-
-
Τελείωσε σήμερα το toner στον εκτυπωτή, 726 σελίδες έβγαλε, λένε τα στατιστικά. Το toner είναι των 1000 ονομαστικών σελίδων. Καλά είναι σαν νούμερο;
Βγήκα στη γύρα να βρω ανταλλακτικό (δηλαδή έψαξα στο skroutz και πήρα μερικά τηλέφωνα), και απ'ότι φαίνεται ο εκτυπωτής μας Samsung SXC-4728FD είναι παραεισαγωγή και η αντιπροσωπία δεν τον εισάγει, γι'αυτό και δεν βρίσκω πουθενά toner διαθέσιμο.
Παρήγγειλα τελικά ένα των 2500 σελίδων έναντι 65€, αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να βρω φθηνότερα από κάποιο ευρωπαϊκό eshop, μιας και η παραγγελία μου έρχεται από το εξωτερικό. Υπάρχουν προτάσεις; Στο Amazon.de το βρίσκω στα 70€ περίπου. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν δουλεύουν όλα τα ρούτερ. Θα δίνουν ethernet αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνδέεται ασύρματα.
Ένα 3Com που έχω το κάνει, σε 2 άλλα (που δίνει η wind, οτενετ) δεν δουλεύει το ασύρματο.Μάλλον δέν τα σύνδεσες με crossover καλώδιο. Μερικά κάνουν αυτόματα αναστροφή και μπορεί να δουλέψουν με απλό καλώδιο αλλά για να είσια σίγουρος βάλε crossover.
-
Ο χρήστης FestoNero @ 30 Ιαν 2012 έγραψε:
Τελικά πήραμε τον Laser εκτυπωτή Samsung SCX-4728FD στα 230 ευρώ.
Από το Σάββατο μέχρι σήμερα εκτυπώσαμε 600 σελίδες , και τα στατιστικά λένε οτι απομένει 6% από το τόνερ (ήταν 1000άρι απ' ότι λέει η σελίδα του κατασκευαστή).Τελείωσε σήμερα το toner στον εκτυπωτή, 726 σελίδες έβγαλε, λένε τα στατιστικά.
του πιες το αίμα (μελάνι ) καλά 10 πτυχιακές εκτύπωσες;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τελείωσε σήμερα το toner στον εκτυπωτή, 726 σελίδες έβγαλε, λένε τα στατιστικά. Το toner είναι των 1000 ονομαστικών σελίδων. Καλά είναι σαν νούμερο;Mια χαρα. Οι σελιδες που αναφερει ο κατασκευαστης (1000pg) αναφερονται σε εκτυπωσεις 5% καλυψης σε draft ποιοτητα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
του πιες το αίμα (μελάνι ) καλά 10 πτυχιακές εκτύπωσες;
Σημειώσεις για εξετάσεις, σε μία μέρα έγιναν 400 εκτυπώσεις!
Mια χαρα. Οι σελιδες που αναφερει ο κατασκευαστης (1000pg) αναφερονται σε εκτυπωσεις 5% καλυψης σε draft ποιοτητα.
Οκ, σ'ευχαριστώ!
-
Λοιπον εχω το εξης προβλημα.
Μου εχουν δωσει ενα χειριστηριο xbox 360 για να παιζω με το pc μου.Στην αρχη ειχα ενα αλλο απλο και επειδη το ηθελε το παιδι μου εδωσε ενα αλλο που εξισου δουλευει.Το προβλημα μου ειναι οτι το καινουριο το χειριστηριο δε το βλεπουν τα windows.Το κανω κανονικα εγκατασταση οπου το βλεπουν κανονικα τα windows και μετα τιποτα.Ειναι το χειριστηριο που εχει και wireless και οταν παταω εκεινο το στρογγυλο μεγαλο κουμπι το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει.Αυτο που πιστευω πως εχει γινει ειναι οτι μαλλον το pc δε θελει και τα δυο εγκατεστημενα τα χειριστηρια για αυτο εχει αυτο το προβλημα αλλα πως γινεται να το κανω απεγκατασταση το παλιο ομως? Βοηθεια Χριστιανοι!
-
Device Management?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Device Management?Τα δειχνει μονο οταν ειναι συνδεδεμενα.!
-
Για να παίξει το ασυρματο controller πρέπει να συνδεσεις στο PC και αυτό το ματζαφλαρι: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... swebguidec
-
Οχι δεν εχω προβλημα ενσυρματα θελω να παιζω!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Οχι δεν εχω προβλημα ενσυρματα θελω να παιζω!Δέν γίνεται να παίξεις με το ασύρματο controller στο PC χωρίς το ματζαφλάρι του λινκ, το καλώδιο που έχεις τώρα είναι μόνο για να το φορτίζει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οχι δεν εχω προβλημα ενσυρματα θελω να παιζω!
Δέν γίνεται να παίξεις με το ασύρματο controller στο PC χωρίς το ματζαφλάρι του λινκ, το καλώδιο που έχεις τώρα είναι μόνο για να το φορτίζει.
Αχαζζζζ τωρα το επιασα τη μαμισα δηλαδη.
-
οι διαφοροι τυποι συστηματων ups
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Για να παίξει το ασυρματο controller πρέπει να συνδεσεις στο PC και αυτό το ματζαφλαρι: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... swebguidecυπαρχουν πιο φθηνες κινεζιες με 5 ευρω που λειτουργουν υπεροχα και πιανουν στο θεο οπως και το κανονικο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Λοιπον εχω το εξης προβλημα.Μου εχουν δωσει ενα χειριστηριο xbox 360 για να παιζω με το pc μου.Στην αρχη ειχα ενα αλλο απλο και επειδη το ηθελε το παιδι μου εδωσε ενα αλλο που εξισου δουλευει.Το προβλημα μου ειναι οτι το καινουριο το χειριστηριο δε το βλεπουν τα windows.Το κανω κανονικα εγκατασταση οπου το βλεπουν κανονικα τα windows και μετα τιποτα.Ειναι το χειριστηριο που εχει και wireless και οταν παταω εκεινο το στρογγυλο μεγαλο κουμπι το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει.Αυτο που πιστευω πως εχει γινει ειναι οτι μαλλον το pc δε θελει και τα δυο εγκατεστημενα τα χειριστηρια για αυτο εχει αυτο το προβλημα αλλα πως γινεται να το κανω απεγκατασταση το παλιο ομως? Βοηθεια Χριστιανοι!
ρε Γιωργη , το ασυρματο θελει δεκτη, το καλωδιο ειναι μονο για να φορτιζει δεν συνδεεται ενσυρματα με το καλωδιο παντα παραμενει ασυρματο
αυτο που ειναι μονο ενσυρματο δεν θελει δεκτη και αν παιζεις απο κοντα οπως εγω, ειναι φυσικα προτιμοτερο
-
Κάθε φορά που άνοιγα μια ξενη σελιδα στον chrome αναδείταν μια μπάρα για να κάνεις μετάφραση.
Τώρα δεν βγαίνει κάτι έχω κάνει και την απενεργοποιήσα.πως γινετε να την ξαναενεργοποιησω ? -
Κάθε φορά που άνοιγα μια ξενη σελιδα στον chrome αναδύονταν μια μπάρα για να κάνεις μετάφραση.
Τώρα δεν βγαίνει κάτι έχω κάνει και την απενεργοποιήσα.πως γινετε να την ξαναενεργοποιησω ? -
Tools (το κουμπί τέρμα δεξιά) -> Options -> Under the Hood -> Translate
και τσεκάρεις το 'Offer to translate pages that aren't in a language I read'.
-
Ναι οκ αν αλλα το κανει σε ολες τις αλλές γλώσσες εκτος τα Αγγλικα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]