-
Ο χρήστης van έγραψε:
Και για να ζηλεύεται εγώ βλέπω και το InCar του Αμαξό... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!Εσύ τι θα έλεγες...ΚΑΚΟΟΟΟΟΟ;;;
-
Δεν είναι μονο θέμα οικονομίας τα ηλ.χρονόμετρα Δημήτρη...Απλά εχω κάποιες αμφιβολίες για κάποιους χρόνους...Και αν θυμηθώ τα λόγια κάποτε του Κου Φερτάκη...και του κυρ Τασου, ΕΕΕ..., δικαιολογημένα...!
Τελος πάντων...Και του χρόνου!
Με ηλ χρονομέτρηση -
ναι,εχεις ενα δικιο σε αυτο.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και για να ζηλεύεται εγώ βλέπω και το InCar του Αμαξό... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ!!!!
Εσύ τι θα έλεγες...ΚΑΚΟΟΟΟΟΟ;;;
Απλά..., περάσματα PPrroffessionnall! Με καλύτερο το 1o!
Στο 2ο αποσυντονιστηκε με το πρόβλημα στο τιμόνι για μερικά χλμ, αλλα μετά το βρήκε.
Και στο 3ο μέχρι να συνηθίσει την διαφορά των Pirelli απο τα Bf, για μερικά χλμ κράτησε εναν πιο συντηριτικό ρυθμό μέχρι που τα βρήκε. -
Σχετικα με τον σχολιασμο της ΟΜΑΕ.Στα Τρικαλα εγραφε για μάς. 'Ο Χατζηρηγας δεν δυσκολευτηκε να νικησει τον Πλατη'. Δηλαδη το φουλ γκρουπ Α δεν δυσκολευτηκε να νικησει το 1978. Προφανως, οποιος τα γραφει, αγνοει βασικα πραγματα. Ομως δεν το ανεφερα για να μην νομιζει κανεις οτι καβαλησα το καλαμι.
Αστε που ο κοσμος δεν ενδιαφερεται τοσο για τον χρονο, οσο για παραλειπομενα, τεχνικές πληροφοριες κλπ.
Πασχουμε ρε παιδια... -
..... rally.gr
αισθητη η απουσια του.
-
-
το θεμα δεν ειναι τι ειδιοτητα και τι γνωσεις εχει αυτος που το γραφει??
-
ε, τι να εχει,στην ουσια μιλαμε για καποιον που αν μη τι αλλο εχει επικοινωνια με τους αγωνιζομενους και με τους αγωνες,κατι σαν υπευθυνο επικοινωνιας,θα επρεπε να γνωριζει πολλα...να του αρεσει και να καταλαβαινει περι τινος προκειται...
-
...και να πληρώνεται για αυτό που κάνει...
-
εννοειται!
-
εχω μια μικρή ενσταση.
αν αναλλαμβανεις κατι το αναλλαμβανεις. και το ( υπονοουμενο ) περι πληρωμης μεσα στη συμφωνια ( φανταζομαι ) δεν ηταν???
τι σημαινει δηλ
αν πληρωνμε το κανω 100% αν οχι 30%?????? -
Νομίζω ότι στο site της ΟΜΑΕ δημοσιεύονται αυτούσια και 'κονσέρβα' τα δελτία τύπου των λεσχών (διπλό φάουλ δηλ.)....
Και, εν μέρει, θα συμφωνήσω με τον Φωκίωνα....Δεν είναι μόνο το χρηματικό...Πόσοι θα το έκαναν σωστά και μόνο για το μεράκι τους αν το αγαπούσαν....Εγώ θα πω αρκετοί....Απλά συμβαίνει το τυπικό ελληνικό φαινόμενο....Λάθος άνθρωποι (ή καθόλου άνθρωποι) σε καίριες θέσεις....
Χαρακτηριστικό παράδειγμα... Σχόλια για Πλατή-Χατζηρήγα (τι σχέση έχει βρε άσχετοι σύγχρονο κιτ καρ με χερά οδηγό απέναντι στον 'πλαπούτα' με χερά επίσης;;;;)....Τι να πει κανείς για το αμίμητο σχόλιο περί συναγωνισμού στα 1600 στο Αίγιο αγνοώντας ότι το 205 και ο Μήτσος με τη Μαρία έβαλαν τα 'γυαλιά' σε φτερούγες ΚΑΙ στην ανηφόρα;;;
Τραγική η κατάσταση....
-
340 φώτο εδώ
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=1
και εδώ
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 817&type=1από την Ε3 και την Ε5
ελεύθερες για αποθήκευση. -
Πεστα ρε φιλε , γιατι αυτοι με τις φτερουγες ειναι πολυ κουλοι!!!!
-
ε,καλα ο ακρατος δεν ειναι κουλος,ειναι πολυ καλος οδηγος και το εχει αποδειξει και με το 306,για αυτο και οι χρονοι που καναμε θεωρουνται καλοι(σε σχεση με τα μιτσου)!
αλλωστε γενικα ολα τα αμαξια οσο καλα και να ειναι (και δυνατα κλπ) απο καποιους χρονους και κατω αμα δεν στριψεις απλως δεν γινεται....δεν ειναι ντραγκστερ τα ραλλυ.
αλλα σιγουρα το οτι γραψαμε 2 πρωτους χρονους γενικης δεν ειναι τοσο προσπερασιμο οσο το περναει η ¨ δημοσιογραφικη¨καλυψη της ΟΜΑΕ.
-
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Youtube Videoκαι το δικο μας ατυχο in car...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
βίντεο 19 λεπτών από την Ε 3
https://www.facebook.com/video/video.ph ... 1280&saved
-
2o ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ,