-
Καλημερα παιδια, εχω μια ερωτηση σχετικα με το λεβιε του Ford mondeo 96. (θα μου πειτε τωρα που το θυμηθηκα τετοιο αμαξι)
Τεσπα δεν ειναι δικο μου, και αυτο ειναι ακομα χειροτερο γτ πρεπει να το παραδωσω αυριο.
Να μην τα πολυλογώ αυτο για να βαλει οπισθεν τραβαγες μια πατεντα προς τα πανω και εβαζες κανονικα. ελα μου που πριν παρκαρω κοπικε αυτο το πραματακι σαν δακτιλιδι και δεν μπορουσα να βαλω οπισθεν παρα μονο με ενα κλειδι που πιεσα το ελατηριο να ανεβει. Θα παω στο συνεργειο οταν ανοιξει , αλλα τι προβλεπεται απλη αντικατάσταση λεβιε, βασης ;
σας ευχαριστω εκ των προτερων... -
Καλημερα παιδια, εχω μια ερωτηση σχετικα με το λεβιε του Ford mondeo 96. (θα μου πειτε τωρα που το θυμηθηκα τετοιο αμαξι)
Τεσπα δεν ειναι δικο μου, και αυτο ειναι ακομα χειροτερο γτ πρεπει να το παραδωσω αυριο.
Να μην τα πολυλογώ αυτο για να βαλει οπισθεν τραβαγες μια πατεντα προς τα πανω και εβαζες κανονικα. ελα μου που πριν παρκαρω κοπικε αυτο το πραματακι σαν δακτιλιδι και δεν μπορουσα να βαλω οπισθεν παρα μονο με ενα κλειδι που πιεσα το ελατηριο να ανεβει. Θα παω στο συνεργειο οταν ανοιξει , αλλα τι προβλεπεται απλη αντικατάσταση λεβιε, βασης ;
Λογικά μόνο αυτό το δακτυλίδι θα σου αλλάξουν, ξέρεις τον ¨μηχανισμό¨...
Δεν νομίζω να είναι ακριβό πάντος. -
Τραβώντας αυτό το δαχτυλίδι τραβιέται μια πλαστική ασφάλεια στη βάση του λεβιέ η οποία όταν είναι κατεβασμένη εμποδίζει το λεβιέ να κινηθεί προς την όπισθεν.
Σε ένα όπελ που είχε παρόμοιο πρόβλημα αφαιρέσαμε τελείως όλο αυτό το μηχανισμό και τελείωσε το πανηγύρι. Απλά η όπισθεν μετά έμπαινε κατευθείαν, όπως γίνεται και σε τόσα άλλα αυτοκίνητα
-
την ιδια εχουν και καποια punto......χωρις λογω!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
την ιδια εχουν και καποια punto......χωρις λογω!!!Το οτι θεωρεις μαλακια από που προκύπτει? οι κατασκευαστές το τοποθετουν για λόγους ασφαλείας.
Δεν είναι κακό να εξασφαλίζεσαι και από τον πλέον ''γκαζμά'' οδηγό -
+1
Πάντα φρικάρω όταν είμαι σταματημένος σε φανάρι και δω να ανάβουν τα φώτα της όπισθεν του μπροστινού...
Aπορία για λεβιε