-
Η τελευταία μου μητρική είναι μια MSI 790FX-GD70.
Από τις σχετικά ακριβές όταν είχε βγει αλλά επειδή την πήρα όταν ήδη είχαν έρθει τα 990FX έδωσα περίπου 80Ε.Λέω να το συνεχίσω αυτό το σύστημα και την επόμενη φορά.
-
@Σπύρος
Ναι
Αν κι εγώ έπαιξα το πρώτο broken sword στο tablet μου τώρα στις διακοπές , αλλά τόσο πίσω δε πήγα
Εντάξει πλέον υπάρχει πολύ σκουπίδι (όχι ότι δεν υπήρχε και παλιότερα ) βγαίνουν όμως και πολλοί καλοί νέοι τίτλοι
Εγώ ακόμα δε το βαριέμαι το σπορ , το μόνο πρόβλημα που έχω κατά καιρούς είναι χρόνος και (καλή ) διάθεση και σύντομα παίζει να χω πάλι το ίδιο θέμα , όμως θα προσπαθώ πάντα να μην το αφήνω μέχρι να πάω στα ΚΑΠΗ όπου δε θα με ενοχλεί κανείς και θα παίζω ολη μέρα
-
σκουπίδι υπήρχε πάντα ακόμα και τότε...μην κοιτάς που εξιδανικεύουμε το παρελθόν εμείς οι σαρανταφτάνω οσονούπω και την λέμε σ' εσάς τους νεώτερους.... Τα σύγχρονα παιχνίδια είναι απείρως καλύτερα και προσεγμένα απλά έχετε κορεστεί από την πληθώρα διαθέσιμων τίτλων που εύκολα προμηθεύεστε και τα αφορίζετε συνολικα!
Όσο μεγαλώνεις θα δεις ότι δεν υπάρχει χρόνος να σπαταλήσεις αλλά και διάθεση να παίξεις κάτι σύνθετο! Προτιμούμε λοιπόν ένα κλασσικό καλό παιχνίδι(συχνα με cheats) να πάρουμε την 'δόση' μας ένα μεσάωρο το πολύ και αυτό είναι! -
Πλακα κανεις? τα παιχνιδια μετα το half life ειναι απλα multiplayer και μια single player campaign σφαιρα παρα πολυ λιγα και μονο απο δυο εταιρειες παιχνιδια εχουν μεινει που πραγματικα θα σε καθηλωσουν με το σεναριο τους
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πλακα κανεις? τα παιχνιδια μετα το half life ειναι απλα multiplayer και μια single player campaign σφαιρα παρα πολυ λιγα και μονο απο δυο εταιρειες παιχνιδια εχουν μεινει που πραγματικα θα σε καθηλωσουν με το σεναριο τουςΤα first person σήμερα ειδικά είναι γτπ (λόγω cod κυρίως ) , αλλά δεν έχουμε μόνο αυτά και φυσικά υπήρχαν και υπάρχουν εξαιρέσεις
Ακόμα ζει το single και θα συνεχίσει -
Πλακα κανεις? τα παιχνιδια μετα το half life ειναι απλα multiplayer και μια single player campaign σφαιρα παρα πολυ λιγα και μονο απο δυο εταιρειες παιχνιδια εχουν μεινει που πραγματικα θα σε καθηλωσουν με το σεναριο τουςκαθόλου πλάκα δεν κάνω...την δεκαετία του 80 εμείς είχαμε περιορισμένα games και ως εκ τούτου τα τελειώναμε ξανα και ξανά με χίλιους τρόπους μέχρι ν' αντιγράψουμε κανένα από κάποιον κλπ!
Το πρόβλημα πλέον είναι ότι έχετε τόσα πολλά να παίξετε που τα βαριέστε αμέσως και δεν δίνετε καμία περαιτέρω ευκαιρία!
Πως να σε καθηλώσει το σενάριο όταν όλα έχουν σούπερ ντούπερ γραφικά και ήχο με παρόμοιο σενάριο;
Είναι σαν να βλέπεις το ροκυ 4 συνεχώς και απλά την θέση του σταλλόνε να παίρνουν άλλοι σταρ κάθε φορα! Λογικό να βαρεθείς! -
βρες ενα παιχνιδι που να σου αφηνει ενα ηλιθιο χαμογελο σαν του duke η του serious sam
η καποια προσφατα που να εχουν την πλοκη των Half life bioshock deus ex
δεν μας νοιαζει το ποσο ομορφα ειναι του ποσοι παικτες παιζουν αλλα το να εχει το immersion που τοσο λειπει απο τα παιχνιδιατωρα ειναι γραφικα ουαου multi ουαου single γουατ ισ δατ
-
βρες ενα παιχνιδι που να σου αφηνει ενα ηλιθιο χαμογελο σαν του duke η του serious sam
δεν μας νοιαζει το ποσο ομορφα ειναι του ποσοι παικτες παιζουν αλλα το να εχει το immersion που τοσο λειπει απο τα παιχνιδιατωρα ειναι γραφικα ουαου multi ουαου single γουατ ισ δατ
Άλλο όταν ήσουν μικρός ρε Cabala και σου καναν τα πάντα εντύπωση
Σιγά τη μάπα το Duke..
Το ίδιο θα λένε και τα παιδιά του σήμερα όταν μεγαλώσουν για το mass effect (που δε το θεωρώ και τοσο σπουδαίο game)
Απλά όσο μεγαλώνεις γίνεσαι όλο και πιο εκλεκτικος και δύσκολος , εγώ προσπαθώ να είμαι ανοικτόμυαλος παρόλο που κι εγώ πάσχω από αυτή τη 'δυσκολία' , γιατί διαφορετικά θα πρέπει να το εγκαταλείψω το σπορ
Το bioshock είναι σύγχρονο παιχνίδι btw
Βέβαια πάλι βγήκαμε off topic..
-
λέω να περάσω το FSX από άλλο σκληρό που το έχω βάλει στον SSD. Να το κάνω reinstall στον σκληρό αυτό και μετά απλώς να περάσω τα simobjects και ό,τι πρόσθετο εξ'αρχής ή απλώς κάνω copy paste και αλλάζω τπτ settings από registry κλπ;
-
Ο πρωτοπόρος και καινοτόμος πάντα θεωρείται κλασσικός λόγω της ιδιότητας του...
όταν πρωτόπαιξα dune ii το 1993 τρελάθηκα...έλεγα τη παιχνιδάρα είναι αυτή και το έλιωνα στην αμίγκα μου για μήνες με όλα τα houses!Αυτό ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος των real time strategy παιχνιδιών!
Όταν βγήκε το πρώτο command and conquer τελειοποίησε την ιδέα rts και γουστάραμε όλοι τρελά παίζοντας τους συμμάχους ή τους ρώσσους...
Ακολούθησαν πολλές συνέχειες (10+ του παιχνιδιού) και πλέον απλά θ' ασχοληθούμε, θα το τελειώσουμε και γεια μας στο αρχείο ή στο recycle bin!
Αν δεις μεμονωμένα την τελευταία έκδοση θα παρατηρήσεις ότι είναι παντού καλύτερη...όμως το σενάριο μπαγιάτεψε οπότε δεν μας φτιάχνει όπως τότε!
Λογικό να μην κολλάς με κάτι που έχεις ξαναδεί.
Παίξαμε όλοι τα call of duty και medal of honour στην εποχή τους...πλέον ότι βγει σε παρόμοιο στυλ μας μοιάζει σούπα! Λογικό είναι! Δεν φταίνε τα παιχνίδια αλλά ο κορεσμός της υπερπροσφοράς του ίδιου ή παρόμοιου προϊόντος! -
Φταίει και η έλλειψη καινοτομίας , φταίνε και τα mmo , φταίνε και οι κονσόλες που έχουν μείνει πίσω.. πολλά φταίνε όμως συνεχίζουν και υπάρχουν καλές νέες ιδέες και ενδιαφέρον νέο/φρέσκο gameplay
Όταν όμως βλέπεις ότι ο πρόεδρος της ea πχ λέει ότι δε βρίσκει ενδιαφέρον στο 3d μπας και εξελιχθεί επιτέλους και γίνει mainstream και ασχολούνται μόνο με το να βγάζουν sequel κόπιες , λογικό είναι να γεμίζουμε σαβούρα χωρίς ενδιαφέρον
Φταίνε και οι παίχτες πάντως που στηρίζουν τις μαλακίεςΤα διαμάντια όμως ξεχωρίζουν
-
δεν έχω παίξει κανένα καινούριο παιχνίδι της τελευταίας διετίας (τα remake του secret of the monkey island 1-2 έπαιξα τελευταία νομίζω). Θα το κάνω με την νέα κάρτα -όταν και αν- και θα επανέλθω!
-
Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω το pagefile.sys στον ssd ?
-
Θα έγραφα μερικά αλλά έχω καταλάβει πως δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ο πρωτοπόρος και καινοτόμος πάντα θεωρείται κλασσικός λόγω της ιδιότητας του...
όταν πρωτόπαιξα dune ii το 1993 τρελάθηκα...έλεγα τη παιχνιδάρα είναι αυτή και το έλιωνα στην αμίγκα μου για μήνες με όλα τα houses!Αυτό ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος των real time strategy παιχνιδιών!
Όταν βγήκε το πρώτο command and conquer τελειοποίησε την ιδέα rts και γουστάραμε όλοι τρελά παίζοντας τους συμμάχους ή τους ρώσσους...
Ακολούθησαν πολλές συνέχειες (10+ του παιχνιδιού) και πλέον απλά θ' ασχοληθούμε, θα το τελειώσουμε και γεια μας στο αρχείο ή στο recycle bin!
Αν δεις μεμονωμένα την τελευταία έκδοση θα παρατηρήσεις ότι είναι παντού καλύτερη...όμως το σενάριο μπαγιάτεψε οπότε δεν μας φτιάχνει όπως τότε!
Λογικό να μην κολλάς με κάτι που έχεις ξαναδεί.
Παίξαμε όλοι τα call of duty και medal of honour στην εποχή τους...πλέον ότι βγει σε παρόμοιο στυλ μας μοιάζει σούπα! Λογικό είναι! Δεν φταίνε τα παιχνίδια αλλά ο κορεσμός της υπερπροσφοράς του ίδιου ή παρόμοιου προϊόντος!Dune II, Panzer General και Warcraft σε 386 400Mhz με GPU έγχρωμη με 4ΜΒ μνήμη και να γίνεται χαμός σου λέωωωωωω.......αξέχαστες εποχές που μας έδιναν τα μεγαλύτερα αδέρφια φίλων κανένα τσοντοΤέτρις σε δισκέτα και είμασταν ευτυχισμένοι για 3 μήνες
-
Ερώτηση: Με τι να αλλάξω το μέγεθος των partitions σε laptop που ήρθε με Windows 7 (64) με το C να είναι 58.5GB (τώρα μόλις 2.5 ελεύθερα!) και το κάπου 165? Να bootάρω και να τρέξω κανένα utility από Hiren's boot CD?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ερώτηση: Με τι να αλλάξω το μέγεθος των partitions σε laptop που ήρθε με Windows 7 (64) με το C να είναι 58.5GB (τώρα μόλις 2.5 ελεύθερα!) και το κάπου 165? Να bootάρω και να τρέξω κανένα utility από Hiren's boot CD?μεσα απο τα ιδια τα windows θα το κανεις αυτο, εγω ετσι το εκανα αλλα τωρα δεν θυμαμαι πος ακριβος γινεται, παει καιρος απο τοτε, οδηγιες βρηκα στο google
-
Δύο ερωτήσεις (συγγνώμην αν έχουν ξανασυζητηθεί):
-
Σε λίγες μέρες λήγει το Panda security suite και λέω να αλλάξω γιατί μου φαίνεται βαρύ. Τι προτείνετε;
-
Πριν αρκετούς μήνες που ο Internet explorer είχε καταντήσει απελπιστικά αργός, έβαλα τον chrome, ο οποίος ενώ αρχικά πετούσε, τώρα έχει γίνει και αυτός το ίδιο και χειρότερα. Τώρα έβαλα τον firefox που δουλεύει πολύ καλά αλλά φοβαμαι μην πάθω τα ίδια σε λίγο καιρό. Γιατί συμβαίνει αυτό;
-
-
- microsoft essentials
- opera
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]