-
Επειδη ειναι υπο σκεψη η αποκτηση ενος μεταχειρισμενου honda civic 1.6 3d του 2002 με 165.000 χλμ ενος συγγενή μου αντι του ποσου των 3.000 ευρω θα 'θελα να ακουσω αποψεις τοσο από κατοχους αυτου του μοντελου οσο και απο ατομα που απλά εχουν συμβιωσει ελαχιστα μαζί του και εχουν αποκομισει καποια εντυπωσεις-εμπειριες...Με ενδιαφέρει κυριως να μαθω για την αξιοπιστια του καθως και την καταναλωση του...Ευπροσδεκτα ωστοσο ειναι και οποια σχολια, οσον αφορα την αγορα αυτου του μοντελου ή αλλα αρνητικα-θετικα του χαρακτηριστικα...
Ευχαριστω εκ των προτερων! -
Επειδη ειναι υπο σκεψη η αποκτηση ενος μεταχειρισμενου honda civic 1.6 3d του 2002 με 165.000 χλμ ενος συγγενή μου αντι του ποσου των 3.000 ευρω θα 'θελα να ακουσω αποψεις τοσο από κατοχους αυτου του μοντελου οσο και απο ατομα που απλά εχουν συμβιωσει ελαχιστα μαζί του και εχουν αποκομισει καποια εντυπωσεις-εμπειριες...Με ενδιαφέρει κυριως να μαθω για την αξιοπιστια του καθως και την καταναλωση του...Ευπροσδεκτα ωστοσο ειναι και οποια σχολια, οσον αφορα την αγορα αυτου του μοντελου ή αλλα αρνητικα-θετικα του χαρακτηριστικα...
Λογω της χαμηλης τιμης αξιζει να το σκεφτεις καλα παρολα τα χιολιομετρα,γιαπονεζικο ειναι και ειναι και πολυ αξιοπιστα τα civic πανε το σε καποιο μηχανικο σε πρωτη φαση και αν δεν βρει κατι γιατι οχι?
-
Ούτε ένας βρε παιδιά που να 'χει το συγκεκριμένο μοντέλο? Τα φώτα σας please!!
''giorgos_krhth_91'' σ' ευχαριστώ για τον χρόνο-απάντηση σου!!...Το αμάξι είναι ελεγμένο, στην πένα είναι...Απλά δεν ξέρω από κατανάλωση....Κάτι διάβασα και για το ''απαθέστατο'' τιμόνι του και τα μέτρια απόδοσης φρένα του.... -
Για τα χρηματα που δινεις περνεις ενα καλο αυτοκινητο,για τα χιλιομετρα που γραφεις δεν υπαρχει προβλημα δεν καινε λαδι,το σασμαν δες αν κουμπωνει απο 1η σε 2α(ειναι ενα συνηθες προβλημα)
Ο κινητηρας δεν κατι τεχνολογικα αξιοθαυμαστο ειναι ο ιδιος κινητηρας που βγηκε απο το 1996 to 6ης γεννιας civic απλως το 2002 εγινε euro3 απο euro2
απο αξιοπιστια ειναι πολυ καλο δεν βγαζει προβληματα ακομα και στο οριο να το δουλευεις σε σχεση με ανταγωνισμο
η καταναλωση κυμαινεται στα 7.5 λιτρα περιπου,ειναι καθαρα αγγλικο αυτοκινητο κατασκευης ΟΧΙ ιαπωνικο με ενα πολυ καλο σασι με πολυ καλο συντελεστη ακαμψιας,στο συνολο του ειναι ενα ποιοτικο αυτοκινητο αρκει να σου αρεσει το εσωτερικο του σε σχεση με το 307 που ειναι πιο ευρυχωρο και ανετο αλλα θεωρω υποδυεστερους τους κινητηρες του
Για τα χρηματα που το δινουνε ειναι πολυ καλο,απλως στην ιδια χρονολογια θα πηγαινα στο jazz 1.2 με τον πρωτοποριακο κινητηρα i-Dsi με τεχνολογια 2 μπουζι ανα κυλινδρο(αν και κρατιουνται ακομη αρκετα ακριβα) -
Σ' ευχαριστω για την απαντηση σου r200, ησουν κατατοπιστικοτατος!! Οοσν αφορά την αγορα αλλου πχ jazz, δεν εχω περιθωρια επιλογων , ''συγγενικη εξυπηρετηση'' κανω, προσωπικα δεν το χρειαζομαι τοσο αλλα μην μας βγει και προβληματικο και φορτωθουμε κ αλλες αβαριες...
Αγορά μεταχειρισμένου Honda civic 1.6 sport '02