-
1.Hamilton
2.Vettel
3.Button
4.Webber
5.AlonsoPP Vettel 72.189
FL Button 75.510 -
1 SV
2 LH
3 FA
4 FM
5 MSPP LH 1:12:800
FL FM 1:15:300 -
-
- Vettel
- Hamilton
- Button
- Alonso
- webber
PP Vettel 1:12:655
FL webber 1:15:300 -
**MESΩ PM **
Προβλέψεις για GP Βραζιλίας 2011 από sparticle:
- S. Vettel
- J. Button
- M. Webber
- F. Alonso
- M. Schumacher
Pole Position: S Vettel: 72550
Fastest Lap: J Button: 75750=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-----=-=-=-=-=-=-=
Από: STK
1st : Sebastian Vettel
2nd : Lewis Hamilton
3rd : Fernando Alonso
4th : Jenson Button
5th : Michael SchumacherPole Position : Sebastian Vettel 1:12:068 (72.068)
Fastest Lap : Sebastian Vettel : 1:15:093 (75.093) -
Για λόγο που ποτέ δεν ανακαλύφθηκε, είχα στείλει πρόβλεψη από το κινητό για λογαριασμό του mika_hakkinen και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο forum Παίζει να έκανα χοντρή και να μην τσέκαρα την επιτυχή αποστολή μετά. ΧΩΡΙΣ να έχει ΚΑΜΙΑ σημασία (εννοείται), απλά και μόνο για την ιστορία, η πρόβλεψη ΘΑ ήταν:
- Hamilton
- Button
- Schumacher
- Webber
- Massa
Pole Position: Vettel 1:12.157
Fastest Lap: Hamilton 1:13.295 -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Για λόγο που ποτέ δεν ανακαλύφθηκε, είχα στείλει πρόβλεψη από το **κινητό **για λογαριασμό του mika_hakkinen και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο forum **Παίζει να έκανα χοντρή **και να μην τσέκαρα την επιτυχή αποστολή μετά.... πολύ busy ρε Κωστή .... άντε ο 'άλλος' είναι στα στρατά ... μπές βρε ανθρωπέ μου κανονικά και άσε τα κινητά .... τελευταίος αγώνας είναι ...
ΥΓ#1 ... ποιος τον ακούει τώρα ... και θα έχει και δίκιο
υγ#2 ... ο vengas λέι ότι τα υπόλοιπα θα στα βάλει στο λογαριασμό που του έδωσες
υγ#3
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... πολύ busy ρε Κωστή .... άντε ο 'άλλος' είναι στα στρατά ... μπές βρε ανθρωπέ μου κανονικά και άσε τα κινητά .... τελευταίος αγώνας είναι ...
[/img]Εχμμμ... ήμουν εκτός οικίας... για λόγους που δεν μπορώ να αποκαλύψω... Καταστροφή!!!
Διαγωνισμός προβλέψεων 2011 - R19 - BRA (μεχρι Σαβ 3 μεσ )