-
Σε αρκετα αυτοκινητα υπαρχει το αυτοματο συστημα φρεναρισματος που ενεργοποιηται αν ανιχνευσει αποσταση μικροτερη απο το κανονικο,για να αποφευχθει ατυχημα.Στην περιπτωση αυτη ενεργοποιουνται τα φωτα στοπ και τα αλαρμ του αυτοκινητου? Λογικα πρεπει,αλλα ειναι ετσι?
-
Σε αρκετα αυτοκινητα υπαρχει το αυτοματο συστημα φρεναρισματος που ενεργοποιηται αν ανιχνευσει αποσταση μικροτερη απο το κανονικο,για να αποφευχθει ατυχημα.Στην περιπτωση αυτη ενεργοποιουνται τα φωτα στοπ και τα αλαρμ του αυτοκινητου? Λογικα πρεπει,αλλα ειναι ετσι?
-
-
Να σου πω την αμαρτια μου δεν ειχα το νου μου στα πισω φωτα.... χιχιχι
ειχα παθει ηδη εμφραγμα οταν αποφασισε να φρεναρει....
Φρεναρε δε λεω χωρις να σουκαρει αλλα εγω.... ειχα παει στον αλλο κοσμο... -
Ευτυχως που γυρισες βρε Φωκιωνα...Για να σ εχουμε παλι κοντα μας.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:shifty:Αυτο ηταν beta test , τώρα λειτουργεί.
Σύμφωνα με το manual όταν φρενάρει αυτόματα ανάβουν και τα alarm και τα stop. Στα Volvo φρενάρει αυτόματα μονό όταν η ταχύτητα σου είναι μέχρι 30-35 km/h. Το σύστημα απενεργοποιήται αλλά οταν σβήσεις και ανάψεις παλι το αυτοκινητο ειναι on και πάλι
-
ναι αλλα οι υαλοκαθαριστηρες λειτουργησαν αψογα....
οπως βλεπετε το σχολιο χωρις μουτσουνακι .....
αντικειμενικα με 30 χλμ στουκα πας για φαναρτζη, αλλα αν βαρεσεις πεζο το 'καθαριζεις' ή τον στραπατσαρεις;;
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Ευτυχως που γυρισες βρε Φωκιωνα...Για να σ εχουμε παλι κοντα μας.καπου ειχε ξανα συζητηθει αυτο το στουκι στο τεστ και οφειλωταν ( αν θυμαμαι καλα ) στο οτι ειχε μεινει απο μπαταρια ή κατι τετοιο και το συστημα ειχε βγει off χωρις να το παρει κανεις χαμπαρι...
Αληθεια??? ψεμα???? δε ξερω.
Κατι ομως που προσωπικά με εκανε να σκεφτω ποσο τελικά βασιζονται τα νεα αυτοκινητα στην.... μπαταρια τους....
πχ το χειροφρενο να ενεργοποιηται - απενεργοποιηται με κουμπι....Αλλα ειναι μια αλλη ιστορία αυτο.....
Συστημα αυτοματου φρεναρισματος