-
καλησπερα σας!
-
καλησπερα σας!
-
καλησπερα σας!
-
Κατι μας ειπες τωρα... Παντως η Alfa Romeo πιστευω φευγει οριστικα απο την λιστα!
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
καλησπερα σας! ευχομαι να ειστε ολοι καλα! το φορουμ μαρεσει πραγματα πολυ! τεσπα στα δικα μας, ευχομαι σε αυτο το θεμα να απαντησει πολυ κοσμος γιατι τουλαχιστον για μενα αλλα και για πολλους απο εσας πιστευω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον! θα ηθελα να μου πειτε πιο ηταν το οικονομικοτερο αυτοκινητο που ειχατε ποτε σας η εαν οχι εσεις να το ξερετε πολυ καλα οτι οντως ηταν τερας οικονομιας! τωρα οταν λεω οικονομικο δεν εννοω απλα να εκαιγε λιγο, αυτο ισως να ηταν και το λιγοτερο, μιλαω για το αυτοκινητο για το οποιο εφυγαν λιγα απο την τσεπη σας, service, ανταλλακτικα, και βενζινη! τα τελη λεω να μην τα υπολογισουμε γιατι νταξει εξαρταται και λιγο πολυ απο την χρονια για την οποια θα μιλησουμε! αρα ακουω, μαρκα και μοντελο και τον εκαστοτε σχολιασμο για οποιον θελει!έχει επαναφορτιζόμενες ... και για να το φορτίσω κλέβω ρεύμα από τον γείτονα...
-
ποιο τους βγηκε οικονομικοτερο!
-
Απλως υπαρχουν καποιες παραμετροι που καθοριζονται απο τον καθενα διαφορετικα οπως πχ το value for money, η εικονα σε σχεση με την αξια κλπ.
Νομιζω το λογικο ειναι ενα οποιοδηποτε μικρο αμαξακι. Ονομαστικα? Απο δικα μου. Τoyota Aygo. Tαξιδευε χωρις να καιει τιποτα, Micra K12 1.2 με 6,5 μεικτη καταναλωση, απροβληματιστο και με φτηνη συντηρηση μονο στα προβλεπομενα. Αλλος ομως και δικαιολογημενα μπορει να θεωρει και μια Cayenne οικονομικη σχετιζοντας την χρηση της, την καταναλωση της, την εικονα της κλπ.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
...θα ηθελα να μου πειτε πιο ηταν το οικονομικοτερο αυτοκινητο που ειχατε ποτε σας ...Οι δύο κουπεδιές μου... (Hyundai Coupe 1999 & 2006)
Μόνο βενζίνη και τα φθηνά τυπικά service.Όλα τα υπόλοιπα είχαν πολύ μεγαλύτερο κόστος χρήσης.
Ορισμένα από αυτά έβγαζαν διάφορα προβληματάκια και το χέρι στη τσέπη έμπαινε συχνά/πυκνά, ενώ ορισμένα άλλα ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητα και επιδίωκα να τα οδηγώ ελάχιστα.π.χ. Προχθεσινό παράδειγμα. Κάποιοι τριγμοί/χτυπήματα εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος του δικού μου τις τελευταίες μέρες. Πέρναγα από το συνεργείο, μπήκα μέσα, τους το είπα. Κάναμε βόλτα, άκουσαν τους τριγμούς και το μόνο πράγμα που μου είπαν ήταν το εξής:
'Έχεις διάθεση να πληρώσει εργατοώρες, να το αφήσεις εδώ, να το ψάξουμε;
Και σημείωσε ότι και να το φτιάξουμε οι τριγμοί και τα χτυπήματα θα γίνουν περισσότερα. Να είσαι σίγουρος.
Δεν είχες τριγμούς γιατί το κινείς ελάχιστα και δεν έχει ταλαιπωρηθεί καθόλου.
Αυτά που ακούς δεν είναι τίποτα. Αν ακούσεις άλλα 207 θα φρικάρεις εντελώς. Ορχήστρα... 'α! Η εργατοώρα 50euro ...
Είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από τόσα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από την δική μου ιδιοκτησία (και όχι του μπαμπά, της μαμάς ή της θείας ή του παππού ή της αδελφής ή του μπατζανάκη ή της εταιρείας το leasing) να έχω επιβεβαιώσει περίτρανα ότι τα δύο κορεάτικα ήθελαν μόνο βενζίνη και τα πάμφθηνα service. Τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...θα ηθελα να μου πειτε πιο ηταν το οικονομικοτερο αυτοκινητο που ειχατε ποτε σας ...
Οι δύο κουπεδιές μου... (Hyundai Coupe 1999 & 2006)
Μόνο βενζίνη και τα φθηνά τυπικά service.Είναι απόλυτα φυσιολογικό μετά από τόσα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από την δική μου ιδιοκτησία (και όχι του μπαμπά, της μαμάς ή της θείας ή του παππού ή της αδελφής ή του μπατζανάκη ή της εταιρείας το leasing) να έχω επιβεβαιώσει περίτρανα ότι τα δύο κορεάτικα ήθελαν μόνο βενζίνη και τα πάμφθηνα service. Τίποτα άλλο.
μιας και κυτταζω-ψαχνω σοβαρα και τα χουνται κουπε (και τα 2 μοντελλα αλλα το παληο ειναι πιο ομορφο) για πες μου τι καταναλωση ειχες μεικτη...?...τι να προσεξω στην αγορα και μετα στη συντηρηση αν καπου εχουν θεμα..? ευχαριστω
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
μιας και κυτταζω-ψαχνω σοβαρα και τα χουνται κουπε (και τα 2 μοντελλα αλλα το παληο ειναι πιο ομορφο) για πες μου τι καταναλωση ειχες μεικτη...?...τι να προσεξω στην αγορα και μετα στη συντηρηση αν καπου εχουν θεμα..? ευχαριστωΔεν θυμάμαι ακριβώς τις καταναλώσεις. Και τα δύο πάντων έπαιζαν κάπου εκεί στα 9lt/100km.
Από θέματα εγώ στα δικά μου δεν είχα τίποτα απολύτως. Μόνο τα τυπικά service και λάστιχα. Τίποτα άλλο. Ούτε τριγμοί, ούτε κοπανήματα, ούτε βλάβες, τίποτα.Όποιο αυτοκίνητο και αν βάλεις στο μάτι θα πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός ή και κάποιος φαναρτζής. Αυτό να προσέξεις κατά την αγορά.
το οικονομικοτερο