-
Γεια σε ολους!
Προσπαθησαν να μου κλεψουν την 75αρα μου.
Αφου κατεστρεψαν την κλειδαρια της πορτας του οδηγου μπηκαν μεσα στο αυτοκινητο κ στην προσπαθεια τος να το βαλουν μπροστα μου κατεστρεψαν κ την κλειδαρια του τιμονιου με αποτελεσμα να μην δουλεβει με το κλειδι μου!
Το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω ουτε να το μετακινησω ουτε να το βαλω μπροστα,κ ειναι κ με το τιμονι κλειδωμενο! Το αυτοκινητο εμεινε παρκαρισμενο με ανοιχτες τις ασφαλειες και 15κμ μακρια απο το σπιτι μου κ τα εργαλεια μου!Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει πως θα μπορεσω να βγαλω τον αφαλο της κλειδαριας απο την κολωνα??
Εχω βγαλει τα πλαστικα πισω απο το τιμονι τι να κανω τωρα? -
Γεια σε ολους!
Αφου κατεστρεψαν την κλειδαρια της πορτας του οδηγου μπηκαν μεσα στο αυτοκινητο κ στην προσπαθεια τος να το βαλουν μπροστα μου κατεστρεψαν κ την κλειδαρια του τιμονιου με αποτελεσμα να μην δουλεβει με το κλειδι μου!
Το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω ουτε να το μετακινησω ουτε να το βαλω μπροστα,κ ειναι κ με το τιμονι κλειδωμενο! Το αυτοκινητο εμεινε παρκαρισμενο με ανοιχτες τις ασφαλειες και 15κμ μακρια απο το σπιτι μου κ τα εργαλεια μου!Μπορει καποιος να με βοηθησει κ να μου πει πως θα μπορεσω να βγαλω τον αφαλο της κλειδαριας απο την κολωνα??
Γεια σε ολους!
Στα Renault βάζεις μέσα το κλειδί και πατάς μια μεταλλική ασφάλεια που στερεώνει τον αφαλό στην μεταλλική κολώνα και τραβώντας τον έξω, βγαίνει.
Κάπως έτσι υποθέτω θα είναι και στις Alfa.
-
Το προσπαθησα αυτο αλλα τιποτα. Ισως δεν μπενει αρκετα μεσα το κλειδι λογο το οτι εχει διαλυσει ο αφαλος.
Τι να πω τωρα, παλι καλα που δεν το πηραν ολοκληρο ομως! -
Oδική βοήθεια ίσως?
-
Κάλεσε έναν κλειδαρά.
-
Iσως πρεπει να αφαιρεσεις την βιδα (με το νουμερο 4 που φαινεται στην εικονα κατω δεξια) και ετσι να βγαλεις ολο τον μηχανισμο εξω για να ξεκλειδωσει το τιμονι.
-
ακριβως αυτη η βιδα ειναι το ειδα κ εγω.
εχει ενα προστατευτικο απο πανω της κατι θα κανω σ ευχαριστω -
Ο χρήστης tragos έγραψε:
ακριβως αυτη η βιδα ειναι το ειδα κ εγω.
εχει ενα προστατευτικο απο πανω της κατι θα κανω σ ευχαριστωΦαντάζομαι ότι αυτό που βλέπεις σαν προστατευτικό είναι το υπόλοιπο κομμάτι της βίδας που κρατάει την κλειδαριά, αφού το κεφάλι κόπηκε με το σφίξιμο, για λόγους ασφαλείας.... (στην εικόνα με το Νο 4 φαίνεται το κεφάλι της βίδας με διακεκομμένη γραμμή)
-
Την εσπασα κ ξεμπερδεψα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο..
Τουλαχιστων καταφερα να το γυρισω σπιτι.
alfa romeo 75 help.