-
αγορασα το οπελ αστρα με τα 120 αλογα και δεν εχς κανει πανς απο 2500 χλμ κια κανει περιεργο θορυβο στη μηχανη γνωριζει κανεισ τιποτα?
-
αγορασα το οπελ αστρα με τα 120 αλογα και δεν εχς κανει πανς απο 2500 χλμ κια κανει περιεργο θορυβο στη μηχανη γνωριζει κανεισ τιποτα?
-
-
Εγω δεν εκανα τιποτα.Δεν ξερω για τους αλλους!Εχεις βαλει 2α;
Σοβαρα τωρα ,στο συνεργειο το πηγες;
-
το πηγα στο συνεργειο και μιλησε με γερμανια και του ειπε να βγαλει τον ιμαντα και να δουλεψει τον κινητηρα για να δει αν εχουν προβλημα το κλιματιστικο-το δυναμο-και η αντλια νερου. το εκανε αλλα συνεχισε να κανει τον θορυβο.μου ειπαν να το αφησω ετσι για την ωρα και να κανω αλλγη λαδιων στα 300χλμ
-
ελπιζω να σταματησει αν και ψιλοδυσκολο κανε αμεσα τα χλμ και αν συνεχιστει ο θορυβος στην αντιπροσωπεια για εξηγησεις και φυσικα επισκευη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω δεν εκανα τιποτα.Δεν ξερω για τους αλλους!Εχεις βαλει 2α;Σοβαρα τωρα ,στο συνεργειο το πηγες;
-
Ο χρήστης mike9281 έγραψε:
το πηγα στο συνεργειο και μιλησε με γερμανια και του ειπε να βγαλει τον ιμαντα και να δουλεψει τον κινητηρα για να δει αν εχουν προβλημα το κλιματιστικο-το δυναμο-και η αντλια νερου. το εκανε αλλα συνεχισε να κανει τον θορυβο.μου ειπαν να το αφησω ετσι για την ωρα και να κανω αλλγη λαδιων στα 300χλμΚαταγραφηκε στα 'χαρτιά' (η/υ της αντιπροσωπίας) τους αυτη η επίσκεψη, ο λόγος της επίσκεψης και οι εργασίες που έγιναν?
Οχι τιποτα άλλο αλλά έχουμε ακούσει τόσα και τόσα! -
οχι δε καταγραφηκε τιποτα:/
-
Tι θορυβος? Κτυπημα? Σφυριγμα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Tι θορυβος? Κτυπημα? Σφυριγμα?οταν ο κινητηρας ειναι κρυος δεν κανει τον θορυβο οταν φτασει στη θερμοκρασια λειτουργειας κανει ενα θορυβο σαν κατι να ζοριζετε να γυρισει και καπου βρισκει.στο ρελαντι μονο τον καταλαβαινεις και αμα ανεβασεις και λιγο τις στροφες του κινητηρα μετα τον καλυπτει ο ηχος της μηχανης. και δε βρισκει συνεχεια αλλα με διαφορα μισου δεπτερολεπτου.δλδ καπως ετσι γχχχχχ.......γχχχχχ........γχχχχχχ......
-
Εχει ιμαντα χρονισμου? Αν ναι κοιταχτε τα ρουλεμαν, και τον ιμαντα.
-
καδενα εχει γιατι ειναι τουρμπο. μου ειπαν για καδενα και για γλιστρες αλλα δεν ξερουν και αυτοι σιγουρα
-
Το εκανε απο την πρωτη μερα?
-
Ο χρήστης mike9281 έγραψε:
καδενα εχει γιατι ειναι τουρμπο. μου ειπαν για καδενα και για γλιστρες αλλα δεν ξερουν και αυτοι σιγουραΤο πήγες στην αντιπροσωπεία και δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι έχει; Άλλαξε αντιπροσωπεία...
θορυβο στι μηχανη του νεου οpel astra