-
Στο ΜΕΛΕΤΑΚΙ δεν ειδε κανεις τον κυνηγο με το κοκκινο 4χ4 τρια λεπτα πριν τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ απο τον ουρανο κατεβηκε .Το ανεφερα στο δευτερο σκελος στον ΛΩΡΗ εγινε καποια επιπληξη στους υπευθυνους ;
-
που κολανε ολα αυτα με το προγραμμα????
-
Ποιοι είναι οι πλοηγοί, πότε περνούν, τι κάνουν, πόσοι είναι, τι έχουν μαζί τους, τι πρέπει να ξέρουν, ποια τα καθήκοντά τους, για όλα προβλέπει ο καλός μας Γ.Κ.Ρ.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΛΛΥ 2011
3.2.5 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
3.2.5.2 Πλοηγά
Οι οργανωτές πρέπει να προβλέπουν 3 πλοηγά αυτοκίνητα που θα εκκινούν πριν από το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο ως εξής:
Το 000 το αργότερο 1 ώρα και 30 λεπτά
Το 00 το αργότερο 45 λεπτά
Το 0 το αργότερο 20 λεπτά.
Επίσης οι οργανωτές πρέπει να έχουν και ένα επιπλέον αυτοκίνητο ασφαλείας (S) που θα κινείται 2 ώρες πριν από το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Τα αυτοκίνητα αυτά πρέπει να καλύψουν όλες τις ειδικές διαδρομές.
Τα πλοηγά 000 και 00 πρέπει να είναι εφοδιασμένα με εφεδρικά χρονόμετρα και υλικά κριτών για την περίπτωση που χρειαστούν.
Τα πλοηγά 00 και 0 πρέπει να είναι εφοδιασμένα με καρνέ και να χτυπούν χρόνο στους σταθμούς.
Στη διάθεση της οργάνωσης πρέπει να υπάρχει εφεδρικό πλοηγό αυτοκίνητο- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
2.4 Εποπτεία
Η εποπτεία της Ε.Δ. θα γίνεται με τα πλοηγά αυτοκίνητα της οργάνωσης:
- Τα πλοηγά αυτοκίνητα πρέπει να είναι 4, «ασφάλεια», «000», «00» και «0»
- Τα πλοηγά αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν στις μπροστινές πόρτες αυτοκόλλητα πανώ με την ιδιότητα κάθε αυτοκινήτου, καθώς επίσης και το ουραγό αυτοκίνητο να φέρει αυτοκόλλητο πανώ που να δείχνει την καρώ σημαία τερματισμού.
- Πρέπει να υπάρχει ωράριο όλων των πλοηγών αυτοκινήτων.
- Το πλοηγό αυτοκίνητο «ασφάλεια» πρέπει να φέρει σειρήνα, φάρο, κορδέλες, πλέγμα κλπ. Και θα πρέπει να σταματάει να επιλύει κάθε πρόβλημα.
- Το πλοηγό αυτοκίνητο «000» πρέπει να φέρει σειρήνα, φάρο, εφεδρικά υλικά (VHF, πινακίδες, ρολόγια κλπ.) και να ελέγχει τους κριτές και τις θέσεις αυτών.
- Το πλοηγό αυτοκίνητο «00» πρέπει να φέρει σειρήνα, φάρο, τηλεβόα, καρνέ. Πρέπει να ελέγχει τις θέσεις των θεατών, και να χτυπάει χρόνους στους σταθμούς.
- Το πλοηγό αυτοκίνητο «0» πρέπει να φέρει σειρήνα, φάρο, καρνέ, να χτυπάει χρόνους στους σταθμούς και να ενημερώνει τον Αλυτάρχη ότι η Ε.Δ. είναι έτοιμη να λειτουργήσει.
- Οι οδηγοί και οι συνοδηγοί των πλοηγών αυτοκινήτων πρέπει να είναι αρκετά έμπειροι σε αγώνες ράλλυ, πρέπει να είναι γνώστες των αντίστοιχων κανονισμών και του σχεδίου ασφαλείας και πρέπει να είναι ικανοί να δώσουν στον αλυτάρχη πλήρεις πληροφορίες και σχόλια που αφορούν στις συνθήκες κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα.
Για τις προβλεπόμενες θέσεις των θεατών υπάρχει εν ισχύ το παρακάτω άρθρο, το οποίο θεωρώ ότι είναι ουτοπικό στην εφαρμογή του, τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα. Ευτυχώς που περιλαμβάνει το ρήμα ¨προσπαθήσουν¨ και σώζονται τα προσχήματα …
- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ
5.3 Έλεγχος των θεατών
5.3.1 Οι οργανωτές, με την βοήθεια των Αρχών, όπου χρειάζεται, πρέπει να προσπαθήσουν να περιορίσουν το κοινό ώστε να μείνει στις ειδικά επιτρεπτές περιοχές, θεωρώντας όλες τις υπόλοιπες σαν απαγορευμένες.
Όπερ σημαίνει ότι ΟΛΟ το μήκος, όλων των ειδικών, όλων των ράλλυ, θεωρούνται απαγορευμένες περιοχές παρακολούθησης για όλους τους θεατές, πλήν των ειδικά ορισμένων και προσεκτικά προετοιμασμένων από την οργάνωση, σημείων…
Συγνώμη για το off topic, αλλά παρασύρθηκα !!!
- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Με αφορμή λοιπόν, το Ράλλυ Παλλάδιο, θα έπρεπε να προταθεί, ορισμένες'παλαιοληθηκές' μ@λ@κίες... να σταματήσουν να υπάρχουν σε επίπεδο κανονισμών.Επιπλέον θα πρέπει απο εδώ και πέρα οι Λέσχες, να καταλάβουν και να αισθανθούν την ευθυνη που εχουν απέναντι στον Οδηγό αλλα και απέναντι στους ΘΕΑΤΕΣ.Ειδικότερα θα αναφερθώ σε δύο-τρία σημεία:
1ον, Να σταματήσει επιτέλους σε επίπεδο κανονισμού, να ειναι υποχρεωτικό, να κολούνται τα αυτοκολλητα του αγώνα αλλα και των χορηγών πριν το Τ.Ε.Εγινε μεγάλο θέμα με αυτό στον ΤΕ και ειχαν και ειδικό ανθρωπο, ο οποίος ελεγχε αν τα αυτοκόλλητα ειναι κολλημένα, αλλιώς δεν σε αφηνε να μπείς για ΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ...Να αναγκάζεις ορισμένους οι οποίοι θα γυρίσουν και σπίτι τους με το αγωνιστικό τους, να εχουν κολλημένα τα νουμερα και τους υποχρεωτικούς χορηγούς, και να διασχίσουν την Αθηνα, Παρασκευή Απόγευμα.Αισχος...
Εκτός βέβαια, εάν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα απο την Παρασκευή, δλδ ισχύει ο Αγώνας και ολες οι απαλλαγές απο την Παρασκευή του Τ.Ε... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...οχι για να μας αναγκάζουν να καταιβένουμε στην ομόνοια με αυτά.2ον, η Αδιαφορία οργανωτών και Πλοηγών... και αυτοκινήτων ασφαλείας...
Εγινε ενα συμβάν, που εντεχνα 'εξαφανίστηκε' μεταξύ ενώς αυτοκινήτου και 6,7 θεατών...αφού η οργάνωση σκόπιμα ερριξε ολο το βάρος στο ατύχημα με τον Χαλιβελάκη...
Το γεγονός είναι οτι τραυματίστηκαν θεατές απο μια εξοδο αυτοκινήτου σε αλλαγή 'πορείας', οι οποίοι κάθονταν σε επικύνδυνο σημείο...
Το πλήρωμα, δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει ψυχολογικά... και ΚΑΝΕΝΑΣ απο την οργάνωση δεν ασχολήθηκε να του πεί προφορικά εστω, ενα συγνώμη για το μεγάλο σφάλμα που εκαναν...ΑΠΟ ΤΥΧΗ δεν εγινε οτι και στη Ριτσώνα...
Εγώ δεν καταλαβαίνω, ποιος ήταν ο πλοηγός, ποιοι οι υπεύθυνοι ασφαλείας και γιατι δεν απομακρύνθηκαν οι θεατές απο αυτό το σημείο...πρίν την εκκινηση της ειδικής...και επειδή η απάντηση είναι γνωστή...,το λιγότερο που θα τους αρκούσε ειναι μια μουντζα για την ασχετοσύνη τους και την επιπολαιότητά τους.
Νικόλα, οσο και να είναι φίλοι σου, δεν πάουν να είναι απαράδεκτοι με τους συνεργάτες που επιλέγουν...
Την ίδια παρα πολύ ευκολη αποψη, 'ιωθέτησαν' και στο πλήρωμα και οταν το συζήτησα με τον οδηγό, με ειπε Κομουνιστή...Αλλα αργότερα που το καλοσκέφτηκε εφυγε τσαντισμένος...Γιατι πολύ απλά, του είπα οτι αν ημουν στην θέση του, θα είχα κρεμάσει ολη την οργάνωση και τους πλοηγούς, στους φοίνικες του SERVICE PARK...Δεν θα μου κλείσουν εμένα το σπίτι, μερικοι ανικανοι, επειδή αποφάσισα να τρέξω σε 'ασφαλείς' αγώνες!
ΑΙΣΧΟΣ.Αίσχος για τα κολλητιλίκια, για τους γλύφτες που θέλουν να πηγαίνουν πλοηγοί, επειδή εφτιαξαν ενα μπ@υρδέλ@ και απο γυφτιά δεν δίνουν την συμμετοχή για να τρέξουν εναν κανονικό αγώνα.ΑΙΣΧΟΣ.Και θα το παραληλήσω λοιπόν το γεγονός αυτό, με τον αγώνα Ραλλυ RONDE της ΑΛΑ, οπου ζητήθηκε απο τον Τάσο Ιαβέρη να ειναι Πλοηγός του αγώνα... Τί πιο ασαφλέστερο και τι πιο επιθυμητό? Ενας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ με τεράστεια πείρα και με ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο, οχι να το παίζει 'γρήγορος', αλλα να ΕΛΕΓΧΕΙ και ο κόσμος να ακουει...
Οι αγώνες, σαφώς και είναι επικύνδυνοι, αλλα σε καμιά περίπτωση δεν τρέχουμε , γιατι μας αρέσει να πατάμε ή να 'σκοτώνουμε' κόσμο.
Πρόταση λοιπόν, οι Πλοηγοί, να ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ, με κυρος και οχι κολλητοι ή τσαμπατζήδες γλύφτες που με ενα ψευτοαγωνιστικό κάνουν αγωνα τσάμπα και πουλάνε μούρη.
Ο πλοηγός πρέπει να ειναι Οδηγός αγώνων - αναγνωρίσιμος, με αίσθηση για την ασφάλεια και με ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο, για να ακουγεται, χωρίς βέβαια να τρέχει...Και αυτό πρέπει να θεσπιστεί σε κανονισμό.Αγαπητε Βασιλακη,
Επειδη τις 'μουτζες' και τις βρισιες τις εχεις ευκολες, θα κανω μια εξαιρεση στο εμπαρκο που εχω βαλει στον εαυτο μου και θα σου απαντησω ως ακολουθως.
- Ποτε και για τιποτα δεν αποσιωπηθηκε το περιστατικο του 2ου Αι Γιαννη, ουτε θεωρηθηκε ανευ σημασιας.Η οργανωση σταθηκε οσο χρειαζοταν διπλα στον ανθρωπο που τραυματιστηκε, (ευτυχως ελαφρα).
- Οταν οι πλοηγοι και τα αυτοκινητα ασφαλειας περασαν απο το σημειο, σε διαβεβαιω οτι δεν υπηρχε κανενας στο σημειο. Απλα το προηγουμενο αυτοκινητο πηγε να βγει στα φρενα και λογω του οτι ηταν θεαματικο, κατεβηκαν ολοι απο το βουναλακι και σταθηκαν στο εσωτερικο της φουρκετας και εγινε το κακο. Οταν ο δρομος παραδιδεται απο τα αυτοκινητα ασφαλειας σε οσο γινεται πιο ασφαλη κατασταση, ειναι ευθυνη των κριτων να τον διατηρησουν ετσι.
- Στα πλοηγα και στα αυτοκινητα ασφαλειας, υπηρχαν ανθρωποι με μεγαλη εμπειρια και αναγνωρισημοτητα, οπως ο Λευτερης Σωτηρχος και εγω. Σε διαβεβαιω, οτι οπου σταματησα και ζητησα απο θεατες να αλλαξουν θεση διοτι δεν στεκοντουσαν καλα, χωρις δευτερη κουβεντα αυτο εγινε.Δεν χρειαζεται κοπος αλλα τροπος.
- Οσο αφορα την ασφαλεια των θεατων, θα μου επιτρεψεις να θεωρησω τον εαυτο μου αρκετα πιο εμπειρο απο εσενα, εχοντας στην πλατη μου τρια ακροπολις απο αυτο το ποστο και σεμιναρια της Fia οσο αφορα την ασφαλεια πληρωματων και θεατων.
4.Ο '0' πρεπει να πηγαινει οσο το δυνατον πιο γρηγορα, ωστε να καταλαβαινει ο κοσμος οτι ο αγωνας ξεκιναει. Δεν ειναι δουλεια του να ασχολειται ουτε με τους θεατες ουτε με τους κριτες/ενδιαμεσους. - Μετα απο καμμια 500αρια αγωνες και 30 χρονια ενεργους εμπλοκης στα ραλλυ, δεν χρειαζονται 'κολητιλικια' οπως αναφερεις για να παω σαν ασφαλεια πριν τον αγωνα και σε διαβεβαιω ουτε αισθανομαι οτι τρεχω στον αγωνα. Παω εκει για καποια δουλεια, την οποια για πολλους ,κανω με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
- Τελειωνοντας, θα ηθελα να μοιραστω μια αποψη που εχω εδω και χρονια και που για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε προχθες στην Πανακτο.Ειναι τελειως αδυνατον να προβλεφθει, που θα καταληξει ενα αγωνιστικο αυτοκινητο (η εξαρτηματα του) μετα απο ενα σφοδρο ατυχημα. Για τον λογο αυτον οποιος υπευθυνος ασφαλειας υποδεικνυει σε θεατες να απομακρυνθουν, δεν πρεπει ποτε να θεωρειται σαν υπερβολικος.
Φιλια,
'el-em'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πρόταση λοιπόν, οι Πλοηγοί, να ειναι ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ, με κυρος και οχι κολλητοι ή τσαμπατζήδες γλύφτες που με ενα ψευτοαγωνιστικό κάνουν αγωνα τσάμπα και πουλάνε μούρη.
Ο πλοηγός πρέπει να ειναι Οδηγός αγώνων - αναγνωρίσιμος, με αίσθηση για την ασφάλεια και με ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο, για να ακουγεται, χωρίς βέβαια να τρέχει...Και αυτό πρέπει να θεσπιστεί σε κανονισμό.Aυτό κάπου σε κάποιον κανονισμό το είχα διαβάσει πριν μερικά χρόνια, ότι το 0 πρέπει να είναι κανονικό αγωνιστικό με ΕΜΠΕΙΡΟ ΟΔΗΓΟ ΑΓΩΝΩΝ στο τιμόνι.
Και στον Σπύρο να πω ότι νομίζω η δουλειά του 0 ΕΙΝΑΙ να περάσει την ε.δ. ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΓΩΝΑ! Για να ελέγξει την ε.δ. σε ρυθμό αγώνα και να ενημερώσει την οργάνωση και αυτοί με την σειρά τους τους αγωνιζόμενους για τυχόν προβλήματα! Για αυτό και ξεκινά 5 λεπτά πριν τον 1ο, άντε 10 αν είναι μεγάλη η ε.δ. (ναι υπάροχυν χώρες που γίνεται ακόμα αυτό και όχι τέταρτο όπως εδώ). Ο έλεγχος των θεατών νομίζω είναι δουλειά των περισσοτέρων 0.... αρχικά των 000 που κλείνουν την ε.δ. και κατόπιν των 00 που τσεκάρουν το κλείσιμο! Άσε που είναι και το S1 που επίσης μπορεί να δώσει κατευθύνσεις....
Τάσο, έχεις εν μέρει δίκιο για το ρυθμό του 0, άλλα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου και κάποιες ιδιαιτερότητες:
1ο, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ενδιάμεσοι που είναι ανεκπαίδευτοι ή άτολμοι και ως εκ τούτου ανεπαρκείς να κρίνουν μία κατάσταση
και
2ο, το 80% των θεατών έρχεται στην ειδική μετά το 00 και πριν το 0, άρα η εικόνα που έχει ο 00 απέχει παρασάγγας από αυτό που βλέπει (;) ο 0....
Έχω άδικο;
Σπυρο,
Το '00' προχθες, ξεκινουσε στα 30 λεπτα, εγω στα 25 λεπτα και το '0' στα 10 λεπτα. Τι καλυτερο να κανει κανεις ?
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Στο ΜΕΛΕΤΑΚΙ δεν ειδε κανεις τον κυνηγο με το κοκκινο 4χ4 τρια λεπτα πριν τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ απο τον ουρανο κατεβηκε .Το ανεφερα στο δευτερο σκελος στον ΛΩΡΗ εγινε καποια επιπληξη στους υπευθυνους ;Eγινε Γιωργο.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητε Βασιλακη,
Επειδη τις 'μουτζες' και τις βρισιες τις εχεις ευκολες, θα κανω μια εξαιρεση στο εμπαρκο που εχω βαλει στον εαυτο μου και θα σου απαντησω ως ακολουθως.
- Ποτε και για τιποτα δεν αποσιωπηθηκε το περιστατικο του 2ου Αι Γιαννη, ουτε θεωρηθηκε ανευ σημασιας.Η οργανωση σταθηκε οσο χρειαζοταν διπλα στον ανθρωπο που τραυματιστηκε, (ευτυχως ελαφρα).
Επειδή, απο οτι καταλαβαίνω είσαι ο δικηγόρος και ο υπευθυνος δημοσίων σχέσεων της STARTLINE(σε αλλη περίπτωση, δεν θα απαντούσες για την λέσχη...) στον τραυματισμένο θεατή, συμφωνώ, οτι του στάθηκαν, οπως λές...Στον οδηγό, ομως που τον αντιμετώπισαν σαν ενα 'γουρουνι' και του εδωσαν την εντύπωση οτι...Εντάξει...με την μ@λ@κία που εκανες...μην ανησυχείς, ολα καλά...δλδ την γλίτωσες...! Ενας μα Ενας δεν βρέθηκε να του ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ...Παρά στην ράμπα τερματισμού του είπε ο...Αλλος...ΑΑΑ εσύ είσαι? Δλδ, εσύ εισαι ο μ@λ@κας που πήγε να μας κλείσει το σπίτι...?(μεταφράζω εγώ)
Αισχος!- Οταν οι πλοηγοι και τα αυτοκινητα ασφαλειας περασαν απο το σημειο, σε διαβεβαιω οτι δεν υπηρχε κανενας στο σημειο. Απλα το προηγουμενο αυτοκινητο πηγε να βγει στα φρενα και λογω του οτι ηταν θεαματικο, κατεβηκαν ολοι απο το βουναλακι και σταθηκαν στο εσωτερικο της φουρκετας και εγινε το κακο. Οταν ο δρομος παραδιδεται απο τα αυτοκινητα ασφαλειας σε οσο γινεται πιο ασφαλη κατασταση, ειναι ευθυνη των κριτων να τον διατηρησουν ετσι.
Για κακή σου τύχη, υπάρχει βίντεο του Παναγιωτόπουλου, αλλα και των φίλων του οδηγού που είναι στη συγκεκριμένη στροφή...μου το ειπε στο τηλέφωνο...το οποίο ολο το διάστημα του Αη Γιάννη, απο την Αρχή του Αγώνα...Είναι ο κόσμος εκεί και σαφώς ο κριτής είναι νοχελικός και ανικανος να βάλει τάξη...
- Στα πλοηγα και στα αυτοκινητα ασφαλειας, υπηρχαν ανθρωποι με μεγαλη εμπειρια και αναγνωρισημοτητα, οπως ο Λευτερης Σωτηρχος και εγω. Σε διαβεβαιω, οτι οπου σταματησα και ζητησα απο θεατες να αλλαξουν θεση διοτι δεν στεκοντουσαν καλα, χωρις δευτερη κουβεντα αυτο εγινε.Δεν χρειαζεται κοπος αλλα τροπος.
Ξέρεις πολύ καλά για πλοηγά μιλάω...Δεν τους πέρνει η μπάλα ολους...Το γνωρίζεις...Αλλα δυστυχώς ο 0, δεν ειχε αγωνιστικό αυτοκίνητο...οπως ταιριάζει με τα λεγόμενά σου.
- Οσο αφορα την ασφαλεια των θεατων, θα μου επιτρεψεις να θεωρησω τον εαυτο μου αρκετα πιο εμπειρο απο εσενα, εχοντας στην πλατη μου τρια ακροπολις απο αυτο το ποστο και σεμιναρια της Fia οσο αφορα την ασφαλεια πληρωματων και θεατων.
4.Ο '0' πρεπει να πηγαινει οσο το δυνατον πιο γρηγορα, ωστε να καταλαβαινει ο κοσμος οτι ο αγωνας ξεκιναει. Δεν ειναι δουλεια του να ασχολειται ουτε με τους θεατες ουτε με τους κριτες/ενδιαμεσους. - Μετα απο καμμια 500αρια αγωνες και 30 χρονια ενεργους εμπλοκης στα ραλλυ, δεν χρειαζονται 'κολητιλικια' οπως αναφερεις για να παω σαν ασφαλεια πριν τον αγωνα και σε διαβεβαιω ουτε αισθανομαι οτι τρεχω στον αγωνα. Παω εκει για καποια δουλεια, την οποια για πολλους ,κανω με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Οι περγαμινές, δεν λύνουν το πρόβλημα της ασφάλειας και των αγώνων.Η προσοχή, η μελέτη ων ανθρώπων, οταν υπάρχει συνεργασία και η αντιμετώπιση των αγωνιζομένων σαν μοναδική περίπτωση, είναι αυτά που προοδευουν το αθλημα...Πές μου τώρα λοιπόν, αν αυτοί οι 6,7 ανθρωποι θα ξανα ερθουν να δουν αγώνα ή οπου σταθούν και οπου βρεθούν , δεν θα πουν για αυτούς τους 90 αλήτες που με τους αλλους 100 αλήτες μηχανικούς τους 'σκοτώνουν' τον κόσμο....Βλέπεις, οι αγώνες, εχουν τόσο καλή εξωθεν μαρτυρία, που αυτά τα περιστατικά δεν μας επηρεάζουν.
- Τελειωνοντας, θα ηθελα να μοιραστω μια αποψη που εχω εδω και χρονια και που για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκε προχθες στην Πανακτο.Ειναι τελειως αδυνατον να προβλεφθει, που θα καταληξει ενα αγωνιστικο αυτοκινητο (η εξαρτηματα του) μετα απο ενα σφοδρο ατυχημα. Για τον λογο αυτον οποιος υπευθυνος ασφαλειας υποδεικνυει σε θεατες να απομακρυνθουν, δεν πρεπει ποτε να θεωρειται σαν υπερβολικος.
Βεβαίως και ετσι ειναι.Ομως εγώ δεν είδα, να 'τραβήξει κανενας το αυτί' του κριτή,(αν ειναι ο μόνος υπευθυνος, οπως λές) ή να του πάρει την αδεια, αφού είναι ανικανος ή ανεκπαίδευτος να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις...
Και κάτι τελευταίο...Επειδή απο πέρυσι, ειχε παρατηρηθεί, οτι αυτο το σημείο είχε τον περισσότερο κόσμο(υπάρχει βίντεο) και σίγουρα ενας κριτής δεν φτάνει για να βάλει τάξη...Γιατι φέτος δεν προβλέφθηκε να μπουν 2 και 3 κριτές?!
Για οικονομία? Δεν ξέρω ρωτάω... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Στο ΜΕΛΕΤΑΚΙ δεν ειδε κανεις τον κυνηγο με το κοκκινο 4χ4 τρια λεπτα πριν τον ΕΥΘΥΜΙΟΥ απο τον ουρανο κατεβηκε .Το ανεφερα στο δευτερο σκελος στον ΛΩΡΗ εγινε καποια επιπληξη στους υπευθυνους ;
Eγινε Γιωργο.
Φιλικα,
'el-em'
Δλδ τι εγινε?Δεν θα ξαναπάρουν ειδική?Δεν θα ξαναδούν αγώνα?Δεν θα ξανα πατήσουν το πόδι τους στην ΕΛΠΑ? Δεν θα πάρουν τον μισθό τους? Τι εγινε τελικά, το οποίο, θα τους κάνει να καταλαβουν το πόσο συμαντικός ειναι ο ρόλος τους...?
Γιατι αν ο κος Ευθυμίου είχε ατύχημα με τον κυνηγό, σίγουρα θα το καταλάβαινε, η τσέπη του, για να μην πώ τα χειρότερα... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σπυρο,
Το '00' προχθες, ξεκινουσε στα 30 λεπτα, εγω στα 25 λεπτα και το '0' στα 10 λεπτα. **Τι καλυτερο να κανει κανεις **?
Φιλικα,
'el-em'
ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...οπως το περσινό Ράλλυ Κρήτης που ειδα, με την απίστευτη δουλειά του κου Χατζημιχάλη...
Παραδείγματα υπάρχουν πάντα...ο σκοπός είναι να τα βλέπουμε και αν μπορούμε να κάνουμε και ενα βήμα παραπάνω...! -
Ο χρήστης van έγραψε:
Σπυρο,
Το '00' προχθες, ξεκινουσε στα 30 λεπτα, εγω στα 25 λεπτα και το '0' στα 10 λεπτα. **Τι καλυτερο να κανει κανεις **?
Φιλικα,
'el-em'
ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...οπως το περσινό Ράλλυ Κρήτης που ειδα, με την απίστευτη δουλειά του κου Χατζημιχάλη...
Παραδείγματα υπάρχουν πάντα...ο σκοπός είναι να τα βλέπουμε και αν μπορούμε να κάνουμε και ενα βήμα παραπάνω...!Βασιλη,
Αγωνιζομενος εισαι και μηχανικος πολλα χρονια στους αγωνες.
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι μια αλλαγη πορειας με 1η στο κιβωτιο και με υψομετρικη διαφορα (απο τον κατω δρομο στον επανω) τουλαχιστον ενος μετρου.
Δεν θελω να πω οτι καλως καθοντουσαν καποιοι θεατες στο σημειο αυτο, αλλα οι πιθανοτητες ενα αυτοκινητο να καταληξει στο εσωτερικο μιας τετοιας στροφης, ειναι απειροελαχιστες.
Θα μου πεις, εγινε! Αυτο ειναι αποτελεσμα του γεγονοτος οτι πολλοι αγωνιζομενοι τρεχουν ενα ραλλυ τον χρονο (Παλαδιο) και μια αναβαση (Ριτσωνα).Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βασιλη,
Αγωνιζομενος εισαι και μηχανικος πολλα χρονια στους αγωνες.
Το συγκεκριμενο σημειο ειναι μια αλλαγη πορειας με 1η στο κιβωτιο και με υψομετρικη διαφορα (απο τον κατω δρομο στον επανω) τουλαχιστον ενος μετρου.
Δεν θελω να πω οτι καλως καθοντουσαν καποιοι θεατες στο σημειο αυτο, αλλα οι πιθανοτητες ενα αυτοκινητο να καταληξει στο εσωτερικο μιας τετοιας στροφης, ειναι απειροελαχιστες.
Θα μου πεις, εγινε! Αυτο ειναι αποτελεσμα του γεγονοτος οτι πολλοι αγωνιζομενοι τρεχουν ενα ραλλυ τον χρονο (Παλαδιο) και μια αναβαση (Ριτσωνα).Φιλικα,
'el-em'
Δλδ, τι εννοείς οτι φταίει ο οδηγός?Επειδή πλέον οι οδηγοί δεν κάνουν πολλους αγώνες, και αρα δεν εχουν το κοντρολ που χρειάζεται, ωστε να ανταπεξέλθουν, αρα αν βγουν απο τον δρόμο ΚΑΙ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΘΕΑΤΗ, σημαίνει οτι φταίνε που χτύπησαν τον θεατή?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
Φιλολογικα ΛουΜου μου δεν στεκει αυτο που λες , κι αν θα δεις οι Ιταλοι σε κλειστες στροφες αποκλειουν με κορδελιασμα την υπαρξη θεατων στο εσωτερικο των στροφων εκτος του εξωτερικου της γραμμης εξοδου.
Εχουμε αλλωστε βιντεο απο το περσινο Παλλαδιο που ενα σαξο Ν2 τραβωντας τον το μπλοκε υπεβολικα πηγε πανω σε γνωστο συνοδηγο που βρεθηκε στο σημειο αυτο εκεινη την στιγμη ,και ισα που γλιτωσε το ποδι του !
Το τελευταιο που γραφεις , θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι προσβαλεις ουσιαστικα εναν απ'τους εξαιρετους νεους μας και πολυ καλο οδηγο , καταγραφοντας γενικοτητες που δεν εχουν υποσταση .Πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα για μια διοργανωση , και ειδικα οταν πεφτουν πολλες αρμοδιοτητες σε λιγα ατομα , δεν ειναι δυνατον να προβλεπτουν οσα θα επρεπε , οσο και ικανοι να ειναι αυτοι . Αλλα απ'την αλλη , αν δεν καταγραφοντε τα λαθη και τα γεγονοτα της καθε χρονιας ..... την επομενη θα εχουμε τα ιδια αδικαιολογητα αποτελεσματα .
Βλεπεις τι γλυκα που σου μιλαω ε ?.............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
'el-em'
Φιλολογικα ΛουΜου μου δεν στεκει αυτο που λες , κι αν θα δεις οι Ιταλοι σε κλειστες στροφες αποκλειουν με κορδελιασμα την υπαρξη θεατων στο εσωτερικο των στροφων εκτος του εξωτερικου της γραμμης εξοδου.
Εχουμε αλλωστε βιντεο απο το περσινο Παλλαδιο που ενα σαξο Ν2 τραβωντας τον το μπλοκε υπεβολικα πηγε πανω σε γνωστο συνοδηγο που βρεθηκε στο σημειο αυτο εκεινη την στιγμη ,και ισα που γλιτωσε το ποδι του !
Το τελευταιο που γραφεις , θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι προσβαλεις ουσιαστικα εναν απ'τους εξαιρετους νεους μας και πολυ καλο οδηγο , καταγραφοντας γενικοτητες που δεν εχουν υποσταση .Πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα για μια διοργανωση , και ειδικα οταν πεφτουν πολλες αρμοδιοτητες σε λιγα ατομα , δεν ειναι δυνατον να προβλεπτουν οσα θα επρεπε , οσο και ικανοι να ειναι αυτοι . Αλλα απ'την αλλη , αν δεν καταγραφοντε τα λαθη και τα γεγονοτα της καθε χρονιας ..... την επομενη θα εχουμε τα ιδια αδικαιολογητα αποτελεσματα .
Βλεπεις τι γλυκα που σου μιλαω ε ?.............
Ετσι, Μαλιστα !!!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αγαπητε Βασιλακη,
Επειδή, απο οτι καταλαβαίνω είσαι ο δικηγόρος και ο υπευθυνος δημοσίων σχέσεων της STARTLINE(σε αλλη περίπτωση, δεν θα απαντούσες για την λέσχη...) στον τραυματισμένο θεατή, συμφωνώ, οτι του στάθηκαν, οπως λές...Στον οδηγό, ομως που τον αντιμετώπισαν σαν ενα 'γουρουνι' και του εδωσαν την εντύπωση οτι...Εντάξει...με την μ@λ@κία που εκανες...μην ανησυχείς, ολα καλά...δλδ την γλίτωσες...! Ενας μα Ενας δεν βρέθηκε να του ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ...Παρά στην ράμπα τερματισμού του είπε ο...Αλλος...ΑΑΑ εσύ είσαι? Δλδ, εσύ εισαι ο μ@λ@κας που πήγε να μας κλείσει το σπίτι...?(μεταφράζω εγώ)
Αισχος!Αυτο δεν το γνωριζω.
- Οταν οι πλοηγοι και τα αυτοκινητα ασφαλειας περασαν απο το σημειο, σε διαβεβαιω οτι δεν υπηρχε κανενας στο σημειο. Απλα το προηγουμενο αυτοκινητο πηγε να βγει στα φρενα και λογω του οτι ηταν θεαματικο, κατεβηκαν ολοι απο το βουναλακι και σταθηκαν στο εσωτερικο της φουρκετας και εγινε το κακο. Οταν ο δρομος παραδιδεται απο τα αυτοκινητα ασφαλειας σε οσο γινεται πιο ασφαλη κατασταση, ειναι ευθυνη των κριτων να τον διατηρησουν ετσι.
Για κακή σου τύχη, υπάρχει βίντεο του Παναγιωτόπουλου, αλλα και των φίλων του οδηγού που είναι στη συγκεκριμένη στροφή...μου το ειπε στο τηλέφωνο...το οποίο ολο το διάστημα του Αη Γιάννη, απο την Αρχή του Αγώνα...Είναι ο κόσμος εκεί και σαφώς ο κριτής είναι νοχελικός και ανικανος να βάλει τάξη...
Δεν εχω καμμια 'κακη τυχη' οπως αναφερεις. Οπως γραφεις 'Απο την αρχη του αγωνα' σημαινει απο την αρχη της ε.δ. δηλαδη απο το αυτοκινητο Νο1. Εγω (αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα) αναφερομαι σε 25 λεπτα πριν απο αυτο.Απο εκει και περα η ευθυνη μετακυλιεται στον κριτη του σημειου και στους συνειδητοποιημενους θεατες.
Ξέρεις πολύ καλά για πλοηγά μιλάω...Δεν τους πέρνει η μπάλα ολους...Το γνωρίζεις...Αλλα δυστυχώς ο 0, δεν ειχε αγωνιστικό αυτοκίνητο...οπως ταιριάζει με τα λεγόμενά σου.
Οταν γραφεις οτι οι πλοηγοι θελουν μια μουντζα και κρεμασμα στους φοινικες του Service Park, δεν ξερω για ποια πλοηγα μιλας. Να εισαι πιο συγκεκριμενος και να μην προσβαλεις ανθρωπους που προσφερουν ! Απο εκει και περα, αν εσυ εχεις καποιο αγωνιστικο να διαθεσεις γι'αυτην την δουλεια, θα σε ευγνομωνουν οι οργανωτες.
Οι περγαμινές, δεν λύνουν το πρόβλημα της ασφάλειας και των αγώνων.Η προσοχή, η μελέτη ων ανθρώπων, οταν υπάρχει συνεργασία και η αντιμετώπιση των αγωνιζομένων σαν μοναδική περίπτωση, είναι αυτά που προοδευουν το αθλημα...Πές μου τώρα λοιπόν, αν αυτοί οι 6,7 ανθρωποι θα ξανα ερθουν να δουν αγώνα ή οπου σταθούν και οπου βρεθούν , δεν θα πουν για αυτούς τους 90 αλήτες που με τους αλλους 100 αλήτες μηχανικούς τους 'σκοτώνουν' τον κόσμο....Βλέπεις, οι αγώνες, εχουν τόσο καλή εξωθεν μαρτυρία, που αυτά τα περιστατικά δεν μας επηρεάζουν.
Οι περγαμηνες, σιγουρα δεν κανουν την διαφορα. Η εμπειρια ομως την κανει. Αν αμφισβητεις και αυτην, τοτε δεν εχω κατι αλλο να σου γραψω.
Βεβαίως και ετσι ειναι.Ομως εγώ δεν είδα, να 'τραβήξει κανενας το αυτί' του κριτή,(αν ειναι ο μόνος υπευθυνος, οπως λές) ή να του πάρει την αδεια, αφού είναι ανικανος ή ανεκπαίδευτος να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις...
Αυτο ειναι θεμα της λεσχης (να αναφερει) και της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ να παρει αποφασεις, οχι δικο μου σιγουρα.Και κάτι τελευταίο...Επειδή απο πέρυσι, ειχε παρατηρηθεί, οτι αυτο το σημείο είχε τον περισσότερο κόσμο(υπάρχει βίντεο) και σίγουρα ενας κριτής δεν φτάνει για να βάλει τάξη...Γιατι φέτος δεν προβλέφθηκε να μπουν 2 και 3 κριτές?!
Για οικονομία? Δεν ξέρω ρωτάω...Σε αυτο εχεις δικο.
Φιλικα,
'el-em'
-
κατεβατα εκτος θεματος....αλλα αν μη τι αλλο πρεπει να παρατηρησω (εφοσον το μπιιιιιπ το θεμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012)
δεν ξερω αν το προσεξατε,αλλα.....υγ.εχω την αισθηση οτι ειναι η κλασσικη καταληξη στο τελος καθε χρονιας,μετα το περας του Παλλαδιου και πριν τις γιορτες.....ωστε να ξεκινησουμε την επομενη αγωνιστικη σεζον.....
(το υγ. εντελως ασχετο,αλλα και.....σχετικο....) -
Λοιπόν, το οτι εγγραψα το συμβάν σε αυτό το θέμα και οχι, στο Παλλάδιο, ειναι γιατι ουσιαστικά κάνουμε Προτάσεις για του χρόνου σε θέματα ασφάλειας.Αλλωστε μερικοί, καναμε προτάσεις. Και για κανεναν αλλο λόγο.Στο Ραλλυ Παλλάδιο απλά εγιναν μερικά συμβάντα που αποτελούν παράδειγμα, ωστε να μην επαναληφθούν...
Επιπλεόν, μεχρι την ωρα που γράφω, εχω δεχτει ήδη 6 τηλεφωνήματα και αλλα 7,8 μυνήματα.Πρέπει σε αυτή τη χώρα,τουλάχιστον στους αγώνες, κάποια στιγμή να καταλάβουμε οτι δεν ειναι δυνατόν, ολοι να εχουν κάνει σωστά την δουλειά, για την οποία κλίθηκαν, και τελικά να συμβαίνουν γεγονότα...Κάτι συμβαίνει...
Δεν υπάρχει προσωπικό με κανεναν...Αλωστε δεν εχω σχέση με κανεναν, παραμόνο συναδελφική...Σαν Αθλητής οδηγός ή σαν μηχανικός! Ομως, αντίθετα με βρίσκει απέναντι, οταν κάτι δεν γίνετε οπως πρέπει και ολοι βγάζουν την ουρά τους απ'έξω...πόσο μάλλον οταν κινδυνευουν ζωές!Δέχομαι λοιπόν, το γεγονός, οτι τελικά οι Πλοηγοί εκαναν σωστά την δουλειά τους...συμφωνα με τα λεγόμενα του Ελ-Εμ...
Δέχομαι οτι ολα εγιναν οπως καθορίζει ο νόμος...Αλωστε με μια πιο προσεκτική ματιά απο το incar βιντεο του Κυριαζή Νο33(στο θέμα Παλλάδιο), προκύπτει οτι πράγματι σε αυτό το σημείο δεν υπήρχαν παραπάνω απο 2 θεατές...αλλά, 100 μέτρα πιο κάτω καμιά δεκαριά, που περνάει το Saxo, φίλλερ απο τα κεφάλια τους...
Το θέμα λοιπόν ειναι ποιος ειναι ο υπευθυνος!?Αν είναι οι πλοηγοί?Αν ειναι οι κριτές?Αν ειναι η οργάνωση? Ή μηπως οτι η οργάνωση 'χαλαρώνει' μετά το Νο30, διοτι δεν υπάρχει 'ενδιαφέρον'!?
Και αν ισχύει αυτό που αναφέρει ο Ελ-Εμ, οτι δλδ, εμεις οι δευτεροκλασάτοι οδηγοί, απο το Νο 30 και πίσω, που δεν το κατέχουμε το τιμόνι καλά, λόγω ελειψης αγωνιστικών χλμ - αρα η οργάνωση δεν μπορει να προβλέψει και για εμάς τους ΄Β, τότε γιατι δηλώνουμε συμμετοχή?γιατι μας δέχονται?Δεν ξέρω, αλλα εγώ στο μυαλό μου, οταν εννοώ Οργάνωση, σημαίνει οτι εννοώ απο τον κύριο που μεταφέρει τις ταμπέλες και τα κάγκελα, μέχρι τον Αλυτάρχη του αγώνα.Ο καταμερισμός των ευθυνών, μου είναι αδιάφορος...
Αλωστε σαν παράδειγμα αν φέρω την επιχειρησή μου, σε μια μηχ.βλάβη που θα προκληθεί στο αγων.αυτοκίνητο απο αμέλεια ή απο απροσεξία, δεν θα πω στον οδηγό, οτι ξέρεις... ο Πάτέρας μου εσφιξε αυτό, Εγώ εκείνο και ο βοηθός μου το αλλο...Η επιχείρηση φέρει ευθύνη...Τα υπόλοιπα ειναι προς εσωτερική κατανάλωση.
Αν λοιπόν, θίχτηκαν τόσο πολύ οι Πλοηγοί και πιστευουν οτι εκαναν τέλεια την δουλειά τους, ζητώ συγνώμη.Δεν πάυουν ομως να αποτελούν ενα μέρος μιας Οργάνωσης, που εκανε κάποια σοβαρά φάουλ... και απο τύχη δεν ειχαμε θύματα...
Δεν ξέρω αν φταίει, το οτι ηταν αγώνας της Αθήνας και αρα περισσότεροι θεατές.Ομως απο την αλλη μεριά , ήταν και ο Αγώνας Ράλλυ με τις περισσότερες συμμετοχές για φέτος - ΑΡΑ με τα περισσότερα εσοδα απο τα παράβολα...
Αρα, ΤΙ? ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ?ΥΓ:Και αυτό το 'παιχνιδάκι' με τα τηλέφωνα και τα μυνήματα και το 'δεν διαβάζω Forum'αλλα ενημερώνομαι οταν κάποιος με θίγει, κομμένα...Οσοι γράφουν εχουν αποψη...καλή ή κακή.Οσοι διαφωνούν ας μπουν και ας γράψουν την αποψή τους...Οι αγώνες, δεν ειναι μόνο χρόνοι ειδικών διαδρομών...Ειναι και ολα τα αλλα που αφορουν την ασφάλεια, τα προγράμματα κλπ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν εχω καμμια 'κακη τυχη' οπως αναφερεις. Οπως γραφεις 'Απο την αρχη του αγωνα' σημαινει απο την αρχη της ε.δ. δηλαδη απο το αυτοκινητο Νο1. Εγω (αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα) αναφερομαι σε 25 λεπτα πριν απο αυτο.Απο εκει και περα η ευθυνη μετακυλιεται στον κριτη του σημειου και στους συνειδητοποιημενους θεατες.
Μα ποιους συνειδητοποιημένους θεατές?Είμαστε οι ίδιοι 'καούγκαλοι' θεατές που παμε στα γήπεδα και τα κάνουμε λαμπόγιαλο...Γιατι λοιπόν μια οργάνωση να βασιζετε, οτι θα εχει συνειδητοποιημένους θεατές και οχι Ταλιμπάν?Οι Ελληνικοί αγώνες, απευθύνονται σε αλλους θεατές, αλλης κουλτούρας?του εξωτερικού?
Οταν γραφεις οτι οι πλοηγοι θελουν μια μουντζα και κρεμασμα στους φοινικες του Service Park, δεν ξερω για ποια πλοηγα μιλας. Να εισαι πιο συγκεκριμενος και να μην προσβαλεις ανθρωπους που προσφερουν ! Απο εκει και περα, αν εσυ εχεις καποιο αγωνιστικο να διαθεσεις γι'αυτην την δουλεια, θα σε ευγνομωνουν οι οργανωτες.
Γνωρίζεις, αλλα σίγουρα το 0, είναι πολύ αργά για να αλλάξει καταστάσεις...
Επίσης οταν μας ζητήθηκε αγωνιστικό αυτοκίνητο για πλοηγό, με οδηγό που θα εκτιμήσει την ξένη περιουσία, το δώσαμε...και στηρίξαμε την λέσχη ΑΛΑ και τον αγώνα.Οι περγαμηνες, σιγουρα δεν κανουν την διαφορα. Η εμπειρια ομως την κανει. Αν αμφισβητεις και αυτην, τοτε δεν εχω κατι αλλο να σου γραψω.
Οχι βέβαια,γι'αυτό αλωστε και συζητάμε αυτο το θέμα...
-
Kαλη σας ημερα κυριοι .......
Η δικια μου ημερα δεν ξεκινησε ευχαριστα , μιας και ειχα τηλεφωνημα απ'τον μπαμπα Σωτηρχο , που ουτε λιγο ουτε πολυ , με κατσαδιασε γιατι ο γιος μου προσεβαλε τον γιο του Λευτερη μεσα εδω στον φορουμ σαν πλοηγος που ηταν στο Παλλαδιο !Τον ρωτησα αν διαβασε το γραπτο καλα , και αν αυτο , καταλαβε απ'το κειμενο .
Μου απαντησε οτι δεν εχει σχεση με ιντερνετ και φορουμ (που απ'οτι καταλαβα απαξιει για αυτα ) αλλα πληροφορηθηκε απο οτι εκθετουμε τον Λευτερη .
Εγω μου ειπε εχω μαθει να παιρνω τηλεφωνο και να τακτοποιω τα θεματα μου (σχετικα με το σπορ προφανως).
Εγω του απαντησα οτι δεν γουσταρω τα τηλεφωνα , και τα θεματα - προβληματα που με απασχολουν και εχουν σχεση με το αθλημα , τα λυνω σε δημοσιο διαλογο , και δεν περιμενω να ακουσω τα ρουφιανακια του χωρου ,τι θα μου πουν για να μου πουλησουν εκδουλευση .
Γιατι τα γραφω αυτα τωρα ?
Πρωτον γιατι η αντιμετωπιση αυτη, καποιων (το σνομπαρισμα δηλ. του αυτου) γνωστων και αξιοσεβαστων κατα τα αλλα ανθρωπων του χωρου μας , **προσβαλουν και υποτιμουν οσους εξαιρετικους επιστημονες γιατρους , δικηγορους , πολ.Μηχανικους κ.α. γραφουν-προβληματιζουν -διορθωνουν απο εδω μεσα τα οσα μπορουν και δεχοντε αλλαγες και βελτιωσεις .**και μπορουν να βαλουν στην θεση του με τον σοβαρο διαλογο οποιους μουτζουριδες (σαν κι εμενα) η ανοητους που αερολογουν πουλμουριζοντας !
Δευτερον , γραφοντας εδω τις αποψεις τους , και οχι στα τηλεφωνα , καταγραφοντε τα οσα πιστευουν , και το αν φορουν αξια παντελονια οι γιατι μενουν τα ντοκουμεντα !υ.γ. Μια διορθωση ηθελα να κανω σε πρηγουμενο ................
ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,για εσας κυριοι που αγαπατε το σπορ αυτο και πιστευετε οτι αν δεν μιλατε δημοσια , θα φτιαξει τιποτα . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
πουλμουριζονταςΤην ειχα ξεχασει αυτη την λεξη.....
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΥΓ:Και αυτό το **'παιχνιδάκι' με τα τηλέφωνα **και τα μυνήματα και το 'δεν διαβάζω Forum'αλλα ενημερώνομαι οταν κάποιος με θίγει, κομμένα...Οσοι γράφουν εχουν αποψη...καλή ή κακή.Οσοι διαφωνούν ας μπουν και ας γράψουν την αποψή τους...Οι αγώνες, δεν ειναι μόνο χρόνοι ειδικών διαδρομών...Ειναι και ολα τα αλλα που αφορουν την ασφάλεια, τα προγράμματα κλπ!
δεν ξερω σε ποιον ακριβως αναφερεται,ενδεχωμενος ο ενας να ειναι αυτος στον οποιο αναφερεται ο ΑΠΡ
(δεν ειναι ωραιο να εμπλεκονται τελικα αλλοι για εμας,ειτε λεγονται γονεις,ειτε συγγενεις,ειτε συνοδηγοι,ειτε οτιδηποτε)
γιατι αν μη τι αλλοι οι ιδιοι(εμεις δλδ)με τους αμεσα εμπλεκομενους(οχι στο συγκεκριμενο θεμα,γενικα εμπλεκομενοι με τους αγωνες εννοω) ειμαστε φιλοι ή αρκετα γνωστοι μεταξυ μας.....(ειτε απο τη μια,ειτε απο την αλλη πλευρα το δουμε)παντως η παραπανω παραγραφος ειναι κλασσικη και συμβαινει....
Ερωτήσεις προς ΟΜΑΕ/ΕΠΑ που αναμένουν απαντήσεις