνιστικών.
Όπως και το ότι οι αγωνιζόμενοι δεν τρίβονται με αγώνες, (που ακυρώνονται) και κρυώνουν….
Μα δεν πίστευα ότι θα τελείωνε ο αγώνας, και εάν τελείωσε αυτό οφείλετε με το 100%, στους παράγοντες της λέσχης που υπερέβαλαν εαυτό.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια.
Antonis-team. -
ο Κυριος Χρηστος ( Πλατης ) πως πηγε??
-
τα βρηκα..
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/609
4ος πισω απο Πορσε Εσκορτ και R5 Turbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ηθελα να γραψω και εγω....
περα απο τα αυτονοητα,όπως οτι οταν εχεις να τρεξεις ενα χρονο ή και πολυ παραπανω ειναι λογικο να υπαρχει ή ασταθης ρυθμος ή χαμηλός ρυθμός ή και έξοδοι και ατυχίες που είδαμε(κριμα για όλα τα παιδια που πάθανε ζημιά,ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους ίδιους)και περα απο τα κλασσικα μπραβο σε λέσχη για την όχι κακη προσπάθεια εν μεσω υπερκρισάρας, και μπράβο σε όλα τα παιδιά που τρέξανε και σε όσους διακρίθηκαν όπως ο ζάχος (ακρατο δυστυχώς δεν κατάφερα να δω..,φανταζομαι θα κινηθηκε ωραια!)
ο πλακουτσης,ο ντοφης,ο πουντος κ.α...θα ηθελα να σταθω ομως και στην γενικη εικονα που βλεπω πλεον στους αγωνες(αναγκαστικα και ειδικα στα σπριντ που περνανε τα αμαξια ανα κυβικα ανεξαρτητως κλασης και κατηγοριας)
ειλικρινα ηταν σαν να εβλεπα αγωνα ιστορικων......με ολιγον απο πιο συγχρονο.....γκρανκασες(με ολο το συμπαθειο αφου μου αρεσουν ολα τα αγωνιστικα) 30 ετων(τα ιστορικα που ετσι και αλλιως τρεχουν),ρενο κλιο ημιγκρανκασες 20 ετων....,τα διαφορα 106, 16-18 ετών....,205 μια απο τα ιδια....,μετα παμε στα 'πιο συγχρονα' επιπέδου 10ετιας και μιλαμε για μια δεκαδα στο συνολο....
που παμε?......τι υπεροπισθεν εχουμε κουμπωσει και θελουμε να ειμαστε εστω και λιγο αισιοδοξοι και να κοιταμε μπροστα?...
ποιο ραλλυ ακροπολις(αυτες οι δυο μερες) κολλαει στο πανελληνιο πρωταθλημα ραλλυ βλεποντας τετοια αυτοκίνητα?....
παιδια σας φυγανε οι ηθοποιοι(αγωνιζομενοι) ,αυτοι που εδω και εκει τρεχουν/με ,τρέχουν/με με πενιχρα και αστεια μεσα για 2012 . φτιαξατε εσεις το εργο(πρωταθληματα) όπως πιστευατε.....
όμως έτσι δεν θα ολοκληρωθούν πολλές σκηνές από το έργο...
και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ στις ερχόμενες σεζόν....!!!! -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ο Κυριος Χρηστος ( Πλατης ) πως πηγε??
Ο παλιόγερος αέρα……….
Α. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
περα απο τα αυτονοητα,όπως οτι οταν εχεις να τρεξεις ενα χρονο ή και πολυ παραπανω ειναι λογικο να υπαρχει ή ασταθης ρυθμος ή χαμηλός ρυθμός ή και έξοδοι και ατυχίες που είδαμε(κριμα για όλα τα παιδια που πάθανε ζημιά,ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τους ίδιους)και περα απο τα κλασσικα μπραβο σε λέσχη για την όχι κακη προσπάθεια εν μεσω υπερκρισάρας, και μπράβο σε όλα τα παιδιά που τρέξανε και σε όσους διακρίθηκαν όπως ο ζάχος (ακρατο δυστυχώς δεν κατάφερα να δω..,φανταζομαι θα κινηθηκε ωραια!)
ο πλακουτσης,ο ντοφης,ο πουντος κ.α...θα ηθελα να σταθω ομως και στην γενικη εικονα που βλεπω πλεον στους αγωνες(αναγκαστικα και ειδικα στα σπριντ που περνανε τα αμαξια ανα κυβικα ανεξαρτητως κλασης και κατηγοριας)
ειλικρινα ηταν σαν να εβλεπα αγωνα ιστορικων......με ολιγον απο πιο συγχρονο.....γκρανκασες(με ολο το συμπαθειο αφου μου αρεσουν ολα τα αγωνιστικα) 30 ετων(τα ιστορικα που ετσι και αλλιως τρεχουν),ρενο κλιο ημιγκρανκασες 20 ετων....,τα διαφορα 106, 16-18 ετών....,205 μια απο τα ιδια....,μετα παμε στα 'πιο συγχρονα' επιπέδου 10ετιας και μιλαμε για μια δεκαδα στο συνολο....
που παμε?......τι υπεροπισθεν εχουμε κουμπωσει και θελουμε να ειμαστε εστω και λιγο αισιοδοξοι και να κοιταμε μπροστα?...
ποιο ραλλυ ακροπολις(αυτες οι δυο μερες) κολλαει στο πανελληνιο πρωταθλημα ραλλυ βλεποντας τετοια αυτοκίνητα?....
παιδια σας φυγανε οι ηθοποιοι(αγωνιζομενοι) ,αυτοι που εδω και εκει τρεχουν/με ,τρέχουν/με με πενιχρα και αστεια μεσα για 2012 . φτιαξατε εσεις το εργο(πρωταθληματα) όπως πιστευατε.....
και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ στις ερχόμενες σεζόν....!!!!
Χωρίς να διαφωνώ σε τίποτα, να επιζήσουμε με τα πενιχρά μπατσετ που διαθέτουμε.
Α. -
και ΔΕΝ θέλω να αναφερθώ στις ερχόμενες σεζόν....!!!!Περα απ'τα αυτονοητα που λεει κι ο Δημητρης , που ειδαμε να διαδραματιζοντε σε μια καλοκαιρινη ημερα του Μαρτη ....στο σπριντακι της υπερφιλοτιμης πλεον λεσχης ΑΛΑ , ειδαμε ακομα μια φορα τον στοκο που εχουν τα μυαλα στην Μεσογειων , που δεν θα κανουν ποτε τους την δικαιοσυνη του αθηματος ..... να λαμπει .
Γιατι βρε στοκοι να μην ειναι νικητης αυτος που εκανε τους 2 καλυτερους χρονους απ'τις τρεις φορες του αγωνα , οπως γινεται στις χωρες που ξερουν τι κανουν και εχουν να δικαιολογησουν γιατι το κανουν , οι σοβαροι ασχολουμενοι με τετοια αθληματα .Το εχουμε συζητησει ,το ειχαμε ζητησει , αλλα οι γκασμαδες θα ειναι παντα γκασμαδες ........
Το κοψανε για να μην πεσει επανω στο συναθλητη του και εκανε 10 πανω απ'τον χρονο του ,το παιδι στο δευτερο περασμα ..... θα πρεπει να τον τιμωρισετε επειδη εκοψε ? ειναι ενα μονον παραδειγμα που συνεβει και ειδικα στον πρωταγωνιστη της ημερας ..... ποσα αλλα που συμβαινουν ,παντα , γιατι να μην εχουν αυτην την απλη επιλογη οι αγωνιζομενοι , που δεν σας στοιχιζει ΤΙΠΟΤΑ βρε γκασμαδες , που διαμαρτυρεστε (οπως εμαθα ) γιατι σας βριζουν κι ολας .............
-
Λίγα λόγια και από εμένα για τον αγώνα
Καταρχήν ήτανε χίλιες φορές καλύτερα σαν χρονική περίοδος από τον Ιούλιο λόγω του ότι έλειπαν οι ορδές Αλβανών και οικογενειών στην παραλία και του μποτιλιαρίσματος που είδε δημιουργηθεί τότε στο φανάρι και την παραλία....Το service park πάντως είναι σε ιδανικό σημείο !!!!
Η ειδική από όσο λέγανε οι αγωνιζόμενοι κράταγε καλύτερα από τον Ιούλιο αλλά και πάλι είναι ειδική 'ύποπτη' με πολλά χώματα σε όλη την διαδρομή...Άμα γίνει αυτή η ειδική ποτέ με βροχή νομίζω θα έχουμε δύσκολες καταστάσεις....Δυστυχώς γίνανε πάρα πολλά ατυχήματα με οδυνηρές συνέπειες ευτυχώς μόνο για τις λαμαρίνες με συνεπακόλουθες αρκετές καθυστερήσεις ...... Μπροστά μας στο σημείο που έφυγε το Vauxhall στο πρώτο σκέλος,έφυγε ο Μπίστας στο δεύτερο σκέλος και ο Κουτσοκώστας του οποίου το ατύχημα μάς έκοψε την ανάσα μέχρι να δούμε ότι είναι καλά και οι 2....
Η διοργάνωση νομίζω προσπάθησε πολύ να πάνε όλα καλά....Τα περί ανεπάρκειας ή ανετοιμότητας αρκετών κριτών
που είδα νομίζω έχουνε γενικά πολύ συζητηθεί παντούΣτο κυρίως ζουμί το αγωνιστικό μέρος σαν men of the match που λένε ήτανε με διαφορά για μένα ο Πούντος , ο Ζάχος και ο Πλακουτσής ...Μπράβο τους.....Κρίμα πάντως που δεν αναφέρεται πουθενά ότι ένα Ν2 ήτανε 5ο γενικής και αναφέρονται μάχες μεταξύ Ιερεμία και Κοπανάκη που έχουνε τερματίσει μισό λεπτό πίσω με τα Α7....
Αυτά τα ολίγα.....
-
APR βλεπω η συμπαθεια σου συνεχιζεται,οταν θα ρωτησεις οτι μετα τον Ζαχο που εγιναν αλλες 2 εξοδοι στο 1ο σκελος που δεν τον ενοχλησαν αλλα τους υπολοιπους τους καθυστερησαν, αλλα δεν βγηκαν να παραπονιουνται για το χρονο που εχασαν,γιατι η αληθεια ειναι μας ενδιαφερουν οι αγωνιζομενοι.Επισης αναρωτησου ποσα σκελη εκανε ο ζαχος με ζεστα λαστιχα και φρενα και ποσα εκαναν οι υπολοιποι.Και αλλα πολλα που εγιναν αλλα αφου δεν αγωνιζεσαι δε μπορεις να μιλας γι αυτα.
Το κυριωτερο ομως ειναι οτι σου απανταω επειδη οι εντυπωσεις ειναι ωραιο πραγμα και οι δικες σου δεν ειναι οι πραγματικες.
Αφησε να παραπονιεται ο ζαχος που ηταν και μεσα στο C2 και προσπαθησε αλλα οχι εσυ που καθοσουν στη καρεκλα σου.
Βαγγελης Ακρατος -
αν δεν κανω λαθος ,Βαγγελη,στο πρωτο σκελος σταματησες και εσυ στο ατυχημα του βοξολ?
επισης διαφωνω με το μεσοβεζικο να μετρανε τα 2 απο τα 3,αλλα το ατοφιο θελω τα να μετρανε τα 3 απο τα 4 περασματα!
αν μιλαμε για ραλλυ ροντε.... -
Το θεωρώ σωστό φίλε, σε μια μπούκλα, όπου κάτι δεν κάθισε στον οδηγό, να την βγάζει έξω.
Στο 3 στα 4 έβαλες θαυμαστικό!. Και συμφωνώ, διότι θα έπρεπε να τελειώσουμε με προβολείς. Οπωσδήποτε θα έπρεπε να έχουμε 15 ελπακια, πλήρως εξοπλισμένα, και έναν τηλεσκοπικό γερανό απίκο!. Σίγουρα και μερικές καλά στρωμένες κοπάνες για τον επαναπατρισμό!.
Το κόστος αυτών θα ξεπερνούσε πολλαπλάσια των οικονομικό προγραμματισμό της λέσχης και θα έπρεπε η συμμετοχή να αποτιμάτε στα 2000+!!!!...
Μα άκουσα και τον φίλο μου Μπουκαούρι, να λέει ότι έβγαλε κίτρινη σημαία, και ο οδηγός παραλίγο να τον πατήσει! . Ποιος ήταν?. Τι έγινε με αυτόν?. Και μην ξεχνάμε ότι ο Αντώνης είναι αγωνοδίκης, και ξέρει να χειρίζεται της σημαίες…..
Α. -
εγω ξερω οτι οτι γινεται στο εξωτερικο μπορει να γινει και εδω.
εξω κανουν 4 περασματα και δεν εχουν προβλημα.αρα γινεται και εδω.επισης ελεω ροντε(ή ποντιοσπριντ που εχουμε εδω!) ,ΔΛΔ λογω των πολλων επαναληψεων της ιδιας ειδικης ο ρυθμος θεωρειται δεδομενο οτι ειναι αυξημενος,και για αυτο το λογο εξω ειναι μεσα στους κανονισμους τελεσης, η οπτικη επαφη μεταξυ των κριτων,για αμεση επεμβαση,για αυτο και εχουν πολλους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα άκουσα και τον φίλο μου Μπουκαούρι, να λέει ότι έβγαλε κίτρινη σημαία, και ο οδηγός παραλίγο να τον πατήσει! . Ποιος ήταν?. Τι έγινε με αυτόν?. Και μην ξεχνάμε ότι ο Αντώνης είναι αγωνοδίκης, και ξέρει να χειρίζεται της σημαίες…..
Α.ισχυει!o Τζαμπαζης ηταν, με το Evo!ο Κος Αντωνης(ενδιαμεσος 2) του εκανε σημα πολυ πριν το γεφυρακι!!!εδειξε να κοβει ταχυτητα και μολις εφτασε στο 1-1.5 μετρο γκαζωσε και εφυγε..
-
Στο πρωτο σκελος κοψαμε Δημητρη για ενα clio με τον Σαρικα συνοδηγο σε μια αριστερη με ενα αντλιοστασιο μεσα στο χωραφι.
-
ειλικρινα ηταν σαν να εβλεπα αγωνα ιστορικων......με ολιγον απο πιο συγχρονο.....γκρανκασες(με ολο το συμπαθειο αφου μου αρεσουν ολα τα αγωνιστικα) 30 ετων(τα ιστορικα που ετσι και αλλιως τρεχουν),ρενο κλιο ημιγκρανκασες 20 ετων....,τα διαφορα 106, 16-18 ετών....,205 μια απο τα ιδια....,μετα παμε στα 'πιο συγχρονα' επιπέδου 10ετιας και μιλαμε για μια δεκαδα στο συνολο....Αυτό είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα δεκαετιών σφαλμάτων σε όλα τα επίπεδα:
- Της Αρχής του σπορ που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει (παρά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα) ειδικό καθεστώς κυκλοφορίας (= όχι τεκμήρια, όχι ασφάλειες, όχι χαράτσια, δυνατότητας εισαγωγής 'καρότσας') των αγωνιστικών
- Των αγωνιζομένων που πάντα ήθελαν να βολεύονται με τα ήδη υπάρχοντα και πάντοτε οδηγούσαν σε κανονισμούς που τα ευνοούσαν (πχ. 'έγινες ΕΑ από Α ? Δεν πειράζει, συνέχισε να μετράς στην Α επ΄άπειρον')
Το έχω πει και γράψει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι για τους θεατές και για την προσέλκυση χορηγών το να έρχονται καινούργια αυτοκίνητα. Δεν το κάναμε ακόμα και όταν είχαμε την οικονομική δυνατότητα (προ κρίσης) και φυσικά, δυστυχώς όμως έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια θα τρέχουμε αποκλειστικά με Ιστορικά.
-
επισης διαφωνω με το μεσοβεζικο να μετρανε τα 2 απο τα 3,αλλα το ατοφιο θελω τα να μετρανε τα 3 απο τα 4 περασματα!
αν μιλαμε για ραλλυ ροντε....Εγω με την σειρα μου δεν θα διαφωνισω μαζι σου για το 3 στα 4 Δημητρακη μου σαν λογικο κι ωραιο παιχνιδι οταν προκειτε για οδηγους που τρεχουν καθε 15 ημερες το λιγοτερο με ενα συνολο 15-20 αγωνων τον χρονο κατα μεσο ορο , αλλα με τα ελληνικα δεδομενα που ουτε 4 αγωνες δεν βγαινει ο μεσος ορος , με αποτελεσματα σαν αυτα που ειδαμε προχθες και που αφορουν τις εξοδους και καταστροφες ........κανω ενα σκοντο !
Ελαχιστοι πηγαν κι εφετος αερα πατερα , κι ομως οι εξοδοι ηταν υπεραρκετοι αναλογικα !Συνεπως , αν θα προτεινα 4 περασματα ακομα κι μ'αυτες τις συμμετοχες και τα μεσα που εχουμε , οι προβολεις ισως να ηταν απαραιτητοι στους τελευταιους .
Ξερω τι θα πεις ....
Μα στην Ιταλια γινεται κι ας κανουμε κι εδω το ιδιο ...... Με το χερι στην καρδια , και γνωριζονας τις συνθηκες και τα μεσα των υπεροργανωτων μας , πιστευεις οτι γινεται ? η ....ακομα εκει θα ημαστε και θα μαζευαμε τα συντριμια ? -
Ο χρήστης jap έγραψε:
APR βλεπω η συμπαθεια σου συνεχιζεται,οταν θα ρωτησεις οτι μετα τον Ζαχο που εγιναν αλλες 2 εξοδοι στο 1ο σκελος που δεν τον ενοχλησαν αλλα τους υπολοιπους τους καθυστερησαν, αλλα δεν βγηκαν να παραπονιουνται για το χρονο που εχασαν,γιατι η αληθεια ειναι μας ενδιαφερουν οι αγωνιζομενοι.Επισης αναρωτησου ποσα σκελη εκανε ο ζαχος με ζεστα λαστιχα και φρενα και ποσα εκαναν οι υπολοιποι.Και αλλα πολλα που εγιναν αλλα αφου δεν αγωνιζεσαι δε μπορεις να μιλας γι αυτα.
Το κυριωτερο ομως ειναι οτι σου απανταω επειδη οι εντυπωσεις ειναι ωραιο πραγμα και οι δικες σου δεν ειναι οι πραγματικες.
Αφησε να παραπονιεται ο ζαχος που ηταν και μεσα στο C2 και προσπαθησε αλλα οχι εσυ που καθοσουν στη καρεκλα σου.
Βαγγελης ΑκρατοςΕπειδή, μάλλον είσαι προκατηλημένος...και δεν καταλαβαίνω τον Λόγο...Και το πήρες, ίσως λίγο προσωπικά, χωρίς νόημα και ουσία...
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΘΙΞΕ Ο APR ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΟΥ...φίλε μου!
Αντίθετα, αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, εθιξε ενα γεγονός που αν μη τι αλλο θέλει βελτίωση απο τους κανονισμούς, με ενα παράδειγμα (τον Ζάχο), που διεκδικούσε την Γενική...Αρα δεν ήταν ο 'τσιγκοπάφυλας' για τους πολλούς (που για εμάς δεν ισχύει αυτό)...Το εγγραψε το παράδειγμα αυτό, γιατι αυτό ακούστηκε... και χτύπησε στο μάτι απο θέμα χρόνων...
Αν ισχύει και το ίδιο για εσένα, θα ήταν ενα ατυχέστατο παράδειγμα προς του επίτροπους κανονισμων(τρομάρα τους), διοτι απλά η απάντηση (ευκολη απο την μεριά τους) θα ήταν:' μα αφού κέρδισε ο Ακρατος... και ας τον εμπόδισαν...Αρα γιατι να αλλάξουμε τους κανονισμούς, αφού το ιδιο αποτέλεσμα θα εχουμε?'
Εχω την εντύπωση οτι είσαι προκατηλημένος και επειδή είχε γίνει μια αντιπαράθεση στο παρελθόν. σε αλλο πόστ, συνεχίζεις να 'κουβαλάς' την οποιαδήποτε αυτή ΄΄αποψή σου.
Λυπάμαι, αλλα αυτά δεν ειναι θέματα σοβαρά για να συνεχίζεις να πιστεύεις οτι πιστευεις...
Σε ενημερώνω, οτι δεν υπάρχει κανενας θαυμασμός ή γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο με τον μικρό βασίλη, αντίθετα...δεν υπάρχει και καμία φιλική σχέση...Παράδειγμα λοιπόν, ήταν, μπας και 'Ανοίξουν' τα μυαλά των ηλιθίων...
Ξεκόλλα λοιπόν και εσύ απο το τρυπάκι του 'συνοδηγαρά', 'οποιος εχει φτερούγα=εχθρός του APR'. Αυτά είναι οι λάσπες των παρασύτων...Οσο μας άρεσες και ενδιαφερόμασταν για τους χρόνους σου με το 306, ελπίζω να μας αρέσεις τώρα και με το Mitsu...οταν το μάθεις...
Αυτά για να λήξει εδώ το θέμα...Πάντως ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει... και να σταματήσουν οι τόσες διακοπές...Δεν είναι Ανάβαση...ειναι Ραλλυ...
Οσο για την άποψή μου, περί του ανθρώπου του Αγώνα...Εγώ θα βάλω τον Πλακουτσή, με το 205...επειδή ξέρω τι αυτοκίνητο εχει...και επειδή είδα κάτι βιντεάκια στο youtube...που ...πήγαινε 12/10...Το 205 πέταγε...'ανοιγε καινούριο' δρόμο.
24o ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ 18/3/12