-
Πόσο σοβαρή ειναι η καταγγελία απο ανθρωπο που αναφέρει οτι το καινούριο μοτέρ που του εβαλαν '**φυσικά **δεν είχε την συμπεριφορά που είχε ο αρχικός κινητήρας του αυτοκινήτου'
Για τα πανηγύρια ο κυριος μαζι με όοοολους αυτούς που δεν χανουν ευκαιρία να τον υποστηρίξουν πιστεύοντας 100% τι αναφερει μονο ο ίδιος
-
Ρε VAGίτες και περιτριγυρωχωρίτες,χαλαρά...Αποδεχθείτε και κάτι...
-
Σαν τι?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
You know.....
-
-
Be sure I don't. Better explanation?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ρε VAGίτες και περιτριγυρωχωρίτες,χαλαρά...Αποδεχθείτε και κάτι...Δεν πιστευω να εννοείς εμενα VAGιτη!!! Δεν θα το άντεχα αυτό χρονιάρες μέρες
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ρε VAGίτες και περιτριγυρωχωρίτες,χαλαρά...Αποδεχθείτε και κάτι...
Δεν πιστευω να εννοείς εμενα VAGιτη!!! Δεν θα το άντεχα αυτό χρονιάρες μέρες
Nop...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Δεν πιστευω να εννοείς εμενα VAGιτη!!! Δεν θα το άντεχα αυτό χρονιάρες μέρεςSent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Skoda και μαλακιες..ας προσεχε .
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Όπα. Δεν το είχα προσέξει. Η καταγγελία στο Τρομακτικό έχει γίνει εδώ και καιρό. Από την Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/0 ... tavia.html :Συγνώμη φίλε, δεν σε ξέρω όπως ενδεχομένως άλλοι εδώ μέσα, μη με παρεξηγείς λοιπόν αν δεν καταλαβαίνω κάτι, αλλά αναρωτιέμαι τί ζόρι τραβάς να ξεθάβεις μια καταγγελία πριν 7 μήνες εναντίον της SKODA, ανυπόγραφη από ένα μπλόγκ! Δηλαδή και λόγω timing και του ανυπόγραφου δεν μπορώ να φανταστω κάποιον να διακινεί με αγαθές προθέσεις τέτοιες καταγγελίες σε φόρουμ αυτικινητιστικό που το βλέπουν και όσοι ψάχνουν για αυτοκίνητο.
Πάλι καλά το έσωσες που βρήκες την απάντηση της εταιρειας, αλλά κι αυτή προσπάθησες να την μειωσεις. Νομίζω έχω τον κοινό νου και θα σου πώ ότι η απάντηση της εταιρείας είναι απόλυτα φυσιολογική και πειστική.
Να πιέσουμε τις εταιρείες αν έχουμε δίκιο, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο.
Καλή Χρονιά
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ SKODA ΒΙΑΜΑΡ