-
σε 2 pc, εδω και μερικες μερες, σε διαφορα video του youtube εχω 'διπλο' ηχο.
δλδ παιζει το βιντεο και ακουγεται 2 φορες ο ηχος με διαφορα 2-3''
ακομη και αν κανω pause ή κλεισω τον ηχο, εξακολουθει και ακουγεται ο 2ος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε 2 pc, εδω και μερικες μερες, σε διαφορα video του youtube εχω 'διπλο' ηχο.δλδ παιζει το βιντεο και ακουγεται 2 φορες ο ηχος με διαφορα 2-3''
ακομη και αν κανω pause ή κλεισω τον ηχο, εξακολουθει και ακουγεται ο 2ος
σε 2 pc κιολας? ιδιος browser με ιδια extensions?
edit τωρα που το διαβασα καλυτερα,μετα το pause ο ηχος συνεχιζει ειπες, ψηφιζω θεμα με τον browser,κοιτα το task manager,μαλλον θα τρεχει 2 φορες, ο λογος που συμβαινει αυτο,δεν ξερω,αν ηταν ενα pc θα ηταν πολλες πιθανοτητες,αφου συμβαινει σε 2,γι αυτο σου ειπα για τα extensions, εγκατεστησες κατι που δεν δουλευει καλα μαλλον?
-
ναι firefox με τα ιδια extensions.
τωρα δοκιμαζω με chrome, δεν φαινεται να εχει προβλημα.ειναι κουφο γιατι δεν εχει αλλαξει κατι σε εχτ @ firefox
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχει αλλαξει κατι σε εχτ @ firefoxαρα φταιει η τελευταια αναβαθμιση του ff,αν δε βαριεσαι,κανε ενα uninstall/reinstall
-
Aν έχεις εγκατεστημένο το noscript, απενεργοποίησέ το και δες αν λύθηκε
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ενα εκτυπωτη για χρηση σπιτιου...Α4 η και Α3 εχουμε γιατι τελικα ενας HP8130 δεν λεει να τυπωσει αλλαξα μεαλανια.,,, ρεσετ,,, κινειται το αλλα τιποτα ισως δεν αξιζει να επισκευαστει..Καμια προταση...για τον εκτυπωτη????
-
κανα ευκολάκι για web radio streaming έχουμε που να δουλεύει asap?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανα ευκολάκι για web radio streaming έχουμε που να δουλεύει asap?Πρόγραμμα για να ακούς εννοείς; Winamp.
Αν εννοείς site: e-radio.gr, onradio.grΑλλά κάτι μου λέει ότι σαν ψαγμένος που είσαι κάτι πιο ζόρικο ψάχνεις (πως να μεταδίδεις εσύ π.χ;)
-
όχι καλέ, για να καταγράψω (record) web radio streaming θέλω.
-
όχι καλέ, για να καταγράψω (record) web radio streaming θέλω.foobar
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
foobar
σωστός, αλλά ελλειπής απάντηση. φοοβαρ χρησιμοποιώ για ν'ακούω αλλά μετά από την απάντησή σου είδα ότι χρειάζεται και plugin http://www.fanhow.com/knowhow:Record_In ... 0_38872516
είχα βρει κάποτε ένα πρόγραμμα που έκανε μόνο του αυτόματα capture αλλά δε το θυμάμαι
-
foobar
σωστός, αλλά ελλειπής απάντηση. φοοβαρ χρησιμοποιώ για ν'ακούω αλλά μετά από την απάντησή σου είδα ότι χρειάζεται και plugin http://www.fanhow.com/knowhow:Record_In ... 0_38872516
είχα βρει κάποτε ένα πρόγραμμα που έκανε μόνο του αυτόματα capture αλλά δε το θυμάμαι
-
foobar
Δεν έκανα λάθος για το foobar. Δεξί κλικ στον σταθμό που παίζει - convert- ρθυμίζεις το format που θέλεις, έτοιμος.
Χωρίς plugin. -
Ω ρε μανα'μ... 9 το πρωι θα στηθω εξω απο το γραφειο της acs να παραλαβω το καινουργιο μου λαπτοπακι
http://www.vnp.gr/toshiba-satellite-l75 ... 6-led.html -
Μεγειές!
-
bujinkan, onex, laptop για περάστε κύριε από την ΔΟΥ της περιοχής σας...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
foobar
Δεν έκανα λάθος για το foobar. Δεξί κλικ στον σταθμό που παίζει - convert- ρθυμίζεις το format που θέλεις, έτοιμος.
Χωρίς plugin.ε πεστο ντε με το τσιγκέλι;
thanks -
Βιαζόμουν, γι αυτό ήμουν λακωνικός. Σκέφτηκα, θα το παλέψει θα το βρει
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
bujinkan, onex, laptop για περάστε κύριε από την ΔΟΥ της περιοχής σας...Ειμαι καθολα νομιμος κυριε μου ως προς το κρατος ( δλδ ο μαλακας της υποθεσης )
Οποτε αφου το πανε εκει που το πανε,οπως εχω ξαναπει προτιμω να ξετιναξω τα λεφτουλια μου ο ιδιος,παρα να με πτωχευσει το κρατος
ΥΓ: Και που να δεις απο σκουτερ μερια για τι ετοιμαζομαι
-
Καλημέρα,
έχει εμφανιστεί η ανάγκη για κάποιον e-reader.
H απορία μου είναι η εξής: αξίζει κανείς να πάρει το Amazon kindle 3G (το 3g μάλλον προκρίνεται ως επιλογή μια και πρέπει να υπάρχει πρόσβαση ακόμη και όταν δεν υπάρχει wifi), ή να πάει σε ταμπλέτα με καλή ανάλυση οθόνης (ώστε να έχει και τα πλεονεκτήματα του tablet όπως ιντερνετ, μαιλ κλπ κλπ), αλλά να μην κουράζει σε πολύωρο διάβασμα (πχ το blackberry playbook κουράζει πολύ για πολύωρη αναάγνωση παρά την καλή οθόνη gia surfing και περιστασιακό διάβασμα- κάποιου άρθρου κλπ) ..
Η χρήση θα είναι κατά κυρίως (τουλάχιστον 90%) για διάβασμα (papers, e-books κλπ) και σχεδόν καθόλου για τα υπόλοιπα που μπορεί να προσφέρει μια ταμπλέτα).
Εχει κανείς εμπειρία από το amazon kinlde; Αν ναι ξέρουμε αν δουλεύει το 3g στην Ελλάδα; Διαφορετικά ποια ταμπλέτα θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει για ξεκούραστη- πολύωρη ανάγνωση ώστε να αποφύγει το kindle και να έχει και τα υπόλοιπα features αν χρειαστούν;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]