-
Ο χρήστης lack έγραψε:
.
2. Μεγάλη του Maldo.ναι δεν ειδες? αυτο λενε και στο bbc ακομα
ο λουις τι του εκανε στην στροφη του οασα? δεν ειδες? -
Ακόμα και με λαβομένο μονοθέσιο ο Hamilton παλεύει στα ίσα για την pole... !!!!!
Maldonado πες αλεύρι....
-
Την κάναμε την μ@λ@κι@ με τον Button.
Και ο Hamilton δείχνει να έχει πληγωμένο μονοθέσιο.
Χαμένη ευκαιρία μας και δείχνουν πολύ δυνατές οι McLaren.Κατά τα άλλα, πάλι ο Lewis φταίει.
-
οχι παναγιτσα ειναι..
μηπως δεν ειδες οτι δεν σχολιασαν οι του bbc στην στροφη τι εκανε ο hamilton?να λεει καλα που δεν τον εμβολισε..
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Την κάναμε την μ@λ@κι@ με τον Button.
Και ο Hamilton δείχνει να έχει πληγωμένο μονοθέσιο.
Χαμένη ευκαιρία μας και δείχνουν πολύ δυνατές οι McLaren.Κατά τα άλλα, πάλι ο Lewis φταίει.
E καλά δεν το ξέρεις, άμα βουλόσει ο υπόνομος του Βελγίου θα φταίει ο Χαμιλτον που δεν μπορούσε να κρατηθεί!
-
Ναι παναγίτσα είναι, άδικα τον κατηγορούν.
-
Ναι ξυπνησανε ολοι μια μερα και ειπανε δεν πυροβολαμε τον ιπποτη της βρεανιας που εχει κερδισει 99 αγωνες εχει 13 πρωταθληματα και δε χανει με τιποτα;;;;;; Οποιος δινει λαβες για τιμωριες θα ειναι μονιμα στη μπουκα. Να ευχαριστει τον παστορ που δεν του σκασε και κουτουλιδι απο πισω να σκασει στις μπαριερες μια και καλη..
-
αν και δεν πιστευω να του κανουν κατι γιατι απ την καμερα που το εδειξε....δεν φαινοταν να εκανε καμια τιμονια...ενω απ την αλλη καμερα μια στροφη πριν φανηκε πολυ καθαροτερα οτι ο λουις τον χρησιμοποιησε για να στριψει...σαν το gt5 ρε παιδι μου ενα πραγμα
για να δουμε ποσο δικαιοι θα ειναι οι στιουαρτ
-
.... πάντως οι καιρικές συνθήκες φωτογραφίζουν Button με 1000 ...
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
.
2. Μεγάλη του Maldo.ναι δεν ειδες? αυτο λενε και στο bbc ακομα
ο λουις τι του εκανε στην στροφη του οασα? δεν ειδες?Δεν με ενδιαφέρει τι λενε στο bbc, αυτό που έκανε ηταν μεγάλη μ@λ@κ!@.
Ας έκανε ο ίδιος η ομάδα παράπονα στους αγωνοδίκες αν πίστευε οτι έχασε χρόνο απο την κίνηση του LH. -
Γιατί δεν ασχολείστε με τη δική σας ομάδα...α μισό λεπτό ξέρω...Γιατι είστε ανύπαρκτοι
-
ωραια lack για πες μου τι ειδες?γιατι εγω οπως ειπα δεν ειδα καμια στραβοτιμονια απ τον παστορ...αλλαααα μονο τι μας κανουν κοιταμε ποτε τι κανουμε εμεις εεεε?
τι να πω...να πω δεν το ξερα? οτι παλι οι αλλοι θα φταινε ? και θα γεμιζουμε σελιδες....
οπως ειπα και πιο πριν ΜΠΑΤΟΝ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
-
Δηλαδή πεφωτισμένοι συμφορουμίτες ο Hamilton έπρεπε να κάτσει πίσω από το μαντολάτο ενώ είναι σε γύρο do or die;
Πρώτη φορά βλέπετε προσπέρασμα σε δοκιμαστικά; -
τουλαχιστον εχουμε και τους 2 οδηγους στην 10αδα
'παστορ μαλντονατο αυτος που δεν μασησε'
-
αυτο τα λεει ολα πιστευω
As track conditions rapidly improved and the times turned inside out, Hamilton banged wheels with Maldonado going through the Bus Stop chicane as the McLaren completed a flying lap. It was still quick enough to make Hamilton fastest at the time,** but Maldonado appeared to retaliate for the contact on the run out of La Source on their slowing-down laps**, sideswiping the McLaren, which then needed minor impromptu repairs for Q3.
-
Πάντα ήμουν κατά των βλακειών που έκανε ο Hamilton (αλλα δεν εκφραζόμουν δημόσια :p) υατό που είδα είναι οτι ο Hamilton ton τζαρτζάρησε, ενώ ήταν και οι δύο σε γρήγορο γύρο και ο Maldonado αρκετά πιο αργός...λογικό θα το έλεγα... Μετά από δύο replay που είδα (όχι ικανοποιητικός αριθμός το παραδέχομαι) o Maldonado να προσπερνα και να κλείνει πολύ νωρίς...Τέσπα...η ένταση μου ήταν της στιγμής...για τη καζούρα πιο πάνω
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δηλαδή πεφωτισμένοι συμφορουμίτες ο Hamilton έπρεπε να κάτσει πίσω από το μαντολάτο ενώ είναι σε γύρο do or die;
Πρώτη φορά βλέπετε προσπέρασμα σε δοκιμαστικά;οχι φιλε μου δεν βλεπουμε πρωτη φορα αλλα και οι δυο ηταν για χρονο και ας τον περναγε 2 μετρα πιο κατω ταχυτερος ηταν δεν ηταν αναγκη να το ριξει πανω του...ελεος απλη λογικη δηλαδη τι ειναι οι αλλοι? ολοι πρεπει να δουλευουν για μας?
-
και δεν βλεπω να κανει κατι ο παστορ παλι...
και ενα απο πισω που μου φαινεται οτι ο λουης κοβει...και ο αλλος τον περναει και μετα ξανα παταει...νομιζοντας ο παστορ οτι τον περασε παει να κλεισει αλλα μολις τον βλεπει το ξαναμαζευει..ο λουης γιατι κανει αριστερα δεν μπορω να καταλαβω
-
Και το ήξερε ο Hamilton ότι ο χρόνος του ήταν αρκετός πριν καν τον ολοκληρώσει ενώ οδηγούσε. Μάλιστα.
-
Εχω την αισθηση ότι ο Hamilton ακολουθεί την πορεία του άξονα του δρόμου ενώ ο Maldonado όχι το κόβει ευθεία για λίγα μέτρα...
2011 Formula 1 Shell Belgian Grand Prix