-
Συνκαπνιστές και συνφορουμίτες καλησπέρα σας... Μετά από ανακάλυψη παρόμοιου θέματος σε άλλο φόρουμ, μου 'ρθε η ιδέα να ανοίξω ένα εδώ...
Καπνιστής τους τελευταίους 6 μήνες ξεκίνησα με Philip Morris Blues... Τελικά κατέληξα στα Quantum Blue, αλλά σήμερα το ξαναγύρισα στο Blues...
-
Συνκαπνιστές και συνφορουμίτες καλησπέρα σας... Μετά από ανακάλυψη παρόμοιου θέματος σε άλλο φόρουμ, μου 'ρθε η ιδέα να ανοίξω ένα εδώ...
Καπνιστής τους τελευταίους 6 μήνες ξεκίνησα με Philip Morris Blues... Τελικά κατέληξα στα Quantum Blue, αλλά σήμερα το ξαναγύρισα στο Blues...
-
-
Ενδιαφερον θεμα...
Εγω ειμαι καπνιστης περιπου 1,5 χρονο.Ξεκινησα με marlbodo κοκκινο,μετα το εριξα στα lights,μετα στον καπνο old holborn,μετα στο assos φιλτρο,μετα στον καπνο craven,μετα στο lucky strike και τωρα κανω εναλλαγη marlboro lights (τα απαχα ντε!) με καπνο old holborn κιτρινο.
Μεγαλη ιστορια εεε?
-
Φαντάσου να φτάσεις τα 15 χρόνια σαν καπνιστής...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Φαντάσου να φτάσεις τα 15 χρόνια σαν καπνιστής...Θα εχω κανει τα παντα μεχρι τοτε αστο. Απο leader μεχρι πουρα Αβανας!
-
davidoff ( ) ==> drum (εμετος) ==> lucky (θεικο τσιγαρο για πακετο , αλλα τα μαυρα φλεματα υπηρχαν) ==> old holbord τα τελευταια χρονια
αρκετα ισορροπημενο τσιγαρο (απο αποψη αρωματος/γευσης) που δε σου γ@μαει το λαιμο κιολας
ισως το καλυτερο απο ολα για ολη την ωραγαμωτο οι αγγλοι αλλη μια φορα μου βρηκαν τη λυση
επισης απο πακετο παντα μου αρεσαν τα καμελ κι ας ειναι χειροτερα απο τα παλια (που ηταν καποτε το καλυτερο τσιγαρο)
marlboro ουτε για αστειο , μονο αν ειμαι απεγνωσμενος
καλυτερα να next και leader
-
Κιούση σόρρυ, αλλά ο Old Holborn δεν με άρεσε... Μπάη δε γουέη σήμερα έκανα Prince μαύρα... ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;
-
Και εμενα...Το lucky πραγματικα μου γ@μ@γε τον λαιμο οπως και ο craver.Τα μαρλμπορο και ο old holborn ομως κομπλε.Με τι χαρτακια καπνιζεις Γιωργο?
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Κιούση σόρρυ, αλλά ο Old Holborn δεν με άρεσε... Μπάη δε γουέη σήμερα έκανα Prince μαύρα... ΤΙ ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;Καλα αστο τα prince ειναι λες και εχεις μαζεψει αχυρο απο την αυλη σου και καπνιζεις πραγματικα.
-
@zisis
κανεις καπνο ή περιστασιακα?κοιτα σιγουρα υπαρχουν καπνοι που φαινονται αρχικα πιο 'ωραιοι' και 'μερακληδικοι' (craven πχ) , αλλα αν κανεις 20-30 τσιγαρα τη μερα ο holborn ειναι μονοδρομος
ειναι ο καπνος που δυσκολα θα σε ενοχλησει και σχεδον παντα θα απολαμβανεις
αν ηταν να κανω μονο 2-5 τη μερα θα διαλεγα αλλον με πλουσιοτερη γευση και αρωμα , ομως ολη την ωρα δε παλευεται
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και εμενα...Το lucky πραγματικα μου γ@μ@γε τον λαιμο οπως και ο craver.Τα μαρλμπορο και ο old holborn ομως κομπλε.Με τι χαρτακια καπνιζεις Γιωργο?γαλαζια γιατι τα θελω λεπτα
συμπαθω και τα ασημι , αλλα δε βγαινουν σε 60αρια και συνηθως ο καπνος μου βγαζει 50λιγα τσιγαρα
ωραιο το lucky , αλλα μειωσε το ειναι θανατος, οπως και τα prince
-
Εγω προσωπικα γυρω στα 10 τσιγαρα την ημερα κανω αλλα ο craven πραγματικα σε κλεινει πολυ.
Γαλαζια Γιωργη εεε?Δοκιμασε και πρασινα ειναι πολυ καλα.Μα καλα τι στο καλο οδοντογλυφιδες στριβεις και σου βγαινουν τοσα πολλα??? Το λακι ειναι μονο για τη φουμα τιποτα αλλο!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@zisis
κανεις καπνο ή περιστασιακα?κοιτα σιγουρα υπαρχουν καπνοι που φαινονται αρχικα πιο 'ωραιοι' και 'μερακληδικοι' (craven πχ) , αλλα αν κανεις 20-30 τσιγαρα τη μερα ο holborn ειναι μονοδρομος
ειναι ο καπνος που δυσκολα θα σε ενοχλησει και σχεδον παντα θα απολαμβανεις
αν ηταν να κανω μονο 2-5 τη μερα θα διαλεγα αλλον με πλουσιοτερη γευση και αρωμα , ομως ολη την ωρα δε παλευεται
Ζήσης βε!
Περιστασιακά, βαριέμαι να στρίβω...
Χαρτάκια πολύ καλά επίσης και τα Σιγαρόχαρτον καπνοπαραγογών...
-
Αγοραζα καποια περιοδο αλλα δε μου αρεσε καθολου η κολλα τους και τα αλλαξα με ριζλα.Στην αρχη γαλαζια τωρα πρασινα.Αληθεια Γιωργο τα γαλαζια εχουν 60 μεσα?
-
Εγω προσωπικα γυρω στα 10 τσιγαρα την ημερα κανω αλλα ο craven πραγματικα σε κλεινει πολυ.Γαλαζια Γιωργη εεε?Δοκιμασε και πρασινα ειναι πολυ καλα.Μα καλα τι στο καλο οδοντογλυφιδες στριβεις και σου βγαινουν τοσα πολλα???
τα πρασινα ειναι χαρτονι για τα γουστα μου και με το λιγοτερο καπνο που βαζω θα ειναι ακομα πιο χαρτονι
επισης μετα απο καποιο καιρο θα βγαζεις κι εσυ 50 , ακομα θυμαμαι πώς με κοροιδευαν για τα πρωτα μου στριφτα που ηταν μπουρια κανονικα και κρατουσαν μιση ωρα
Το λακι ειναι μονο για τη φουμα τιποτα αλλο!
σωωωπα? λες να μη ξερω τι εστι ο συνδυασμος lucky-craven ?
ειναι κλασικος τουλαχιστον απο τοτε που ησουν 9 κι εγω 18απλα υπεθεσα οτι τα κανεις και κανονικα αλλαξοκωλια με τα αλλα
(πολυ το γ@ματε το θεμα εκει κατω παντως )
-
Εγω προσωπικα γυρω στα 10 τσιγαρα την ημερα κανω αλλα ο craven πραγματικα σε κλεινει πολυ.Γαλαζια Γιωργη εεε?Δοκιμασε και πρασινα ειναι πολυ καλα.Μα καλα τι στο καλο οδοντογλυφιδες στριβεις και σου βγαινουν τοσα πολλα??? Το λακι ειναι μονο για τη φουμα τιποτα αλλο!
10; εγώ ο μαλάκας πακέτο γμτ...
-
Αγοραζα καποια περιοδο αλλα δε μου αρεσε καθολου η κολλα τους και τα αλλαξα με ριζλα.Στην αρχη γαλαζια τωρα πρασινα.Αληθεια Γιωργο τα γαλαζια εχουν 60 μεσα?οχι ολα, αυτη τη στιγμη ειμαι με 50αρια γαλαζια
αλλα σε γενικες γραμμες ναι, πλεον εχουν 60 , παλια ειχαν κι αυτα 50 οπως ολα
ειναι τα μονα 60αρια παντως που ξερω και αρκετα λεπτα
αν και πιστευω οτι τα πιο καταλληλα ειναι τα ασημενια
10; εγώ ο μ@λ@κ@ς πακέτο γμτ...
ε τοτε δε βγαινεις , γυρνα το κι εσυ καπνο
ειναι πολυ σημαντικη η χρηματικη διαφορα
ΥΓ τωρα ειδα οτι γραφεις και στα ποδηλατα
ελπιζω να εισαι κι εσυ φιλος του fitness και καταχρησεις μαζι
εγω προσφατα εγινα οπαδος
-
Φυσικά και είναι! Και ένα φιλαράκι το γύρισε σε καπνό, τώρα τελευταία κάνει Van Nelle...
Προτείνω να μπεί το συγκεκριμένο εικονίδιο!
---> -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγω προσωπικα γυρω στα 10 τσιγαρα την ημερα κανω αλλα ο craven πραγματικα σε κλεινει πολυ.
Γαλαζια Γιωργη εεε?Δοκιμασε και πρασινα ειναι πολυ καλα.Μα καλα τι στο καλο οδοντογλυφιδες στριβεις και σου βγαινουν τοσα πολλα???
τα πρασινα ειναι χαρτονι για τα γουστα μου και με το λιγοτερο καπνο που βαζω θα ειναι ακομα πιο χαρτονι
επισης μετα απο καποιο καιρο θα βγαζεις κι εσυ 50 , ακομα θυμαμαι πώς με κοροιδευαν για τα πρωτα μου στριφτα που ηταν μπουρια κανονικα και κρατουσαν μιση ωρα
Το λακι ειναι μονο για τη φουμα τιποτα αλλο!
σωωωπα? λες να μη ξερω τι εστι ο συνδυασμος lucky-craven ?
ειναι κλασικος τουλαχιστον απο τοτε που ησουν 9 κι εγω 18απλα υπεθεσα οτι τα κανεις και κανονικα αλλαξοκωλια με τα αλλα
(πολυ το γ@ματε το θεμα εκει κατω παντως )
Ενταξει και εγω πλεον δε τα στριβω μπουρια αν και τραβανε τον κωλο τους και γουσταρω.Εδω περα φερνανε και καπνους με λιγοτερα γραμμαρια τους ειχα μικρυνει πραγματικα αλλα τωρα καπως σαν να εσαξαν λιγο.Ε ενταξει βασικα εγω ειμαι αναποφασιστος αλλα θα παρω μια φορα λακι επειδη μ'αρεσει δηλαδη!
Γαλαζια Γιωργη εεε?Δοκιμασε και πρασινα ειναι πολυ καλα.Μα καλα τι στο καλο οδοντογλυφιδες στριβεις και σου βγαινουν τοσα πολλα??? Το λακι ειναι μονο για τη φουμα τιποτα αλλο!
10; εγώ ο μ@λ@κ@ς πακέτο γμτ...
Αμα καπνιζα και εγω πακετο τοσα θα εκανα.Επισης σπιτι δε καπνιζω επειδη ειναι απαγορευμενο το τσιγαρο.
.: Περί τσιγάρων, καπνού και τα συναφή... :.