-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησαΑ εσύυυ ήσουν...! #@&*
Υπόψην ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει αλλά και να κρίνεται για τα γραφόμενά του [Mod]
that goes for me, you and everybody else
Συγκρατούμαστε όλοι ομαδικώς λοιπόν, ειδάλλως κρινόμαστε ελευθέρως για αυτά που γράφουμε σύμφωνα με τις επιταγές των mod... -
παιδια καλη χρονια και απο μενα και ευχαριστω...εχω πιασει τι παιζει γενικα...η αγορα του αυτοκινητου εχει μετατοπιστει για μαρτιο...οποτε εγω λεω να αναμενω και το honda civic το καινουργιο..για το οποιο αποτι ειδα (σορυ αν ξεχναω κατι) νομιζω δεν σχολιασε κανεις!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
θελω οσο τον δυνατον οικονομικοτερο σπορτιβ και γρηγορο μαζι!
Kαλησπερα και χρονια πολλα και απο εμενα.
Διαβασα στα γρηγορα ολες τις σελιδες. Συμφωνα με τα παραπανω που λες, οι επιλογες σου, ειναι οι εξης...μιαMito 120 GPL...
Tσεκαρε και μια συγκριτικη δοκιμη εδω:
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=13299Εργοστασιακη λυση που να συνδυαζει υγραεριο με Turbo...
Το μονο που πρεπει να εχεις υποψιν σου, ειναι τα σχετικα περιορισμενα -μεχρι στιγμης- πρατηρια υγραεριου, αλλα απ' οσο δειχνουν οι αρκετες μεχρι στιγμης μετατροπες πολλων βενζινοβορων και μη...βενζινοκινητων, θα προστεθουν και αλλα στο λεκανοπεδιο. Επιπλεον ενα μικροτερο δοχειο βενζινης διατηρηται, παραλληλα με αυτο του υγραεριου, ωστε να υπαρχει δυνατοτητα εναλλαγης ανα πασα στιγμη.ναι το υγραεριο το εχω σοβαρα υποψιν..
ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ..ΔΩΣΤΕ ΓΝΩΜΗ !!