-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ισως να σημαινει και κατι αλλο,οτι εχει το ΕΓΩ και δεν στηνει κωλο στον καθενα.
Το καταλαβες ελληνοπουλο;Ελληνόπουλο, υπάρχει και το quote, για να καταλάβει κανείς οτι δε μιλάς στον αέρα. Και ξέρεις, ειναι επικίνδυνοι καιροί, αυτοί που μιλάνε στον αέρα καταλήγουν με ζουρλομανδύα.
Επειδή όμως όπως σου είπα, δεν ειμαι ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει, σε έπιασα οτι αναφερόσουν σε εμένα.
Θα σου απαντήσω λοιπόν, παρόλη τη φαγούρα που με έπιασε που νομίζεις οτι μου την είπες.
Ένας άνθρωπος με σωστό εγώ, δε δέχεται να γίνει ο καρπαζοεισπράκτορας και ο γραφικός ενός ολόκληρου φόρουμ, καταπαντώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού. Και βεβαίως, πέρα από τον καλώς νοούμενο εγωισμό, αυτόν που υπαγορεύει την αξιοπρέπεια που προανέφερα, υπάρχει και ο κακώς νοούμενος εγωισμός που λέει 'εγώ ειμαι και άλλος κανένας'.
Μάντεψε ποιας εκδοχής από τις δύο έχει δώσει δείγματα ο φίλος μας, του οποίο μάλλον τυγχάνεις δικηγόρος. -
Σε εμένα πήγαινε μάλλον.
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ισως να σημαινει και κατι αλλο,οτι εχει το ΕΓΩ και δεν στηνει κωλο στον καθενα.
Το καταλαβες ελληνοπουλο;Εσύ που έχεις και ελληνικό username τί είσαι δηλαδή; Και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια;
-
Καλά μην τσακωθήτε για το σε ποιον πήγαινε
-
Όχι ρε...
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λοιπόν, τι θα λέγατε να αφήσουμε τον tryphon στην ευτυχία του (να 'ναι καλά ο άνθρωπος) και όσοι από εμάς έχουμε εμπειρίες από άλλα μέρη, όπου έχουμε ΖΗΣΕΙ (όχι ως τουρίστες), να τις παραθέσουμε.Ευχαρίστως να κάνω την αρχή με το Ντουμπάι, όπου ζω αυτή την εποχή και θεωρώ ότι είναι πιο 'εξωτικό' από κάτι basse classe Λονδίνα και Παρίσια αλλά με ένα όρο: να σταματήσουμε αυτή την ιστορία με την προσωπική κόντρα.
Τι λέτε ?
Ο καιρός παλεύεται?
-
Nass ξεκινα, θα τσονταρει κι ο καθενας κατι
-
Έτσι, κάντε μας μια παρουσίαση να αποφασίσουμε επιτέλους!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@Djet:
Αυτή την εργασιακή ποικιλομορφία, η οποία θα μπορούσε να είναι υπό συνθήκες θετική, εγώ μόνο σαν αρνητική τη βλέπω κρίνοντας από την εδώ συμπεριφορά. Στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 'είμαι απροσάρμοστος και δεν μπορώ να στεριώσω σε δουλειά πάνω από 4 χρόνια'.Μπορεί να σημαίνει και αυτό... Στις ανεπτυγμένες χώρες, ωστόσο, έχοντας ως βασική παράμετρο την ποιότητα ζωής, ένας εργαζόμενος μπορεί να αλλάζει συχνά δουλειές προκειμένου να μη βαλτώνει (τυπικά μετά από 3 χρόνια, οποιαδήποτε δουλειά και να κάνεις αρχίζει να σε βαραίνει), δεδομένου ότι υπάρχει η σχετική προσφορά εργασίας.
Από την άλλη, αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποιον που έχει διαφορετικό lifestyle από αυτό του tryphon. Το να έχεις ταυτόχρονα οικογένεια, πανάκριβα χόμπι και μεγάλο κόστος ζωής είναι άλλη μια αντιφατικότητά του (ή φανερώνει άλλο οικονομικό υπόβαθρο, πράγμα που δεν το ξέρουμε).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λοιπόν, τι θα λέγατε να αφήσουμε τον tryphon στην ευτυχία του (να 'ναι καλά ο άνθρωπος) και όσοι από εμάς έχουμε εμπειρίες από άλλα μέρη, όπου έχουμε ΖΗΣΕΙ (όχι ως τουρίστες), να τις παραθέσουμε.
Ευχαρίστως να κάνω την αρχή με το Ντουμπάι, όπου ζω αυτή την εποχή και θεωρώ ότι είναι πιο 'εξωτικό' από κάτι basse classe Λονδίνα και Παρίσια αλλά με ένα όρο: να σταματήσουμε αυτή την ιστορία με την προσωπική κόντρα.
Τι λέτε ?
Ο καιρός παλεύεται?
Σημερα εδω στο Καταρ ειχε 15 το βραδυ, και τωρα 25...... οσο παει και κρυωνει..... καλο για τα Turbo!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
@Djet:
Αυτή την εργασιακή ποικιλομορφία, η οποία θα μπορούσε να είναι υπό συνθήκες θετική, εγώ μόνο σαν αρνητική τη βλέπω κρίνοντας από την εδώ συμπεριφορά. Στο μυαλό μου μεταφράζεται ως 'είμαι απροσάρμοστος και δεν μπορώ να στεριώσω σε δουλειά πάνω από 4 χρόνια'.Μπορεί να σημαίνει και αυτό... Στις ανεπτυγμένες χώρες, ωστόσο, έχοντας ως βασική παράμετρο την ποιότητα ζωής, ένας εργαζόμενος μπορεί να αλλάζει συχνά δουλειές προκειμένου να μη βαλτώνει (τυπικά μετά από 3 χρόνια, οποιαδήποτε δουλειά και να κάνεις αρχίζει να σε βαραίνει), δεδομένου ότι υπάρχει η σχετική προσφορά εργασίας.
Από την άλλη, αυτό ταιριάζει περισσότερο σε κάποιον που έχει διαφορετικό lifestyle από αυτό του tryphon. Το να έχεις ταυτόχρονα οικογένεια, πανάκριβα χόμπι και μεγάλο κόστος ζωής είναι άλλη μια αντιφατικότητά του (ή φανερώνει άλλο οικονομικό υπόβαθρο, πράγμα που δεν το ξέρουμε).
Πολύ ενδιαφέρουσα γνώμη...κάθε φορά που άλλαζα δουλειά δεν ήταν για τη δόξα ούτε για τη βαρεμάρα. Ήταν για το +20-30% με εξαίρεση την Ελλάδα βέβαια αλλά είχε κι'αυτο το γέλιο του. Από μια ηλικία και μετά καλό θα ήταν να μειώνονται οι μετακινήσεις η να περιορίζονται στον ίδιο εργοδότη υπό την προϋπόθεση ότι είναι αρκετά μεγάλος (τώρα είμαστε ~200.000) για να επιτρέπει κάτι τέτοιο σε καλές συνθήκες.
-
Για ποιό λόγο πάνω που φαίνεται να έχουν πέσει οι τόνοι και τα προσωπικά, προσπαθείς να τα επαναφέρεις ? Αστο καλύτερα.. [Mod]
-
**edit mod **
-
Γειά σου ρε Τρύφωνα!
Χαιρετίσματα από Ελλάδα! -
ήταν σωστό τώρα αυτό;
-
Σου αρεσει το νταβαντουρι ε;[mod]
-
τρυφωνα χωρις ιχνος ειρωνειας , αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του κ αναγκαστεις να γυρισεις στο κωλοχανειο , πραγματικα τι θα λες ?? Χαιρετισματα απο την πανεμορφη πειραικη με θεα την θαλασσα που μαλλον εσυ βλεπεις σπανιως...
-
**edit mod **
-
edit mod
-
Το σωστό τρολλάρισμα έχει κανόνες.
nass, αντέχεται η ζωη εκεί; Θέλω να πω, παλεύεται να ζεις σε μια τεράστια παραλία με ουρανοξύστες;Ισχύει πως οι ντόπιοι συμπεριφέρονται με αυταρχικό τρόπο στους ξένους;
Πώς είναι οι προοπτικές και οι συνθήκες εργασίας εκεί;
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα