-
παντα πηγαινα απο Αθηνων -Πατρων-Ριο-Αγρινιο-Αρτα
τωρα ομως με τα μπλοκα τα εχω παιξει...
αν ειναι κλειστα το Σαββαρο η γεφυρα;;
σκεφτηκα...
απο
α) ΘΗΒΑ-ΑΡΑΧΩΒΑ-ΙΤΕΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟ και μπαινουμε προς Μεσσολογγι-Αγρινιο...
β) ΛΑΜΙΑ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και μετα γνωστος
γ) ΛΑΜΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΓΝΑΤΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟποσο καλοι ειναι οι δρομοι αυτοι;;;
εχετε ακουσει τιποτα για μπλοκα στα μερη αυτα;;ανπερασω 5 το πρωι θα ειναι εκει οι ταριφες ;;
-
σκεφτηκα...
απο
εχετε ακουσει τιποτα για μπλοκα στα μερη αυτα;;ανπερασω 5 το πρωι θα ειναι εκει οι ταριφες ;;
-
σκεφτηκα...
απο
-
Δεν ξερω τι παιζει με τα μπλοκα των ταξιτζηδων, αλλα το γ ειναι μια χαρα εναλλακτικη ετσι κι αλλιως...
-
Τη διαδρομή Αθήνα - Λαμία - Καρπενήσι - Αμφιλοχία και πάνω θα ακολουθήσω κι εγώ, ξημερώματα Πέμπτης.
Όποιον και να διαλέξεις είναι αρκούντως πορωτικός και καμία σχέση με το ξενέρωτο Αθήνα-Πάτρα.
-
χαλαρα το Γ
-
Δεν υπάρχει σύγκριση το Γ εάν θέλεις να φτάσεις.
Από Καρπενήσι Αμφιλοχία το είδες στο χάρτη ή ρώτησες κάποιον; Είναι μόνο στροφές με μέση ταχύτητα 30 χλμ/ώρα… -
Αν χτυπας 200άρες στις ΕΟ πήγαινε Αθήνα - Λάρισα - Ελασσώνα - Σέρβια - Εγνατία - Γιαννενα
Εγώ ετσι το κάνω -
Η γ ειναι ~20-30km παραπανω απο την κλασσικη διαδρομη για Γιαννενα (Αθηνων-Πατρων-Ριο-Αγρινιο-Αρτα) ενω ειναι σιγουρα πιο ανετη (εκτος απο Δομοκο και Καλαμπακα-Μετσοβο δεν εχει πολλες στροφες), και με πιο πολλα km αυτοκινητοδρομου...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Η γ ειναι ~20-30km παραπανω απο την κλασσικη διαδρομη για Γιαννενα (Αθηνων-Πατρων-Ριο-Αγρινιο-Αρτα) ενω ειναι σιγουρα πιο ανετη (εκτος απο Δομοκο και Καλαμπακα-Μετσοβο δεν εχει πολλες στροφες), και με πιο πολλα km αυτοκινητοδρομου...Είναι περίπου 40 χλμ παραπάνω το πολύ, και πλέον, είναι σίγουρα πιο γρήγορη διαδρομή, μιας και η Κορίνθου-Πατρών είναι σε μεγαλύτερο μέρος από πριν μία λωρίδα με αποτέλεσμα να πέφτει τραγικά πολύ η ΜΩΤ. Εγώ φεύγω αύριο για Γιάννενα και θα πάω μέσω Λαμίας , Καλαμπάκας κλπ, κυρίως λόγω ασφάλειας και λιγότερο λόγω άνεσης και ταχύτητας. Το κάτω δρόμο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, αλλά πλέον είναι εφιαλτικός.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι περίπου 40 χλμ παραπάνω το πολύ, και πλέον, είναι σίγουρα πιο γρήγορη διαδρομή, μιας και η Κορίνθου-Πατρών είναι σε μεγαλύτερο μέρος από πριν μία λωρίδα με αποτέλεσμα να πέφτει τραγικά πολύ η ΜΩΤ. Εγώ φεύγω αύριο για Γιάννενα και θα πάω μέσω Λαμίας , Καλαμπάκας κλπ, κυρίως λόγω ασφάλειας και λιγότερο λόγω άνεσης και ταχύτητας. Το κάτω δρόμο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, αλλά πλέον είναι εφιαλτικός.Εκτος απο τα εργα στην Αθηνων-Πατρων τι αλλο? Ρωταω γιατι ισως παω Συβοτα 15αυγουστο, κι ελεγα επειδη εχω βαρεθει το Λαμια-Καλαμπακα, να πηγαινα απο κατω...
-
Είναι περίπου 40 χλμ παραπάνω το πολύ, και πλέον, είναι σίγουρα πιο γρήγορη διαδρομή, μιας και η Κορίνθου-Πατρών είναι σε μεγαλύτερο μέρος από πριν μία λωρίδα με αποτέλεσμα να πέφτει τραγικά πολύ η ΜΩΤ. Εγώ φεύγω αύριο για Γιάννενα και θα πάω μέσω Λαμίας , Καλαμπάκας κλπ, κυρίως λόγω ασφάλειας και λιγότερο λόγω άνεσης και ταχύτητας. Το κάτω δρόμο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, αλλά πλέον είναι εφιαλτικός.
Εκτος απο τα εργα στην Αθηνων-Πατρων τι αλλο? Ρωταω γιατι ισως παω Συβοτα 15αυγουστο, κι ελεγα επειδη εχω βαρεθει το Λαμια-Καλαμπακα, να πηγαινα απο κατω...
Θες κι άλλα;
Βάλε πως έχει και μεγαλύτερη κίνηση λόγω των μπάνιων του λαού τώρα το καλοκαίρι, ήρθε κι έδεσε το γλυκό!
Εγώ πάντως πλέον, απλώς ...φοβάμαι αυτό το δρόμο! -
Εκτος απο τα εργα στην Αθηνων-Πατρων τι αλλο? Ρωταω γιατι ισως παω Συβοτα 15αυγουστο, κι ελεγα επειδη εχω βαρεθει το Λαμια-Καλαμπακα, να πηγαινα απο κατω...Πήγαινε από (πιο) κάτω, μεν, πάνω απ' τ' αυλάκι, δε.
-
απο οδοστρωμα τι λεει;;;
υπαρχει διαχωριστικο και για ποσα χιλιομετρα;;
θα περασω και απο το διαβοητο πεταλο Μαλλιακου ή δεν ειναι και τοσο τρομερο;;απο κινηση και ποιοτητα οδηγων, πραματακια να προσεχει κανενας οπως βοσκους, τραχτερια και αρκουδες;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
απο οδοστρωμα τι λεει;;;υπαρχει διαχωριστικο και για ποσα χιλιομετρα;;
θα περασω και απο το διαβοητο πεταλο Μαλλιακου ή δεν ειναι και τοσο τρομερο;;απο κινηση και ποιοτητα οδηγων, πραματακια να προσεχει κανενας οπως βοσκους, τραχτερια και αρκουδες;;
Μεχρι Λαμια, εθνικη οδος με διαχωριστικο...Στις στροφες του Δομοκου στην ανοδο πριν το χωριο 3 λωριδες (2 για αυτους που ανεβαινουν) και αντιστοιχα στην καθοδο. Καλο οδοστρωμα, και στο οροπεδιο εχει γινει προσφατα διαπλατυνση και ειναι φρεσκοστρωμενος. Μετα το χωριο και μεχρι να κατεβεις στον καμπο, ο δρομος ειναι στενος κι εχει πολλες στροφες, αλλα μιλαμε για 7-12 λεπτα διαδρομη. Στον καμπο μεγαλες ευθειες, μεχρι την Καρδιτσα με δυο λωριδες και μπαριερα στη μεση, το ιδιο και απο Τρικαλα εως Καλαμπακα..Παρολα αυτα προσοχη στους αγροτες....Επισης υπαρχουν πολλες καμερες οι οποιες δεν λειτουργουν, αλλα μπορει να λειτουργησουν (μη σε παρω και στο λαιμο μου, εγω αερα περναω και δεν εχει ερθει τιποτα μεχρι τωρα). Απο εκει και μεχρι το Μετσοβο παλι στροφες αρκετες, και μετα Εγνατια..
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Πήγαινε από (πιο) κάτω, μεν, πάνω απ' τ' αυλάκι, δε.Ωραια διαδρομη, αλλα στις στροφες με το μωρο....κοκοκοκο
-
Ουπς, ναι... Ακόμα είμαι σε άλλο mode εγώ.
-
Πήγαινε από (πιο) κάτω, μεν, πάνω απ' τ' αυλάκι, δε.
Ωραια διαδρομη, αλλα στις στροφες με το μωρο....κοκοκοκο
υπολογισμενο σε 8 ωρες και 40 λεπτα!
υπερβολικο οταν χαλαρα Ριο-Γιαννενα το εκανα 2 μιση ωρες...δηλ θελει 6 ωρες Αθηνα-Θηβα-Ναυπακτο!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν χτυπας 200άρες στις ΕΟ πήγαινε Αθήνα - Λάρισα - Ελασσώνα - Σέρβια - Εγνατία - Γιαννενα
Εγώ ετσι το κάνωμε γλυκανες τωρα γιατι ειναι στις δυνατοτες του οχηματος...στις δικιες μου τωρα...
το κομματι Λαμια-Λαρισα-Ελασσωνα-Σερβια τι λεει;;;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
το κομματι Λαμια-Λαρισα-Ελασσωνα-Σερβια τι λεει;;;Μια χαρά λέει... Πατημένο είναι και οδόστρωμα ok την τελευταία φορά που πήγα πριν 2 ή 3 χρόνια.
υπολογισμενο σε 8 ωρες και 40 λεπτα!
υπερβολικο οταν χαλαρα Ριο-Γιαννενα το εκανα 2 μιση ωρες...δηλ θελει 6 ωρες Αθηνα-Θηβα-Ναυπακτο!!!
Γενικά στους χρονικούς υπολογισμούς του Google Maps πρέπει να υπολογίζεις μείον αρκετά.
εναλλακτικη διαδρομη για Γιαννενα..