-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Ε όχι και προσωπικές επιθέσεις...Δε νομίζω να εννοεί ότι γενικά δεν το 'χεις. Για το συγκεκριμένο 'επιχείρημα' σου την έπεσε - κι έχει και δίκιο : μην ξεχνάμε ότι η κόντρα άρχισε για τον Τρούλι, ο οποίος μάλιστα ασχέτως των δυνατοτήτων του παρελθόντος του, δεν έχει πια και πολλά να προσφέρει. Συναισθηματικά είναι που το βλέπεις εσύ, λόγω Ιταλίας. Και καλά κάνεις και θες Ιταλό στο grid 'για ιστορικούς λόγους', αλλά την ανακάτεψες πολύ την κουβέντα σας...(...σόρι που χώθηκα ε)
Πες μου ποιό επιχείρημά μου σου ξένισε. Ο greo θεωρεί το μισό grid γιωτάδες... μάλλον πρέπει να τον στείλουμε να διδάξει οδήγηση.
-
Οχι πλέον. Οι υπερηλικες που δεν εχουν να προσφερουν τιποτα και δεν πρόκειται ποτέ να βελτιωθούν εχουν μειωθει δραματικά στους τελευταίους μήνες. 2-3 εμειναν.
Για τον Αλγερσουάρι που τερματίζει στους βαθμους ενω ξεκιναει 17ος λόγω στρατηγικής, θα μας πεις τι λιγοτερο έχει απο τον ναυαγό; Που αν ειχε το φορουμ μιση σταλα ανδρισμο θα ελεγε και καμια συγνώμη για όσες βλακειες κατά καιρους γραψατε ειρωνικά σε μένα για το συγκεκριμενο εμπειρο κουλαδι.
-
Να σου ζητήσουμε και συγγνώμη; Να 'σαι καλά ρε και είχα καιρό να γελάσω!
-
Εσπασε ο καθρεφτης στο μπανιο;
-
Δεν είσαι αστείος πια. Δεν καταλαβαίνω γιατί το προσωποποιείς. Κρίμα γιατί ως τώρα δεν είχαμε έχθρες....
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες μου ποιό επιχείρημά μου σου ξένισε....μα δεν υπήρξε καν 'επιχείρημα'...(εξ' ου και τα εισαγωγικά) : ξεκίνησες με το να λες 'κρίμα που δεν υπάρχει πια Ιταλός οδηγός στο grid', και φτάσατε (με τον elteo αν δεν κάνω λάθος), να μπερδέψετε πολύ τα πράμματα στην κουβέντα, σχετικά με τις...καταγωγές των οδηγών (προσωπικά συμφωνώ εν μέρει και μαζί σου, σχετικά με το ότι ΣΥΝΗΘΩΣ τα 'παλτά' ΔΕΝ προέρχονται από 'χώρες με παράδοση'. Απλά λογικό είναι άλλωστε - θέμα 'στατιστικής'... Όπως εν μέρει συμφωνώ και με τον elteo, ότι 'δεν είναι απόλυτο αυτό'...Πώς να είναι βέβαια, αφού όπως κι εσύ είπες, 'ΣΥΝΗΘΩΣ' πάει έτσι - όχι ΠΑΝΤΑ...
Μ' άλλα λόγια, το...ίδιο πράμμα λέγατε - για...διαφορετικούς όμως λόγους ο καθ' ένας...Και εκεί ήταν που χάθηκε το νόημα. Το οποίο ήταν, όπως σωστά χώθηκε ο greo, 'το ότι ο Τρούλι είναι Ιταλός, ΔΕΝ τον καθιστά αξιόλογη παρουσία από μόνο του - και για την ακρίβεια έχει παλιογεράσει, γι' αυτό καλά έκανε και πήρε πούλο'...Και μιας και παρα-χώθηκα στην ανάλυση, η δική μου γνώμη είναι ότι η εθνικότητα και μόνο, αγγίζει τα όρια της θρησκείας, κι αυτό όσο σεβαστό κι αν είναι, δεν παύει να μην έχει αντίκρυσμα : Πχ δε με χαλάει να μην υπάρχουν καθόλου Γερμανοί ή Ιταλοί ή Άγγλοι, εφ' όσον οι Ιάπωνες, οι Νεοζηλανδοί, οι Καμερουνέζοι είναι ικανότεροι. Δε με χαλάει όμως και να υπάρχουν 'ξοφλημένοι γέροι', εφ' όσον έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν που να τους συνδέει με το ένδοξο παρελθόν τους, κι ας μην μπορούν πια να βάλουν κάτω τους πιτσιρικάδες. Δε μ' ενδιαφέρουν δηλαδή οι σώνει και καλά οι απόλυτοι και άφθαστοι χρόνοι, αλλά να έχουν 'κάτι' να δείξουν, να κάνουν, να πουν - έστω αραιά και πού. Υπ' αυτήν την έννοια, και για να μιλήσω με συγκεκριμένο παράδειγμα, ο Τρούλι ας πούμε δεν έχει πια να προσφέρει κάποια συγκίνηση. Τουναντίον, με χαλάει κομμάτι που ο Μπαρικέλο δεν θα έχει τιμόνι πια...
-
Τουναντίον, με χαλάει κομμάτι που ο Μπαρικέλο δεν θα έχει τιμόνι πια...Γιατί τι έχει να προσφέρει σε σχέση με Τρούλι;
-
Ε όλο και περισσότερο 'τσαγανό' δείχνει κατά καιρούς ο Μπάρι. Κα'να προσπέρασμα, καμμιά καλή άμυνα...Και, κυρίως, το ότι είναι 'ένα ζωντανό καρτούν', που λέει κι ο Πουρναράκης, στην συμπεριφορά του. Ειλικρινά τον προτιμώ γενικά σαν παρουσία, ακόμη περισσότερο κι από έναν Χάμιλτον (ειδικά από τον Χάμιλτον του 2011).
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Γιατί τι έχει να προσφέρει σε σχέση με Τρούλι;Γέλιο;
Σοβαρά τώρα, συμφωνώ με τον washcloud. Αν μη τι άλλο, συνολικά έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον Trulli. Τον οποίο αν και συμπαθώ, πρέπει να πω ότι έχει περάσει η μπογιά του (περισσότερο από τους άλλους). Κι ο ίδιος, πέρσι δεν έδειχνε να νιώθει πλέον άνετα και μέσα στο στοιχείο του. Περισσότερο γκρίνιαζε για το τιμόνι κλπ.
Ενώ τουλάχιστον ο Rubens, όπως και να το κάνουμε είναι ακόμα driven (έστω και αν δεν μπορεί να φέρει αξιόλογα αποτελέσματα πλέον). Όλα αυτά είναι φιλοσοφίες όμως, από τη στιγμή που τρέχει ακόμα ...ο de la Rosa!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ενώ τουλάχιστον ο Rubens, όπως και να το κάνουμε είναι ακόμα driven (έστω και αν δεν μπορεί να φέρει αξιόλογα αποτελέσματα πλέον)...κάθε χρόνος που περνάει μετά περίπου τα 35 (...πουτάνα προσωπική εμπειρία...) μετράει πολύ πιο βαριά απ' όταν είσαι πχ 25 - αλλά μην ξεχνάμε ότι μόλις πριν 2 χρόνια, ο Μπάρι ήταν σε φάση να χτυπήσει και πρωτάθλημα με την Brawn. 'Οχι μόνο συμφωνώ δηλαδή ότι ακόμη είναι driven, αλλά επαυξάνω κι όλας : πιστεύω μάλιστα ότι αν είχε στα χέρια του μια Μερσέντες (κι όχι το χρέπι της Γουίλιαμς) θα γουστάραμε πολύ περισσότερο από την άχρωμη επιστροφή του Σουμάχερ...
-
Εγώ νομίζω ότι και οι δυο τα'χαν φάει τα ψωμιά τους.
Βασικά αδικούνται όχι επειδή αντικαταστάθηκαν, αλλά από ποιους αντικαταστάθηκαν.Εξάλλου κανείς δε λέει όχι σε λίγο θέαμα...
-
Πες μου ποιό επιχείρημά μου σου ξένισε.
...μα δεν υπήρξε καν 'επιχείρημα'...(εξ' ου και τα εισαγωγικά) : ξεκίνησες με το να λες 'κρίμα που δεν υπάρχει πια Ιταλός οδηγός στο grid', και φτάσατε (με τον elteo αν δεν κάνω λάθος), να μπερδέψετε πολύ τα πράμματα στην κουβέντα, σχετικά με τις...καταγωγές των οδηγών (προσωπικά συμφωνώ εν μέρει και μαζί σου, σχετικά με το ότι ΣΥΝΗΘΩΣ τα 'παλτά' ΔΕΝ προέρχονται από 'χώρες με παράδοση'. Απλά λογικό είναι άλλωστε - θέμα 'στατιστικής'... Όπως εν μέρει συμφωνώ και με τον elteo, ότι 'δεν είναι απόλυτο αυτό'...Πώς να είναι βέβαια, αφού όπως κι εσύ είπες, 'ΣΥΝΗΘΩΣ' πάει έτσι - όχι ΠΑΝΤΑ...
Μ' άλλα λόγια, το...ίδιο πράμμα λέγατε - για...διαφορετικούς όμως λόγους ο καθ' ένας...Και εκεί ήταν που χάθηκε το νόημα. Το οποίο ήταν, όπως σωστά χώθηκε ο greo, 'το ότι ο Τρούλι είναι Ιταλός, ΔΕΝ τον καθιστά αξιόλογη παρουσία από μόνο του - και για την ακρίβεια έχει παλιογεράσει, γι' αυτό καλά έκανε και πήρε πούλο'...Και μιας και παρα-χώθηκα στην ανάλυση, η δική μου γνώμη είναι ότι η εθνικότητα και μόνο, αγγίζει τα όρια της θρησκείας, κι αυτό όσο σεβαστό κι αν είναι, δεν παύει να μην έχει αντίκρυσμα : Πχ δε με χαλάει να μην υπάρχουν καθόλου Γερμανοί ή Ιταλοί ή Άγγλοι, εφ' όσον οι Ιάπωνες, οι Νεοζηλανδοί, οι Καμερουνέζοι είναι ικανότεροι. Δε με χαλάει όμως και να υπάρχουν 'ξοφλημένοι γέροι', εφ' όσον έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν που να τους συνδέει με το ένδοξο παρελθόν τους, κι ας μην μπορούν πια να βάλουν κάτω τους πιτσιρικάδες. Δε μ' ενδιαφέρουν δηλαδή οι σώνει και καλά οι απόλυτοι και άφθαστοι χρόνοι, αλλά να έχουν 'κάτι' να δείξουν, να κάνουν, να πουν - έστω αραιά και πού. Υπ' αυτήν την έννοια, και για να μιλήσω με συγκεκριμένο παράδειγμα, ο Τρούλι ας πούμε δεν έχει πια να προσφέρει κάποια συγκίνηση. Τουναντίον, με χαλάει κομμάτι που ο Μπαρικέλο δεν θα έχει τιμόνι πια...
Μα δε χρειάζεται επιχείρημα για να εκφράσει κάποιος την λύπη του για το ότι δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη εθνικότητα στο grid. Το ίδιο θα έλεγα αν δεν υπήρχε Άγγλος π.χ. Δεν έχει να κάνει προσωπικά με τον Trulli. Στα άλλα δεν έχεις άδικο και δε νομίζω να είπα κάτι διαφορετικό. Μπορεί ο Τρούλλι να γέρασε αλλά οι αντικαταστάτες είναι χειρότεροι.
-
...ναι βρε παιδί μου, και το καταλαβαίνω εγώ. Δεκτόν και θεμιτόν να το βλέπεις έτσι, παρ' ό,τι δεν έχει 'πρακτικό αντίκρυσμα'. Εξήγησα όμως γιατί 'σου την έπεσε' ο greo που αφ' ενός δεν το βλέπει καθόλου 'συναισθηματικά' το ζήτημα (τον αφορούν απλά οι χρόνοι, τ' αποτελέσματα κτλ), κι αφ' ετέρου σου λέει 'τί πας να δικιολογήσεις με τις καταγωγές και τις παραδόσεις - άμα ο άλλος είναι υπερήλιξ, ουστ'.
Και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι προτιμάει νέους αντικαταστάτες που έχουν χειρότερα αποτελέσματα, από υπερήλικες που έχουν κατσικωθεί σ' ένα cockpit και δε λεν να φύγουν ενώ καλύτερο μέλλον δεν έχουν (στο κάτω-κάτω, και οι νέοι ν' αντικατασταθούν από καλύτερούς τους νεότερους). -
Ευχαριστω washcloud που μπαινεις στον κόπο να εξηγείς το προφανες. Εννοειται πως προτιμω να βλεπω πιλότους που δεν ξερω τι να περιμένω παρα βετεράνους που σερνουν την 'εμπειρία' τους στις πίστες και το μόνο που εχουν να επιδείξουν είναι μία μειωμένη αίσθηση ρίσκου σε κάποιους team officials και αίσθηση οικειότητας σε κάποιους θεατες. Ειδικά όταν οι περισσότεροι απο αυτούς ουδέποτε έδειξαν ότι δικαιούνταν την τόσο μακροχρόνια καρριέρα τους (ο κλάψας εξαιρείται, είχε ενδιαφέρουσα καρριέρα, εξαιρετικές προοπτικές όταν ξεκίνησε και την ατυχία να πέσει στον οδοστρωτήρα - γνωμη μου είναι οτι αν ηταν αυτος το 99 δε θα το εχανε).
Δεν μπορω να βρω ουτε μισό λόγο που να θεωρησω τον Αλγερσουαρι (που αναφερθηκε) ή τον Πετροφ χειρότερο απο τον ναυαγό ή τον Τρουλη (που εφαγε απειρο ξυλο απο τον Κόβα)
-
Τόση φαγωμάρα για τον Trulli, ούτε όταν ήταν στα καλά του. Βέβαια για μερικούς δεν ήταν και ποτέ στα καλά του ο Trulli..ΟΚ.. Τι να κάνουμε, αυτή η μοίρα των 'ανάλατων' οδηγών. Οι ευκαιριακές 'καμικαζιές' μένουν ισχυρές στη μνήμη. Μάλιστα εκ των υστέρων εύκολα στρογγυλεύονται και γίνονται συμπαθητική οδηγική ικανότητα. Από τον Trulli και τον Heidfeld τι να μείνει να θυμάται κανείς...
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εννοειται πως προτιμω να βλεπω πιλότους που δεν ξερω τι να περιμένω παρα βετεράνους που σερνουν την 'εμπειρία' τους στις πίστες και το μόνο που εχουν να επιδείξουν είναι μία μειωμένη αίσθηση ρίσκου σε κάποιους team officials και αίσθηση οικειότητας σε κάποιους θεατες.Όλη η ουσία της παραπάνω κουβέντας σας, συγκεντρωμένη σε αυτή την πρόταση. Πλήρως κατανοητή και αληθινή. Μακριά από τη δική μου αισθητική, αλλά αληθινή.
Δεν μπορω να βρω ουτε μισό λόγο που να θεωρησω τον Αλγερσουαρι (που αναφερθηκε) ή τον Πετροφ χειρότερο απο τον ναυαγό ή τον Τρουλη (που εφαγε απειρο ξυλο απο τον Κόβα)
μήλα+πορτοκάλια=αχλάδια ένα πράγμα.. χε! Αλλά ΟΚ, κάθε γνώμη αποδεκτή, στο βαθμό που αυτοδικαιώνεται από την υποκειμενική ανάγνωση των πραγμάτων.
-
...κακά τα ψέμματα παιδιά, αλλά πολλά είναι τα 'στραβά' της F1 εν έτει 2012 : Και οι χορηγοί δύνανται να 'αποφασίζουν' ποιός θα οδηγήσει και ποιός όχι, και ομάδες 'πυροτεχνήματα' με μόνο νόημα το να αποδίδουν διαφημιστικό χρήμα 'μπλοκάρουν' το grid, και το καλεντάρι έχει γεμίσει τιλκεδρόμια πυροτεχνηματικής βιτρίνας κι 'εντυπωσιασμού' παρά 'γεύσης' και αγωνιστικής/ανταγωνιστικής ουσίας με σκοπό την εισροή φράγκων και η τεχνολογία έχει καθαρά τον πρώτο λόγο για το ποιός θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα (στο σύνολο των οδηγών έστω, με εξαιρέσεις τον Vettel στα γκάζια, τον Alonso στο pace και στη διάρκεια, τον Hamilton στις 'αλατοπιπεριές' και τον Button στην 'έξυπνη' οδήγηση), και οι ομάδες με στρατηγικές μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω και οι οδηγοί δεν έχουν πολλά περιθώρια να δείχνουν άλλος το πόσο γρήγορος είναι, άλλος το πόσο 'μάγκας', άλλος το πόσο τσαχπίνης, άλλος το πόσο έξυπνος, άλλος το πόσο ταλέντο να προσαρμόζει την οδήγησή του σε καταστάσεις κλπκλπ...
Όταν είναι έτσι η κατάσταση, προσωπικά καταλαβαίνω ως το τελευταίο που έχει νόημα να αποασχολεί τον κόσμο, το να μην υπάρχουν οδηγοί συγκεκριμένης εθνικότητας για να δίνουν 'χρώμα' στο grid...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν το εχεις. Ειναι προφανες.Που αν ειχε το φορουμ μιση σταλα ανδρισμο θα ελεγε και καμια συγνώμη για όσες βλακειες κατά καιρους γραψατε ειρωνικά σε μένα για το συγκεκριμενο εμπειρο κουλαδι.
Εσπασε ο καθρεφτης στο μπανιο;
==============
Το οτι καθε ποστ σου περιλαμβανει υποχρεωτικα μια ατακα της κατηγοριας 'Ειμαι-ο-παντογνωστης-της-Φ1-που-σας-κανω-χαρη-που-γραφω-στο-φορουμ-σκουληκια-αλλα-ταυτοχρονα-ειμαι-και-τοσο-πνευματωδης-που-το-πηγαιο-χιουμορ-μου-ξεχειλιζει-αυθορμητα-σε-καθε-μου-δημοσιευση-και-σας-βαζει-στη-θεση-σας-με-διδακτικη-ειρωνια' πηγαζει απο καποια βαθεια και ανεξελεγκτη εσωτερικη αναγκη αυτοεπιβεβαιωσης της ευφυιας σου ή ειναι κανενα νεο feature του φορουμ, το οποιο δεν εχεις βρει πως απενεργοποιειται;Ευχαριστω washcloud που μπαινεις στον κόπο να εξηγείς το προφανες. Εννοειται πως προτιμω να βλεπω πιλότους που δεν ξερω τι να περιμένω παρα βετεράνους που σερνουν την 'εμπειρία' τους στις πίστες και το μόνο που εχουν να επιδείξουν είναι μία μειωμένη αίσθηση ρίσκου σε κάποιους team officials και αίσθηση οικειότητας σε κάποιους θεατες. Ειδικά όταν οι περισσότεροι απο αυτούς ουδέποτε έδειξαν ότι δικαιούνταν την τόσο μακροχρόνια καρριέρα τους (ο κλάψας εξαιρείται, είχε ενδιαφέρουσα καρριέρα, εξαιρετικές προοπτικές όταν ξεκίνησε και την ατυχία να πέσει στον οδοστρωτήρα - γνωμη μου είναι οτι αν ηταν αυτος το 99 δε θα το εχανε).
Πολυ καλυτερα. Σαφης θεση, χωρις προσβολες, ασχετα αν διαφωνει κανεις. Ή βρηκες το κουμπι disable not-funny-anymore mode ή τελικα οταν θελεις μπορεις να το ελεγξεις απο μονος σου.
-
*...Καίτηηη!
...τα ποπκόρν!...ΓΡΗΓΟΡΑ !*
-
Λυπαμαι που θα απογοητευσω το φιλοθεαμον κοινο, αλλα δυστυχως εγω την κανω για αεροδρομιο. Νet θα εχω παλι την Πεμπτη το απογευμα.
Θα πρεπει να περιμενετε!
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012