-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mάλλον ναι. Πόσο καιρό την έχεις??Εχει πανω στο λαπτοπ απο το καλοκαιρι του 2009
-
Άρα τα φτυσε.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Άρα τα φτυσε.Σε τι χρηματα παιζουν?Κανενα οικονομικο μαγαζι?
-
ebay
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Άρα τα φτυσε.
Σε τι χρηματα παιζουν?Κανενα οικονομικο μαγαζι?
Τράβα στον Δήσιο καλύτερα που δίνει και μια κάποια εγγύηση: http://www.batteries.gr/
-
Μπορεί κάποιος κομπιουτεράς* να μου πει με πολύ απλά λόγια τι διαφορά έχει μια πλατφόρμα sharepoint από μια php;
*η συγκεκριμένη λέξη επιλέχθηκε επι τούτου για να υποδηλώσει την αμπαλοσύνη του ερωτούντος, οπότε και η απάντηση να είναι εξίσου νιανιά
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μπορεί κάποιος κομπιουτεράς* να μου πει με πολύ απλά λόγια τι διαφορά έχει μια πλατφόρμα sharepoint από μια php;*η συγκεκριμένη λέξη επιλέχθηκε επι τούτου για να υποδηλώσει την αμπαλοσύνη του ερωτούντος, οπότε και η απάντηση να είναι εξίσου νιανιά
Δεν έχω δει ή δουλέψει το Sharepoint, αλλά από ένα γρήγορο search είδα πως είναι ένα CMS , με την ευρύτερη έννοια του όρου (CMS=Content Management System).
Δες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Content_management_systemΗ αντιπαραβολή λοιπόν, δεν θα έπρεπε να γίνει με την php, είναι λίγο η σύγκριση μήλα με πορτοκάλια.
Αυτό που ψάχνεις αντίστοιχα στην άλλη όχθη, του Open Source λογισμικού, είναι το Joomla , το Wordpress κλπ κλπ.Γενικώς, είναι ο συνήθης τρόπος σήμερα να φτιάχνεις Web σελίδες, εφαρμογές, portals, eshops κλπ κλπ.
Το πλεονέκτημά τους είναι πως επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση του site κι από ανθρώπους που δεν είναι απαραίτητα προγραμματιστές, τουλάχιστον για τις απλές εργασίες (πχ την προσθήκη ενός προϊόντος).
Η μεγάλη διαφορά τους είναι πως η Microsoft ζητάει λεφτά, ενώ οι άλλοι όχι απαραίτητα. Αναλόγως βέβαια. Πχ μπορεί το Joomla να είναι δωρεάν, αλλά αν κάποιος έχει φτιάξει ένα ωραίο theme, να σου ζητάει να πληρώσεις. Ή αν εσύ θέλεις ένα συγκεκριμένο module για κάποια λειτουργικότητα, πληρώνεις το συγκεκριμένο module.
Αυτά, δεν ξέρω αν σου αρκούν, ή αν σε μπέρδεψα.
-
Έχει κανείς άλλος θέμα με το MSN live (messenger) του στυλ να κάνει 'διακοπές' εκεί που γράφεις για 5-6 δευτερόλεπτα και όταν κλικάρεις το εικονίδιο στη μπάρα εργασιών να κάνει μέχρι και μισό λεπτό να ανταποκριθεί?!... Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση σε αρκετά φρεσκο-στημένα Windows 7-64bit (σε ένα μικρό Acer 1810ΤΖ με διπύρινο χαμηλής κατανάλωσης, 4GB RAM και 240αρη SSD σκληρό), δεν το έκανε αρχικά, και τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα... Μέχρι που κλικάρεις και κάποιες φορές 'παγώνει' ενώ πάει να εμφανιστέι παραθυράκι με επιλογές και μένει ημιδιαφανές πάνω απ' τ' άλλα μέχρι να ξεκολλήσει από μόνο του μετά λίγη ώρα!...
-
Εννοεις στο κατω μερος εκει που εχει την μπαρα με τις φατσουλες, τα fonts κι αυτα, κλικαροντας στο βελακι που δινει παραπανω επιλογες;
-
Θενκς HF.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλάζουμε την τεχνολογία site από Sharepoint σε php και επειδή θα μιλήσουμε και με άτομα που ξέρουν τεχνικές λεπτομέρειες, δεν ήθελα να φαίνομαι τελείως τσοπάνης.
Άσχετα αν η τσοπανοσύνη μου σε τέτοια θέματα δεν κρύβεται και γίνομαι πηγή ψυχαγωγίας για το συνομιλητή είτε ψωνίζω ηλεκτρική συσκευή, είτε μιλάω για δουλειά.
-
Εννοεις στο κατω μερος εκει που εχει την μπαρα με τις φατσουλες, τα fonts κι αυτα, κλικαροντας στο βελακι που δινει παραπανω επιλογες;
Και στο εικονίδιο που είναι στη μάρα εργασιών κάτω δεξιά κοντά στην ώρα, Βασίλη, και όταν πας να διαλέξεις φατσούλα, και στο άσχετο εκεί που γράφεις, και όταν πας να επαναφέρεις το παράθυρο κάποιας συνομιλίας....! Γενικά, σαν να κολλάει κάτι στον κώδικα της ίδιας της εφαρμογής συμπεριφέρεται...
Δοκίμασα να το τρέξω σε διάφορα compatibility modes (XP, Vista, κλπ), καμία βελτίωση. 'Άνοιξα' το firewall προσωρινά μπας και κάτι σκαλώνει εκεί, τα ίδια. Καλώδιο αντί να παίζει με WiFi (μπας και - λέμε τώρα...) τα ίδια... Uninstall, και επανεγκατάσταση, τα ίδια... Να είναι κάποια άσχετη ρύθμιση κάπου και να το κάνει να κολλάει?... Αλλά τι είδους?...
-
Πολυ περιεργο.
Αυτο που ειπα για τις επιπλεον επιλογες, κολλαει και σε εμενα, γενικοτερα ομως τιποτα αλλο απο αυτα που ανεφερες... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θενκς HF.Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλάζουμε την τεχνολογία site από Sharepoint σε php και επειδή θα μιλήσουμε και με άτομα που ξέρουν τεχνικές λεπτομέρειες, δεν ήθελα να φαίνομαι τελείως τσοπάνης.
Άσχετα αν η τσοπανοσύνη μου σε τέτοια θέματα δεν κρύβεται και γίνομαι πηγή ψυχαγωγίας για το συνομιλητή είτε ψωνίζω ηλεκτρική συσκευή, είτε μιλάω για δουλειά.
Όχι πως μου πέφτει λόγος, αλλά φαντάζομαι στην δουλειά σας δεν έχετε κάποιον πιο σχετικό στον ΙΤ τομέα από εσένα;
Γιατί, για να καταλάβεις όντως τι γίνεται, θέλει και κάποια ενασχόληση και κάποιο διάβασμα, όπως φυσικά και το κατάλληλο background, δεν νομίζω πως είναι εύκολο να πιάσεις τι παίζει χωρίς να έχεις ασχοληθεί...Μπορείς να ρίξεις μια ματιά πάντως στα πιο εμπορικά CMS όπως αυτά που σου προανέφερα, υποθέτω πως κάτι τέτοιο θα εγκαταστήσουν, για να πάρεις μια ιδέα...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πολυ περιεργο.
Αυτο που ειπα για τις επιπλεον επιλογες, κολλαει και σε εμενα, γενικοτερα ομως τιποτα αλλο απο αυτα που ανεφερες...Στα connection settings μου λεει 'you're connected to the Internet through a non-UPnP port restricted NAT (administrator)'... Δεν ξέρω αν έχει καμια σχέση με αυτό.... Το δίκτυο στη δουλειά έχει λίγο περίεργο configuration...
-
Όχι πως μου πέφτει λόγος, αλλά φαντάζομαι στην δουλειά σας δεν έχετε κάποιον πιο σχετικό στον ΙΤ τομέα από εσένα;
Όλο το πράγμα έρχεται πακέτο απ' όξω. Εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το υλικό.
Απλώς επειδή όπως είπα είμαι λίγο my animals slow στο θέμα τεχνολογία, ήθελα να πάρω μια πολύ γενική ιδέα.
Το σχόλιο σου ήταν υπεραρκετό.ΥΓ: Βασικά κατάλαβα γιατί γλιτώνουμε και σημαντικό μέρος του κόστους...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Και στο εικονίδιο που είναι στη μάρα εργασιών κάτω δεξιά κοντά στην ώρα, Βασίλη, και όταν πας να διαλέξεις φατσούλα, και στο άσχετο εκεί που γράφεις, και όταν πας να επαναφέρεις το παράθυρο κάποιας συνομιλίας....! Γενικά, σαν να κολλάει κάτι στον κώδικα της ίδιας της εφαρμογής συμπεριφέρεται...
Δοκίμασα να το τρέξω σε διάφορα compatibility modes (XP, Vista, κλπ), καμία βελτίωση. 'Άνοιξα' το firewall προσωρινά μπας και κάτι σκαλώνει εκεί, τα ίδια. Καλώδιο αντί να παίζει με WiFi (μπας και - λέμε τώρα...) τα ίδια... Uninstall, και επανεγκατάσταση, τα ίδια... Να είναι κάποια άσχετη ρύθμιση κάπου και να το κάνει να κολλάει?... Αλλά τι είδους?...
Βρήκα το παρακάτω σε ένα άλλο φόρουμ.....
*Every few minutes of using msn messenger it would freeze and the window would go white..
then I did I little testing and alot of research to find out that it's actually IE that's causing the problem...
basically, microsoft have set IE to constantly check a couple websites and these websites are on the crappiest server in the world apparently cause if you try to access them you end up waiting forever and usual end up crashing your browser...
and since msn messenger is built on IE technology it uses IE constantly!so with that being said... all you have to do to FIX THE PROBLEM is change a couple options in the registry..
goto run and type regedit then hit enterthen naviagate to this key..
**HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main
**
there are 4 things to change...Default_Page_URL
Default_Search_URL
Search Page
Start Pagethese will all be set to some msn.com or microsoft site... simply change them to 'about:Blank' (without the quote marks) and then reboot. And tada problem solved *
Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω αποτελέσματα.
-
Το έκανα και δούλεψε!!!
Το MSN έπαψε να κολλάει κι έχει γίνει αστραπή!Τα δύο πρώτα 'κλειδιά' που καθάρισα αναφερόντουσαν σε κάποια sites της Microsoft και τα άλλα δύο σε κάποια της Acer.
Πλέον δεν προσπαθεί να 'μιλήσει' με αυτά το laptop μου όταν τρέχει το MSN. Κρίμα αλλά θα το αντέξω. -
έχει κανείς με otenet/connx πρόβλημα με google ή και άλλα site ?
-
Το αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τη σελίδα της google, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στα gmail.
Από κινητό με 3G δίκτυο μπαίνει κανονικά.
-
otenet και δεν μπαίνει σε πολλά site
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]