-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Να διακόψω τον ατελείωτο αυτό διάλογο για να πω ότι ο Κίμι έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.Εισαι off topic, κυριος και μας διακοπτεις!
Για την κριτικη του Ραϊκονεν, εχουν φυλαχθει απο το Συλλογο οπαδων του Kimi στο 4ΤΦ V.O.D.K.A.(*) (Very Odd Defenders of Kimi Association) τα αναλογα quotes του pre-season. Απλα αναμενουμε τη Funis για να αρχισουμε τη σταδιακη δημοσιευση τους (σαν τα WikiLeaks) και κραταμε και μια πισινη για αργοτερα...
(*) EDIT: Το Ελληνικο παραρτημα ονομαζεται B.O.T.K.A. (Βαμμένοι Οπαδοί Του Κίμι Αθηνων και πασης Ελλαδος)
-
εγω την Kunis περιμενω
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω την Kunis περιμενωΤο ξερεις το ανεκδοτο με το κουφο τζινι και τον μουτσο, ε;
Κι εγω ελπιζω να γινει GP στη Δραπετσωνα. Και το κακο για σενα ειναι οτι εγω εχω περισσοτερες πιθανοτητες να δω το ονειρο μου να πραγματοποειται...
-
Μπα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπα -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
εγω την Kunis περιμενω
Το ξερεις το ανεκδοτο με το κουφο τζινι και τον μουτσο, ε;
Κι εγω ελπιζω να γινει GP στη Δραπετσωνα. Και το κακο για σενα ειναι οτι εγω εχω περισσοτερες πιθανοτητες να δω το ονειρο μου να πραγματοποειται...
δεν κανει κακο να ονειρευσαι
-
Ελεος..... Δεν βαρεθηκατε?
Τουλαχιστον πηγαιντε στο θεμα απριλιου. -
Να διακόψω τον ατελείωτο αυτό διάλογο για να πω ότι ο Κίμι έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα... ...άρχισα πάλι να ελπίζω σε καλύτερες μέρες!..
Υ.Γ. ποτέ δεν μ' ενόχλησαν οι βότκες και τα παγωτά του Κίμι... πιο πολύ με 'χάλαγε' παλιά η... Funis!..
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ελεος..... Δεν βαρεθηκατε?
Τουλαχιστον πηγαιντε στο θεμα απριλιου.EEEE! Είσαι καλά; Mην τρελαθούμε και τον Απρίλη...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Διαβλεπω μια δυστοκια...
Ρωτω για τριτη φορα. Αν δεν μπορεις να απαντησεις, πες το να τελειωνουμε.Πω πω, πολύ δύσκολα τα θέματα, ούτε πανελλήνιες να'δινα.
Μα ανασκεύασα ήδη την αήθη, απρεπή και ανάρμοστη δήλωσή μου και προσκυνώ τον πολυχρονεμένο Μίκι.
'Όταν συννεφιάζει δεν καταφέρνει να μπει στα πιτς, φιλάει τον τοίχο στην πίστα που είναι μάστερ, καταφέρνει να χάσει απ'τον Φισικέλα με Τζόρνταν, πέφτει πάνω στον Λιούτσι * και τον Σούτιλ, κλπ.'
- Θενξ cabala
Εντάξει πέρασα; Για να κάνω Πάσχα χωρίς το σταυρό του μαρτυρίου στις πλάτες μου.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Εντάξει πέρασα; Για να κάνω Πάσχα χωρίς το σταυρό του μαρτυρίου στις πλάτες μου.Βασικά ή σταυρό το Σάββατο - ή παίζει ένα πόστο αρνιού για την Κυριακή αν ενδιαφέρεσαι
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Μα ανασκεύασα ήδη την αήθη, απρεπή και ανάρμοστη δήλωσή μου και προσκυνώ τον πολυχρονεμένο Μίκι.Εξηγησα ηδη πολυ καθαρα οτι το θεμα μου δεν ηταν η κριτικη στον Κιμι, αλλα η υιοθετηση ως αληθους μιας λανθασμενης θεσης και η επιμονη σε αυτην.
Τελος απο μενα.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Βασικά ή σταυρό το Σάββατο - ή παίζει ένα πόστο αρνιού για την Κυριακή αν ενδιαφέρεσαιΕγώ θα είμαι το αρνί;
-
Δες τη θετική μεριά του πράγματος : δε θα κουραστείς καθόλου κυριακάτικα
-
Να διακόψω τον ατελείωτο αυτό διάλογο για να πω ότι ο Κίμι έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Πίστευα ότι θα διασυρθεί αλλά μέχρι τώρα ήταν ώριμος και μετρημένος.εγω την Kunis περιμενω
Το ξερεις το ανεκδοτο με το κουφο τζινι και τον μουτσο, ε;
μμμ GP στη Δραπετσωνα λοιπόν! Γραμματέα μου άργησα να απαντησω λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων (που να σου εξηγω τωρα) αλλά βλέπω και αναγνωρίζω τον αγωνα σου να μαθεις μπαλίτσα τους .. αμπαλους!
Υ.Γ. ποτέ δεν μ' ενόχλησαν οι βότκες και τα παγωτά του Κίμι... πιο πολύ με 'χάλαγε' παλιά η... Funis!..
γιατι έτσι βρε παιδί;
-
Busted ε;
Μη δίνεις σημασία Funis, μου χάκεψαν τον λογαριασμό και τα έγραψαν αυτα, δεν ήμουν εγώ (κλασική δικαιολογία)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
γιατι έτσι βρε παιδί;
...μην ξύνουμε παλιές πληγές... άλλωστε τώρα πια είμαστε στην ίδια πλευρά, εγώ κλασικά Lotus/RENAULT, εσύ Κίμι...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γραμματέα μου άργησα να απαντησω λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων (που να σου εξηγω τωρα) αλλά βλέπω και αναγνωρίζω τον αγωνα σου να μαθεις μπαλίτσα τους .. αμπαλους!Καλως ηρθες!
-
-
Ποιος ειναι ο funis ρε παιδια; Κανενας vip?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012