-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για το CCNA έχει γνώμη κανείς?για δική σου πάρτη ναι, καλό είναι. το αν μετράει σαν χαρτί, μπααα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για το CCNA έχει γνώμη κανείς?Από μόνο του, δεν θα σου εξασφαλίσει πολλά σε ανεύρεση εργασίας... Αλλά είναι η λογική επιλογή νομίζω (δεν έχω καμία πιστοποίηση, αν και έχω σκεφτεί κατά καιρούς να ξεκινήσω... ) για να ξεκινήσεις, οπότε μετά συνεχίζεις και παίρνεις και το CCNP, αλλά τελικός στόχος πρέπει να είναι το CCIE, το οποίο όντως θα κάνει την διαφορά στην αγορά εργασίας.
Αλλά θέλει μπόλικο διάβασμα και πολλή ενασχόληση για να το πάρεις και πρέπει να επενδύσεις αρκετό χρόνο (και χρήμα εννοείται...).
Ας μιλήσουν και πιο σχετικοί από εμένα, εγώ μια γνώμη είπα. -
Ποσο μεγαλη διαφορα ποιοτικα υπαρχει αναμεσα στα laptop της σειρας G6 και της σειρας DV6 της HP πλεον;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποσο μεγαλη διαφορα ποιοτικα υπαρχει αναμεσα στα laptop της σειρας G6 και της σειρας DV6 της HP πλεον;υπάρχει και στα υλικα, και στην σχεδιαση, και στην συναρμολογηση... Χωρις να ειναι κακο το G6, αν θες να το κανεις χρηση ως φορητο... πάνε στα DV. Δεν θα το μετανοιωσεις.
-
δυστυχώς οταν πέφτουν περισσοτερα χερια σε ένα μηχανημα αυτα συμβαίνουν. δλδ χαλάνε. εδω και λιγη ώρα βγαζει το παρακάτ:
HARD DRIVE BOOT SECTOR READING ERROR
kai
SYSTEM BLOCKS WERE NOT FOUND
kai
THE DRM ATTRIBUTE VALUE IS TOO SMALL BEFORE DISK SCAN
kai
ERROR 0x00000050 - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
όλα τα παραπάν σε ενα Data Recovery που ανοιγει μόν τ
τέλος; τα εφτυσε ο σκληρός;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δυστυχώς οταν πέφτουν περισσοτερα χερια σε ένα μηχανημα αυτα συμβαίνουν. δλδ χαλάνε. εδω και λιγη ώρα βγαζει το παρακάτ:
HARD DRIVE BOOT SECTOR READING ERROR
kai
SYSTEM BLOCKS WERE NOT FOUND
kai
THE DRM ATTRIBUTE VALUE IS TOO SMALL BEFORE DISK SCAN
kai
ERROR 0x00000050 - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
όλα τα παραπάν σε ενα Data Recovery που ανοιγει μόν τ
τέλος; τα εφτυσε ο σκληρός;
-
τα προγράμματα ειναι μεσα, οπως φαινεται όλα τα άλλα αρχεια χαθηκαν.
στον δειχνει ότι ειναι κατηλλημένα τα οσα γίγα ηταν και πριν κατηλλημένα, αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά.
ιδέες;
-
-
:sorry:δοκιμασε να δεις αν μπορεις να κανεις τιποτα με ενα live cd ubuntu
-
πετα τον
(μαλλον αλλαξε τον και περνα τον με το recuva ) -
ψάχνεσαι; γιατί ετσι μου φαίνεται (και παλι)
γνωριζει κανείς τι σκατα μου βγάζει; γενικοτερα ούτε κολληματα εχει ούτε τπτ, απλα δεν μπορώ να βρω τα δεδομένα. και βεβαια ό,τι ΚΑΙ ειχα στο δεκστοπ εκανε φτερα.
-
ιος ειναι ελεος γκουγκλ ιτ μαι φριεντ
-
τι να γκουγκλάρω;
-
τι να γκουγκλάρω;πετα το smart hdd που σιγουρα το εχεις γιατι μονο αυτο τα βγαζει
βαλε το spy bot
ριχτου ενα καλο καθαρισμα
περνα το system mechanic free
βγαλε ολα τα junks
voila! -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ποσο μεγαλη διαφορα ποιοτικα υπαρχει αναμεσα στα laptop της σειρας G6 και της σειρας DV6 της HP πλεον;
υπάρχει και στα υλικα, και στην σχεδιαση, και στην συναρμολογηση... Χωρις να ειναι κακο το G6, αν θες να το κανεις χρηση ως φορητο... πάνε στα DV. Δεν θα το μετανοιωσεις.
Μωρε το σκεφτομαι να κοιταξω μονο dv, αλλωστε αυτην την σειρα εχω τοσα χρονια και τα λεφτα του τα αξιζε.
Σε μοντελα με ιδια σωψυχα (επεξεργαστη, ram, γραφικων και σκληρο), τι διαφορα στην τιμη να δεχτω ως λογικη για την καλυτερη συναρμολογηση/αντοχη και σχεδιαση; -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πετα το smart hdd που σιγουρα το εχεις γιατι μονο αυτο τα βγαζει
βαλε το spy bot
βγαλε ολα τα junks
voila!το 1ο δεν το βρίσκω πουθενα. πού σκατά ειναι;;
το spybot τώρα τρεχει. να δουμε τι θα βρει.
μετα θα ερθει το μεχάνικ.
-
πετα το smart hdd που σιγουρα το εχεις γιατι μονο αυτο τα βγαζει
βαλε το spy bot
βγαλε ολα τα junks
voila!το 1ο δεν το βρίσκω πουθενα. πού σκατά ειναι;;
το spybot τώρα τρεχει. να δουμε τι θα βρει.
μετα θα ερθει το μεχάνικ.
δεν ξερω που σκατα ειναι στα πισι σου αλλα 10000000000000000% οτι το εχεις μεσα καθοτι μονο αυτο βγαζει αυτες τις βλακειες οτι και καλα εχεις προβλημα
-
τι και καλά αφου δεν μπορώ να δω ούτε ενα αρχειο αποθηκευμένο;;
και το δεσκτοπ έγινε καταμαυρο, δεν μπορώ να δω τπτ.
στις πλεροφορίες του ΧΡΗΣΤΗΣ μου βγαζει κ καλά 150 γιγα, αλλά μετά στους φακέλους δεν εχει τπτ.
τον ήπιαμε;
-
τι και καλά αφου δεν μπορώ να δω ούτε ενα αρχειο αποθηκευμένο;;και το δεσκτοπ έγινε καταμαυρο, δεν μπορώ να δω τπτ.
στις πλεροφορίες του ΧΡΗΣΤΗΣ μου βγαζει κ καλά 150 γιγα, αλλά μετά στους φακέλους δεν εχει τπτ.
τον ήπιαμε;
τον ηπιες big time εφοσον δεν ανοιγει πια
http://removefakeav.com/tag/the-drm-att ... disk-scan/
-
αυτήν την παπαριά μου ανοιγει!!!!!!!!!!!!
το σμαρτ με τις τελείτσες
παω να δω τι λέει για το καθαρισω. για να δούμε...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]