-
Μου έπεσε ένα κλειδί μέσα στο χειρόφρενο του Fiesta (τελευταίο μοντέλο) από την εγκοπή που βρίσκεται εκεί που τελειώνει το χειρόφρενο.
Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;
Ευχαριστώ. -
Μου έπεσε ένα κλειδί μέσα στο χειρόφρενο του Fiesta (τελευταίο μοντέλο) από την εγκοπή που βρίσκεται εκεί που τελειώνει το χειρόφρενο.
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ. -
Έχεις καμιά φωτογραφία; Φαίνεται το κλειδί; Με κανένα σύρμα δε μπορείς να το τραβήξεις;
Πάντως τα πλαστικά αφαιρούνται, με προσοχή μη σπάσεις τα δοντάκια. -
Στην άκρη ενός σύρματος κόλα λήγει φρεσκομασημένη μαστίχα. Αν έχει λίγο αέρα εκέι που έπεσε θα μπορέσεις να ακουμπήσεις και να το τραβήξεις επάνω.
-
Τελικά έγινε η δουλειά σε δευτερόλεπτα από ένα φιλαράκι.
Το πίσω μισό του καλύμματος στο fiesta βγαίνει πολύ εύκολα. -
Ο χρήστης skiabox έγραψε:
Το πίσω μισό του καλύμματος στο fiesta βγαίνει πολύ εύκολα.
Θα μπορούσες να το βγάλεις και με έναν τηλεσκοπικό μαγνήτη που έχουν όλα τα συνεργεία…
Antonis-team. -
Ο χρήστης skiabox έγραψε:
Θα μπορούσες να το βγάλεις με την δόνηση ενός g-spot δονητή που έχουν όλα τα sex shop
Thάnos-team. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θα μπορούσες να το βγάλεις με την δόνηση ενός g-spot δονητή που έχουν όλα τα sex shop
Thάnos-team.Παει funniest!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Thάnos-team.
Καλέ μου φιλέ Θάνο, η διάστασης της μ@λ@κιας που δίνεις, είναι ευχάριστη, μόνον στους μ@λ@κες. Οριοθέτησες την θέση σου!!!!..... τουλάχιστον εάν η ‘σούρα’ ήταν με καλό κρασί, μαζί σου με το 100%!.
Α. -
Aν ήταν με ρακές πόσο τοις εκατό δίνεις μάστορα?
-
Ήξερα ότι τα Ford έχουν μεγάλους αρμούς αλλά όχι κι έτσι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aν ήταν με ρακές πόσο τοις εκατό δίνεις μάστορα?
100%+!!!!.... τέλος ο χυμός σκοτίας , έχουμε το καλύτερο και διάφανο ….. και πάει με όλα …. Και τον φτιάχνουμε και μόνοι μας άμα λάχει με 0 φόρο, να χτυπιέται ο ΓΑΠ!!!!!.....
Α
Κλειδί μέσα στο χειρόφρενο του Fiesta!