-
Αλλαξα πριν απο 5.5 μηνες αμορτυσερ. Εβαλα τα monroe. Αλλαξα επισης και φουσκες μπροστα. Προφανως εκανα και ευθυγραμμιση την ιδια μερα. Τοτε δεν ειχα παρατηρησει κατι περιεργο.
Εδω και δυο μηνες περιπου παρατηρω ενα πολυ μικρο θορυβο (τοσο μικρο που πρεπει να εχω τα παραθυρα κλειστα για το καταλαβω) που υποθετω οτι προερχεται απο τα μπροστινα αμορτυσερ. Επισης, νιωθω ενα πολυ μικρο 'χτυπημα' στο τιμονι. Αυτα τα παρατηρησα οταν βρισκομαι κυριως σε χωματοδρομο, αλλά και σε ασφαλτο οταν στριβω ελαφρως το τιμονι (αριστερα και δεξια).
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? ΝΑ φταινε τα καινουρια αμορτυσερ? θελουν επιπλεον ρυθμιση? -
Αλλαξα πριν απο 5.5 μηνες αμορτυσερ. Εβαλα τα monroe. Αλλαξα επισης και φουσκες μπροστα. Προφανως εκανα και ευθυγραμμιση την ιδια μερα. Τοτε δεν ειχα παρατηρησει κατι περιεργο.
Εδω και δυο μηνες περιπου παρατηρω ενα πολυ μικρο θορυβο (τοσο μικρο που πρεπει να εχω τα παραθυρα κλειστα για το καταλαβω) που υποθετω οτι προερχεται απο τα μπροστινα αμορτυσερ. Επισης, νιωθω ενα πολυ μικρο 'χτυπημα' στο τιμονι. Αυτα τα παρατηρησα οταν βρισκομαι κυριως σε χωματοδρομο, αλλά και σε ασφαλτο οταν στριβω ελαφρως το τιμονι (αριστερα και δεξια).
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? ΝΑ φταινε τα καινουρια αμορτυσερ? θελουν επιπλεον ρυθμιση? -
Λογικά κάνα ακρόμπαρο ή μπιλιοφόρος.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Λογικά κάνα ακρόμπαρο ή μπιλιοφόρος.Να το παω στο μαστορα? Επειγει? Ή μπορει να περιμενει μεχρι το επομενο σερβις?
-
Να προσθεσω οτι δεν παρατηρησα κατι παρομοιο οταν κανω στροφη 180 μοιρες... Λογικα τοτε δε θα χτυπαγαν οι μπιλιες?
-
Και ψαλίδι μπορεί να είναι. Πήγαινέ το για να είσαι σίγουρος, κι αυτός θα σου πει αν επείγει ή αν μπορεί αν περιμένει το σέρβις για να αλλαχτεί, ό,τι είναι.
-
Ευχαριστω.
Σημερα το κοιταξα καλυτερα και παρατηρησα οτι 'χτυπαει' οταν παταω ελαφρως το φρενο (ακομη κι αν εχω ευθεια το τιμονι). -
Τα τακάκια ακούγονται;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα τακάκια ακούγονται;ναι
Προβλημα με Nissan Almera μετα απο αλλαγη αμορτυσερ