-
Ο χρήστης Syncro for ever έγραψε:
'Είναι τρελλοί αυτοί οι βάρβαροι!'Αρρωστια οι ζαντες τους, το χαμηλωμα, τα σκασιματα της εξατμισης...Τα θυμαμαι αυτα τα φορτηγακια. Ομορφα και οπως τα εχουν τζιτζιλονια ειναι γματα. Και με διπλα τετραγωνα φαναρια! Οτι πρεπει. Syncro αυτο το τετραγωνισμενο καπως μοντελο οπως και το πρασινο που δειχνει το βιντεο ειχαν μοσχοπουλησει. Αυτα αν θυμαμαι ηταν αεροψυκτα και ειχαν εναν χαρακτηριστικο ηχο. Το φορτηγακι το πρασινο δεν ξερω αν φορουσε ιδιο μοτερ με τον σκαραβαιο. Που και εκεινος εξωτερικα στην δεκαετια του 90 πολλοι τον εβαφαν, εβαζαν ζοντολαστιχα, τον κανανε πανεμορφο.
Σαν το πρασινο το φορτηγακι το στρογγυλοφαναρο ειχε ο θειος μου. Ημουν πιτσιρικας δεν θυμαμαι πολλα (ασπρο ηταν, αυτο το θυμαμαι) και πηγαινα μαζι του σε κανενα δρομολογιο, θυμαμαι ηταν ανετο. Ουτε σκληρο, να κοπαναει κλπ. Το χαιρομουν το αμαξι. Και σκυλος μαυρος απο αξιοπιστια. Το διπλοφαναρο με τα τετραγωνα φαναρια στην Ελλαδα το εχω πετυχει με στρογγυλα φαναρια. Το χε εκεινο το μοντελο πατερας φιλου μου. Και εκεινο ανετο. Τωρα μπορει να κανω και λαθος, πρεπει να ηταν διλιτρο. Δεν θυμαμαι γιατι περασαν και καμια 20 χρονια. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
...θυμαμαι ηταν ανετο. Ουτε σκληρο, να κοπαναει κλπ. Το χαιρομουν το αμαξι. Και σκυλος μαυρος απο αξιοπιστια. Το διπλοφαναρο με τα τετραγωνα φαναρια στην Ελλαδα το εχω πετυχει με στρογγυλα φαναρια. Το χε εκεινο το μοντελο πατερας φιλου μου. Και εκεινο ανετο. Τωρα μπορει να κανω και λαθος, πρεπει να ηταν διλιτρο. Δεν θυμαμαι γιατι περασαν και καμια 20 χρονια.άνετο είναι γιατί δεν έχει σούστες(που κοπανάνε) για ανάρτηση όπως έχουν όλοι σχεδόν οι ανταγωνιστές αλλά ΙΧτζίδικες.
τετράγωνα φανάρια έχουν τα τελευταία μοντέλα τα οποία είναι 2.1 injection. τα προηγούμενα στρογγυλά ήταν 1.9 (μεταξύ των οποίων και το δικό μας). φυσικά υπήρξαν και 1.6 με τα πρώτα να είναι αερόψυκτα και μεταγενέστερα υδρόψυκτα. ο ήχος είναι χαρακτηριστικός λόγω αρχιτεκτονικής (boxer) -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
...θυμαμαι ηταν ανετο. Ουτε σκληρο, να κοπαναει κλπ. Το χαιρομουν το αμαξι. Και σκυλος μαυρος απο αξιοπιστια. Το διπλοφαναρο με τα τετραγωνα φαναρια στην Ελλαδα το εχω πετυχει με στρογγυλα φαναρια. Το χε εκεινο το μοντελο πατερας φιλου μου. Και εκεινο ανετο. Τωρα μπορει να κανω και λαθος, πρεπει να ηταν διλιτρο. Δεν θυμαμαι γιατι περασαν και καμια 20 χρονια.
άνετο είναι γιατί δεν έχει σούστες(που κοπανάνε) για ανάρτηση όπως έχουν όλοι σχεδόν οι ανταγωνιστές αλλά ΙΧτζίδικες.
τετράγωνα φανάρια έχουν τα τελευταία μοντέλα τα οποία είναι 2.1 injection. τα προηγούμενα στρογγυλά ήταν 1.9 (μεταξύ των οποίων και το δικό μας). φυσικά υπήρξαν και 1.6 με τα πρώτα να είναι αερόψυκτα και μεταγενέστερα υδρόψυκτα. ο ήχος είναι χαρακτηριστικός λόγω αρχιτεκτονικής (boxer)thnx edmond!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
...θυμαμαι ηταν ανετο. Ουτε σκληρο, να κοπαναει κλπ. Το χαιρομουν το αμαξι. Και σκυλος μαυρος απο αξιοπιστια. Το διπλοφαναρο με τα τετραγωνα φαναρια στην Ελλαδα το εχω πετυχει με στρογγυλα φαναρια. Το χε εκεινο το μοντελο πατερας φιλου μου. Και εκεινο ανετο. Τωρα μπορει να κανω και λαθος, πρεπει να ηταν διλιτρο. Δεν θυμαμαι γιατι περασαν και καμια 20 χρονια.
άνετο είναι γιατί δεν έχει σούστες(που κοπανάνε) για ανάρτηση όπως έχουν όλοι σχεδόν οι ανταγωνιστές αλλά ΙΧτζίδικες.
τετράγωνα φανάρια έχουν τα τελευταία μοντέλα τα οποία είναι 2.1 injection. τα προηγούμενα στρογγυλά ήταν 1.9 (μεταξύ των οποίων και το δικό μας). φυσικά υπήρξαν και 1.6 με τα πρώτα να είναι αερόψυκτα και μεταγενέστερα υδρόψυκτα. ο ήχος είναι χαρακτηριστικός λόγω αρχιτεκτονικής (boxer) -
-
-
-
-
.
-
]
-
.
-
.
-