-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αυτήν την παπαριά μου ανοιγει!!!!!!!!!!!!το σμαρτ με τις τελείτσες
παω να δω τι λέει για το καθαρισω. για να δούμε...
αφου λες οτι δεν σου ανοιγει!
σχοιζοφρενια σε επιασε παλι?
-
κατσε ρε συ.
το
μου βγάζει συνεχεια.
να το βρω στο πισι δεν μπορώ.
στη σελίδα προτείνει σαν μια λύση το:
As an optional step,you can use the following license key to register Smart HDD and stop the fake alerts.
15801587234612645205224631045976
Please keep in mind that entering the above registration code will NOT remove Smart HDD from your computer , instead it will just stop the fake alerts so that you’ll be able to complete our removal guide more easily.να το κάνω αυτο, να αποθηκεύσω τα αρχεια μου στον εξωτερικό και μετά να του πατησω ενα φορμάτ να ησυχάσω μια και καλή;
ή να κανω τα βηματα που έχει παρακάτ;
-
ε ναι σιγα και βαλε 64ρια
-
ναι ρε αυτά εχω. να το κάνω ετσι ή οπως προτείνει μετά;
τώρα που γυριζει πες.
-
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29222&cat=6
και γαμω τις τιμες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ναι ρε αυτά εχω. να το κάνω ετσι ή οπως προτείνει μετά;τώρα που γυριζει πες.
ριχτου ενα φορματ μωρε σιγα τι χανεις να φρεσκαρει και λιγο το συστημα
-
τονε γείωσα κανονικα
ειδες ρε καμπάλα που οταν θελεις εισαι θεούλης κανονικος;
το γυρισα (σχεδον) στην προηγουμενη κατάσταση, το λινκ ηταν φανταστικο
θα αποθηκευσω τα αποθηκευτα και θα το πατήσω φορμάτ.
ευκαιρία κιολας
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29222&cat=6και γαμω τις τιμες
Ακριβός είναι ρε συ ποπ...
Εδώ οι βαρβάτοι SSD (λχ. αυτός εδώ ο Samsung ή ο Crucial M4) έχουν φτάσει στα 70p/GB ενώ τα μεσαία μοντέλα είναι στα 50p/GB...
-
Για tablets εδώ ρωτάμε;
Θέλω ένα ταμπλετάκι για χαβαλέ (η επίσημη δικαιολογία είναι ότι θέλω να αντικαταστήσω την ατζέντα μου). Βέβαια επειδή τα «ακριβά» tablets είναι... εχμμμ... ακριβά, προσανατολίζομαι σε καλοφτιαγμένη κινεζιά. Έχω ξεχωρίσει τα εξής τρία:- Vivaco I-Tab 740
- GoClever Mid Tab A73
- Coby Kyros MID7022
Η ερώτηση είναι προφανώς «Ποιο από τα τρία;» εκτός αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο (να μην ξεφεύγει από τις τιμές αυτές όμως).
-
συγνώμη για το ύφος γραφής όμως η εμπειρία μου με δίδαξε το εξής:
'το φθηνό το πράγμα το πληρώνεις 2 φορές, μία για να το αποκτήσεις και μία για να το αντικαταστήσεις' -
Έχεις ένα point αλλά ποιο είναι το θέμα: το tablet το θέλω (και ψιλοντρέπομαι που το λέω αλλά what the heck, μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει) για πλάκα. Κάπως θέλω να φάω ένα μέρος της επιδότησης του ΟΑΕΔ (την αποζημίωσή μου από τον εργοδότη την κράτησα, δεν την έκανα σουβλάκια). Για σοβαρή δουλειά έχω notebook 13άρι που πάει παντού και κάνει τα πάντα από αυτά που χρειάζομαι. Ως εκ τούτου λοιπόν δε θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα για την αγορά ενός αντικειμένου που η χρήση του θα περιοριστεί, κατά πώς το βλέπω, στο σερφάρισμα. Επίσης, και να χαλάσει/σπάσει δε θα το κλάψω πολύ (λόγω του ότι δεν κόστιζε πολλά χρήματα).
-
πάσο
-
Δεν ψάχνεις κάτι σε 10', να μη στραβώνεσαι; Εκ πείρας, σου λέω ότι οι 10' είναι μια χαρά για σερφάρισμα (netbook), αλλά οριακές. Οι 7' συνεπάγονται είτε κίνηση της σελίδας και αριστερά-δεξιά, είτε μείωση του μεγέθους της, που κουράζει περισσότερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ψάχνεις κάτι σε 10', να μη στραβώνεσαι; Εκ πείρας, σου λέω ότι οι 10' είναι μια χαρά για σερφάρισμα (netbook), αλλά οριακές. Οι 7' συνεπάγονται είτε κίνηση της σελίδας και αριστερά-δεξιά, είτε μείωση του μεγέθους της, που κουράζει περισσότερο.+1 στον Manosk για τις 10 ιντσες
-1 στον Manosk επειδή δεν άντεξε και ανέφερε πάλί τα netbook...
btw... τι λέει ρε συ? Βρήκες ταμπλετ με εθερνετ?
-
Ναι, αλλά δεν αγόρασα ακόμα. Περιμένω να μοιράσει δωρεάν ο Αλέξης στους ΔΥ.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, αλλά δεν αγόρασα ακόμα. Περιμένω να μοιράσει δωρεάν ο Αλέξης στους ΔΥ.Καταλαβαίνεις πως δεν άντεξα... επρεπε να στο ρωτήσω.Μου αρέσει να στο χτυπάω...
Γεια σου ρε Μανοσκ με τα εθερνετ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναι, αλλά δεν αγόρασα ακόμα. Περιμένω να μοιράσει δωρεάν ο Αλέξης στους ΔΥ.
Καταλαβαίνεις πως δεν άντεξα... επρεπε να στο ρωτήσω.Μου αρέσει να στο χτυπάω...
Γεια σου ρε Μανοσκ με τα εθερνετ
τι εχουν τα εθερνετ δηλαδη?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι καρκινογόνα ρε συ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ειναι καρκινογόνα ρε συ...
ε οχι τα wifi ειναι τα usb των δικτυων εθερνετ παντου ακομη και στα τηλεκοντρολ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]