-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε σου το είπε για να μη σε στεναχωρήσει. Άκου το δάσκαλο και μην αυθαδιάζεις.Γιατί αμφιβάλεις σ αυτό?
Οι κάτοχοι Γερμανικών υπερόπλων στα συνεργεία βρίζουν κι έξω έχουν τα ποιό αξιόπιστα κάρα.
Αυτό είναι κομμάτι της ψυχολογίας του ανθρώπου όπου η αυτοκινητοβιομηχανία το γνωρίζει πολύ καλά και πράτει ανάλογα,όσο και να βρίζζει ο πελάτης τι θα κάνει?
Πάλι μερκ θα πάρει -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.
από που προκύπτει αυτή η σοφία?
ελα μου ντε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλά δεν μιλάνμε για το ML,η απόλυτη αποτυχία οδηγικά και σε επίπεδο αξιοπιστίας στα ακριβά suv.
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την ML ,που δε μ'αρέσει κιόλας....
Οι Αμερικανοί έχουν best seller το Ford F και το (κατά Car & Driver) μέτριο Camry.
Άρα κακό παράδειγμα!
Πάντως για την ML, μαζί σου! -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε σου το είπε για να μη σε στεναχωρήσει. Άκου το δάσκαλο και μην αυθαδιάζεις.
Γιατί αμφιβάλεις σ αυτό?
Οι κάτοχοι Γερμανικών υπερόπλων στα συνεργεία βρίζουν κι έξω έχουν τα ποιό αξιόπιστα κάρα.
Αυτό είναι κομμάτι της ψυχολογίας του ανθρώπου όπου η αυτοκινητοβιομηχανία το γνωρίζει πολύ καλά και πράτει ανάλογα,όσο και να βρίζζει ο πελάτης τι θα κάνει?
Πάλι μερκ θα πάρειεγω συμφωνω οτι τα γερμανικα ειναι για το διαολο σε πολλα σημεια , απο την αλλη ομως διαθετουν καποια θετικα που δεν τα χουν οι υπολοιποι.. και πες μου τι κανεις?
δεν ξαναπερνεις γερμανικο/ευρωπαικο.. τι να παρεις? υβριδικο ιαπωνικο ή αμερικανια που για τη χωρα μας ειναι εκτος πραγματικοτητας?
θα παρω δηλαδη 4 λιτρα για να πηγαινω πιο αργα απο οτι παω τωρα με 2? (με εσωτερικο lada)
-
Οι αμερικάνοι τα Γερμανικά τα έχουν τρίτης διαλογής κι εμείς οι μαλάκες πάμε και τους δίνουμε λεφτά.
Πρωτίστως έχασαν δια παντός την εικόνα τους περί αξιοπιστίας.
Κατά δεύτερον δεν υπάρχει εκεί γκολφ 1400 τι ες άι,τι είναι αυτό?
Με τα λεφτά που δίνουμε εμείς για Α κλάς της κακιάς ώρας αυτοί παίρνουν μιτσούμπες,και ξέρεις τι μιτσουμπίσι φαντάζομαι
Η Lexus είναι η πρώτη εταιρία εισαγωγής πολυτελών αυτοκινήτων εκεί.
Τι άλλο πρέπει να δει κάποιος για να καταλάβει πως λειτουργούν οι καταναλωτές εκεί?
Νούμερα?
Ε ψάχτε τα ρε παιδιά και βρείτε τα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γιατί αμφιβάλεις σ αυτό?
Πάλι μερκ θα πάρειδε σου εχει περασει ακομη η κριση με τα Γερμανικα ε?
και εχει περασει καιρος...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Aς το κρατούσες καμιά 20αριά K Km ακόμα και να δούμε τι θα άλλαζες
Το άλλαξες ακριβώς εκεί που το υπερτιμημένο πράμα θα σου ρούφαγε το αίμα,αλλά έτσι κι αλλιώς πάλι στα πήραν οι ΓερμανοίΜα το πήρε γνωστός μου και έχει σήμερα 170.000 χλμ......δεν έβγαλε κάτι.
Εντάξει,εξαρτάτε και πως το οδηγεί κάποιος.
Πάντως το μεταμφιεσμένο τούαρενγκ πάσχει από κεντρικούς άξονες(για πλάκα) ψαλιδοσυνεμπλόκ (που να δούλευαν εκτός δρόμου όπως τα hilux,γι αυτό σου λέω για υπερτιμημένες κατασκευές),μπαλάκια καλά δεν μιλάμε για μίζες/δυναμό αυτά είναι για πρωινόΕιλικρινά μου κάνουν εντύπωση αυτά που γράφεις διότι στην παρέα μου υπάρχουν καμιά 10ριά Cayenne και κανείς δεν είχε κάποιο πρόβλημα....(και κάνουμε και τρέλλες εκτός δρόμου).
Θα έρθουν όλα μαζεμένα,περιμένετε
Εκτός κι αν δίνετε νωρίς για αντικετάσταση νέου οπότε δεν προλαβαίνουν τα κακόμοιρα να καρκινιάσουν στα χέρια σας -
μιλας για μια χωρα οπου τα κυβικα δεν παιζουν ρολο και οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα, με μιση τιμη βενζινης και λιγοτερους φορους..
μιλας για μια χωρα οπου το cooper s θεωρειται χιπικο οικονομικο αυτοκινητο
παρολα αυτα τα μεγαλου κυβισμου γερμανικα δε νομιζω οτι τα χουν για πεταμα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί αμφιβάλεις σ αυτό?
Πάλι μερκ θα πάρειδε σου εχει περασει ακομη η κριση με τα Γερμανικα ε?
και εχει περασει καιρος...
Κρίση θα με έπιανε αν είχα γερμανικό.
Αστα για τους άλλους να έχουμε δουλειά -
Την τελευταία 35ατία έχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 30 αυτοκίνητα .Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έμεινα δυσαρεστημένος από κανένα....είτε Γερμανικό,είτε Γιαπωνέζικο,είτε Ιταλικο ακόμα και από το ένα Γαλλικό
-
Πάμε Σκλαβενίτη τώρα κι αφήστε τα suvλάκια
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ακόμα και από το ένα Γαλλικόαυτο ειναι πραγματικο θαυμα
παντως οπως λεει και ο g60 , αν τα αλλαζεις σαν πουκαμισα , γλιτωνεις πολυ πραγμα
ολα τα αυτοκινητα ειναι καλα για 3-4 χρονια, μετα αρχιζει το πανηγυρι...
εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα το πολυ καθε 5ετια θα το διαολοστελνα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ακόμα και από το ένα Γαλλικό
αυτο ειναι πραγματικο θαυμα
παντως οπως λεει και ο g60 , αν τα αλλαζεις σαν πουκαμισα , γλιτωνεις πολυ πραγμα
εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα το πολυ καθε 5ετια θα το διαολοστελναΕτσι η τσέπη σου δεν αδειάζει,σου έρχεται ποιό οικονομικά
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Με τα λεφτά που δίνουμε εμείς για Α κλάς της κακιάς ώρας αυτοί παίρνουν μιτσούμπες,και ξέρεις τι μιτσουμπίσι φαντάζομαι
Τι άλλο πρέπει να δει κάποιος για να καταλάβει πως λειτουργούν οι καταναλωτές εκεί?
Νούμερα?
Ε ψάχτε τα ρε παιδιά και βρείτε τα.η σχέση σου με την αμερικανική ήπειρο περιορίζεται στην 'εσμεραλδα' και 'τα φιλαράκια ' που βλέπεις στην TV ή έχεις και προσωπική εμπειρ'ια
να σου θυμίσω το πρόσφατο περιστατικό με την αμερικάνικη αγορά και την τουοτα... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
εγω αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα το πολυ καθε 5ετια θα το διαολοστελναΕτσι η τσέπη σου δεν αδειάζει,σου έρχεται ποιό οικονομικά
και βεβαια οχι, αλλα δεν ασχολεισαι και δεν ταλαιπωρεισαι
τουλαχιστον οσοι εχουν πολλα λεφτα αυτο κανουν και ησυχαζουν (+ οτι στο τελος εχουν φτασει να εχουν οδηγησει ενα σκασμο αυτοκινητα, αρα εχουν και πολυ μεγαλο xp )
δεν ειναι βεβαια λογικο για ενα μεσο ανθρωπο, μιλαω γενικα για μια ιδανικη κατασταση (που συνεπαγεται και αλλα ιδανικα πραγματα στη ζωη )
στο τελος δεν ασχολεισαι και δεν αγχωνεσαι , αυτο οδηγει στη μακροζωια -
Νούμερα?
Ε ψάχτε τα ρε παιδιά και βρείτε τα.η σχέση σου με την αμερικανική ήπειρο περιορίζεται στην 'εσμεραλδα' και 'τα φιλαράκια ' που βλέπεις στην TV ή έχεις και προσωπική εμπειρ'ια
Δε βλέπω τηλεόραση καρντιά μου
Εσύ όμως είσαι ενημερωμένος απ ότι βλέπωνα σου θυμίσω το πρόσφατο περιστατικό με την αμερικάνικη αγορά και την τουοτα...
Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τουλαχιστον οσοι εχουν πολλα λεφτα αυτο κανουν και ησυχαζουν (+ οτι στο τελος εχουν φτασει να εχουν οδηγησει ενα σκασμο αυτοκινητα, αρα εχουν και πολυ μεγαλο xp )
δεν ειναι βεβαια λογικο για ενα μεσο ανθρωπο, μιλαω γενικα για μια ιδανικη κατασταση (που συνεπαγεται και αλλα ιδανικα πραγματα στη ζωη )
στο τελος δεν ασχολεισαι και δεν αγχωνεσαι , αυτο οδηγει στη μακροζωιαAρα η λύση είναι τογιοτοχόντα αλλά ξέχασα ρε φούστη μου,το image?
-
ρε συ ποιος το γ@μαει το image? απλα πες μου τι καλο εχουν σημερα για εναν ελληνα (με λιγες παραπανω ανησυχιες) αυτες οι εταιρειες εκτος απο το διαστημο-ταπερ?
-
βλεπω και το δέντρο βλέπω και το δάσος χωρίς χρωματιστά γυαλιά...
οι υπερόπτες και αλαζόνες αμερικάνοι τους μόνους ευρωπαίους που σέβονται είναι οι γερμανοι... τα γερμανικά αυτοκίνητα στην αμερική οδηγούνται από τους 'καλοστεκούμενους' και συνοδεύονται με μεγαλύτερη από οτι νομίζεις αίγλη...
δεν είναι τυχαίο οτι οι σημαντικές βιομηχανικές πόλεις των ΗΠΑ έχουν γερμανικό DNA ...π.χ. Pittsburgh -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
στο τελος δεν ασχολεισαι και δεν αγχωνεσαι , αυτο οδηγει στη μακροζωιαAρα η λύση είναι τογιοτοχόντα αλλά ξέχασα ρε φούστη μου,το image?
πέρα από τις μηχ/κες λύσεις τα περισσότερα σύγχρονα χοντοτογιοτα δεν βλέπονται...
Τα χειρότερα αυτοκίνητα σήμερα .