-
-
Ρε φίλε ακόμα δεν έχω καταλάβει τί γίνεται με σένα τόσο καιρό. Πες μας, τελικά, ποιό είναι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε φίλε ακόμα δεν έχω καταλάβει τί γίνεται με σένα τόσο καιρό. Πες μας, τελικά, ποιό είναι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο?Καλά, ρε φίλε, δεν κατάλαβες τόσο καιρό και θέλεις να καταλάβεις τώρα;
-
Ο χρήστης Syncro for ever έγραψε:
Ρε φίλε ακόμα δεν έχω καταλάβει τί γίνεται με σένα τόσο καιρό. Πες μας, τελικά, ποιό είναι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο?
Καλά, ρε φίλε, δεν κατάλαβες τόσο καιρό και θέλεις να καταλάβεις τώρα;
Εγώ φταίω. Όλο μπερδεμένα βίντεο ανεβάζεις και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τί σου αρέσει?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλά, ρε φίλε, δεν κατάλαβες τόσο καιρό και θέλεις να καταλάβεις τώρα;
Εγώ φταίω. Όλο μπερδεμένα βίντεο ανεβάζεις και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τί σου αρέσει?
Σαν 'φταίχτης' και 'κανένας' καλά τα πας...
-
Δώσε πόνο μη σου θίξουμε τον έρωτα!!!
-
Ο Syncro απο γνωσεις φαινεται να ξερει πολλα σε εμενα που δεν εχω και τοσες γνωσεις. Και οποτε ζητησα την βοηθεια του, να ειναι καλα, απλοχερα με λεπτομεριες βοηθησε.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ο Syncro απο γνωσεις φαινεται να ξερει πολλα σε εμενα που δεν εχω και τοσες γνωσεις. Και οποτε ζητησα την βοηθεια του, να ειναι καλα, απλοχερα με λεπτομεριες βοηθησε.Σε ευχαριστώ πολύ. Νάσαι καλά.
-
Άλλωστε, σεμνύνομαι να αναφέρω, συμβαίνει και σε διεθνές επίπεδο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ:
-
Άλλωστε, σεμνύνομαι να αναφέρω, συμβαίνει και σε διεθνές επίπεδο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ:Εσύ δεν γράφεις και εκεί;
-
-
Θυμαμαι και αυτον που ομως δεν ηταν τοσο καλος οσο ο Syncro for ever......
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
Eδώ η άγνωστη, στην Ελλάδα, έκδοση OETTINGER:Aπό το σχετικό μακροσκελέστατο test επιλέγω ένα απόσπασμα με τις μετρήσεις:
TEST RESULTS: Oettinger Caravelle 3,2
MAXIMUM SPEED (km/h): ACCELERATION (seconds):
True speed ............ 172 0 - 60 ................ 4,22
Speedometer reading ... 183 0 - 80 ................ 7,06
(Average of runs both ways 0 - 100 ............... 10,47
on a level road) 0 - 120 ............... 15,28(Kαλούτσικες, αλλά στην έκδοση 3,7 l γίνονται καλύτερες).
Ο υπέροχος άγνωστος OETTINGER FLAT SIX 3,7 l, κατασκευασμένος ειδικά για το Τ3:
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θυμαμαι και αυτον που ομως δεν ηταν τοσο καλος οσο ο Syncro for ever......Όντως, στην ιεραρχία των syncroναυτών, ο 'syncro for ever', βρίσκεται ψηλότερα από τον 'Hellenic vanagon'.
-
-
Όντως, στην ιεραρχία των syncroναυτών, ο 'syncro for ever', βρίσκεται ψηλότερα από τον 'Hellenic vanagon'.
Ενα λινκ παρακαλω για του λογου το αληθες;Γιατι ο Ελλενικ αλλα μου ειπε.......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Όντως, στην ιεραρχία των syncroναυτών, ο 'syncro for ever', βρίσκεται ψηλότερα από τον 'Hellenic vanagon'.
Ενα λινκ παρακαλω για του λογου το αληθες;Γιατι ο Ελλενικ αλλα μου ειπε.......
Θα πρέπει να συννενοηθώ μαζί του...(Και είναι και δυσεύρετος...).
-
-
-
-
SYNCRO T3 25 YEARS