-
Έπειτα από την χτεσινοβραδινή κρασοκατάνυξη - αποχαιρετισμό στον Popol@ro, και μετά από πολύωρη και σοβαρότατη σκέψη, κατάλαβα ότι θα μου λείψουν για μερικές μέρες τουλάχιστον, τα ποσταρίσματα του.
Έτσι κυρίες και κύριοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το POP application v1.0 alpha.
Η εφαρμογή τρέχει ήσυχα ήσυχα στο pc σας και ανά μερικά δευτερόλεπτα σας θυμίζει επικά - πρόσφατα ποστ !
Κλείνει εύκολα από το task manager - processes (η αρχική σκέψη ήταν να μην κλείνει καθόλου αλλά θα γίνει στην 1.1 version)
Θα ακολουθήσει έκδοση για android η οποία θα ανέβει και δωρεάν στο Market
Download εδω :File name: POPapp.rar File size: 67.64 KB
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ M8 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ !!!!!
-
Έπειτα από την χτεσινοβραδινή κρασοκατάνυξη - αποχαιρετισμό στον Popol@ro, και μετά από πολύωρη και σοβαρότατη σκέψη, κατάλαβα ότι θα μου λείψουν για μερικές μέρες τουλάχιστον, τα ποσταρίσματα του.
Έτσι κυρίες και κύριοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το POP application v1.0 alpha.
Η εφαρμογή τρέχει ήσυχα ήσυχα στο pc σας και ανά μερικά δευτερόλεπτα σας θυμίζει επικά - πρόσφατα ποστ !
Κλείνει εύκολα από το task manager - processes (η αρχική σκέψη ήταν να μην κλείνει καθόλου αλλά θα γίνει στην 1.1 version)
-
-
pop-eye
-
Πάει και ο Ποπ?
Θα γίνουμε σαν το ανέκδοτο με τους φυλακισμένους, που ο ένας είναι λεπρός. 'Την κάνουμε σιγά-σιγά, ε?'
-
- Καλή τύχη!
Popol@ro, τελικά πήρες την απόφαση!
-
Πέστε μας και που πάει ο pop?
-
Στην Γηραιά Αλβιόνα ....
-
Δεν εχει pc στην Γηραια Αλβιόνα;Θελουμε ποπολαρο!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θελουμε ποπολαρο!Μετά τον Ποπ δεν έχει στοπ!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν εχει pc στην Γηραια Αλβιόνα;Θελουμε ποπολαρο!Το ιδιο ρωτησα και εγω χθες. Συμφωνα με διαβεβαιωσεις του ... θα εχει!
Sent from my HTC Desire
-
To Αpp το έτρεξε κανένας ????
Θέλω beta testers ...
-
Θα αναστενάξουν οι δικηγορίνες του βροχονησιού (btw, λιακάδα -προς το παρόν- σήμερα), ήδη έχουν ιδρύσει σύλλογο για το 'μετά'.
-
Το popware μας μάρανε, δεν μας έφταναν adware, malware και το λοιπό κακό συναπάντημα.
-
To εβαλα το προγραμματακι,σουρεάλ,αλλα δεν εχει πολυ υλικο;
-
Eh ναι έχει μόνο 5 post όλα και όλα ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
To Αpp το έτρεξε κανένας ????Θέλω beta testers ...
Φταιω εγω τωρα να ρωτησω αν μπορω να το κατεβασω στο Android μου;
Sent from my HTC Desire -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Έπειτα από την χτεσινοβραδινή κρασοκατάνυξη - αποχαιρετισμό στον Popol@ro, και μετά από πολύωρη και σοβαρότατη σκέψη, κατάλαβα ότι θα μου λείψουν για μερικές μέρες τουλάχιστον, τα ποσταρίσματα του.Έτσι κυρίες και κύριοι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το POP application v1.0 alpha.
**Θα ακολουθήσει έκδοση για android η οποία θα ανέβει και δωρεάν στο Market **
-
Δεν βλεπω τα bold στο tapatalk ... δεν βλεπω και προτασεις ...
-
Πάτε καλά ρε? Καίνε που καίνε τα άντερά τους τα android, αν βάλουμε και εφαρμογή pop θα θέλουν κάθε 6ωρο φόρτιση.
Καλό ταξίδι και καλή σταδιοδρομία