Λοιπόν, το οτι εγγραψα το συμβάν σε αυτό το θέμα και οχι, στο Παλλάδιο, ειναι γιατι ουσιαστικά κάνουμε Προτάσεις για του χρόνου σε θέματα ασφάλειας.Αλλωστε μερικοί, καναμε προτάσεις. Και για κανεναν αλλο λόγο.Στο Ραλλυ Παλλάδιο απλά εγιναν μερικά συμβάντα που αποτελούν παράδειγμα, ωστε να μην επαναληφθούν...
Επιπλεόν, μεχρι την ωρα που γράφω, εχω δεχτει ήδη 6 τηλεφωνήματα και αλλα 7,8 μυνήματα.
Πρέπει σε αυτή τη χώρα,τουλάχιστον στους αγώνες, κάποια στιγμή να καταλάβουμε οτι δεν ειναι δυνατόν, ολοι να εχουν κάνει σωστά την δουλειά, για την οποία κλίθηκαν, και τελικά να συμβαίνουν γεγονότα...Κάτι συμβαίνει...
Δεν υπάρχει προσωπικό με κανεναν...Αλωστε δεν εχω σχέση με κανεναν, παραμόνο συναδελφική...Σαν Αθλητής οδηγός ή σαν μηχανικός! Ομως, αντίθετα με βρίσκει απέναντι, οταν κάτι δεν γίνετε οπως πρέπει και ολοι βγάζουν την ουρά τους απ'έξω...πόσο μάλλον οταν κινδυνευουν ζωές!
Δέχομαι λοιπόν, το γεγονός, οτι τελικά οι Πλοηγοί εκαναν σωστά την δουλειά τους...συμφωνα με τα λεγόμενα του Ελ-Εμ...
Δέχομαι οτι ολα εγιναν οπως καθορίζει ο νόμος...Αλωστε με μια πιο προσεκτική ματιά απο το incar βιντεο του Κυριαζή Νο33(στο θέμα Παλλάδιο), προκύπτει οτι πράγματι σε αυτό το σημείο δεν υπήρχαν παραπάνω απο 2 θεατές...αλλά, 100 μέτρα πιο κάτω καμιά δεκαριά, που περνάει το Saxo, φίλλερ απο τα κεφάλια τους...
Το θέμα λοιπόν ειναι ποιος ειναι ο υπευθυνος!?Αν είναι οι πλοηγοί?Αν ειναι οι κριτές?Αν ειναι η οργάνωση? Ή μηπως οτι η οργάνωση 'χαλαρώνει' μετά το Νο30, διοτι δεν υπάρχει 'ενδιαφέρον'!?
Και αν ισχύει αυτό που αναφέρει ο Ελ-Εμ, οτι δλδ, εμεις οι δευτεροκλασάτοι οδηγοί, απο το Νο 30 και πίσω, που δεν το κατέχουμε το τιμόνι καλά, λόγω ελειψης αγωνιστικών χλμ - αρα η οργάνωση δεν μπορει να προβλέψει και για εμάς τους ΄Β, τότε γιατι δηλώνουμε συμμετοχή?γιατι μας δέχονται?
Δεν ξέρω, αλλα εγώ στο μυαλό μου, οταν εννοώ Οργάνωση, σημαίνει οτι εννοώ απο τον κύριο που μεταφέρει τις ταμπέλες και τα κάγκελα, μέχρι τον Αλυτάρχη του αγώνα.Ο καταμερισμός των ευθυνών, μου είναι αδιάφορος...
Αλωστε σαν παράδειγμα αν φέρω την επιχειρησή μου, σε μια μηχ.βλάβη που θα προκληθεί στο αγων.αυτοκίνητο απο αμέλεια ή απο απροσεξία, δεν θα πω στον οδηγό, οτι ξέρεις... ο Πάτέρας μου εσφιξε αυτό, Εγώ εκείνο και ο βοηθός μου το αλλο...Η επιχείρηση φέρει ευθύνη...Τα υπόλοιπα ειναι προς εσωτερική κατανάλωση.
Αν λοιπόν, θίχτηκαν τόσο πολύ οι Πλοηγοί και πιστευουν οτι εκαναν τέλεια την δουλειά τους, ζητώ συγνώμη.Δεν πάυουν ομως να αποτελούν ενα μέρος μιας Οργάνωσης, που εκανε κάποια σοβαρά φάουλ... και απο τύχη δεν ειχαμε θύματα...
Δεν ξέρω αν φταίει, το οτι ηταν αγώνας της Αθήνας και αρα περισσότεροι θεατές.Ομως απο την αλλη μεριά , ήταν και ο Αγώνας Ράλλυ με τις περισσότερες συμμετοχές για φέτος - ΑΡΑ με τα περισσότερα εσοδα απο τα παράβολα...
Αρα, ΤΙ? ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ?
ΥΓ:Και αυτό το 'παιχνιδάκι' με τα τηλέφωνα και τα μυνήματα και το 'δεν διαβάζω Forum'αλλα ενημερώνομαι οταν κάποιος με θίγει, κομμένα...Οσοι γράφουν εχουν αποψη...καλή ή κακή.Οσοι διαφωνούν ας μπουν και ας γράψουν την αποψή τους...Οι αγώνες, δεν ειναι μόνο χρόνοι ειδικών διαδρομών...Ειναι και ολα τα αλλα που αφορουν την ασφάλεια, τα προγράμματα κλπ!