-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΚΡΤ-2043 C3 Diesel
ΚΡΤ-2051 C4 DieselΑφου υπαρχει το νεωτερο νουμερο τι χρειαζεται το παλιοτερο;
Υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται για στατιστικούς λόγους και για το αμάξι που έχει η πινακίδα (π.χ. εγώ), οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό
Οκ.
-
ΟΕΖ 287
@ΕΕΕ333: Ευχαριστούμε και περιμένουμε και ανάλογη συνέχεια.
-
Απο χθες ΝΙΥ 2235 πινακιδωμενο, σε Spark..
To νεοτερο ΕΡΤ που ειδα ηταν 7495 -
PEM-7061 swift στο Ρεθυμνο
ΧΝΙ-7979 sprinter -
Απορώ που εδώ και τόσες μέρες (πάνω από δύο βδομάδες) δεν έχετε αναφέρει ούτε ένα ΙΡΕ: μισή μέρα βρέθηκα στην
Αθήνα (μετά από σχεδόν 3 μήνες) και πολύ κοντά στο σπίτι μου είδα και μάλιστα μέσα σε ένα λεπτό δύο από δαύτα,
ΙΡΕ-1176 σε νέο Κλιό (το πρώτο που βλέπω) και ΙΡΕ-1191 σε 208 5θυρο.Α, μιας και δε γράφω πια σε σάιτ για λεωφορεία, ας αναφέρω εδώ αυτό που είδα στο ΚΤΕΛ στον Κηφισό το απόγευμα
της Κυριακής: ΑΗΜ-8229 στο 'νέο' 39 του ΚΤΕΛ Ξάνθης, ένα μτχ Neoplan Euroliner πανομοιότυπο με το προηγούμενο που
είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, μεταφέροντας μαθητές μας στο (πρώην) σχολείο μου ένα πρωινό με
ομίχλη τον περσινό χειμώνα. -
Ερώτησεις: Απο τα ΟΗ* για τα δίκυκλα τι έχει δοθεί; Έχω δει μόνο ΟΗΧ.
Απο τα ΟΜ*; Μόνο τα ΟΜΖ και ΟΜΗ;
Απο τα ΟΖ*; Κανένα άλλο εκτός απο τα ΟΖΑ, ΟΖΒ, ΟΖΟ, ΟΖΥ, ΟΖΧ; -
Ο χρήστης CA5MIU960 έγραψε:
Ερώτησεις: Απο τα ΟΗ* για τα δίκυκλα τι έχει δοθεί; Έχω δει μόνο ΟΗΧ.
Απο τα ΟΜ*; Μόνο τα ΟΜΖ και ΟΜΗ;
Απο τα ΟΖ*; Κανένα άλλο εκτός απο τα ΟΖΑ, ΟΖΒ, ΟΖΟ, ΟΖΥ, ΟΖΧ;Από τα ΟΗ* έχουν δοθεί ΟΗΡ, ΟΗΤ, ΟΗΥ και ΟΗΧ από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2010.
Από τα ΟΜ* έχουν δοθεί ΟΜΑ, ΟΜΒ, ΟΜΕ, ΟΜΖ και ΟΜΗ από τον Μάϊο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2012.
Από τα ΟΖ* όπως τα αναφέρεις από τον Απρίλιο του 2012 και μετά. -
thaliarque,αλήθεια τι έγινε με το φορυμ λεωφορεία??
-
Τα κεντρικα του Θεοχαρακη στην Αθηνα, απο ποιον κλαδο παιρνουν πινακιδες?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τα κεντρικα του Θεοχαρακη στην Αθηνα, απο ποιον κλαδο παιρνουν πινακιδες?Τα κεντρικά του Θεοχαράκη είναι επί της Λ. Αθηνών 169 - Χαϊδάρι, επομένως ανήκουν στον τομέα Δ. Αθήνας ( Περιστέρι ).
-
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Τα κεντρικα του Θεοχαρακη στην Αθηνα, απο ποιον κλαδο παιρνουν πινακιδες?
Τα κεντρικά του Θεοχαράκη είναι επί της Λ. Αθηνών 169 - Χαϊδάρι, επομένως ανήκουν στον τομέα Δ. Αθήνας ( Περιστέρι ).
ελα ομως που εχω προσεξει πως παιρνουν απο πειραια...!!
μπορει να εχει αλλαξει κατι εν τω μεταξυ αλλα γεγονος ειναι πως μου εκανε εντυπωση.focusman91: απο εκει θα παραλαβετε το 1.6 dci?
-
MIT 7650 Nissan Micra νομιζω
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
focusman91: απο εκει θα παραλαβετε το 1.6 dci?
Edit: ΟΡΖ 4922 απο χθες το βραδυ..
-
ΡΡΒ-7226 qasqai μπλε στα δικαστήρια
-
ΒΚΤ 612
-
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3045730/Πωπω μια κιμπαρικη εκδοση!!
-
Κάποιος παρατηριτικός θα προσέξει πόσα τέτοια έσπρωξε η Karenta σε μαντράδες το Νοέμβριο. Και τα πουλάνε όλα 9.900 και έχουν πινακίδες ΙΟΑ 9.... σε σειρά.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κάποιος παρατηριτικός θα προσέξει πόσα τέτοια έσπρωξε η Karenta σε μαντράδες το Νοέμβριο. Και τα πουλάνε όλα 9.900 και έχουν πινακίδες ΙΟΑ 9.... σε σειρά.Σε σειρά είπες?
-
ΒΧΤ-3.
Που πήγαν τα ΒΧΜ,ΒΧΝ,ΒΧΟ,ΒΧΡ οέο;
Τα δύο πρώτα Περιστέρι και τα άλλα δύο Άλιμο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012