-
Εχω ενα ford fiesta του 2005.υπαρχει καποιο κουμπι (μου ειπαν στο ντουλαπακι του συνοδηγου, που ξεκιναει τον κινητηρα αντι του κλειδιου?
-
Εχω ενα ford fiesta του 2005.υπαρχει καποιο κουμπι (μου ειπαν στο ντουλαπακι του συνοδηγου, που ξεκιναει τον κινητηρα αντι του κλειδιου?
-
-
Καλως ηλθες.Εψαξες εκει;
Αμφιβαλλω να υπαρχει κατι τετοιο παντως
-
εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα.το ειχε πει τεχνικος στην γυναικα οταν ειχε ενα τρακαρισμα.μου φανηκε λιγο περιεργο για αυτο ειπα να ρωτησω
-
Μήπως αναφέρονταν στον αυτόματο διακόπτη που κόβει την παροχή καυσίμου σε περίπτωση τρακαρίσματος και η γυναίκα σου απλά δεν κατάλαβε; Στα Ford είναι στα πόδια του συνοδηγού, κάτω από το ντουλαπάκι και μπροστά ακριβώς από την πόρτα. Είναι καλυμμένος με ένα πλαστικό το οποίο βγάζεις και πατάς το κουμπί για να επανέλθει η παροχή καυσίμου. Δεύτερο κομβίον αφής κινητήρα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει.
-
Με προλαβε ο απο πανω!
-
δεν ανοιγω δηλαδη το ντουλαπακι.ειναι στα ποδια του συνοδηγου?
-
Ο χρήστης Kardanmm έγραψε:
δεν ανοιγω δηλαδη το ντουλαπακι.ειναι στα ποδια του συνοδηγου?Υπαρχει λογος να το πειραξεις;
Πρεπει να το αναφερει και το μανουαλ.
-
δεν θα το πειραξω,αλλα ποτε δεν ξερεις!ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας
-
Στα πόδια του οδηγού είναι, λίγο πάνω από το μαρσπιέ και ακριβώς μπροστά από την πόρτα. Το λέει και στο μάνιουαλ. Εύχομαι να μη σου χρειαστεί ποτέ να το πατήσεις γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχεις τρακάρει άσχημα...
-
Φίλος με Saxo τάπα χαμηλομένο και σκληρό ( ) σε κάθε μεγάλη λακκουβα, άνοιγε καπω για να πατήσει αυτή την ασφάλεια
-
Θα ανοιξεις τελείως το ντουλαπάκι ώστε να κοιτάει προς τα κάτω (θελει ενα μικρό κόλπο να ξεαγκιστρωθεί απο το στοπ) και θα κοιτάξεις πίσω πίσω και δεξια. Εκεί θα δεις το ρελέ και το κουμπί που πρέπει να πατήσεις ώστε να αρχίσει να δουλευει η τροφοδοσία καυσίμου.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Θα ανοιξεις τελείως το ντουλαπάκι ώστε να κοιτάει προς τα κάτω (θελει ενα μικρό κόλπο να ξεαγκιστρωθεί απο το στοπ) και θα κοιτάξεις πίσω πίσω και δεξια. Εκεί θα δεις το ρελέ και το κουμπί που πρέπει να πατήσεις ώστε να αρχίσει να δουλευει η τροφοδοσία καυσίμου.Σίγουρα το έχουν εκεί στα Fiesta? Στα Focus το έχουν στο μέρος που περιέγραψα... πολύ ευκολότερο!
-
Ναι γιατί μου έχει τυχει.....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα πόδια του οδηγού είναι, λίγο πάνω από το μαρσπιέ και ακριβώς μπροστά από την πόρτα. Το λέει και στο μάνιουαλ. Εύχομαι να μη σου χρειαστεί ποτέ να το πατήσεις γιατί αυτό σημαίνει ότι θα έχεις τρακάρει άσχημα...Ο διακοπτης που θέτει ξανά σε λειτουργία το σύστημα τροφοδοσίας μετά από λειτουργία του αδρανειακού δεν υπάρχει για να το θέτεις σε λειτουργία μετά από τρακάρισμα αλλά για την περίπτωση που χτύπησες σε καμιά περίεργη λακκούβα η οποία προκάλεσε την διακοπή του.
-
Και εγώ από όσο ήξερα , ο ρελες υπάρχει γι ανα κόβει την παρόχή καυσίμου μετά από τρακάρισμα για την αποφυγή φωτιας διότι πλέον με τις ηλεκτρικές τρομπες υπάρχει πρόβλημα σε τετοιες περιπτώσεις....
-
'Ο διακοπτης που θέτει ξανά σε λειτουργία το σύστημα τροφοδοσίας μετά από λειτουργία του αδρανειακού δεν υπάρχει για να το θέτεις σε λειτουργία μετά από τρακάρισμα αλλά για την περίπτωση που χτύπησες σε καμιά περίεργη λακκούβα η οποία προκάλεσε την διακοπή του.'
Και εγω νομιζω οτι ο διακοπτης υπαρχει για να κοβει την παροχη καυσιμου προς τον κινητηρα σε περιπτωση τρακας(το σημα θα δοθει απο αισθητηρες οπως και στην περιπτωση των προεντατηρων),εστω και οτι χτυπησα σε μια λακουβα,γιατι πρεπει να γινει διακοπη της παροχης καυσιμου.Σε μια τρακα μπορει ενα σωληνακι να σπασει και να πεφτει το καυσιμο ανεξελεκτα οποτε υπαρχει κινδυνος φωτιας,με την διακοπη ομως του καυσιμου αυτο δεν μπορει να γινει.Επισης η φωτια δεν μπορει να ξεκινησει απο την αντλια καυσιμου(αυτο νομιζα και εγω οτι η αντλια ειναι επικινδυνη καθως μια σπιθα απο τα καλωδια μπορει να βαλει φωτια στην βενζινη) γιατι η βενζινη μεσα στην αντλια πιανει ολο τον χωρο και δεν υπαρχει καθολου οξυγονο,και χωρις οξυγονο δεν μπορει να υπαρξει φωτια,τουλαχιστον αυτο γραφουν καποια τεχνικα βιβλια.
-
Εννοεί ότι ο διακόπτης θα χρησιμοποιηθεί αν κατά λάθος ενεργοποιηθεί το σύστημα από λακκούβα ή από μικροχτύπημα.
Μετά από καλή τράκα ποιος ο λόγος να επιχειρήσεις να εκκινήσεις τον κινητήρα; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εννοεί ότι ο διακόπτης θα χρησιμοποιηθεί αν κατά λάθος ενεργοποιηθεί το σύστημα από λακκούβα ή από μικροχτύπημα.
Μετά από καλή τράκα ποιος ο λόγος να επιχειρήσεις να εκκινήσεις τον κινητήρα;Για να το καταστρέψεις εντελώς το αυτοκίνητο...
Εναρξη κινητηρα