-
Χρηστακο τα ιστορικα πανε με τα ιστορικα, και δεν συγκρινονται με τα συγχρονα. Ετσι, αν εχεις ιστορικο, το οδηγεις αναλογως. Στο κατω-κατω, κι η ανατριχιλα του πεταλιου-σφουγγαρι εχει κι αυτη τη γλυκα της . Το γυρνας και στριβει...
Καλη δουλεια!Υ.Γ. Η Ελατεια δεν ειχε φρενα!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλημερα παιδια. Εχω τρεξει Πετσακους και Φτερη αρκετες φορες με διαφορα αυτοκινητα. Η ομορφια της οδηγησης με ολη τη σημασια της λεξης. Συμφωνω με τον Δημητρη, οτι μια εξοδος στους Πετσακους ειναι 1000 φορες πιο επικινδυνη απο μια εξοδο στη Φτερη. Ομως τα ραλλυ δεν ειναι 'το ποδι στο πατωμα'. Ειναι τακτικη, γνωση, αυτοσυγκρατηση και υπερβολη αναλογα με τις συνθηκες, την προετοιμασια και τις δυνατοτητες, ειναι πολεμος τα ραλλυ κι οχι μια μαχη. Αυτη αλλωστε ειναι κι η ομορφια τους.
Γραφει καποιος φιλος οτι τα ιστορικα δεν εχουν φρενα για φτερη. Λαθος. Τα μυαλα δεν εχουν φρενα. Τα ιστορικα, αν τα οδηγησεις αναλογα με τις συνθηκες, φτανουν στον Σελινουντα νικητες. Ας αφησουμε λοιπον τις περικοκλαδες, ας συνειδητοποιησουμε την εννοια¨'ραλλυ'κι ας κρατησουμε την ιστορια ζωντανη. ΝΑΙ . Φτερη ΜΟΝΟ κατηφορα, ναι , αν γινεται, ακομα και Πετσακοι -Φτερη μια ειδικη!
Το κουρασαμε αρκετα, οποιος δεν μπορει να σχεδιασει τον τροπο οδηγησης του και νομιζει οτι αγωνας ειναι μονο γκαζι, ας παει στην Ινδιαναπολη.
Συμπερασμα . Ευγε στον ΑΟΠ, αρκει να ξαδαδουμε το ιδιο σκηνικο.doctor αυτο περι φρένων κλπ έχει γραφτει-γινει θεμα πολλες σελιδες πριν... εγινε ο αγωνας με πολυ ,πάρα πολύ βροχή!από φρένα καλά είμασταν,την διαφορά την έκανε η καλή καρίνα!!!
δεν ήρθατε μια βολτα στα φοβερα καλάβρυτα,να απολαύσετε το φαγητό στη 'στάνη'(όλοι εκεί τρώγαμε χαχα)
-
Δημητρη μου δεν ερχομαι γενικως. Ο κωλοχαρακτηρας μου ειναι τετοιος που οταν βλεπω αγωνα ζηλευω τοσο που δεν ειμαι μεσα, ωστε μετα να παθαινω...μελαγχολια. Μη γελας, αληθεια σου λεω. Τοχω το χουι απο τα παληα.
Δεν ειμαι φιλαθλος, ειμαι αθλητης των αγωνων και πραγματικα υποφερω που δεν μπορω να ειμαι συνεχεια μεσα... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δημητρη μου δεν ερχομαι γενικως. Ο κωλοχαρακτηρας μου ειναι τετοιος που οταν βλεπω αγωνα ζηλευω τοσο που δεν ειμαι μεσα, ωστε μετα να παθαινω...μελαγχολια. Μη γελας, αληθεια σου λεω. Τοχω το χουι απο τα παληα.
Δεν ειμαι φιλαθλος, ειμαι αθλητης των αγωνων και πραγματικα υποφερω που δεν μπορω να ειμαι συνεχεια μεσα...Καλά κάνεις...Γιατί ούτως ή άλλως πάντα σε μούφα τουριστικά τρώνε....Τους είπα τα καλά, άλλα δεν εισακούσθην...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν ειμαι φιλαθλος, ειμαι αθλητης των αγωνων και πραγματικα υποφερω που δεν μπορω να ειμαι συνεχεια μεσα...Καλά κάνεις...Γιατί ούτως ή άλλως πάντα σε μούφα τουριστικά τρώνε....Τους είπα τα καλά, άλλα δεν εισακούσθην...
σε καταλαβαίνω , doctor,και εγώ αθλητής είμαι(όπως δλδ το περιγράφεις που υποφέρεις...),αλλά καμιά φορά δεν βλάπτει! (είδα και τον κακομοίρη τον αντρεούτσι στο σανρέμο ,σε μορφή θεατή ο καημένος (που λέει ο λόγος δλδ) ,οπότε άμα βλέπει αγώνα αυτός ,μπορούμε και εμείς!χαχα)
εμείς ασχολούμαστε με τον αγώνα κύριε σπύρο....τα ρεστοράν τα αναλαμβάνει ο μανατζερ...
υγ. ωραία τα άρθρα στο autoblogger περί ράλλυ αχαιός εκ των έσω,του ντόκτορ bmw(που το έβαλε και εδώ) και του ζάχου του φαρμακοποιού!!
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
To video του αγώνα από την δικιά μας πλευρά( M.F. )Πω πω ...οι πυροβολημενοι φιλοι του αθληματος fanatics , εσκισαν παλι
Μπιλ Γατσος 10 με τονο στις χειροφρενιες ....
Αμαξο , θυμησου να σου ξυλωσω το χειροφρενο , γιατι σε λιγο θα βλεπουμε τους χρονους των Ζαχωπουλων με τα κυαλια
Y.G. o Aρχηγος εχει δωσει κι αλλο βημα για το σπορ , διαβαστε ....http://www.autoblogger.gr/blog/
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
To video του αγώνα από την δικιά μας πλευρά( M.F. )
Πω πω ...οι πυροβολημενοι φιλοι του αθληματος fanatics , εσκισαν παλι
Μπιλ Γατσος 10 με τονο στις χειροφρενιες ....
Αμαξο , θυμησου να σου ξυλωσω το χειροφρενο , γιατι σε λιγο θα βλεπουμε τους χρονους των Ζαχωπουλων με τα κυαλια
Y.G. o Aρχηγος εχει δωσει κι αλλο βημα για το σπορ , διαβαστε ....http://www.autoblogger.gr/blog/
εγώ αντιθέτως διαμαρτύρομαι που δεν ήξερα που ήταν στημένοι!!
αυτό μεσίε επικεφαλή μοτερίστα του ΑΠΡ,το θεωρώ στρίψιμο με γραμμές χαχαχαχα
θα διαμαρτυρηθώ στον υποδιευθυντή βασίλη,έτσι και βγει το χειρόφρενο..... σνιφ....τοπ μοτορσπορτφανατικς με ηχητικα εφε!χαχαχαχα
υγ. στην πρώτη ειδική περισσότερες φορές τράβηξα χειρόφρενο.....
-
Εγώ θα σου βάλω και δευτερο...Και αν το ανακαλύψει και αυτό, θα σου βάλω και 3ο-κρυφό...Αντε γιατι, εχουν μείνει 5 θεατές ολοι και ολοι...Μην φύγουν και αυτοί... !
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
To video του αγώνα από την δικιά μας πλευρά( M.F. )Πωπω νερό!
Μπράβο στους συμμετέχοντες
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
.........ενας βλαξ οδηγος με ενα απειρο κοριτσακι συνοδηγο κατεστρεψε δυο αγωνιστικα ........Αυτό νομίζω χρήζει περισσότερης διερεύνησης και προσοχής.....Αν ισχύουν αυτά που μου είπαν οι παθόντες, το λάθος του πληρώματος του Φορντ είναι τραγικό και θα μπορούσε να έχει στοιχήσει ακόμη περισσότερο...Θα δω το in-car του Τουλιάτου και θα επανέλθω....
Οι αγώνες δεν είναι μόνο γκάζια, λάστιχα και μυρωδιές.....Στην 'στραβή' πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις....Πόσοι άραγε το κατέχουν;...Τώρα θρηνούμε δύο περιουσίες....Θα μπορούσαν οι ζημιές να μην είναι μόνο υλικές....
-
Τι έγινε βρε παιδιά ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά ?Νάσο, έχω άποψη, άλλα θα αφήσω τους άμεσα εμπλεκόμενους να τοποθετηθούν....τουλάχιστον προς το παρόν....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αυτό νομίζω χρήζει περισσότερης διερεύνησης και προσοχής.....Αν ισχύουν αυτά που μου είπαν οι παθόντες, το λάθος του πληρώματος του Φορντ είναι τραγικό και θα μπορούσε να έχει στοιχήσει ακόμη περισσότερο...Θα δω το in-car του Τουλιάτου και θα επανέλθω....
Aυτο το εγραψα εν θερμω κανοντας απολογισμο στο ενα απ'τα αγωνιστικα που στον βωμο , κι απ'τις φωτο που μου εδειξαν και τα στοιχεια που μου ανεφεραν οι συμμετεχοντες .
Σε τηλεφωνημα που ειχα απ'τον αγωνιζομενο που αναφερω (με επιθετο που δεν ειναι ετσι ), με διαβεβαιωνει οτι επραξε οτι ηταν σωστο κατα την κριση του , και προσπαθησε με τις ενεργειες του να προστατεψει τους επερχομενους συναθλητες του .
Αν εχει κανει τις σωστες ενεργειες και οντως δεν ειναι εκεινος υπευθυνος για την εξοδο του πρωτου αυτοκινητου (που σχεδον αναγκασε το δευτερο να καταστραφει επισης ) ειμαι διατεθειμενος να επανορθωσω τουλαχιστον με την συγνωμη μου .
Οπως εγραψες Σπυρο περιμενω κι εγω αυτο το βιντεο , και συντομα θα ανεβασω και τις σχετικες φωτο με τα αυτοκινητα , στο σημειο εκεινο και σχετικες .Μήπως τότε να διορθώσεις τον προσβλητικό χαρακτηρισμό ? [Mod]
Mod θα το ειχα κανει , αν με ειχαν πισει οσα μου ειπε . Ετσι το αφηνω ακομα , γιατι πιστευω οτι μπορει να προβληματισει περισσοτερο **ολους μας **, ενα τετοιο περιστατικο που μπορει να μας συμβει στον επομενο αγωνα , κανοντας με καλες εως τις καλυτερες προθεσεις μας ! Σε πμ που πηρα απο αλλους αγωνιζομενους που εχουν δει ,ηδη το βιντεο του Τουλιατου , επιμενουν οτι ειναι ακυρος ο συναθλητης μας στα οσα μου ειπε .εγω ακομα δεν εχω μπορεσει να το δω .
-
http://www.youtube.com/watch?v=SNiUTodO ... ture=feedu Η πρώτη Φτέρη από εμάς. Συγχωρήστε μας την χαμηλή ποιότητα αλλά δεν ανέβαινε αλλιώς.
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ 2011