-
Ο χρήστης scn έγραψε:
'λάσπη' θεωρώ την αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας για να πάρουν αξία οι επενδύσεις (που ανέφερες)
Πού το ανέφερα αυτό;;;;;!!!! Αυτό που είπα είναι ....
Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Aλλά νομίζω πριν δύο σελίδες, εδώ :
....
Αν κάποιοι άλλοι επέλεξαν ακριβά αυτοκίνητα και δεν τους βγήκε η επένδυση γιατί απλά δε συμπληρώνει η κλάση που επέλεξαν, αφενός θα μου επιτρέψεις να πω ότι έκαναν λάθος επένδυση, αφετέρου θα θέσω το εξής ερώτημα:....αναφέρεις οτι δεν βγήκε η επένδυση λόγω της κλάσης, και συμπερασματικά το συμπλήρωμα της κλάσης δίνει αξία στην επένδυση.
Τέλος πάντων, δεν νομίζω οτι μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα στην κουβέντα και μακάρι αυτό που λές και συμφωνώ :
....Να είσαι σίγουρος, όμως, πως ό,τι λέγεται εδώ φτάνει και στους αρμοδίους.
Να βοηθήσει στο πρόβλημα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τωρα αν αρχισω να λεω κι εγω μπαρουφες για το χωμα οπως αυτες που ριχνεις εσυ βρε GF για τα χοντα στην πιστα , οχι καφενειο το καναμε εδω μεσα αλλα παιδικη χαρα για προβληματικα ..........
Ετσι μιλαω εγω , σε οσους το παιζουν μαγκακια και εξυπνακιδες και πεταγοντε με καφενειακες σποντουλες , αντε φιλακια τωρα ...Βρε μάστορα την ιστορία ολοι την ξέρουμε, δεν χρειάζεται επανάληψη. Απλα ξεκαθάρισε με την αρχή του σπορ κάποια στιγμή , οτι τα 106 δεν πρεπει να παιζουν απο 2η θέση και πίσω σε καμμία περίπτωση. Μην ζαλιζόμαστε όλοι με 30 σελίδες γραπτά όποτε κάποιος εισβολέας εμφανιστεί.
Και μια και πιάσαμε τις μπαρούφες και τις καφενειακές σποντούλες απο τους εξυπνάκιδες, ξεκαθάρισε λίγο τι εννοεί ο ποιητής εδώ :
..ουτε προκειτε να κανεις κατανοητα αυτα τα απλα πραγματα σε καποιους , για τους ευνοητους λογους ......
-
«Υπήρξε τοποθέτηση και μάλιστα σαφέστατη. Η διαφοροποίηση δεν πρέπει να είναι βάσει βελτιώσεων του κάθε αυτοκινήτου, αλλά βάσει των κανονισμών με τους οποίους συμμορφώνεται το αυτοκίνητο.»
Σαφέστατα λάθος, η εν λόγο παράθεση φίλε μου!!!!!..... οι βελτιώσεις με τους κανονισμούς, έχουν παράλληλους βίους, η τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι.
Ένα αυτοκίνητο ‘τούμπανο’ με ένα ‘ξεφούσκωτο’, το μόνα που έχουν κινά (και όχι πάντοτε), είναι η εξωτερική όψη. Κατά τα άλλα είναι άλλο αυτοκίνητο. Κατά συνέπεια ανήκει σε άλλους κανονισμούς.
Και τουλάχιστον έτσι βγάζουν της αποφάσεις οι θεσμοθέτες.
Α. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
. Απλα ξεκαθάρισε με την αρχή του σπορ κάποια στιγμή , οτι τα 106 δεν πρεπει να παιζουν απο 2η θέση και πίσω σε καμμία περίπτωση. Μην ζαλιζόμαστε όλοι με 30 σελίδες γραπτά όποτε κάποιος εισβολέας εμφανιστεί.
Και μια και πιάσαμε τις μπαρούφες και τις καφενειακές σποντούλες απο τους εξυπνάκιδες, ξεκαθάρισε λίγο τι εννοεί ο ποιητής εδώ :
..ουτε προκειτε να κανεις κατανοητα αυτα τα απλα πραγματα σε καποιους , για τους ευνοητους λογους ......
Nα σου πω βρε Τζορτζ , γιατι ? πιστευεις οτι μπορεις να μας δουλευεις οποτε θελεις , ενω αλλες ωρες παιζεις σαν νορμαλ παιδι και εισαι ,απ'οτι ξερω .
Δηλαδη αυτο τι ειναι που γραφεις πιο πανω ..?, και συνεχιζεις με ανεκδοτο .....
Ειμαι τοσο γκαου ,για να με δουλευεις , γραπτως ?
Για κατι τετοια , και απο καποιους αλλους που μπηκαν και εδω μεσα ,εγραψα αυτο στον scn , και απλα του λεω οτι ΄.... μην περιμενεις να σου δειξουν οτι καταλαβαν , γιατι απλως δεν θελουν , μιας και τα πραγματα τα βλεπουν με καλο ματι γιατι τους βολευουν οι μαλακιες που εφτιαξαν οι φωστηρες που φωναξε ο Χαλιβελακης , που ειναι η σειρα του να μεινει στην ιστορια σαν τον αλλον τον ....... λες και χρειαζεται ιδιαιτερη ικανοτητα να ηγεισαι σε ενα σπορ απο λεφταδες (και καποιοι μαλιστα τον μνημονευουν στο fb )............... τα ιδια , ενεκρινε κι αυτος σημερα , παιρνοντας στο λαιμο του και το παιδι του αν θα τρεξει με το 206 .
O αλλος , ο μεγαλεξανδρος δεν ηθελε να ακουει για Ε και με ζορι τον επεισε ο Nass οτι ειναι απαραιτητα για την επιβιωση του σπορ , ο νεος μας μεγας .....τα εκτοξευσε στο διαολο να μην ενοχλουν ποιον ?Εκτος αν ειναι της λογικης κι αυτος του .......... ποιος θα θυμαται καημενε μετα απο 10-15 χρονια οτι εκλεβε εκλησιες ο πρωταθλητης της F ταδε ......... απλα θα γραφει το ΟΝΟΜΑ !
τα corsa εξω , τα 206 μεσα !!!!! για πολλες κλωτσιες λεμε στους επιτροπους .
Τα μονα πραγματα που δεν εχουν κριση στην χωρα μας , ειναι η και η ματαιοδοξια των ηγετων της !συνεχιζουν ακαθεκτοι ...παντου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Nα σου πω βρε Τζορτζ , γιατι πιστευεις οτι μπορεις να μας δουλευεις οποτε θελεις , ..
Ειλικρινά δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση.
Ειμαι τοσο γκαου ,για να με δουλευεις , γραπτως ?
..Δεν θα το έκανα ακόμη και αν ήσουν (που δεν ..).
Αλλά γιατί πρέπει να κατηγορούμε άλλους για υποθέσεις που δεν ανακατεύονται δεν το κατάλαβα ακόμη.
Πως και δεν προσεγγίζετε τους συντάκτες της προκήρυξης να συζητήσετε το πρόβλημα ?
Αν δεν υπήρξε κάποια πρόσκληση, μπορείτε να το προκαλέσετε. Αν τα κάνατε αυτά και δεν υπήρξε αποτέλεσμα, τότε βγείτε στα φόρουμ να διαμαρτυρηθείτε.Αλλά μου κάνει επίσης πολύ εντύπωση, που ενώ κατά περιόδους υποβαθμίζετε τους θεσμούς , τους τσίγκους , τις βαθμοθηρίες για τους τίτλους κλπ δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα περάσματα και τις επί μέρους επιδόσεις (σωστά κατά την γνώμη μου), στις τελευταίες σελίδες αναφέρετε οτι είναι ο αυτοσκοπός του κάθε αγωνιζόμενου που θα τα παρατήσει γιατί δεν θα βγει πρώτος από την προκήρυξη ακόμη (γιατί στην πράξη παίζουν και άλλα ρόλο) . Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό ?
τα corsa εξω , τα 206 μεσα !!!!! για πολλες κλωτσιες λεμε στους επιτροπους .
.. .Η απάντηση μου σε κατι τέτοια θα ήταν : μήπως ασχολούμαστε περισσότερο απο οτι πρέπει ? Οχι για να τρέχουμε γενικώς , αλλά για την κατάταξη . Καλώς ή κακώς δεν θα σταμάταγα τους αγώνες για τέτοιο λόγο.
-
τζι-εφ
Γιώργο,θα σου απαντήσω εγώ στο ερώτημα που έχεις θέσει (με παρόμοιο τρόπο)
2-3 φορές...'γιατι δεν εχετε προσεγγισει τους συντακτες κλπ κλπ'
γιατί τους προσεγγίσαμε ΠΡΙΝ το βγάλουν το πρόγραμμα και την προκύρηξη ,στην ΟΥΣΙΑ,
ΟΛΟΥΣ οσους εμπλεκονται,
προσωπικα εγώ,
επίσης ο ΑΠΡ,
και ενδεχωμένος και άλλοιγια να μιλαμε επι της ουσιας(αν και ειναι ευκολο συμπερασμα απο το προγραμμα και την προκυρηξη)
δεν δεχτηκαν τιποτα απο οσα προτειναμε σαν συνολο. -
Aυτό είναι τελείως άλλο πράγμα.
Να τολμήσω να ρωτήσω αν αιτιολογήθηκε η άρνηση ?
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Aυτό είναι τελείως άλλο πράγμα.Να τολμήσω να ρωτήσω αν αιτιολογήθηκε η άρνηση ?
Θα σου πω εγώ.....ΟΧΙ.....
-
«Θα σου πω εγώ.....ΟΧΙ.....»
…..και να ήταν μόνον αυτό?!.
….και αυτό αιτιολογείτε, όταν εκτελείς ‘διαταγές’ του υποβολέα….. δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις τι κάνεις, άρα δεν μπορείς και να εξηγήσεις!.
Εδώ έχουν καταλύσει και την παγκόσμια παραδοχή της ελληνικής ρήσης «μηδενή δίκην δικάσεις, πλην αμφί μύθων ακούσεις….».
Και σίγουρα με απηρχαιωμένα εργαλεία, δεν φτιάχνεις σύγχρονα αυτοκίνητα!!!.....
Εκεί εστιάζω το πρόβλημα.
Σαθρή πολιτική, δυο φόρες σαθρά αποτελέσματα.
Α. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
'λάσπη' θεωρώ την αναφορά σε θεωρίες συνωμοσίας για να πάρουν αξία οι επενδύσεις (που ανέφερες)
Πού το ανέφερα αυτό;;;;;!!!! Αυτό που είπα είναι ....
Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Aλλά νομίζω πριν δύο σελίδες, εδώ :
....
Αν κάποιοι άλλοι επέλεξαν ακριβά αυτοκίνητα και δεν τους βγήκε η επένδυση γιατί απλά δε συμπληρώνει η κλάση που επέλεξαν, αφενός θα μου επιτρέψεις να πω ότι έκαναν λάθος επένδυση, αφετέρου θα θέσω το εξής ερώτημα:....αναφέρεις οτι δεν βγήκε η επένδυση λόγω της κλάσης, και συμπερασματικά το συμπλήρωμα της κλάσης δίνει αξία στην επένδυση.
Τέλος πάντων, δεν νομίζω οτι μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα στην κουβέντα και μακάρι αυτό που λές και συμφωνώ :
....Να είσαι σίγουρος, όμως, πως ό,τι λέγεται εδώ φτάνει και στους αρμοδίους.
Να βοηθήσει στο πρόβλημα.
GF σωστα τα λες.
Πριν μερικα χρονια καποιοι εφτιαξαν αμαξια για Α6,και καθε χρονο- παραχρονο τους ανεβοκατεβαζαν κατηγορια.
ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν μιλουσε οταν ανεβαιναν κλαση.......οπως σωστα αναφερες.
Αυτοι ομως η 2-3 συνεχισαν να τρεχουν-οπου μπορουσαν-γιατι αγαπουσαν τα ΡΑΛΛΥ.
Πηγαν και σε αγωνες εξωτερικου(βουλγαρια) με θετικα αποτελεσματα στην Α6.
Και ολοι που παρακολουθουν αγωνες πιστευω οτι εχουν να πουν μονο καλα λογια γι αυτους,περασαν απο cup....και αλλα.
Παντα ομως τους βλεπαμε σε συμμετοχες σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ,κερδιζοντας το σεβασμο μας προς το προσωπο τους.
Τα υπολοιπα ειπαμε που λεν μερικοι, ειναι για προσωπικα ,φιλικα,κουμπαριες,πελατιακες σχεσεις....κλπ.Δεν θελω να πιστεψω οτι εχουν κατι προσωπικο εναντιον τους.
Φετος ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα,εαν δειτε την Α6 το 2011 δεν ηταν καλυτερα .
Αξιζει πιστευω αυτη η σκεψη και σιγουρα θα ειναι καλυτερα για τους αγωνες.
Οπως ξαναειπα,οποιος θελει και το κυριοτερο μπορει θα τρεξει το 2012,τα υπολοιπα ειναι πυροτεχνηματα. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
.... Και στους περισσότερους αγώνες ΔΕΝ συμπληρώνουν..
Tο λες και το ξαναλές σαν να είναι κάτι τρομακτικό. Λες και αυτά τα αυτοκίνητα τρέχουν για να πάρουν την κλάση τους !(σωστά ή λάθος, τυπικά ή άτυπα, συμφωνούμε ή διαφωνούμε διεθνώς ονομάζεται Α6)
Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα και ... μυστικά συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Είδες κανέναν να ασχολήθηκε όταν 'βγήκαν' από την Α6 πριν λίγα χρόνια ? Διαμαρτυρήθηκε κανείς ή σιωπηρά συναίνεσαν ? Άκουσες τότε καμιά διαμαρτυρία ?
Πως λοιπόν αυτοί (γιατί για τους ίδιους πρόκειται) τώρα υποκινούν μυστικά τα νήματα, διοργανώνουν συνομωσίες, και ένοχα σιωπούν για να πάρουν το κύπελλο της Α6 (!!!) και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για ...'ευνόητους λόγους' (που χαρακτηριστικά αναφέρει και ο apr). Πως θα προστατευτούν επιπλέον οι επενδύσεις παίρνοντας μια κλάση, περισσότερο από μια κατηγορία ή θέσεις στην γενική ? Δεν κάνει νόημα.
Διχόνοια και ίντριγκες χωρίς βάση (εκτός και γνωρίζεις συγκεκριμένα πράγματα οπότε πρέπει να τα αναφέρεις).Είδες κανέναν εδώ μέσα να φωνάζει επειδή τρέχει ο Περουλάκης στην Α6;;;;; Ίσα-ίσα, νομίζω ότι ενοχλεί τους περισσότερους ότι αυτός ο εξαιρετικός οδηγός με αυτό το πολύ καλό αυτοκίνητο δεν τρέχει σε όλους τους αγώνες για να χαιρόμαστε το θέαμα και τη διαφοροποίηση που προσφέρει.
….Σου ανέφερε συγκεκριμένα τους αγώνες ταχύτητας.
Για ψάξε λίγο στα παλιά θέματα και δες τι έγινε με το Honda του Κατσίμη που κέρδιζε τα 106 από την αφετηρία. Πως πήγε σε άλλη κατηγορία, ποιος γκρίνιαζε και ποιός συναίνεσε.
Τότε βλέπαμε μέλλον , κάποιες ελπίδες και πνοή αλλαγής στην διοίκηση του σπόρ. Τώρα οι ίδιοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι και καλύτερα να ειρωνευόμαστε στο φόρουμ από το πάνε οι ενδιαφερόμενοι (και θιγόμενοι) να λύσουν το πρόβλημα.
Πιο ασφαλές είναι να κατηγορούμε τους πάντες και να πετάμε λάσπη από την γωνιά μας παρά να πάμε στην Μεσογείων να βγάλουμε τα κάστανα.ΣΩΣΤΟΣ
-
το θεμα ειναι ' προγραμμα αγωνων 2012'
ειναι λογικο να ξεφευγουμε καποιες φορες(ισως και πολλες),αλλα εσυ βαγκον αρ ανηκεις στις περιπτωσεις των συμμετεχοντων στη κουβεντα(οι οποιες,τέτοιες περιπτωσεις δεν ειναι λιγες...) που βλέπουν το δεντρο και ολα τα αλλα τα βλεπουν πεδιαδα..... -
Λοιπόν...Τα τελευταία νέα...
Η τεχνική επιτροπή, ζήτησε απο οποιον ενδιαφέρετε να μάθει για το που θα τρέχει το αυτοκίνητό του, μια επιστολή, ή ενα email, με το αυτοκινητο και το τι βελτιωμένα ανταλακτικά θα χρησιμοποιεί. Ωστε αφού συνεδριάσει, μια φορά τον μήνα, θα του απαντήσουν εγγράφος για το που θα δηλώσει συμμετοχή...Για να μην παίζουμε, λέει, το σπασμένο τηλέφωνο...
Βέβαια, αν μεσα σε αυτό το χρονικό διαστημα υπάρχουν αγώνες, αλλα δεν εχει συνεδριάσει η επιτροπή, τότε...περιμένει μεχρι την συνεδρίαση...Ωραία... τώρα θα κρεμόμαστε και απο τα π...ρια των Τεχν.Επιτρόπων, για το αν θα φτιάξουμε αγωνιστικά αυτοκίνητα και πως πρέπει να τα κάνουμε και αν εχει ορεξη η επιτροπή να συνεδριάσει...
ΥΓ: Εχω την εντύπωση οτι το P.S.I της Ελλάδας, είναι ευκολότερο ζήτημα, απο την Εκδοση Τεχνικών κανονισμών των Ελληνικών αγώνων...
-
Aυτό αναφέρεται σε όλα τα αυτοκίνητα ή μόνο στα κιτ καρ ? (μπορεί να διάβασαν παραπάνω τη σχετική πρόταση)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Aυτό αναφέρεται σε όλα τα αυτοκίνητα ή μόνο στα κιτ καρ ? (μπορεί να διάβασαν παραπάνω τη σχετική πρόταση)Nass , εχω να πιστευω οτι η σοβαροτητα σου ηταν και ειναι δεδομενη .................
-
? A.
-
Μετα από ένα σχεδον ένα χρονο σκεψης αποφασισα να παρω ένα ΕΕ/10 για οικονομικους λογους και ελεγα τοτε…αν δεν συμπληρώνει στα ραλλυ η κατηγορια Ε δεν πειράζει υπαρχει και η F2-F3
Το 2012 βλεπω ότι τα Ε δεν προσμετρουν πλεον στην F2 και ότι η F3 δεν υπαρχει.Τελικα στην Ελλάδα ουτε ονειρα δεν μπορουμε να κανουμε.
-
Ο χρήστης kamatsos auto-moto έγραψε:
Μετα από ένα σχεδον ένα χρονο σκεψης αποφασισα να παρω ένα ΕΕ/10 για οικονομικους λογους και ελεγα τοτε…αν δεν συμπληρώνει στα ραλλυ η κατηγορια Ε δεν πειράζει υπαρχει και η F2-F3
Το 2012 βλεπω ότι τα Ε δεν προσμετρουν πλεον στην F2 και ότι η F3 δεν υπαρχει.Τελικα στην Ελλάδα ουτε ονειρα δεν μπορουμε να κανουμε.
Ρε Γιώργη, δεν πετάγεσαι Ιταλία να κάνεις κάνα δυο Ρόντε, να σε δει ο Θεός? ....Κοντά είσαι...Εδώ πλέον δεν αξίζει ούτε πατίνι....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ρε Γιώργη, δεν πετάγεσαι Ιταλία να κάνεις κάνα δυο Ρόντε, να σε δει ο Θεός? ....Κοντά είσαι...Εδώ πλέον δεν αξίζει ούτε πατίνι....
Τωρα στα γεραματα να μαθω Ιταλικα.
-
Ο χρήστης kamatsos auto-moto έγραψε:
Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, το να καταργείτε ουσιαστικά η κατηγορία Ε, με προσκόμματα που της βάζουν, είναι μεγάλο λάθος.
Σίγουρα με ατομικά όνειρα, δεν μοντάρετε ένα ετήσιο καλαντάρη αγώνων. Ίσος προτού ξεπαραδιαστείς, να έπρεπε να θέσεις ερώτημα στην αρχή του σπορ. Μα και σήμερα το να θέσεις ερώτημα, περιγράφοντας το αυτοκίνητο σου, προς την επιτροπή που περιέγραψε ο nass, ίσος πάρεις απάντηση για το που ‘τρέχεις’.
Α.
Προγραμμα 2012