-
τι λενε αυτα (τα βανελ)?
-
Και στο δικό μου Γιώργο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι λενε αυτα (τα βανελ)?50-50... Δεν με ενθουσίασε ο συγκεκριμένος καπνός... Αλλά γενικά καλός! Και φυσικά όχι βαρύς σαν Craven-Black Devil
-
τι λενε αυτα (τα βανελ)?Καρκινος σκετος.Μαπα καπνος αν και αρωματικος.Εγω βεβαια εχω βρει την υγεια μου με μια θηκουλα που μου εδωσε ενας ξαδερφος και δε μου ξερενεται ο καπνος!
Επισης ο black devil δεν ειναι βαρυς αλλα σε πνιγει το αρωμα.
Επισης Ζηση πριν εναν χρονο και εγω εκανα ενα πακετο μεσα σε 4-5 ωρες!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αμα καπνιζα και εγω πακετο τοσα θα εκανα
ε ναι εγω πριν παω καπνο ειχα φτασει στα 2 , δεν γινοταν αλλο
το στριφτο κραταει περισσοτερο , ειναι αρκετα φθηνοτερο ανα τσιγαρο (κατσε μετρα το δηλαδη) και θα ειναι και αρκετες οι φορες που δε θα το κανεις λογω της διαδικασιας που απαιτει
επισης αμα το αφησεις λιγο (γιατι παιζεις, διαβαζεις, μιλας.. ) θα σβησει και μπορεις να το συνεχισεις, το πακετισιο θα καει μονο του
και το πιο βασικο ειναι οτι μολις συνηθισεις το στριφτο , το πακετο θα σου φαινεται τελειως βιομηχανικο ξεροχορτο
πλεον δεν κανω ποτε πακετο, μονο αν εχω ξεμεινει πολλες ωρες
-
τι λενε αυτα (τα βανελ)?
Καρκινος σκετος.Μαπα καπνος αν και αρωματικος.Εγω βεβαια εχω βρει την υγεια μου με μια θηκουλα που μου εδωσε ενας ξαδερφος και δε μου ξερενεται ο καπνος!
Επισης ο black devil δεν ειναι βαρυς αλλα σε πνιγει το αρωμα.
Επισης Ζηση πριν εναν χρονο και εγω εκανα ενα πακετο μεσα σε 4-5 ωρες!
Busted! Κι εγώ κάπου τόσο τότε που μιλούσαμε στο fb!
-
.Εγω βεβαια εχω βρει την υγεια μου με μια θηκουλα που μου εδωσε ενας ξαδερφος και δε μου ξερενεται ο καπνος!
ναι μετρανε αυτες , εχω δει καπνο βδομαδων να ειναι σε παρα πολυ καλη φαση χαρη σε θηκη
εγω δε χρησιμοποιω παντως γιατι σε 2.5 μερες κατα μ.ο. εχει φυγει , αρα δεν προλαβαινει να ξεραθει
οσο για τους αρωματικους ειναι καλοι για λιγο, δεν ειναι ομως για ολη την ωρα
σου βγαζουν τα αντερα για αυτο κι εγω θελω εναν ισα ισα αρωματικο
-
Οντως φαινεται πολυ ξεροχορτο το βιομηχανικο αν το καπνισεις μετα απο καιρο που καπιζεις στριφτα.
@Ζησης Βλεπεις Ζηση αν εχεις με κατι να ασχολεισαι αναβεις το ενα σβηνεις το αλλο και δε καταλαβαινεις τιποτα!
Και εμενα ο καπνος Γιωργο καπου εκει μου τελειωνει αλλα τυχαινει καποιες φορες να ξεραθει και τα οικονομικα μου δε μου επιτρεπουν τα τον πεταξω γιατι ειναι πεταμενα λεφτα στην ουσια.
-
Οντως φαινεται πολυ ξεροχορτο το βιομηχανικο αν το καπνισεις μετα απο καιρο που καπιζεις στριφτα.@Ζησης Βλεπεις Ζηση αν εχεις με κατι να ασχολεισαι αναβεις το ενα σβηνεις το αλλο και δε καταλαβαινεις τιποτα!
Και εμενα ο καπνος Γιωργο καπου εκει μου τελειωνει αλλα τυχαινει καποιες φορες να ξεραθει και τα οικονομικα μου δε μου επιτρεπουν τα τον πεταξω γιατι ειναι πεταμενα λεφτα στην ουσια.
..και τώρα κάνω το προτελευταίο τσιγάρο...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Οντως φαινεται πολυ ξεροχορτο το βιομηχανικο αν το καπνισεις μετα απο καιρο που καπιζεις στριφτα.
@Ζησης Βλεπεις Ζηση αν εχεις με κατι να ασχολεισαι αναβεις το ενα σβηνεις το αλλο και δε καταλαβαινεις τιποτα!
Σε λιγο για υπνο. Εγω αν κανω τσιγαρο τωρα θα βηχω σαν αραπης.
-
Ναι ρε τρελός είσαι ?
Και τα τελευταία τρίμματα κάνω και μου φεύγουν κάφτρες που μου καινέ πράγματά
Απλά συνήθως ψωνίζω από μαγαζιά που έχουν πολύ φρέσκο πράγμα
Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα φρέσκο και υγρό καπνό
Sent from my LG-P500
-
Σε λιγο για υπνο. Εγω αν κανω τσιγαρο τωρα θα βηχω σαν αραπης.
Τελικά τώρα κάνω το προτελευταίο... :lol απλά εχουν βάλει ένα καρτελάκι που λέει ότι θα τα ονομάσουν και αυτά quantum indigo...
-
Ναι ρε τρελός είσαι ?
Και τα τελευταία τρίμματα κάνω και μου φεύγουν κάφτρες που μου καινέ πράγματά
Sent from my LG-P500
Α ειπα και εγω στο κλαμπ και εσυ δηλαδη!
-
Είμαι τσίπης τι να κάνω ?
Ειδικά αυτή τη περίοδο που δε παίζει χρήμαSent from my LG-P500
-
Είμαι τσίπης τι να κάνω ?
Ειδικά αυτή τη περίοδο που δε παίζει χρήμαSent from my LG-P500
Ενταξει εμενα ας πουμε τα ξαδερφια μου αν εχει ξεραθει ο καπνος τον πετανε στεγνα. Οταν ειδα τον ξαδερφο μου να το κανει αυτο του λεω εισαι εγκληματιας.
-
Αγοραζα καποια περιοδο αλλα δε μου αρεσε καθολου η κολλα τους και τα αλλαξα με ριζλα.Στην αρχη γαλαζια τωρα πρασινα.Αληθεια Γιωργο τα γαλαζια εχουν 60 μεσα?
οχι ολα, αυτη τη στιγμη ειμαι με 50αρια γαλαζια
αλλα σε γενικες γραμμες ναι, πλεον εχουν 60 , παλια ειχαν κι αυτα 50 οπως ολα
ειναι τα μονα 60αρια παντως που ξερω και αρκετα λεπτα
αν και πιστευω οτι τα πιο καταλληλα ειναι τα ασημενια
10; εγώ ο μ@λ@κ@ς πακέτο γμτ...
ε τοτε δε βγαινεις , γυρνα το κι εσυ καπνο
ειναι πολυ σημαντικη η χρηματικη διαφορα
ΥΓ τωρα ειδα οτι γραφεις και στα ποδηλατα
ελπιζω να εισαι κι εσυ φιλος του fitness και καταχρησεις μαζι
εγω προσφατα εγινα οπαδος
Φυσικά και είμαι οπαδός...
-
@Qsis
Χθες το βράδυ μιλούσα με ένα παιδί και με είπε για τον Old Horlborn ότι έχει κάποιες επικύνδινες ουσίες (εκτός από τα κλασσικά...) Για κοίταξέ το... -
Επικινδυνες ουσιες???Και αυτος που το ξερει χημικος ειναι?
-
Για μένα ο καλύτερος είναι ο black devil, εφόσον δεν ξεπερνάω τα 8-10 τσιγάρα την ημέρα για να με πονοκεφαλιάζει, τον ευχαριστιέμαι κιόλας!
-
Ναι αλλα πιανει μετα απο λιγο καιρο πακα ο λαιμος.
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.