-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχω ένα μικρούλι 7ιντσο νετμπουκ ( asus eee) με το οποίο βλέπω ΜΟΝΟ ταινιούλες και σειρές εκτός σπιτιού και σπάνια κάνα ιντερνέτι μέχρι να αγοράσω το Nexus7.
φοράει μαγειρεμένη έκδοση των XP ώστε να χωρέσουν στον 4GB ssd δίσκο του.
το ερώτημα μου είναι: επειδή ζορίζεται με το avira υπάρχει κάποιο av που να είναι ελαφρύ; έχω σκεπτεί και να μην φοράω καθόλου. Απλά φοβάμαι λίγο τα usb flash & hdd που βάζω μην κολλήσουμε τίποτα.ρε συ τι αγοραζεις ωρες ωρες?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
έχω ένα μικρούλι 7ιντσο νετμπουκ ( asus eee) με το οποίο βλέπω ΜΟΝΟ ταινιούλες και σειρές εκτός σπιτιού και σπάνια κάνα ιντερνέτι μέχρι να αγοράσω το Nexus7.
φοράει μαγειρεμένη έκδοση των XP ώστε να χωρέσουν στον 4GB ssd δίσκο του.
το ερώτημα μου είναι: επειδή ζορίζεται με το avira υπάρχει κάποιο av που να είναι ελαφρύ; έχω σκεπτεί και να μην φοράω καθόλου. Απλά φοβάμαι λίγο τα usb flash & hdd που βάζω μην κολλήσουμε τίποτα.ρε συ τι αγοραζεις ωρες ωρες?
Ρε μλκ στούμπωσες από τις πίτσες του αβαταρ σου; Δεν το αγόρασα τώρα. Το έχω εδώ και 5 (?) χρόνια. Δεν θυμάμαι καν φαντάσου.
-
εχει κανεις ιδεα απο ebook reader? οχι στο περιπου ομως να εχει καποιο να το εχει δοκιμασει και να το παρω αφοβα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε μλκ στούμπωσες από τις πίτσες του αβαταρ σου; Δεν το αγόρασα τώρα. Το έχω εδώ και 5 (?) χρόνια. Δεν θυμάμαι καν φαντάσου.
και παλι σε εχω μπανισει οτι εχεις αγορασει ολο το ebay
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
-
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έχω σε έναν φάκελο καμιά 400αριά φωτογραφίες και θέλω να φτιάξω ένα βίντεο με αυτές. Σαν ένα πολύ γρήγορο slide show δηλαδή, αφού για κάθε δευτερόλεπτο 'πραγματικού' χρόνου έχω περίπου 30 frames.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να το κάνω αυτό σχετικά εύκολα;
Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται timelapse. Αν δεν σου δουλέψει η πρόταση του Bayern7, εγώ χρησιμοποιώ το JPGVideo γι αυτή τη δουλειά.
-
πήρα τελικά αυτόν
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... -HR550.htmδε πιάνει όμως όλα τα κανάλια, π.χ. έχω δει που πιάνουν το MAD και το MTV, αυτά πώς πιάνονται; φαίνεται κι εδώ ποια είναι τα ψηφιακά
http://el.wikipedia.org/wiki/Κ�% ... E.B9.CE.B1 -
ειχα να καθαρισω το pc μου απο το φλεβαρη και ειχε αρχισει να γινεται ψησταρια τωρα με τη ζεστη, τα fins της ψυκτρας ειχαν μπουκωσει απο τη σκονη και δεν περναγε καθολου αερας , το ιδιο και η καρτα γραφικων
ομως με ενα ολοκληρωμενο καθαρισμα μεσα εξω ξαναγινε δροσερο το λατρεμενο μου
αυτος ο ssd λεει τιποτα που και καλα τον εχουν προσφορα?
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... rives-(SSD)/OCZ-Agility-3-Series-120GB-SSD-2-5-Sata-6Gb-s-AGT3-25SAT3-120G-AGT3-25SAT3-120G.htm
το εχω αφησει πολυ το θεμα ssd, αλλα επειδη μαλλον θα αργησω να αλλαξω pc πρεπει να το ξανασκευτω καποια στιγμη
-
Έχουν βγάλει θεματάκια με τα Windows 7 οι Agility 3. Δεν ξέρω αν έχουν διορθωθεί και από ποια παρτίδα είναι αυτός.
-
ε δε παιρνω τοτε
-
Αυτόν τον Agility έχω βάλει σε παλιό Celeron socket 478 με Windows XP και πετάει.
Στα Windows 7 τί ακριβώς πρόβλημα βγάζουν?
-
Ο sandforce controller που εχουν οι OCZ (και πολλοί άλλοι κατασκευαστές) παρουσίασε BSOD σε πολλά win pc, αν εννοείτε αυτό. Δεν θυμάμαι καλά τις συνθήκες αλλά είχαν γραφτεί πολλά (και γράφονται ακόμη). Οι μόνοι SSD με sandforce που δεν είχαν πρόβλημα ήταν οι Intel (όχι όλοι και αυτό λόγω customization και κάποιου software σε κάποια μοντέλα).
Δεν έχω δει αν έχει βγάλει η OCZ κάποιο απντείτ για επίλυση του θέματος.
H OCZ πάντως αγόρασε την Indilinx (ή κάπως έτσι) για να έχει και αυτή custom controllers. -
Απο οτι ειδα προν παρω τον M4, οι OCZ εχουν το μεγαλυτερο failure rate...
Samsung, intel και Crucial απο τους μικροτερους. -
υπάρχει κάποιος άγιος άνθρωπος να με απαλλάξει από την γκρίνια γυναικΟΣ;
ζητώ με πμ επιβεβαιωμένη έκδοση XP 32bit ΕΛΛΗΝΙΚΑ όμως.
βοηθάτε χριστιανοί....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
υπάρχει κάποιος άγιος άνθρωπος να με απαλλάξει από την γκρίνια γυναικΟΣ;ζητώ με πμ επιβεβαιωμένη έκδοση XP 32bit ΕΛΛΗΝΙΚΑ όμως.
βοηθάτε χριστιανοί....
'Αγορασμένη' έκδοση ή έχεις κλειδάκι και ψάχνεις απλώς το media;
-
Αγορασμένη να γλυτώσω....
Δεν κατέχω το θέμα ελληνικά παραθύρια. Μόνο αγγλικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αγορασμένη να γλυτώσω....Δεν κατέχω το θέμα ελληνικά παραθύρια. Μόνο αγγλικά.
[spoiler:neq8sg23]http://www.greek-news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2488:microsoft-windows-xp-with-sp3-greek&catid=17:2008-07-21-16-12-49&Itemid=70[/spoiler:neq8sg23]
[spoiler:neq8sg23]http://thepiratebay.se/torrent/6617650/windows_xp_professional_greek_edition_keys[/spoiler:neq8sg23]Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά δεν βλέπω γιατί να μην σου κάνουν.
-
θενξ μαν.
-
Καλησπέρα παίδες
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος που γράφω, αλλά θα ήθελα καμιά πρόταση για compact ψηφιακή μηχανή μέχρι 110-120 ευρώ. Την θέλω σαν δεύτερη. Έχω δεί την samsung st66 μόνο. Έχει μια λειτουργία, λέγεται panorama και είναι αρκετά εντυπωσιακή. Θα ήθελα γνώμες για την συγκεκριμένη αλλά και προτάσεις για οτιδήποτε άλλο.
Α, επίσης με ενδιαφέρει να τραβά βίντεο HD και να μπορεί να ζουμάρει κατά την διάρκεια της λήψης. Αυτά!
Ευχαριστώ!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]