-
-
Καλό φαινεται
-
επισης μη ξεχνας οτι θα βγουμε και εθνικη αρα καλυτερα να ναι 1400.
-
-
Ο χρήστης johnmayson έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1693932/με 6000 το παιρνεις πιστευω
-
με 6000 το παιρνεις πιστευω
Στον εαυτο σου απαντας;
Υπαρχει και η τροποποιηση μηνυματος οταν θελεις να προσθεσεις κατι [mod]
-
Το c2 1.4 έβγαινε μόνο με 75 άλογα γιατί ήταν 8βάλβιδο,και όχι 90 άρα μουσι είναι.Δες και fiesta 1.4 trend-ebony αν είναι
-
ρε μανια με το φιεστα δε ειναι το καλυτερο αμαξι παρτο χαμπαρι. το corsa θεωρω οτι ειναι ποιο καλο.
-
το corsa θεωρω οτι ειναι ποιο καλο.Για ποιο λογο αν επιτρεπεται??
-
ρε μανια με το φιεστα δε ειναι το καλυτερο αμαξι παρτο χαμπαρι. το corsa θεωρω οτι ειναι ποιο καλο.Αφού το πιστεύεις τόσο πάνε και πάρε ένα Αλλωστε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ που τώρα οδηγάς από εμένα που οδηγώ διάφορα αυτοκίνητα εδώ και 7 χρόνια . Να εύχεσαι μόνο μην έχει αύριο μεθαύριο κανένα φιλαράκι σου fiesta και κατα λάθος το οδήγησεις.Μετά δεν θα ξαναθές να το οδηγήσεις το corsaκι Αλήθεια σε τι αν επιτρέπεται είναι καλύτερο?Σε κρατήματα,σε αίσθηση και πληροφόρηση τιμονιού,σε σασμάν,σε ποιότητα κατασκευής,σε χώρους,σε αξιοπιστία,σε εργονομία,σε τιμές ανταλλακτικών(για ψάξε να δεις τι τιμές έχει στα ανταλλακτικα η όπελ) Μιλάω πάντα σε ευθεία αντιπαράθεση fiesta 2006-corsa 2005-6.
-
ρε μανια με το φιεστα δε ειναι το καλυτερο αμαξι παρτο χαμπαρι. το corsa θεωρω οτι ειναι ποιο καλο.To fiesta δεν το ξέρω αλλα νομίζω θα το εμπιστευόμουν.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εμπιστευτώ αμάξι της Opel...Οπότε αν ειχα να διαλέξω μεταξύ του πολυδιαφημισμένου corsa και του fiesta θα διάλεγα το fiesta!Πανε οι εποχες που τα opel ήτα σκυλιά...μαζι με το kadett και το ascona πεθανε και το καλο opel...
Πάντως ρε παιδιά στα 5500-7000 ευρώ νομιζω πως η καλύτερη επιλογή ειναι ενα full εξοπλισμένο κουκλί fiat grande punto...Αξιοπίστο,ασφαλές,φινετσάτο,σύγχρονο και οικονομικό... (το gp το έχω στην standar έκδοση 3.5 χρόνια τώρα με 200.000χλμ! το έχω ξεσκίσει πραγματικά το αμαξι και το μονο 'πρόβλημα' που μου έχει βγάλει ειναι...το ντουλαπάκι το οποίο εξ αιτίας κακοποίησης απο την αδερφή μου έσπασε κάποιο δοντάκι του προφανώς και για να κλείσει θέλει λίγη δυναμη παραπάνω...:p)
-
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
3.5 χρόνια τώρα με 300.000χλμ!Έχεις σκεφτεί να πας για δοκιμαστής; Τι 'σαι 'συ ρε θηρίο...
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
ρε μανια με το φιεστα δε ειναι το καλυτερο αμαξι παρτο χαμπαρι. το corsa θεωρω οτι ειναι ποιο καλο.
Αφού το πιστεύεις τόσο πάνε και πάρε ένα Αλλωστε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ που τώρα οδηγάς από εμένα που οδηγώ διάφορα αυτοκίνητα εδώ και 7 χρόνια . Να εύχεσαι μόνο μην έχει αύριο μεθαύριο κανένα φιλαράκι σου fiesta και κατα λάθος το οδήγησεις.Μετά δεν θα ξαναθές να το οδηγήσεις το corsaκι Αλήθεια σε τι αν επιτρέπεται είναι καλύτερο?Σε κρατήματα,σε αίσθηση και πληροφόρηση τιμονιού,σε σασμάν,σε ποιότητα κατασκευής,σε χώρους,σε αξιοπιστία,σε εργονομία,σε τιμές ανταλλακτικών(για ψάξε να δεις τι τιμές έχει στα ανταλλακτικα η όπελ) Μιλάω πάντα σε ευθεία αντιπαράθεση fiesta 2006-corsa 2005-6.
+1 για τα ανταλλακτικά της opel...τα οποία δυστυχώς αν πάρεις opel θα τα παρα χρειαστείς!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
3.5 χρόνια τώρα με 300.000χλμ!
Έχεις σκεφτεί να πας για δοκιμαστής; Τι 'σαι 'συ ρε θηρίο...
edit-200.000 ήθελα να πω :S
-πολλά ταξίδια, και εκτος αυτου και της καθημερινής χρήσης , εδω και 2 χρόνια καθημερηνή διαδρομή Ξάνθη-Κομοτηνή (λόγω σπουδών) και μετά Κομοτηνή- Ξάνθη... οπότε καταλαβαίνεις -
Ο χρήστης ethnikofron471 έγραψε:
To fiesta δεν το ξέρω αλλα νομίζω θα το εμπιστευόμουν.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εμπιστευτώ αμάξι της Opel...Οπότε αν ειχα να διαλέξω μεταξύ του πολυδιαφημισμένου corsa και του fiesta θα διάλεγα το fiesta!Πανε οι εποχες που τα opel ήτα σκυλιά...μαζι με το kadett και το ascona πεθανε και το καλο opel...
Πάντως ρε παιδιά στα 5500-7000 ευρώ νομιζω πως η καλύτερη επιλογή ειναι ενα full εξοπλισμένο κουκλί fiat grande punto...Αξιοπίστο,ασφαλές,φινετσάτο,σύγχρονο και οικονομικό... (το gp το έχω στην standar έκδοση 3.5 χρόνια τώρα με 200.000χλμ! το έχω ξεσκίσει πραγματικά το αμαξι και το μονο 'πρόβλημα' που μου έχει βγάλει ειναι...το ντουλαπάκι το οποίο εξ αιτίας κακοποίησης απο την αδερφή μου έσπασε κάποιο δοντάκι του προφανώς και για να κλείσει θέλει λίγη δυναμη παραπάνω...:p)
Και το δικό μου σκυλί πραγματικό εδώ και 4,5 χρόνια(66000 χλμ).Δεν έχει βγάλει το παραμικρό πλην από τις λαμπίτσες στα πίσω φανάρια αξίας 5-10€ Ποιο gp έχεις φίλε?το 95άρι sporting?κουκλί όντως,αλλά ο φίλος ψάχνει κάτι το πολύ με 6000€ από ότι κατάλαβα.Ας πάει για το corsa ή το micra που είναι και πιο όμορφα από το fiesta .Τύφλα να έχει η mito
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
To fiesta δεν το ξέρω αλλα νομίζω θα το εμπιστευόμουν.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να εμπιστευτώ αμάξι της Opel...Οπότε αν ειχα να διαλέξω μεταξύ του πολυδιαφημισμένου corsa και του fiesta θα διάλεγα το fiesta!Πανε οι εποχες που τα opel ήτα σκυλιά...μαζι με το kadett και το ascona πεθανε και το καλο opel...
Και το δικό μου σκυλί πραγματικό εδώ και 4,5 χρόνια(66000 χλμ).Δεν έχει βγάλει το παραμικρό πλην από τις λαμπίτσες στα πίσω φανάρια αξίας 5-10€ Ποιο gp έχεις φίλε?το 95άρι sporting?κουκλί όντως,αλλά ο φίλος ψάχνει κάτι το πολύ με 6000€ από ότι κατάλαβα.Ας πάει για το corsa ή το micra που είναι και πιο όμορφα από το fiesta .Τύφλα να έχει η mito
Το δικό σου ειναι σχετικά καινούργιο με 66000χλμ! Μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλα εχω το απλο 1.2 ! Πάντως έχει και 14αρια sporting με περιπου 6000 στο car.gr
-μακρυά απο Opel
-
το corsa αν θυμαμαι σωστα ειχε παει καλυτερα σε πωλησεις επισης τ οτι εχεις οδηγησει περισοτερο απο μενα δε σε κανει και αντικειμενικο σχολιαστη. αλλο το ενα αλλο το αλλο.
-
παιδια απ οτι βλεπω δε βρισκω πολλα αμαξια και ψαχνω κυριως απο ιδιωτες. αγχωνομαι.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1210031/ αυτο πως σας φαινεται;
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1480959/
Το πήρες!
γιατί είναι Golf
Παρακαλώ το thread να κλειδωθεί πάραυτα!
αγορα μεταχειρισμενου αμεσα