-
ξερει κανεις τελικα τι ισχυει για τα ενοικιαζομενα και τα ξενοδοχεια?
-
Δεν βρίσκω το γενικό θέμα περί φορολογίας, ρωτάω εδώ:
με την απεργία των εφοριακών, δεν μου έχει έρθει η ειδοποίηση για τη δόση της εφορίας.
Υποθέτω ότι πρέπει να πάω στην εφορία και να πληρώσω πριν περάσει η προθεσμία.
Αν όμως πέσω στις απεργίες τους, τι γίνεται; Πιστεύω ότι θα μου βάλουν και πρόστιμο για καθυστέρηση αν περάσει η 31η του μήνα, την έχω ξαναπατήσει με παρόμοιο τρόπο. Σας έχει τύχει παρόμοιο πράγμα και τι κάνατε; -
χαλαρα θα πληρωσεις το προστιμο εξ αιτιας τησ απεργιας
Ισως βεβαια με μια αιτηση στο πρωτοκολλο να γινει επιστροφη... καποια στιγμη ... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Οι περισσοτεροι γνωστοι μου , και εγω δεν εχουμε να το πληρωσουμε.
Για εμενα εχει φπα, 2η δοση εκτακτης αυτος ο μηνας..........και δεν τα εχω...........και με την διακοπη του ρευματος τι θα κανεις?
Θα ψαξω αν μπορω στη ΔΕΗ να πληρωσω μονο οτι αφορα τον λογαριασμο ΧΩΡΙΣ το χαρατσι.
Αν οχι Λουκετο στο κουτι με τα ρολογια...
Παντως σημερα κανανε καταμετρηση στο μαγαζι και οταν του ειπα για διακοπη ρευματος αν δεν πληρωσω, απαντησε 'Δυσκολο, πολυ δυσκολο'....
Ηλεκτροκολησε το κουτι,τα λουκετα ανοιγουν ευκολα.
Το τι αλχημεια εχει να γινει δεν λεγεται.
Φανταζομαι 3ορωφα που μενουν οικογενειες(γονεις,παιδια κλπ) να εχει μονο το ενα ρολοι συνδεση...
Εαν γλυτωνουν απο 600 ευρω εκαστος=1200 το χρονο+ τα παγια που θα γλυτωνουν απο 2 λογαριασμους.Εγω στο καματερο πληρωνω 45 ευρω ερτ και δημοτικα τελη χ6 φορες το χρονο=270 χ2 για δυο σπιτια=540.Αρα 1200+540=1740...Ευκολα θα το εκανα εαν εμενα με την αδελφη μου μου και τους γονεις μου στο ιδιο κτιριο...δε πα να βαλεις και ενα σκυλο ή ενα νιτζα με σπαθι και αστερακια... ανεβαινει ο 'ΔΕΗτζης' στη κολώνα και σε αποσυνδέει απο κει.
ΥΣ.. Κατι που ομως δεν μπορει να το κανει σε περιπτωση διαταξης ή υπογειας παροχης παρα μονο σε μονοκατοικια με εναερια παροχη. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
....ανεβαινει ο 'ΔΕΗτζης' στη κολώνα ... . -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
....ανεβαινει ο 'ΔΕΗτζης' στη κολώνα ... .
Αντε καλα, ο αλβανος του εργολαβου της ΔΕΗ κτλ
-
Aντισυνταγματικό να σου κόψουν το ρεύμα. Πας αμέσως δικαστικώς (και αν το τρέξεις και μέσω Ε.Ε τότε θα πέσει γενικό κράξιμο).
Ειπώθηκε πως όσοι δεν πληρώσουν το 'χαράτσι' μέσω λογαριασμών, τότε θα τους έρθει το πεσκέσι μέσω εφορίας...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ειπώθηκε πως όσοι δεν πληρώσουν το 'χαράτσι' μέσω λογαριασμών, τότε θα τους έρθει το πεσκέσι μέσω εφορίας...
Αυτό είναι αυτονόητο. Δουλειά της ήταν έτσι κι αλλιώς να το κάνει, αλλά από την ΔΕΗ ελπίζουν να τα 'μαζέψουν' ευκολότερα και γρηγορότερα.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
....ανεβαινει ο 'ΔΕΗτζης' στη κολώνα ... .
Αντε καλα, ο αλβανος του εργολαβου της ΔΕΗ κτλ
Ο εργολαβος της ΔΕΗ απο οσο ξερω ειναι απληρωτος και ετσι σταματησε η συνεργασια για τα 'κοψίματα' που ούτως ή αλλως δεν ηταν ιδιαιτερα κερδοφορα για αυτον.
-
Φόβοι για μπλακάουτ από τους απλήρωτους λογαριασμούς
Ενας στους δύο λογαριασμούς που έχει αποστείλει η ΔΕΗ με το τέλος ακινήτων και για τους οποίους έχει λήξει η προθεσμία αποπληρωμής τους δεν έχει ακόμη εξοφληθεί. Πέντε ημέρες πριν από τις 18 Νοεμβρίου οπότε και λήγει το σαρανταήμερο από την έκδοση των πρώτων λογαριασμών, διάστημα μετά το οποίο αρχίζουν βάσει του νόμου οι διακοπές ρεύματος, τα στοιχεία της ΔΕΗ δείχνουν ότι ανείσπρακτο παραμένει το 54%.Πρόκειται για τις πρώτες παρτίδες με το τέλος ακινήτων που εξέδωσε η εταιρεία στις 10-11 Οκτωβρίου, συνολικού αριθμού 251.000, οι οποίες αντιστοιχούν σε εισπρακτέο τέλος ύψους 50 εκατ. ευρώ. Εξ αυτών, με στοιχεία της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου, η ΔΕΗ είχε εισπράξει 23 εκατ. ευρώ, παρέμεναν δηλαδή ανεξόφλητα άλλα 27 εκατ. ευρώ.
-
Τον τελευταιο καιρο εχουν καταγραφει πολλα αιτηματα πολιτων ωστε ο Δημος να αναλαβει πρωτοβουλιες σχετικα με το ληστρικο νεο φορο στα ακινητα που καλουνται να πληρωσουν οι Δημοτες.
Αρχικα η διοικηση εμεινε αδιαφορη αλλα κατοπιν συνεχων πιεσεων φαινεται να αναθεωρει τη σταση της.
Κατοπιν αυτου οσοι επιθυμουν να εκφρασουν την δυσαρεσκεια τους μπορουν να το κανουν στο Γραφειο Δημοτη στο 2132050099 και ωρες 08.00 -15.00
Αντε μπας και κουνηθουνε λιγο απο τη θεση τους... -
Και άλλοι Δημοι φαινεται να έχουν ξεκινήσει 'αντισταση στο χαρατσι'. Πριν λίγες μερες είδα στην τηλεόραση ο Δημος Πειραια. Λιγο μετα ο Δημος Λαυρεωτικής, Καλαματας κλπ!
Η καχυποψία μου μου λεει για αντιπολιτευτικούς λόγους σε καποιες περιπτώσεις αλλα καλό είναι ο Δημος να δείχνει το πρόσωπο του προς τους πολίτες και όχι προς τα κυβερνητικά κόμματα. -
να σημειωσουμε οτι στον εν λογω δημο τα δημοτικα τελη ειναι απο τα υψηλοτερα στη Αττικη. Δεν ειναι δυνατον να πληρωνεις επιπλεον 800+ ευρω το χρονο για να σ αφησει το κρατος να μενεις σπιτι σου
-
-
Λοιπόν ανάλογη συζήτηση του δρόμου είχαμε χθες με τον φίλο Λεωνίδα.
Με αυτούς του άχρηστους που μας κυβερνούν πολύς κόσμος θα βρεθεί χωρίς ηλεκτρικό. Το τί πατέντα έχει να γίνει δεν λέγεται. Ο κόσμος οδηγείται σε τραγικές καταστάσεις δίνοντας μάχη πλέον για επιβίωση. -
Ε καλά να έχουμε αίσθηση του μέτρου... 'μάχη για επιβίωση' δίνουν όλοι οι της Γης οι κολασμένοι με εισόδημα $1 την ημέρα. Οι υπόλοιποι, σε σύγκριση, απλά σταματάμε το παντεσπάνι και αρχίζουμε ψωμί (κάποιοι περισσότερο φρέσκο, κάποιοι μπαγιάτικο, κάποιοι παξιμάδι).
-
Ο άλλος που δεν έχει να πληρώσει ηλεκτρικό και μένει σε κρύο σπίτι τί μάχη δίνει?
-
μου ηρθε η δεη απο το σπιτι στο χωριο,και ειδα οτι χρεωνουν 90τμ ενω χωρις να ειμαι σιγουρος ειναι λιγοτερο.Σε περιπτωση που ειναι λιγοτερο τι κανω?Καπου διαβασα οτι επιτιδες οι δημοι χρεωναν παραπανω τετραγωνικα για να παιρνουν αυξημενα τελη.Εχει τυχει σε καποιον? και τι εκανε?
-
Εξόσων γνωρίζω πας στον δήμο dim αφού αυτός δίνει στοιχεία στην ΔΕΗ. Πάρε και στο συμβόλαιο μαζί σου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εξόσων γνωρίζω πας στον δήμο dim αφού αυτός δίνει στοιχεία στην ΔΕΗ. Πάρε και στο συμβόλαιο μαζί σου.Ευχαριστω Κωσταντινε. Κανενας που να του εχει τυχει κατι τετοιο?
χαρατσι μεσω εφοριας και τέλος ακινητων