-
Καλά όλα αυτά. Αν όμως σας έρθει το τέλος ενσωματωμένο στην προσεχή φορολογική σας δήλωση, ενδεχομένως και με προσαυξήσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε από τα σύννεφα.
-
Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη που δεν μας έχει συνηθίσει στην ευαίσθητη αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων ζήτησε την αποόσυρση του φόρου:
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4674607Υπάρχει και ένα καλό στο όλο θέμα. Το χαράτσι στα ακίνητα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έβγαλε τον κόσμο στον δρόμο και έριξε την κυβέρνηση ΓΑΠ.
Εγώ θέλω να μην αποσυρθεί ο φόρος γιατί νομοτελειακά θα στείλει όλους όσους τον επνεύστηκαν, τον υποστήριξαν στον υπουργικό συμβούλιο (ομόφωνα να μη το ξεχνάμε) και τον ψήφισαν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας όπως τους αξίζει! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη που δεν μας έχει συνηθίσει στην ευαίσθητη αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων ζήτησε την αποόσυρση του φόρου:
http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4674607Υπάρχει και ένα καλό στο όλο θέμα. Το χαράτσι στα ακίνητα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι έβγαλε τον κόσμο στον δρόμο και έριξε την κυβέρνηση ΓΑΠ.
Εγώ θέλω να μην αποσυρθεί ο φόρος γιατί νομοτελειακά θα στείλει όλους όσους τον επνεύστηκαν, τον υποστήριξαν στον υπουργικό συμβούλιο (ομόφωνα να μη το ξεχνάμε) και τον ψήφισαν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας όπως τους αξίζει!πιστεψε το ο κοσμος εριξε τον γαπ οχι η φασιστογρια εκ γερμανιας και οι 4 μαλακες της ευρωπης..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά όλα αυτά. Αν όμως σας έρθει το τέλος ενσωματωμένο στην προσεχή φορολογική σας δήλωση, ενδεχομένως και με προσαυξήσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε από τα σύννεφα.Μπα αυτοι θα πεσουν απο τα συνεφα γιατι εβαλαν και 10% αβατζο στους υπολογισμους για να μην πεσουν εξω απο τους στοχους.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγώ θέλω να μην αποσυρθεί ο φόρος γιατί νομοτελειακά θα στείλει όλους όσους τον επνεύστηκαν, τον υποστήριξαν στον υπουργικό συμβούλιο (ομόφωνα να μη το ξεχνάμε) και τον ψήφισαν στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας όπως τους αξίζει!πιστεψε το ο κοσμος εριξε τον γαπ οχι η φασιστογρια εκ γερμανιας και οι 4 μαλακες της ευρωπης..
Ο κόσμος έριξε τον ΓΑΠ και αν 'σπρώξει' λίγο ακόμα θα γκρεμίσει όλο το πολιτικό σύστημα.
Και θα γίνει και αυτό όσο και αν μερικοί προσπαθούν να απαξιώσουν την προσπάθεια του κόσμου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά όλα αυτά. Αν όμως σας έρθει το τέλος ενσωματωμένο στην προσεχή φορολογική σας δήλωση, ενδεχομένως και με προσαυξήσεις, καλό θα είναι να μην πέσετε από τα σύννεφα.Αυτο εννοειται οτι μπορει να γινει, ειμαστε σε πολεμο αλλωστε οπως ειπε ο Βενιζελος,μονο που δεν διευκρινησε οτι ειναι απο την μια το κρατος και απο την αλλη οι πολιτες.
-
Ο κόσμος έριξε τον ΓΑΠ και αν 'σπρώξει' λίγο ακόμα θα γκρεμίσει όλο το πολιτικό σύστημα.
Και θα γίνει και αυτό όσο και αν μερικοί προσπαθούν να απαξιώσουν την προσπάθεια του κόσμου.Αχα....περίμενε και θα φέξει,ο καπιταλισμός είναι τόσο καλά δομημένος που έχει σπείρει στα πρόβατα τη φοβία,φοβούμενοι ότι αν θα έρθει κάποιο άλλο σύστημα θα πεινάσει.
Το να πεινάει με καπιταλισμό,το ψιλοανέχεται γιατί του δίνει την ελπίδα μήπως ξημερώσει καλύτερα,μήπως ο χριστούλης κάνει κάνα θαύμα,μήπως μήπως μήπως.Αν ο κόσμος με δημοκρατικές διαδικασίες θέλει να δει άσπρη μέρα πρέπει να βγάλει την αριστερά με 60% τουλάχιστον,ειδικά στο σημείο 0 που είμαστε τώρα σε πολιτικό επίπεδο,ειδάλως μιλάμε για επανασταση κι αλλαγή του κώλου.
-
οταν λες αριστερα, ποιο κομμα εννοεις;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οταν λες αριστερα, ποιο κομμα εννοεις;Aν ρωτάς για τη δική μου προσωπική εκτίμηση ΚΚΕ
Original με σταθερές γραμμές κι όχι σοσιαλιστές με λίγο από δεξιά λίγο από φασίστες και λάιφ στάιλ.
Ακόμα κι έτσι όμως όπως έχουν τα πράγματα πρέπει πάση θυσία να βγει αριστερό κόμμα στη βουλή πανίσχυρο κι ας είναι ΣΥΝ ή όποιος άλλος θέλει,δεν είναι ώρα για διαφορές τύπου πασοκ/νδ στο καφενείο....... -
Ο σαπιοκοιλιάς ο Βενιζέλος επειμένει ό,τι η ενσωμάτωση του χαρατσιού στον λογαριασμό της ΔΕΗ είναι για να καταλάβει ο πολίτης ό,τι πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε στην πληρωμή φόρων...
Αλλά και οι ξένοι που είναι στην χώρα μας λένε το αυτονόητο:Φερνάντο Σάντος: 'Κτηνωδία το χαράτσι!
http://www.sport24.gr/football/ellada/e ... 06017.html
Και αυτή είναι η σωστή λέξη 'ΚΤΗΝΩΔΙΑ'
Όσο για το τι αριστερά πρέπει να ψηφίσουμε, γνώμη μου είναι δεν έχει σημασία.
Εγώ είμαι ανάμεσα σε ΚΚΕ (το έχω ξαναψηφίσει) και ΣΥΡΙΖΑ.
Το θέμα είναι για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους να 'περάσουν τον Ρουβίκωνα' και να ψηφίσουν αυτό που φοβούνται, δηλαδή αριστερά.
Από εκεί και πέρα καμία ψήφος δεν πάει χαμένη, απλώς προσέχεις να μη την ρίξεις σε κάτι τύπους σαν τον Ψαριανό που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να συγκυβερνήσουν με τον Καρατζαφύρερ... -
Ρε παιδιά...
Γνωρίζετε τι ακριβώς πρεσβεύει το ΚΚΕ;
Ξυνίζετε με το χαράτσι στα ακίνητα, καθότι θίγεται η ατομική σας ιδιοκτησία. Το ίδιο με τα τέλη των ΙΧ, τα αντικειμενικά τεκμήρια για ιδιωτικά σχολεία, πισίνες, σκάφη, τρίλιτρα...και μετά λέτε για ΚΚΕ;
Εντάξει. We feel bold and beautiful in chilly Athens!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε παιδιά...Γνωρίζετε τι ακριβώς πρεσβεύει το ΚΚΕ;
Ξυνίζετε με το χαράτσι στα ακίνητα, καθότι θίγεται η ατομική σας ιδιοκτησία. Το ίδιο με τα τέλη των ΙΧ, τα αντικειμενικά τεκμήρια για ιδιωτικά σχολεία, πισίνες, σκάφη, τρίλιτρα...και μετά λέτε για ΚΚΕ;
Εντάξει. We feel bold and beautiful in chilly Athens!
Εντάξει manosk ψηφίζουμε Συριζα που το θέμα με το χαράτσι το έχει στην κορυφή της ατζέντας, όσο για το ΚΚΕ αφού δεν τα κατάφερε στο εμφύλιο δεν υπάρχει περίπτωση οπότε δεν υπάρχει φόβος...
-
Ο σαπιοκοιλιάς ο Βενιζέλος επειμένει ό,τι η ενσωμάτωση του χαρατσιού στον λογαριασμό της ΔΕΗ είναι για να καταλάβει ο πολίτης ό,τι πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε στην πληρωμή φόρων...
Αλλά και οι ξένοι που είναι στην χώρα μας λένε το αυτονόητο:Φερνάντο Σάντος: 'Κτηνωδία το χαράτσι!
http://www.sport24.gr/football/ellada/e ... 06017.html
Και αυτή είναι η σωστή λέξη 'ΚΤΗΝΩΔΙΑ'
Tα έλεγα,τα λέω και τα είπα πριν λίγες μέρες,κλέψτε το μπουρδέλο του κερατά όσο μπορείτε,είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες είτε με μαύρα είτε όπως μπορεί ο καθένας να επιβιώσει ΚΛΕΨΤΕ......
ΚΛΕΨΤΕ ρε μαλάκες που ξυπνήσατε εν μια νυκτί μαζί με τα παπαγαλάκια και ζητάτε κι απόδειξη για το χέσιμο τάχα για να σώστε τη χώρα απ το χρέος.
Οταν σε μια μικρή επιχείρηση δεν φτάνουν,όταν σε έναν μισθωτό που λόγω των καταστάσεων και των γενικότερων οικονομικών δυσκολιών και με κίνδυνο να χαθούν επιπλέον θέσεις εργασίας οι τρισμέγιστοι αλήτες του κερατά που λεηλάτησαν αυτόν τον τόπο έχουν το θράσος να επιβάλουν επί μονίμου βάσεως το χαράτσι με την αιτιολογία του να μάθουμε να πληρώνουμε η απάντηση είναι θα κλέψω ρε κερατά (και τη μάνα σου ρε Βενιζέλο θα πηδήξω στην ανάγκη) γιατί δεν με φτάνουν,άρα από κάπου πρέπει να βγάλω τα σπασμένα.
Θα κάνω μαύρα θα βγω στη βίζιτα?
Ε εσε'ις δε θα απάρετε μια ,μια ρε κερατάδες.
Πολιτικά μυαλά και οικονομικές ευφυίες εε,καμαρώστε τους.Όσο για το τι αριστερά πρέπει να ψηφίσουμε, γνώμη μου είναι δεν έχει σημασία.
Εγώ είμαι ανάμεσα σε ΚΚΕ (το έχω ξαναψηφίσει) και ΣΥΡΙΖΑ.
Το θέμα είναι για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους να 'περάσουν τον Ρουβίκωνα' και να ψηφίσουν αυτό που φοβούνται, δηλαδή αριστερά.
Από εκεί και πέρα καμία ψήφος δεν πάει χαμένη, απλώς προσέχεις να μη την ρίξεις σε κάτι τύπους σαν τον Ψαριανό που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να συγκυβερνήσουν με τον Καρατζαφύρερ...Αν και προσωπικά τον Ψαριανό τον πάω με χίλια δεν έχει σημασία το να αναλύσουμε διαφορές,στην εσχάτη περίπτωση ΑΡΙΣΤΕΡΑ όπως και να έχει.
ΥΓ.Πότε θα ξυπνήσετε ρε βόδια στο ΚΚΕ να βάλτε για αρχηγό του κόμματος τον Μπογιόπουλο?
-
Τι σημασια εχει τι πρεσβευει επισημως το ΚΚΕ;
Πρωτο πιστολι ηταν στις απολυσεις,ρουφηξε 2 φορες ευρωπαϊκη επιδοτηση για τα τυπογραφεια του,και κανει κανονικα συνδιαλλαγες κατω απο το τραπεζι με τους εργολαβους.
Οσο κομμουνιστικη χωρα εγινε η Κυπρος με τον Χριστοφια ,μαλλον τοσο κομμουνιστικη θα γινομασταν και εμεις αν ειχαμε την Παπαρηγα με το iphone και την κορη στο ιδιωτικο κολλεγιο. -
Μωρέ ψηφίστε ό,τι θέλετε.
Αν όμως ξαναδώ μόδα ζιβάγκο και δισέλιδες αναλύσεις του παγκόσμιου γίγνεσθαι από μαλλιαρούς αγωνιστές, βγάζω διαβατήριο για Τουρκία. Γιατί δεύτερη φορά στη ζωή ενός ανθρώπου ένα ιδεολογικό τουρλουμπούκι με στόχο τη γαβάθα, δεν αντέχεται. Αρχίζουμε να μπαίνουμε και σε επικίνδυνες ηλικίες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πρωτο πιστολι ηταν στις απολυσεις,ρουφηξε 2 φορες ευρωπαϊκη επιδοτηση για τα τυπογραφεια του,και κανει κανονικα συνδιαλλαγες κατω απο το τραπεζι με τους εργολαβους.
Οσο κομμουνιστικη χωρα εγινε η Κυπρος με τον Χριστοφια ,μαλλον τοσο κομμουνιστικη θα γινομασταν και εμεις αν ειχαμε την Παπαρηγα με το iphone και την κορη στο ιδιωτικο κολλεγιο.Tiger θα μου επιτρέψεις να σου πω ό,τι αυτό με την Παπαρήγα και το iPhone και τον κόρη της είναι απλοϊκό σαν επιχείρημα, τα υπόλοιπα στέκουν.
Αλλά και για τον Σύριζα να πούμε πάλι κάτι θα του προσάψουν (συνήθως λαθρομετανάστες) αλλά με αποδεδειγμένα τα μεγάλα κόμματα να έχουν βυθίσει την χώρα και να έχουν διαλύσει την κοινωνία δεν 'έχουμε δικαίωμα' να ψηφίσουμε κάτι άλλο εκτός από αριστερά. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οσο κομμουνιστικη χωρα εγινε η Κυπρος με τον Χριστοφια ,μαλλον τοσο κομμουνιστικη θα γινομασταν και εμεις αν ειχαμε την Παπαρηγα με το iphone και την κορη στο ιδιωτικο κολλεγιο.Oταν θα τους δώσεις την δύναμη να κυβερνήσουν τότε θα εκφέρεις άποψη για το έργο τους,μέχρι τότε έχεις δικαιωμα να κρίνεις αυτούς που έφεραν τη χώρα σε τούτο το χάλι.
Με το τι ΘΑ κάνει ή τι ΘΑ έκανε το Χ κόμμα δεν αλλάζει η πολιτική ιστορία του τόπου.
Αυτοί όμως που κατακρίνεις σου εξασφάλισαν το οχταώρο,τη σύνταξη,την κρατική παιδεία,την ασφάλιση κι αυτοί που ευαγγελίζεσαι τα καταργήσαν εν μια νυκτί.
Χαζ'ος είσαι να ψηφίσεις ΚΚΕ,καπιτάλα δοκιμασμένη αξία.
Δε θα αργήσει όμως η εποχή που θα καίτε γκαζόλαμπες και τα παιδιά σας θα είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αναλφάβητα.
Αν αυτά σας πρεσβέυουν οι πολιτικές σας αξίες σαφώς και δεν κάνει η αριστερά για σας,βουρ και πάλι για μια απο τα ίδια,εμείς όμως τι χρωστάμε να τραβάμε τις πολιτικές ανεγκεφαλαιότητες του υπέρ της ιδιωτικοκοποίησης και ζήτω ο Λάτσης και η ΠΑΕ?Θέλτε να ψοφήστε?
Ψοφήστε μόνοι σας στο νεροχύτη..... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε παιδιά...Γνωρίζετε τι ακριβώς πρεσβεύει το ΚΚΕ;
Eμείς Μάνο γνωρίζουμε,εσύ γνωρίζεις?
Αιντε ξυπνήστε,Σοσιαλισμός δεν είναι η Παπαρήγα ούτε ο Στάλιν.
Καπιταλισμός όμως είναι το ζορίζεται το τομάρι μας.
Αιντεεεεεεε προβατααααααααααααααααα -
OK, διάβασέ μου τώρα το μανιφέστο του ΠΑΣΟΚ, για να μάθω τι πρεσβεύει κι αυτό το κόμμα και να κάνω τη σύγκριση με όλα τα στοιχεία.
Είπε ο Μπογιόπουλος στο Χ'νικολάου...
-
βασικα σε λιγο θα εχουμε ενα νεο οικονομικο συστημα τον κομουνιστικο καπιταλισμο. Ναι μεν ελευθερη αγορα και τα σχετικα αλλα ολα θα ανηκουν στο κρατος
χαρατσι μεσω εφοριας και τέλος ακινητων