-
Γυρίστε τα όλα χώμα....Να το τελειώσουμε οριστικά, να το πάρουμε απόφαση....
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
The effect of this new Regulation is that for the 2012 season, competitors will NOT be mandated to replace seats that have previously been FIA homologated.Στην Ελλάδα από το 2005 ή 2006 νομίζω έχει αυξηθεί η ισχύς των δελτίων αναγνώρισης καθισμάτων-ζωνών-ρεζερβουάρ από 5 σε 8 χρόνια (δηλ. 60% αύξηση στη διάρκεια ζωής). Το οποίο είναι στην κατεύθυνση που λες (εξάλλου δεν ξέρω ποιός ακριβώς είναι ο κανονισμός του BTRDA αν δηλ. έχει απλά αυξηθεί η διάρκεια ή είναι 'για πάντα' -το οποίο ΙΜΗΟ είναι λάθος).
@PyrgiotisRS
Το κλειδί είναι στο 'αλλά σε καλή κατάσταση'. ΔΕΝ μπορείς να το δεις αυτό με το μάτι οπότε η ημερομηνία λήξης είναι ασφαλιστική δικλείδα. Νομίζω ότι 8 χρόνια είναι πολύ λογικός χρόνος, σημαίνει ότι ένα κάθισμα των €500 (δηλ. αρκετά ποιοτικό, όχι 'βασικό') στοιχίζει €62.5 το χρόνο.@van
Η μεγαλύτερη αντίρρηση δεν είναι 'πως θα ανταγωνιστούμε τους ξένους'. Η μεγαλύτερη αντίρρηση είναι 'τι θα γίνουν τόσα 4κίνητα αυτοκίνητα' (δεν έχω τελευταία δεδομένα αλλά νομίζω ότι τα Ν/4 είναι η πολυπληθέστερη κλάση σε πληθυσμό αγωνιστικών μετά τα Α/6) και κυρίως 'γιατί να το κάνουμε αυτό'.Αν αύριο εξαφανίζονταν τα 4κίνητα πες μου ποιός θα έτρεχε στον Πύργο (12 στις 33 συμμετοχές ήταν Ν/4+Α/8) και στην Κόρινθο (13/39). Εχεις φαγωθεί με τα Ν/4, δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν και αυτά το κοινό τους (οδηγούς+θεατές) και δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάξουμε πάνω από 50 αξιόλογα και αξιόμαχα αγωνιστικά και ότι δε βλάπτουν τις μικρότερες κλάσεις αλλά αντιθέτως τις βοηθούν με το να φέρνουν περισσότερους θεατές απ΄ό,τι αν ήταν χωρίς αυτά ? Και ότι ο πιτσιρικάς με το 106 και ο 40άρης με το Ν/4 είναι από την ίδια πλευρά και όχι αντίπαλοι και ούτε πρόκειται να μπουν ποτέ (πλην εξαιρέσεων χεράδων στυλ Σωτήρχου ή Καϊτατζή οι οποίοι πήραν Ν/4 και πήγαιναν αεροπορία στην άσφαλτο) ο ένας στη θέση του άλλου ? Ελεος πια με αυτή την εμμονή. Λες και είναι τα 4κίνητα το πρόβλημά μας και όχι 1002 άλλα πράγματα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@van
Η μεγαλύτερη αντίρρηση δεν είναι 'πως θα ανταγωνιστούμε τους ξένους'. Η μεγαλύτερη αντίρρηση είναι 'τι θα γίνουν τόσα 4κίνητα αυτοκίνητα' (δεν έχω τελευταία δεδομένα αλλά νομίζω ότι τα Ν/4 είναι η πολυπληθέστερη κλάση σε πληθυσμό αγωνιστικών μετά τα Α/6) και κυρίως 'γιατί να το κάνουμε αυτό'.Αν αύριο εξαφανίζονταν τα 4κίνητα πες μου ποιός θα έτρεχε στον Πύργο (12 στις 33 συμμετοχές ήταν Ν/4+Α/8) και στην Κόρινθο (13/39). Εχεις φαγωθεί με τα Ν/4, δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν και αυτά το κοινό τους (οδηγούς+θεατές) και δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάξουμε πάνω από 50 αξιόλογα και αξιόμαχα αγωνιστικά και ότι δε βλάπτουν τις μικρότερες κλάσεις αλλά αντιθέτως τις βοηθούν με το να φέρνουν περισσότερους θεατές απ΄ό,τι αν ήταν χωρίς αυτά ? Και ότι ο πιτσιρικάς με το 106 και ο 40άρης με το Ν/4 είναι από την ίδια πλευρά και όχι αντίπαλοι και ούτε πρόκειται να μπουν ποτέ (πλην εξαιρέσεων χεράδων στυλ Σωτήρχου ή Καϊτατζή οι οποίοι πήραν Ν/4 και πήγαιναν αεροπορία στην άσφαλτο) ο ένας στη θέση του άλλου ? Ελεος πια με αυτή την εμμονή. Λες και είναι τα 4κίνητα το πρόβλημά μας και όχι 1002 άλλα πράγματα...
Ας ειχαν οι APR και Van 4-5 Μιτσοσουμπαρα στο μαγαζι τους να καθονται και θα σου ελεγα αν θα εγραφαν ολες αυτες τις (να δανειστω την προσφιλη τους εκφραση) π@π@ριες.
Το αγαπημενο σπορ του Ελληνα. Κριτικη εκ του ασφαλους !!!
Και τα μην τα χρησιμοποιειτε τοσο ευκολα, διοτι μαρτυρουν το επιπεδο σας !!!'el-em'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Γυρίστε τα όλα χώμα....Να το τελειώσουμε οριστικά, να το πάρουμε απόφαση....Σπυρακο,
Δεν περιμενα ποτε απο εσενα τετοια αντιδραση.
Για ξανα σκεψου το.
Ηδη, φετος το πρωταθλημα ειχε μονο δυο χωματινους και 4 ασφαλτινους αγωνες.
Οσο για του χρονου, περιμενε να δεις πρωτα το προγραμμα και μετα 'σταυρωστε' τους καινουργιους.
Στο τελος τελος, αφηστε οσους εμπλεκονται να κανουν την δουλεια τους , να δωσουν ενα δειγμα γραφης και μετα καντε την κριτικη σας.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σπυρακο,
Για ξανα σκεψου το.
Οσο για του χρονου, περιμενε να δεις πρωτα το προγραμμα και μετα 'σταυρωστε' τους καινουργιους.
Στο τελος τελος, αφηστε οσους εμπλεκονται να κανουν την δουλεια τους , να δωσουν ενα δειγμα γραφης και μετα καντε την κριτικη σας.Φιλικα,
'el-em'
Δεν είπα ποτέ να καταργηθεί το χώμα...Ούτε είπα να αλλάξει κάτι στις αναλογίες ασφάλτου-χώματος....Όταν ακούω υπερβολές του στυλ 'το χώμα δεν είναι και τόσο ακριβό' ή 'ασφαλτος και χώμα είναι το ίδιο σε κόστος' δεν μπορώ παρά να αντιδράσω, με υπερβολή κι εγώ βέβαια......
Διατηρώ πάντα την άποψη ότι όλα χρειάζονται....Απλά υπάρχουν τρόποι να είναι τα πράγματα ισορροπημένα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τα σημεία των καιρών...
Λώρη, έχουν ακουστεί παραπάνω πολύ αξιόλογες προτάσεις σχετικά με το πρόγραμμα του 2012, και καλό θα ήταν, εσύ που παρακολουθείς στενά αυτό το φόρουμ, να τις μεταφέρεις εκεί που πρέπει, έστω προς συζήτηση (είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το έχεις ήδη κάνει... )
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Σπυρακο,
Για ξανα σκεψου το.
'el-em'
Δεν είπα ποτέ να καταργηθεί το χώμα...Ούτε είπα να αλλάξει κάτι στις αναλογίες ασφάλτου-χώματος....Όταν ακούω υπερβολές του στυλ 'το χώμα δεν είναι και τόσο ακριβό' ή 'ασφαλτος και χώμα είναι το ίδιο σε κόστος' δεν μπορώ παρά να αντιδράσω, με υπερβολή κι εγώ βέβαια......
Μην παιρνεις ορκο για τις αποψεις σου περι κοστους.
Διατηρώ πάντα την άποψη ότι όλα χρειάζονται....Απλά υπάρχουν τρόποι να είναι τα πράγματα ισορροπημένα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τα σημεία των καιρών...
Λώρη, έχουν ακουστεί παραπάνω πολύ αξιόλογες προτάσεις σχετικά με το πρόγραμμα του 2012, και καλό θα ήταν, εσύ που παρακολουθείς στενά αυτό το φόρουμ, να τις μεταφέρεις εκεί που πρέπει, έστω προς συζήτηση (είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το έχεις ήδη κάνει... )
Κανε λιγο υπομονη ακομη.
el-em'
-
Λωρη, παρ ολα αυτα και επειδη εχεις την δυνατοτητα να επηρεασεις, τονισε σε παρακαλω την πιθανοτητα να γινεται ΕΝΑ ραλλυ για ολους, με διαφορα μηκη, αναλογα την κατηγορια που θα μετραει. Π.Χ. Ολυμπιακο, 6 ειδικες για τα συγχρονα, 4 ειδικες για κυπελλο χωματος, 3 για τα ιστορικα, 1 για τα σπριντ. Αν γινεται φυσικα. Με σκοπο ο κοσμος να εχει υλικο να δει, οι αγωνες να ειναι λιγοτεροι, τα οργανωτικα εξοδα μειωμενα, η οχληση και η απασχοληση της αστυνομιας ελαχιστοποιημενη.
Καλημερα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
... Και ότι ο πιτσιρικάς με το 106 και ο 40άρης με το Ν/4 ...Μιας και αρκετοι (κάποιοι και με οφιτσια μαλιστα), χρησιμοποιουν τη στατιστικη και συγκρινουν και με κανονισμους αλλων χωρων, ας κανουν μια στατιστικη στο επερχομενο Παλλαδιο. Που μαλλον θα εχει αρκετες συμμετοχες για τα δεδομενα της εποχης.
Ας καταγραψουν τις ηλικιες των πληρωματων, ευκολο ειναι αν συνεργαστουν και με τη λεσχη.
Πιτσιρικας στο δικο μου μυαλο ειναι ο 20αρης. -
που είναι εξαφανισμενο είδος και στην πραγματικότητα αυτό είναι το πρόβλημα. είναι λογικό αυτοκίνητα να καταστρέφονται και οδηγοί να στραγγιζουν ή να βαριούνται το παιχνίδι αλλά αν έχεις νέο αίμα δεν υπάρχει πρόβλημα. αν δεν έχεις όμως δεν υπάρχει κανένα μέλλον
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ας ειχαν οι APR και Van 4-5 Μιτσοσουμπαρα στο μαγαζι τους να καθονται και θα σου ελεγα αν θα εγραφαν ολες αυτες τις (να δανειστω την προσφιλη τους εκφραση) π@π@ριες.
Και τα μην τα χρησιμοποιειτε τοσο ευκολα, διοτι μαρτυρουν το επιπεδο σας !!!'el-em'
Eπιτροπεεε , κοψε λιγο , φορτσατο σε βλεπω , και δεν μπορεις ουτε να διαβαζεις και ουτε να τοποθετησε αναλογα της συζητησης !
-
@Go_For_Pole
Δυστυχώς έχεις δίκιο και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα(Πάντως δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, παρόμοιους προβληματισμούς έχουν ακόμα και οι Ιταλοί)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
[@van
Για να μην απαντήσω ασχημα στις μ@λ@κίες του Ελ-Εμ, διοτι τελικά το μυαλό του φτάνει μέχρι οπου κοιτάει το μάτι του, θα απαντήσω σε εσένα Νάσσο. Οι άνθρωποι δεν το αποφάσισαν σήμερα.Εχουν τουλάχιστον μια 2ετία που το εχουν αποφασίσει και είχαν τονίσει οτι το 2011, θα ήταν η τελευταία χρονιά.Αρα λοιπόν εχει γίνει η ζήμωση προ πολλού, ωστε ο καθένας να ξέρει τι θα κάνει...Και επειδή μιλάμε για ομάδες(αναγνωρισμένες απο την ομοσπονδία τους, που εχουν αποψή και θέση), τους εχουν ενημερώσει 2χρόνια πριν.
Αν για παράδειγμα βγει η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ και πει οτι το 2015 τα Ν4 και Α7κιτκαρ δεν θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, είναι τραγικό?Φροντίζεις ετσι, ωστε να μην κατασκευαστούν - εισαχθούν,αλλα.ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ...Αποφάσεις 1 ετους μονο καταστροφή στο Σπορ κάνουν.Αλλα αυτά, είναι υψηλή ραπτική για τον Ελ-Εμ, οπου αμφιβάλω, και αν εχει πονέσει η τσεπούλα του...Τουλάχιστον τα τελευταία χρονάκια...
Η άποψή, μου επειδή δεν την εγγραψα, δεν ειναι να καταργηθούν τα 4χ4.Αντίθετα.Η άποψή μου ειναι να αφήσουν χώρο σε αλλους θεσμούς και στους υπόλοιπους...Πχ Κύπελο ασφάλτου και χώματος ή κύπελλα τοπικά...Τουλάχιστον για αρχή...Αλλα τελικά είναι τόσο κακοπροαίρετος ο Ελ-Εμ που ...
-
Μα αυτή τη στιγμή υπάρχουν θεσμοί για δικίνητους F2, F3 και βαρύγδουποι τίτλοι πχ. 'Πρωταθλητής F2'. Αν λοιπόν γίνει ο 'Κυπελλούχος Ασφάλτου' να είναι υποχρεωτικά δικίνητος (διότι, φαντάζομαι θα συμφωνείς, στο χώμα τα δικίνητα σε γενικές γραμμές είναι ταλαιπωρία...) πως αυτό θα βοηθήσει το άθλημα ?
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι στην κορυφή του αθλήματος και στα 'κύπελλα' αλλά στη βάση του, στους νέους που δεν υπάρχουν που έλεγε ο Go_For_Pole και το πρόβλημά τους δεν είναι πως θα βγουν πρωταθλητές ή κυπελλούχοι αλλά πως θα βρουν ένα αυτοκινητάκι και 4 λάστιχα να κάνουν 2 αγώνες, όχι πρωταθλήματα και κύπελλα... Ε σε αυτό το επίπεδο δε βλέπω βοήθεια από το να μην τρέχουν πχ. τα Ν/4 διότι και αυτά φέρνουν θεατές.
Χώρια που υπάρχουν πολλοί πρώην 20άρηδες νυν 35άρηδες που φυσιολογικά λόγω ηλικίας, 'μπάκας' παιδιών, υποχρεώσεων αλλά και βελτιωμένης οικονομικής κατάστασης πέρασαν σε 'φτερούγα' και ελλείψει νέων αποτελούν σημαντικό μέρος του αθλήματος.
Αρα τελικά κινδυνεύεις και να μη φέρεις νέους και να διώξεις τους παλιούς.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βρε απερίγραπτε, εχουμε αυτοκίνητο που στην πίστα, στην Sport 1600 κερδίζει και με παρακαλάει ο Κυριακό... και επειδή το θεωρώ αδικο και ατιμο, για τα υπόλοιπα Α 1600αρια,τον φετινό κανονισμό της Πίστας, δεν το κατεβάζουμε...ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΆΨΕΙς ΚΑΙ ΠΕΙΣ!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα αυτή τη στιγμή υπάρχουν θεσμοί για δικίνητους F2, F3 και βαρύγδουποι τίτλοι πχ. 'Πρωταθλητής F2'. Αν λοιπόν γίνει ο 'Κυπελλούχος Ασφάλτου' να είναι υποχρεωτικά δικίνητος (διότι, φαντάζομαι θα συμφωνείς, στο χώμα τα δικίνητα σε γενικές γραμμές είναι ταλαιπωρία...) πως αυτό θα βοηθήσει το άθλημα ? .Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!
Ελα μωρέ Νάσσο που είναι τίτλοι 'Βαρύγδουποι'.Τι είναι ανώτερο? ΚΥΠΕΛΛΟΎΧΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ή κυπελούχος Ασφάλτου F2 - F3?
Επίσης Γιατι στην Αγγλία δεν ειναι ταλαιπωρία τα δικίνητα στο Χώμα?Οταν δεν υπάρχουν τα 4χ4, να σκαβουν τους δρόμους και να ερχονται τα δικίνητα να πηγαίνουν με τις ποδιές, μια χαρά θα είναι.Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι στην κορυφή του αθλήματος και στα 'κύπελλα' αλλά στη βάση του, στους νέους που δεν υπάρχουν που έλεγε ο Go_For_Pole και το πρόβλημά τους δεν είναι πως θα βγουν πρωταθλητές ή κυπελλούχοι αλλά πως θα βρουν ένα αυτοκινητάκι και 4 λάστιχα να κάνουν 2 αγώνες, όχι πρωταθλήματα και κύπελλα... Ε σε αυτό το επίπεδο δε βλέπω βοήθεια από το να μην τρέχουν πχ. τα Ν/4 διότι και αυτά φέρνουν θεατές.
Χώρια που υπάρχουν πολλοί πρώην 20άρηδες νυν 35άρηδες που φυσιολογικά λόγω ηλικίας, 'μπάκας' παιδιών, υποχρεώσεων αλλά και βελτιωμένης οικονομικής κατάστασης πέρασαν σε 'φτερούγα' και ελλείψει νέων αποτελούν σημαντικό μέρος του αθλήματος.
Αρα τελικά κινδυνεύεις και να μη φέρεις νέους και να διώξεις τους παλιούς.
Το πρόβλημα που λές, οτι ειναι στην βάση, δεν ειναι εκεί, αλλα στο μυαλό... και στην π@π@ροφιλοσοφία που είχαν κάποτε τα ΜΜΕ ειδικού τύπου(το εξής ενα) και αν δεν ειχες WRC ή N4, δεν αξιζες να μπεις φωτογραφία.Πχ, πότε 'ανακαλύφθηκε' ο Μίχος? Τις χρονάρες που εκανε και τα αποτελέσματα που εφερνε με τα δικίνητα, πόσοι τα εγγραψαν? Πόσες ολοσέλιδες είχε μπει ο Παπούς με το Ν1, οταν εκανε 3' ' αργότερο (2ο χρόνο γενικής) απο WRC, στον Αη Γιαννη?
Τί θέλεις λοιπόν η νεολαία να εχει σαν Πρότυπο?Μάλλον ενα Μιτσουμπίσι...Αντε λοιπόν τώρα εσύ και εγώ να τους πείσουμε οτι πρέπει να ξεκινήσουν απο χαμηλά και με δικινητα αυτοκίνητα και σιγά σιγά να ανέβουν. Ο μόνος τρόπος, είναι οι απαγορεύσεις, για να ξεκινήσεις να ξαναφτιάχνεις παιδεία... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Βρε απερίγραπτε, εχουμε αυτοκίνητο που στην πίστα, στην Sport 1600 κερδίζει και με παρακαλάει ο Κυριακό... και επειδή το θεωρώ αδικο και ατιμο, για τα υπόλοιπα Α 1600αρια,τον φετινό κανονισμό της Πίστας, δεν το κατεβάζουμε...ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΓΡΆΨΕΙς ΚΑΙ ΠΕΙΣ!
Επειδη, κρινω εσενα και τον πατερα σου, βαρια αρρωστους και πορρωμενους με αυτο που κανετε και υποστηριζετε, σας δηλωνω (προκειμενου να συνεχισουμε να εχουμε μια καλημερα οποτε συναντιομαστε) οτι δεν προκειται ποτε να ξανα αντικρουσω τα γραφομενα σας, διοτι δεν εισαστε εις θεσιν να κρατατε την κουβεντα στο πρεπον επιπεδο.
Εκφρασεις οπως 'απεριγραπτε' -'μ@λ@κιες του Ελ-Εμ'-'κακοπροαιρετος Ελ-Εμ'- 'υψηλη ραπτικη για τον Ελ-Εμ'και 'να βουτας την γνωσσα σου στο μυαλο σου πριν γραψεις' να τις χρησιμοποιειτε με τους ομοιους σας. Οχι με εμενα παντως!!!
Παραγνωριστηκαμε νομιζω πλεον !
Απο εδω και περα,εχετε το πεδιο ελευθερο να γραψετε οτι θελετε .'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eπιτροπεεε , κοψε λιγο , φορτσατο σε βλεπω , και δεν μπορεις ουτε να διαβαζεις και ουτε να τοποθετησε αναλογα της συζητησης !
Γιατι δεν μπορω να διαβαζω και να τοποθετουμαι ?
Ποιος μου το απαγορευει ?'el-em'
-
O.K. my Lord Lou Mou !
Kριμα ομως , επανω που ηθελα να σου πω ...τωρα που εισαι στα μεσα και τα εξω βρε ΛουΜου , να μου εκανες κι ενα τοπικο πρωταθλημα εδω στο μενιδι .... μου εκλεισες την πορτα !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Γιατι δεν μπορω να διαβαζω και να τοποθετουμαι ?
Ποιος μου το απαγορευει ?'el-em
Μπορεις να παρακολουθεις (με καποια προσπαθεια βεβαια ) την συζητηση των νεων εδω , και να μην δημιουργεις και προβληματα στο σπορ my lord !
.....Ποιος μου το απαγορευει ?
Eιδες που δεν μπορεις ουτε να διαβαζεις (τωρα διαπιστωνω και ουτε να καταλαβαινεις ) , το γιατι , στο ειπα , εχεις ανεβασει πολλες στροφες , και το μοτερ σου δεν ειναι φτιαγμενο για ετσι ! Αστο θα το καψεις εισαι σε Μεγαααλο υψομετρο-επιπεδο εσυ . -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Και τα μην τα χρησιμοποιειτε τοσο ευκολα, διοτι μαρτυρουν το επιπεδο σας !!!
Επειδη, κρινω εσενα και τον πατερα σου, βαρια αρρωστους και πορρωμενους με αυτο που κανετε και υποστηριζετε, σας δηλωνω (προκειμενου να συνεχισουμε να εχουμε μια καλημερα οποτε συναντιομαστε) οτι δεν προκειται ποτε να ξανα αντικρουσω τα γραφομενα σας, διοτι δεν εισαστε εις θεσιν να κρατατε την κουβεντα στο πρεπον επιπεδο.
Εκφρασεις οπως 'απεριγραπτε' -'μ@λ@κιες του Ελ-Εμ'-'κακοπροαιρετος Ελ-Εμ'- 'υψηλη ραπτικη για τον Ελ-Εμ'και 'να βουτας την γνωσσα σου στο μυαλο σου πριν γραψεις' να τις χρησιμοποιειτε με τους ομοιους σας. Οχι με εμενα παντως!!!
Παραγνωριστηκαμε νομιζω πλεον !
Απο εδω και περα,εχετε το πεδιο ελευθερο να γραψετε οτι θελετε .
'el-em'Σου θυμίζω για μια ακόμα φορά οτι εσύ ξεκινάς τον πόλεμο με:
Το αγαπημενο σπορ του Ελληνα. Κριτικη εκ του ασφαλους !!!Οταν λοιπόν θα γράφεις αυτά που γράφεις, θα είσαι και υπέυθυνος και θα ακούς και κιολας...
Και να σου πώ και κάτι?Μου είναι αδιάφορο, αν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ...Ετσι και αλλιώς στο μαγαζί αυτό μπαίνουν και εμπαιναν πάντα ανθρωποι που αξίζουν και εχουν κάτι να πουν στην ζωή, οχι μονο στους αγώνες.Ανθρωποι σοβαροί και με κύρος στην ζωή, οχι μόνο στον μικρόκοσμο των αγώνων.Και ο λόγος ειναι απλός.Δεν κοιτάξαμε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Γι'αυτό αλλωστε και είμαστε σε αυτόν τον χώρο απο το 1978 συνέχεια και χωρίς διαλείμματα.Σε αντίθεση με τους περισσότερους απο εσάς που οταν φυσάει ο ανεμος της 'κονόμας' ορμάτε σαν τα λυκόρνια.
Αλλωστε πολλοί είναι εδω μέσα που δεν αξίζει να ασχολούμαι, οχι νέοι, αντίθετα μεγάλοι και με εμπειρία και που στο παρελθόν ολο και κάτι πήραν απο εμάς...και εκμεταλεύτηκαν...Στο μαγαζί ομως δεν εχουν τα 'μπαλάκια' να κατέβουν, διοτι δεν εχουν τα κότσια να ζητήσουν συγνώμη.Επιπλέον, οι απόψεις μας πάντα για το σπορ, ήταν και είναι και θα είναι γραμμένες δημόσια εδώ στο Forum, οπως και εχουν σταλεί επίσημα και πέρσι και φέτος στην ΟΜΑΕ.Ετσι απλά-κατανοητα-οχι διαπλεκόμενα και οχι με τηλεφωνάκια και κρυφολεξουλες.Αλλωστε ποτέ δεν πήραμε κανεναν τηλέφωνο για να του πούμε την αποψή μας και τα 'θέλω' μας.Αντιθέτως.
Οπως καλή ωρα και οι απόψεις μας για το θέμα που ποστάρησα και που παρακάτω εθεσα και την αποψή μας.Διαφάνεια παντού διοτι δεν εχουμε να κρύψουμε τίποτα, και δεν εχουμε να αβαντάρουμε κανεναν.Φιλάκια!
Παρακαλώ αν θέλετε να το συνεχίσετε, με e-Mail, PM, τηλέφωνο, πάντως όχι δημόσια στο Forum! To θέμα εδώ είναι το Πρόγραμμα του 2012! [Mod]
Προγραμμα 2012