-
Η Dacia παρουσίασε το αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετέχει στο Trophy Andros.
Και δίνει μια 1η εικόνα του νέου της MPV που ονομάζεται Lodgy. Η έκδοση παραγωγής του θα παρουσιαστεί το Μάρτιο του 2012 στην έκθεση της Γενέυης.
-
Και δίνει μια 1η εικόνα του νέου της MPV που ονομάζεται Lodgy. Η έκδοση παραγωγής του θα παρουσιαστεί το Μάρτιο του 2012 στην έκθεση της Γενέυης.
-
-
Μερικές ακόμη:
-
Μετα απο Ε και C coupe και Z4 και Qashqai ... δυσκολευομαι να εκφέρω γνωμη!!!
Παραξενα (αλλοκοτα καπως) φωτα πίσω. Ωραίο προφίλ (πολυ χοντρη η μεσαία κολονα) αλλα μπροστα ... ψιλοκινεζιά! Νομιζω τετοια προσοψη έχω δει σε κινέζικο βαν!
Τεσπα. Αλλο ένα τίμιο αμαξι! -
Καλά οι λεπτομέρειες του δεν μπορούν να φανούν + όλες οι διαστάσεις σε κάθετι είναι φουσκωμένες λόγω του συνθετικού αμαξώματος. Πάντως δίνουν μια πρώτη εικόνα πως θα είναι το πολυμορφικό της Dacia.
Πάντως η μπροστινή όψη αν τη σκεφτούμε λίγο 'ξεφουσκωμένη' στο μοντέλο παραγωγής μου φαίνεται θα είναι ωραία, και το προφίλ δεν δείχνει άσχημο, για το πίσω επιφυλάσσομαι.
-
Μια χαρά μου φαίνεται (έστω και ...παραμορφωμένο) και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά το Modus, θα δούμε και κάτι αξιόλογο στην κατηγορία από τη Renault με τα σήματα και τις τιμές της Dacia .
(κάπου διάβασα, πως θα μοιράζεται σχεδιαστικά στοιχεία με το Clio IV ...)
-
Κατηγορία Modus ή κατηγορία Scenic θα είναι από πλευράς διαστάσεων;
-
Δεν βλέπω τον λόγο να 'σκοτώσουν' το Scenic, παράγοντας ένα φτηνότερο υποκατάστατό του ...
Άσε που το Modus είναι πλέον αρκετά χρόνια στην αγορά και πρέπει κάποτε ν' αντικατασταθεί.
Σε ό,τι αφορά στο μήκος, και επόμενο Modus να βγει, κάτω από 4,10 μέτρα δεν το βλέπω να είναι ... -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κατηγορία Modus ή κατηγορία Scenic θα είναι από πλευράς διαστάσεων;Tα παλιοτερα δημοσιευματα έλεγαν για μεγεθος 'Scenic'to Dacia MPV (και μαλιστα με 7θεσια διαταξη).
Ο δε διαδοχος του Modus θα βασίζεται στο εκθεσιακό SpaceR με πατωμα και μηχανικά Clio. -
Κι εγώ στα λεγόμενα του cosneo έχω μείνει!
-
Λοιπόν λέγανε τα δημοσιεύματα για μέγεθος Sceinic και μάλλον πιστεύω όχι Scenic αλλα μεταξύ Scenic-Grand Scenic καθότι 7θέσιο
Αισθητικά επιφυλάσσομαι να το δω στην πολιτική του έκδοση κι όχι σε καπάκι σωληνωτού πλαισίου με φουσκώματα κλπ -
-
Δεν είναι κακό για Dacia.
-
Συμπαθές θα μπορούσα να πω
-
Ενα θεματάκι με την αισθητική το έχει.
Δεν νομίζω να ελκύει πελάτες λόγω εμφάνισης. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν νομίζω να ελκύει πελάτες λόγω εμφάνισης.Συμπαθές θα μπορούσα να πω
-
τι αλλο θα δουμε
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν νομίζω να ελκύει πελάτες λόγω εμφάνισης.Ε ναι δεν είναι και το ομορφότερο αμάξι στο κόσμο
Άλλο το συμπαθές κι άλλο το τραβάω κόσμο απο την σχεδίαση.Ο σκοπός είναι να τραβάει πελάτες γιατί είναι τίμιο άρα πρέπει να είναι αξιοπρεπες σχεδιαστικά(που νομίζω απο αυτό που βλέπω στην φώτο ότι είναι) και αξιοπρεπέςς γενικώς -
Βασικά η φωτογραφία της πολιτικής έκδοσης του ... Λόντγκι (?) πρέπει να είναι φωτοσοπ.
Θα δούμε καποια στιγμή και την πολιτική του έκδοση ... κάπου μεσα σε ένα κλειστό γκαράζ όπως έγινε και στο Duster.Για την συγκεκριμένη εταιρία μ' αρέσει η δουλειά που φαντάζομαι πως γίνεται στο σχεδιαστήριο της. Εχουν πάτωμα, έχουν πόρτες, έχουν προφυλακτήρες, έχουν ακόμα και ζάντες ... βάλτε τα όλα σε ένα σουλούπι πολυμορφικού και τελειώσατε!
Μια χαρά είναι.
Εδω ... δύσκολο να τραβήξει! Θα το δούμε όμως σε πληθώρα χρωμάτων το καλοκαίρι στην Χαλκιδική με ρουμάνικες πινακίδες.
Dacia Lodgy (MPV) 2012